Психологија

Улога игра у спаваћој соби: како се претварати и упалити страст

Како направити новину у интимном животу партнера? За неке парове, улога одраслих је одличан начин освежавања чула. Предлажемо вам да пробате неколико сценарија за свој укус и дискутујете о неким правилима. 

Спи Гамес

Улога игра у спаваћој соби: како се претварати и упалити страст

Уместо удараних улога служавке и домаћина или медицинског прегледа, покушајте са својим дечком на вече да се претворе у хероје ваших омиљених детектива. Као дете, сви смо волели приче о супер-тајним шпијунцима као што је Џејмс Бонд, зато понудите своју омиљену улогу за одрасле на овој теми! 

Пропс

За њега - огртач и тамне наочаре, играчки пиштољ, за вас - заводљива хаљина, ципеле на високом штитнику, перика. 

Како победити

Добро је организовати такву игру после забаве, на којој се обоје могу понашати мало мистериозно, ако се, наравно, не оклевајте за загонетку. Договорите се са својим најближим, да вас, након што вас пратите кући, организује мало сенке.

«Након преврата"Ти си на вратима стана, дугује ти"да притиснемо на зид"И"изложити". Одглуме једноставан испитивање (без предрасуда!) И предају на милост и немилост свог тајног агента. 

Ван Гог се одмара

Нисам приметио талент уметника у мом дечку? Ослободите потенцијал свог творца и играјте заједно са њим као секси модел. Требаће му боја, а ти можеш бити платно. 

Пропс

За њега - омиљена одећа уметника (голф и уске панталоне - све црне, шал, врат), сет гвашних боја, мекана широка четка, палета. За вас - "Ева костим"И лист, за које није штета жртва због искушења. 

Како победити

Играње играних улога за одрасле не мора нужно бити било шта вулгарно. Окрените поглед на узвишено! Организујте састанак између творца и његове музе. Нека ваш човјек помеша боје, примени их на своје тело и не заборави да вас ухвате у исто време - невино створење које је веровало укусу и таленту великог маестра.

Када "ремек дело"Завршиће се, нека се диви твојој еротичној уметности тела и води љубав према теби. Ако се не плаши да се прљави, можда чак и не опере боју. 

Вештичко напитак

Овај сценарио играња улога одраслих је одличан начин да задовољите партнера када жели бити пасиван учесник. Ти си чаробњачка чаробница, и он је путник, напредјен у вашој кући. Сети се бајки и додајте сексуални мотив у њима. 

Пропс

За њега - камперска одећа, трака и шешир, за вас - вештичја хаљина (дуга хаљина у етно стилу), лабаве косе или дуга перика, бочице напитака. 

Како победити

Упознајте неповратне "гост"Као и странац, обећајте му"купатило», Вечера и ноћење. Нека твој човек послуша мистериозну домаћицу "викендица". Третирајте свој "гост"Пијте, у коме прили ~ но сипају"љубав напој".

Не заборавите да детаљно опишете свом дечку како покрива његову неконтролисану жељу. А онда - уживајте у кревету љубави "сорцересс". 

Како да почнемо играти у игри за играње улога

Улога игра у спаваћој соби: како се претварати и упалити страст

Ако сте иницијатор ви, уверите се да је ваш партнер заинтересован за такво сексуално понашање. Изненада за њега то није апсолутно прихватљива опција и грубо кршење његових идеја о сексу? Пре него што организујете изненађење, уверите се да не шокирате човека, у супротном ће он не само играти са вама, већ ће размислити о судбини даљих односа са вама.

Да ли је добијен позитиван одговор? Супер, али то није све. Дивна игра улоге захтева лет фантазије и снаге за сексуално узбуђење. Ако је неко од вас имао тежак дан, на пример, на послу или партнеру угњетао нерешене проблеме, нећете добити добру игру.

Тражите право време када: 

  • можете искључити телефоне и звоно на вратима;
  • постоје неколико гарантованих бесплатних сати;
  • расположење и благостање одговарају идеји;
  • нема потребе да пожурите, не постоји хитан посао. 

Само у овом случају све ће бити могуће славити. Још један договор са партнером који прекида игру и изненада се врати у своје стварне личности и имена не може. Замислите да су наступи почели и да оставите на тренутак од бине да све покварите. 

Како да схватите да су вам потребне ове игре?

Предложене идеје, наравно, заузимају маштову, али да ли вам је њихов пар стварно потребан? 

Постоји неколико разлога за играње секс игре: 

  • ви сте дуго били у вези, а ваше емоције требају подрхтавање;
  • мало сте упознати и желите започети интимну везу на спектакуларан начин;
  • желите изненадити партнера;
  • секс постаје досадан, уморан од промене положаја, желите нешто потпуно другачије;
  • стварно желите да се претварате и сањате да играте улогу - у спаваћој соби. 

Направите своја правила игре

Промењено понашање у сексу, на језику психолога, ствара нови образац између вас и вашег партнера. Наравно, потребна су вам нова правила, иначе ризикујете да сте у незгодној, смешној ситуацији и покварите игру.

О чему треба разговарати? Пре свега, мере су дозвољене. Као иу игрицама са подређеност, везивањем и сексуалним играчкама, улога игра би требало да буде у оквиру ваше идеје о ставу вашег партнера према вама. Може ли он заиста бити непристојан "хапшење"Ти у својој спаваћој соби? Колико далеко може његова машта да иде када вам представи као сасвим непозната жена?

Ако можете, дајте право партнеру у сценарију да буде потпуно другачије. Замисли како ће бити увредљив, ако би манири и лечење једног од вас били депресивни, бољи за живот? Одједном ћете то пронаћи с "доминантни султани"Ваш љубавник је више љубазнији и осјетљивији него код вас обично? Правило би требало да буде гвожђе: не преноси емоције из игре у стварни живот.

Улога игра у спаваћој соби: како се претварати и упалити страст

Никад не правите "дебриефинг"Са тврдњама:"Ох, тако ме третираш?". У супротном, следећи пут не може бити, а веродостојност од вас ће се растворити попут дима.

Игра улога не треба да замени обичан секс. Узмите за правило играња, на пример, једном месечно или само за Нову годину. Наравно, има много сценарија, желим покушати и ово и ово, али не претварајте улогу у лек, цијените стварни однос изнад измишљеног.

И коначно, правило тајности. Имате свако право да затражите од партнера (и дајте му реч) да се не шири о вашем слободном боравку. Размислите о томе да ли му довољно верујете да бисте омогућили снимање видео записа и фотографија. Можда је боље одмах да расправљате о овој забрани. 

Уживајте у свој однос са супругом, дечком, сексуалног партнера и стварају интриге у вашој спаваћој соби. Ово искуство ће вам омогућити да откријете те аспекте сексуалности које нисте чак ни сумњали!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

37 − 30 =