psihologie

Care este diferența dintre o femeie căsătorită și o femeie necăsătorită?

În fiecare moment, fetele au perceput foarte acut problema singurătății. De ce se întâmplă acest lucru? Spre deosebire de bărbați, ei urmăresc să creeze o familie și să nască copii, să aranjeze un cuib de familie. Există încă un stereotip în societate că o carieră, chiar și cea mai de succes, nu poate face o femeie fericită dacă nu are o viață personală.

Foarte relevant este chestiunea căsătoriei pentru acele femei care au depășit deja un anumit prag și au sărbătorit cea de-a treizecea aniversare a acestora.

La această vârstă, fetița rămâne singură din mai multe motive:

Care este diferența dintre o femeie căsătorită și o femeie necăsătorită?
 • în tinerele ei ani ea „Am petrecut“ în creștere a scării de carieră;
 • a divorțat timpuriu primul ei soț;
 • nu și-a întâlnit soarta.

Dacă ea nu are copii, ochii ei pot fi chemați "Vechea servitoare", condamna sau regreta, chiar dacă trăiește o viață întreagă și se mândrește cu o figură ideală.

Sincer colegii și prietenii se luptă, în cele din urmă, să se căsătorească cu fata.

Timpurile se schimbă ...

Mulți oameni se gândesc la felul în care o femeie căsătorită diferă de o femeie necăsătorită. Doamnelor unice răspund - lipsa unui soț. În ultimii ani, totul sa schimbat. Astăzi există o mulțime de femei celebre necăsătorite după 30 de ani, care nu se grăbesc să se lege de căsătorie. Fetele moderne emancipate iau un exemplu din ele și găsesc multe avantaje ale vieții de licență. Această practică este deosebit de populară în țările dezvoltate.

Care este diferența dintre o femeie căsătorită și o femeie necăsătorită?

concepte "Lonely" și „Succes“ treptat devin sinonime. Acest lucru se datorează faptului că societatea consideră o fată care, în mod conștient, rămâne singură, puternică și independentă. Multe soții își păstrează statutul chiar și în ciuda faptului că barca lor de familie a fost mult timp distrusă.

Dar le este frică să rămână singuri, să-și rezolve propriile dificultăți pe cont propriu. Se pare că viața unei femei necăsătorite și singure este greu și lipsită de bucurie. Dar sunt și mai îngrijorați de opinia vecinilor, colegilor și prietenilor - și dacă nu aprobă acest pas?

Unde să caute soțul, dacă toți au dezasamblat? Pentru a merge pe site-urile de dating?

De ce nu se căsătoresc femeile?

Explicațiile la acest lucru pot fi foarte mult, ele sunt individuale în fiecare caz.

Dar există o serie de motive pentru care femeile nu se grăbesc să "sune":

Care este diferența dintre o femeie căsătorită și o femeie necăsătorită?
 • Un exemplu rău al mamei. Dacă familia în care a crescut o fetiță era departe de a fi ideală, s-ar putea să nu fie dispusă să construiască o relație serioasă. Dacă tatăl sa purtat urât în ​​raport cu mama și nu și-a exprimat dorința de a comunica cu fiica ei, ea subconstient percepe bărbații ca sursă de experiență. De la copilărie, ea a dezvoltat o lipsă de încredere în jumătatea puternică a umanității, de aceea toate relațiile erau sortite eșecului;
 • Dorința de a fi "În spatele unui zid de piatră". Această dorință este bună și corectă, dar dacă partenerii nu i-ar putea da ceea ce se aștepta de la ei, va veni dezamăgirea;
 • Securitatea materială a femeilor. Când câștigă bine, dorește să vadă un bărbat la nivelul corespunzător alături de ea. În plus, o astfel de soție nu va tolera "Sclavia acasă" și este puțin probabil să se adapteze cerințelor care par nefondate pentru ea.

Există speranță?

O femeie după 30 de ani are toate șansele să se întâlnească cu un bărbat cu care va fi fericită. Era deja plină de libertate, a obținut anumite succese în cariera și independența financiară. Acum este timpul să construim o familie și să avem copii.

Căsătoria, încheiată după 30 de ani, are multe avantaje:

Care este diferența dintre o femeie căsătorită și o femeie necăsătorită?
 • Soția poate petrece mai mult timp cu soțul și copiii. De regulă, la această vârstă, cariera ei este stabilă, câștigă bine, are propria casă. Prin urmare, ea poate merge în siguranță la decret și să dea căldura și grija celor dragi;
 • Experiența vieții face posibilă privirea conflictelor în mod diferit. Femeia este deja în măsură să găsească compromisuri, să facă concesii și să evalueze cu tărie partenerul;
 • Până la vârsta de 30 de ani, există un vârf al sexualității, astfel încât să se poată bucura de ea și să o dea partenerului ei;
 • Înainte de căsătorie, fata avea mult timp să-și satisfacă ambițiile și să experimenteze o serie de emoții. Prin urmare, în căsătorie, ea dorește pace și armonie;
 • O femeie de această vârstă devine sensibilă și responsabilă, gata să sprijine soțul ei cu sprijin moral, să ia în considerare interesele sale.

Și copilul?

Multe femei necăsătorite și libere după 30 de ani de teamă că nu vor avea timp să dea naștere, până când vârsta nu permite. Oamenii de pe orizontul lor pot fi o mulțime, dar nu e tot ce consideră tatăl lor. Dar acesta nu este un motiv de disperare. Dacă o femeie visează să devină mamă, dar nu dorește să nască de la prima persoană pe care o întâlnește, are o alternativă - FIV.

Care este diferența dintre o femeie căsătorită și o femeie necăsătorită?

Până în prezent, o femeie necăsătorită eco face. Prin urmare, nu este necesar să fiți căsătoriți pentru această procedură. Poate să folosească materiale donatoare. Prin urmare, absența unui soț nu ar trebui să devină un obstacol în calea maternității. Desigur, această procedură este destul de scumpă, dar dacă există stabilitate financiară, ea o poate permite. Avantajele unei căsnicii mature sunt foarte mult, deci femeile nu trebuie să se îngrijoreze doar pentru că toți prietenii lor s-au căsătorit mult timp.

Și raționamentul „binevoitorii“ despre motivul pentru care femeile necăsătorite sunt rele, trebuie să ignorați, să nu le luați personal.

Urmează-ți dorințele și visele și - fii fericit!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

89 + = 93