Жеља за промјеном прошлости: детаљна анализа и вриједне препоруке | pangudownloads.com
Психологија

Жеља за промјеном прошлости: детаљна анализа и вриједне препоруке

"Да сам знао где да падне - да шири сламку" - ову древну мудрост и тужна бар једном погодио мрежу главама сваког од нас. Осврћући се на прошлост и анализом листе фаталних грешака због недостатка светских мудрости, многи људи почињу да се криве и сањају да се врате у време када је било могуће другачије. Али, нажалост, временска машина још није измишљена, што значи да можемо само напредовати, без обзира на претходне инциденте.

Зашто се не би вратио?

Али дешава се да особа очајнички жели да промени свој живот, као да брише све што је налетела из њеног записа. Како промијенити прошлост, и што је најважније, зашто вам је то потребно?

Чињеница је да је наша прошлост нека врста катализатора садашњости и будућности. Све што смо раније радили (или неко посвећени према нама), не формира се само "Обнова" нашу свест и преструктурирање психомотске позадине на нови начин, али и одговорне за наше акције у будућности.

Жеља за промјеном прошлости: детаљна анализа и вриједне препоруке

Прошлост и будућност имају блиску везу, и то се може разумети једноставном, најнапреднијим примјером. Човек је рођен и почиње да се развија као особа, улазећи у прво и главно станиште свог живота - породицу.

Али, уосталом, у овом окружењу он није навикао снаге и величанствености, већ је, напротив, потлачен и потиснут. Затим уђе у још више подмукао, ванземаљско окружење - друштво. Он је потпуно немилосрдан и немилосрдан према човеку.


Резултат овог пута су слабости, комплекси и маса греха који узрокују патњу и жаљење током живота.

Прошлост се може променити, али морате поставити одређени циљ и обећати себи да не искључите ову путању. Све је стварно, и све је у твојим рукама. Дакле, ако не желите "Сакриј главу у песак" и избегавајте "Потенцијално опасно" ситуације које одјекују са својим бившим бићем, започињу корективни рад на прошлости.

Жеља за промјеном прошлости: одакле долази

Један психолог цитирао је као пример једноставну и разумљиву свакодневну ситуацију: "Једном сам била заузета мојим послом у кухињи и кувала породичну вечеру. Стога се испоставило да сам нехватљивим, прислонио казаљку десне руке у процесор за радну храну. После тога три дана морао сам ходати уз подигну руку - било је тешко зауставити крварење.

Од тада је прошло неколико година. Бол је заборављен, а оно што се десило подсјећа на ожиљак, који је једва приметно за то вријеме. Међутим, приметио сам занимљив образац: скоро никад не користим овај прст. Чак и када извадим нож или узмем чашу воде, некако га помјерам од других, као да то и даље боли. Генерално, то је нормална, инстиктивна реакција особе - несвесно избегавање непријатних ситуација које су се догодиле у прошлом животу.

Али шта ако вам кажем то слично мојом прсту са прстима, избегавате болне
ситуације које су се одвијале иза вас?

Жеља за промјеном прошлости: детаљна анализа и вриједне препоруке

Жена, коју је бацила најдража, бира пут усамљености, из страха од мушкараца. Мајка која је изгубила дете губи мишљење и постаје деспотско чудовиште у односу на друго дијете, све док се њему не догоди ниста.

Тип који је "Пецкед" у школи за комплетност и адолесцентне акне, компјутер се налази у четири зидове и избегава све контакте са друштвом. И није важно да је из ружног пака дуго претворио у лепи лабуд ... ".

Да ли сада схватате колико прошлост мења будућност људи?

А понекад не само ја, и буквално ломи и уништава га немилосрдно разбијање богатство у чиповима огорчења, фрустрација и деструктивних подешавања! Можете се променити сто пута, зауставити негативне особине свог карактера, постати скоро свети и безгрешни. Али у глави ће се сада и тада појављивати искуство које се формира "Болест" личност. Како стварно промијенити прошлост? Пре свега, вредно је разумјети на чему је управо та жеља.

Жеља да се прва промени индиректно је подељена у две групе:

  1. Жао ми је. Ове жеље су повезане са жажом за повратак изгубљених / изгубљених - могућности, ствари, људи (мртве или напуштене) итд.
  2. Мотивација. Ове жеље су повезани са жељом да се ослободи од деструктивних осећања и емоција (одбојност, страх, анксиозност, комплекси, љутња, кривица), који су узнемирили своју душу, ум и савест. Они вас заустављају на путу да постигнете унутрашњу хармонију и успех, постојите за отров и спречите да се крећете у продуктивном, неопходном смјеру.

Као што можете разумети, то је друга група жеља која је стварно ефикасна у овом питању. На крају крајева, нећете пасти је прилика да испале пре пет година, нисте испунили људе које сте отишли ​​од пре годину дана, не може да васкрсне мртве и неће наћи фаворит "Мобилни телефон", украден од вас недавно. Али можете се ослободити унутрашњих мучења повезаних са оним што се догодило, а самим тим и очистите свој дух и ум, припремајући га за нормални ток будућег живота.

"Тере" прошлост детаљно

Зашто постављате питање да ли можете променити прошлост? Ако се нађете у колони жеља и жалости, психолози су спремни "Собер уп" одмах и пошаљи у правом смеру.

Жеља за промјеном прошлости: детаљна анализа и вриједне препоруке

В .: Желим вратити изгубљену / украдену ствар!

О: Уосталом, у овом тренутку то није могуће, што значи да проблем није вредан "Пицк уп" са завидним ентузијазмом. Осим тога, ако ова ствар и даље изазива толико анксиозности у теби, онда сте били превише везани за то. А материјализам, као што знате, не води у добро.

Концентришите се на духовне аспекте вашег живота: схватите, много су важнији од било чега материјала који могу стално и стално долазити. А могуће је, када пустите ову ситуацију и престанеш трошити енергију на њега, изненада ћете га вратити!

В .: Желим да вратим пропуштену прилику!


О: Овдје је корисно памтити мудрост: "Шта год да је учињено - све је за најбоље". Ако сте пропустили ову прилику, онда то није било ваше. Дакле, у том тренутку то нисте заслужили. Значи ниси био спреман да примиш оно што ти је обећала. Али то не значи да је сада вредно "Лежи на штедњи" и ослонити се на судбину. Напротив, радите на себи и покушајте да кренете напред, без жаљења што се не може променити. И уверите се - у овом случају, слично, али "Оптимизовано" прилике ће вам бити више него једном.

В .: Хоћу да вратим умрлог / преминулог лица!

О: Ако верујете у карму, требали бисте знати да су људи који су вас напустили већ "Послужио" лекције за вас. Прешли сте на нови кармични ниво и спремни сте за тестове повезане са њиховим одсуством. Узми га здраво за готово и покушајте да не сломите свој пут празним и бескорисним сузама. Повратак у свет мртвих је потпуно неприхватљив са становишта езотеричности. Бескрајна туга чини "Мртви" не само покојни вољени, већ и ваш тренутни живот. Да ли мислите да би волео да види да си сломљен, уморан, тужан и без циља живи своју сломљену личност? А шта можете постићи трајним хабањем жалости?

Жеља за промјеном прошлости: детаљна анализа и вриједне препоруке

Да промените своје претходне начине да се заиста промените. Рад на жалбама и осећањима кривице - опрости људима, опрости себи, опрости судбину и околности. Ако то не можете учинити сами, идите у цркву или у езотеријску праксу - зависно од тога у шта верујете и што вам је ближе. Немојте сакрити жалбе - запамтите да смо сви обични смртници, а сви ми можемо погрешити. Ако сте грешили, нека буде на савести оних који су учествовали у њему. Не морате да се константно жвакате. Ово се посебно односи на кривична дјела против родитеља.

Заувек заборавите како да упоредите. Образујте себе "Бити" - Прихватите оно што имате у овом тренутку. Волите свој живот и научите да извучете само најбоље од ње. Верујте то чак "Црни барови" носите у мислима веома важне и вредне лекције које ће вам помоћи у будућности. Не жалите ништа. Овај осећај је најдеструктивнији од свих негативних емоција. Жао ми се, гурате на лицу места, не узимајући садашњост и враћајући се из будућности. Не жалите никад и ништа о чему.

Буди сретан, и пусти право хармонију у твојој души!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

55 − = 53