Care sunt tipurile de sărutări și ce înseamnă acestea? | pangudownloads.com
psihologie

Care sunt tipurile de sărutări și ce înseamnă acestea?

Săruturile nu sunt doar o tradiție de comunicare intimă cu o istorie de o mie de ani, ci și o modalitate unică de exprimare a sentimentelor. Toată gama lor complexă - de la afecțiunea delicată la pasiunea focului - poate fi exprimată în această acțiune extraordinară.

Care sunt tipurile de sărutări și cum pot fi interpretate unele dintre ele?

Sărutătoare prietenoase și primitoare

Care sunt tipurile de sărutări și ce înseamnă acestea?

Pentru mulți, rămâne un salut tradițional de sărut și un rămas bun. În zilele vechi de la întâlnirea și despărțire sarut pe obraz ar putea ambele sexe, numai bărbați însoțit această ceremonie mâini drepte și îmbrățișează mâna stângă, iar femeile - în jurul gâtului și brațelor atinge fața cu mâinile.

În societatea înaltă, obiceiul medieval al sărutării mâinii unei femei este încă păstrat, deși nu poate fi văzut decât la o întâlnire informală. Într-un cadru obișnuit, sărutul mâinii unei femei poate fi privit astăzi doar ca o manifestare ironică a cavaleriei.

În orașul modern, sărutând pe obraz să spună "salut!" Sau "în timp ce!"Este la modă în rândul adolescenților și a femeilor tinere. Uneori, în loc de obrazul unei prietene, își pun buzele celuilalt pe un scurt "uscat sărut", Care vorbește nu numai despre o prietenie strânsă, ci și despre lipsa timidității și a altor obstacole.

Mult mai puțin comun este un sărut prietenos între bărbați și fete care se află într-o relație amicală. Totuși, există anumite limite pentru care majoritatea prietenilor preferă să nu meargă.

Un sărut de felicitare se întâmplă doar pe obraz, se face cu o anumită solemnitate și chiar cu un zgomot sonor demonstrativ. Felicit sărutul cu limba este considerat inacceptabil, chiar dacă sărutându - soțul și soția. La urma urmei, de regulă, astfel de momente sunt publice și nu au o valoare de dragoste.

Scopul lor principal este de a exprima bucuria unui moment fericit în viața unui iubit, victoria, jubileul, nașterea unui copil, succesul la locul de muncă și la școală. Această regulă nu se aplică numai mirelui și mirelui, când oaspeții strigă "amar!“.

Tipuri de sărutări pentru iubitori

Buzele sunt foarte sensibile, deci nu este întâmplător ca sărutul să fie folosit ca afecțiune de dragoste, care aduce plăcere ambilor parteneri. În plus față de efectul interesant, poate reflecta o varietate de nuanțe și oferă informații interesante despre donatorul său.

Obiectul glumelor a fost de mult așa-numitul sărut al femeilor "Noapte bună.!", Brevetul și calmul subliniat, care nu lasă pe un bărbat să se îndoiască - astăzi nu va mai fi sex.

"cu viclenie"Un sărut poate transmite un mesaj mai bine decât cuvintele:

 • "Taci, te rog!„;
 • "Acordați-mi urgent atenție„;
 • "Acum toată lumea va vedea că îmi aparțineți!„;
 • "Te rog calmează-te„;
 • "Sunt încă supărat pe tine„;
 • "Mă exciți, dar acum e mai bine să încetiniȘi alții.

Pe de altă parte, una dintre cele mai bune modalități de a vă asigura dragostea în dragoste este să îi oferiți un sărut fierbinte, punându-i toată tandrețea și sentimentul că sunteți capabil.

Sexul poate fi considerat, într-un sens larg, orice sărut care vă încurajează să vă deplasați la "cauza de“. În funcție de experiența și fantezia, puteți folosi în jocurile de dragoste multe feluri de sărutări cu limba, dinții, degetele și chiar genele.

Cum de a prinde pasiunea cu un sărut

Care sunt tipurile de sărutări și ce înseamnă acestea?

Cel mai pasionat și mai interesant este un sărut cu pătrunderea limbii. Laski acest corp este foarte senzual și poate trezi dorința într-o chestiune de secunde.

Dar, în afară de "Sărutul francez"Există mai multe tipuri de sărutări pe buze, unele dintre ele foarte erotice și rafinate:

 • American - o buze, suge buzele superioare sau inferioare ale unui partener;
 • lupta limbilor, atunci când partenerii încearcă simultan să împingă limbajul partenerului și să-și ia gura;
 • cu degetele - partenerul apucă fie degetele buzelor celuilalt, fie își retrage buzele și își pupă partea interioară și dinții;
 • alunecarea buzelor de la un colț al gurii la cealaltă;
 • vid - aspiră aer din gura partenerului, de asemenea, cu un element de joc de luptă împotriva dragostei.

Nu neglija un astfel de soi și să fii mulțumit de un singur sarut în serviciu. După cum știți, iubirea repetată se îngrijește de-a lungul timpului, deci poate exista o scădere a dorinței sexuale într-un cuplu și chiar răceală.

Asigurați-un joc erotic ca ceva nou este usor si placut partener surpriză și răspunsul său - emoție, ochii înflăcărați și pulsul rapid - va fi recompensa suficient pentru curajul și experimente.

Sărutări sexuale pe corpul unui partener

Pentru mângâierea corpului sunt mai multe tipuri de sărutări, iar semnificația lor poate fi diferită, în funcție de partea corpului pe care îl sărute.

Psihologii care se specializează în relații intime sugerează să acordați atenție locului în care iubitul tău te sărută cel mai des. Se crede că o persoană își dă în mod inconștient sentimentele și starea de spirit profundă, pur și simplu acordând mai multă atenție unei anumite părți a corpului.

De exemplu, o persoană tânără poate fi considerată sinceră și interesată de relații serioase dacă își dă mângâierea la partea superioară a fetei - față, umeri, mâini, spate.

Care sunt tipurile de sărutări și ce înseamnă acestea?

Atingerea și sărutarea coapselor, a genunchilor, a burții dau o atracție fizică puternică și o trăsătură caracteristică, precum egoismul în dragoste. Uneori, atenția unui om, îndreptată numai către partea inferioară a corpului, vorbește despre respingerea și neîncadrarea sa de a crea relații bazate pe orice altceva decât pe sex.

În plus față de subconștient, există și sensul conștient, simbolic al mângâierilor erotice. Sărând buzele și mângâind limba, se dovedește că poți să faci acest sens grozav!

De exemplu, un sarut umed lăsat pe cotul interior al cotului simbolizează setea unui bărbat de atenție. Dacă o femeie sărută pieptul unui bărbat, ea recunoaște masculinitatea și superioritatea sa (cel puțin în pat).

Kissing genunchi înseamnă promițătoare de îngrijire a ofertei, și sărutând fese este o cerere pentru mai mult în sfera intimă.

Deși simbolismul dragostei mângâie în multe feluri și-a pierdut semnificația, fiind șters de mințile iubitorilor, unele fete și băieți își pot înțelege intuitiv eleganța și frumusețea.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

25 − = 20