Ce puteți vorbi cu un prieten: idei pentru o conversație prietenoasă | pangudownloads.com
psihologie

Ce puteți vorbi cu un prieten: idei pentru o conversație prietenoasă

Prietenia feminină este importantă. În timpul întâlnirilor calde unul cu altul, fetele își deschid adesea sufletele și se pronunță. Este foarte important să creăm atmosfera potrivită, care va promova pacea și deschiderea.

Ce puteți vorbi cu un prieten: idei pentru o conversație prietenoasă

Desigur, este necesar să decideți ce să discutați cu un prieten, astfel încât întâlnirea să fie cât mai utilă posibil. La urma urmei, ea este persoana cu care vreau să discut cele mai importante și sfaturi utile.

Chiar dacă aveți totul în viață fără probleme și nu aveți nevoie de sprijin, comunicarea cu prietenul dvs. iubit este întotdeauna relevantă. Dar dacă este o persoană atât de apropiată, de ce apare întrebarea, ce puteți vorbi cu prietena ta? La urma urmei, cu astfel de relații, comunicarea continuă de la sine și nu necesită o atitudine specială. De fapt, există adesea cazuri în care subiectele de conversație trebuie căutate în mod special, în ciuda unei prietenii puternice.

Subiectele pentru o conversație cu o prietena dacă sa căsătorit

În ciuda relației excelente și a apropierii spirituale, există mulți factori care distanțează ușor oamenii unul de celălalt. Cel mai adesea aceasta este căsătoria uneia dintre fete. După ce începe o viață de familie, interesele ei se schimbă brusc, se întâmplă rar în vechea companie și petrece mai mult timp acasă.

Atunci când apare un copil, situația este agravată și mai mult, deoarece timpul liber al unei mame tinere scade în mod catastrofal. Și aici apare adesea o întrebare vicleană, pe ce subiect să vorbești cu un prieten, când ea este în necazuri familiale și fără să știe de cele mai recente evenimente ale vieții seculare.

În acest caz, ar trebui să uitați de egoism pentru o vreme. La urma urmei, acesta este prietenul tău apropiat, care vorbește despre cele mai scumpe - copilul său. Și este foarte posibil ca ea să fie puțin depășită.

Este important să o ascultați, mai ales în primele luni după ce a devenit mamă. Arătați înțelegerea, deoarece acestea sunt schimbări uriașe în viață și care, ca nu cel mai bun prieten despre ei, vorbesc despre.

Ce puteți vorbi cu un prieten: idei pentru o conversație prietenoasă

Nu contează cum se petrece conversația, la VKontakte sau la telefon, este posibil să fii plin de povestiri detaliate despre copil și fotografiile lui. Ia puțină răbdare și apoi încearcă să-ți amintești încet ce ai vorbit cu cel mai bun prieten pe care l-ai avut cel mai mult înainte de această perioadă din viața ei.

Ea este încă cea mai apropiată persoană care are mai puțin timp, dar nu și dragostea pentru tine. Prin urmare, subiectele pentru conversație vor fi foarte rapid. Poți deveni pentru ea un ghid asistent personal la viața seculară, introducându-l în cursul ultimelor evenimente. Aceasta este o opțiune excelentă, ce să vorbim, de exemplu, cu prietenul dvs. Vkontakte.

Puteți să-i spuneți zilnic cele mai recente știri despre cunoscuții obișnuiți, să discutați despre noutăți ale cinematografiei și literaturii, să introduceți ultimele modificări ale tendințelor modei. Crede-mă, după un timp, ea îți va spune sincer "mulțumesc"Pentru că este datorită dvs. că nu este complet"a căzutDe la viața seculară în timpul decretului.

Ce puteți vorbi cu un prieten, dacă aveți companii diferite

Se întâmplă de multe ori că doi prieteni apropiați au un cerc social diferit. Acest lucru conduce la faptul că aceștia comunică cel mai mult singur pe o plimbare sau în Vkontakte.

Pe ce teme puteți vorbi în acest caz?

  • În primul rând, acestea sunt cele mai recente știri despre oamenii din împrejurimi. La urma urmei, fetele sunt deosebit de bucuroase să discute astfel de lucruri. Cu cineva care se întâlnește pe cineva nou telefon, dar cineva a aruncat un tip - este teme destul de importante pentru cercul femeilor. De asemenea, vor exista întotdeauna unii oameni din cercul interior, care este ceva sa schimbat radical în viață, iar acest lucru este - o opțiune mare pentru a vorbi cu un prieten pentru o plimbare.
  • De asemenea, sunt relevante temele din lumea cinematografiei, industriei de modă și sportului. Și dacă una dintre prietene a schimbat culoarea părului sau coafura - acesta este un subiect minunat pentru o lungă conversație, atât în ​​persoană, cât și în Vkontakte. La urma urmelor, Internetul a înlocuit aproape complet telefonul și, din moment ce întîlnirile personale de timp sunt întotdeauna mici, acesta a devenit principalul mod de comunicare.

Ce să vorbești cu prietenul tău în VK

Rețelele sociale nu sunt doar corespondență cu străinii frumoși pentru a-și găsi dragostea. Acolo trece 90% din comunicarea dintre prieteni buni. Unul dintre cele mai populare locuri de corespondență cu un prieten este VKontakte. Aici nu numai că poți vorbi despre dureros, dar și de a împărtăși muzica ta preferată sau pozele pe care ți le-a plăcut.

Ce puteți vorbi cu un prieten: idei pentru o conversație prietenoasă

VKontakte este, de asemenea, o modalitate populară de a vă felicita pentru ziua de naștere. Trebuie doar să lași o persoană virtuală pe perete cu o dorință. Astfel, în rețelele sociale, puteți vorbi cu prietena dvs. despre același lucru la telefon sau în persoană.

De asemenea, VKontakte, ca orice altă rețea socială, poate deveni principalul mod de comunicare, dacă una dintre prietene a părăsit orașul. Este rapid, convenabil și cel mai important - gratuit. Prin urmare, veți fi întotdeauna siguri că veți putea să vă împărtășiți experiențele sau să știți despre știrile care v-au entuziasmat în VKontakte fără să vă faceți griji cu privire la balanța comunicării mobile. O conversație lungă poate asigura discuția despre orice înregistrare din rețea. Aceasta este, de asemenea, una dintre opțiuni, ce să vorbim despre un prieten, când este plictisitor.

Bărbații sunt tema principală a conversațiilor femeilor

Este dificil să găsești o fată care nu discută despre viața ei personală cu cel mai bun prieten al ei. Familiarizarea cu noul tânăr, analiza acțiunilor sale și previziunile dezvoltării relațiilor reprezintă baza convorbirilor dintre frumoasele doamne.

În plus, întotdeauna doriți să împărtășiți emoții după o întâlnire sau să spuneți despre un nou cadou. Și dacă a existat o dramă personală: o ceartă și, în plus, separarea - este doar ceva pentru a vorbi despre cu un prieten pe telefon, internet sau în persoană trebuie doar să fie sigur. Sprijinul și sfatul său înțelept este exact ceea ce este necesar în acest moment. În plus, care nu-i place cel mai bun prieten pentru a spune că el nu a crezut că el demn de o astfel de fată frumoasă, și sunteți sigur de a întâlni în curând un adevărat prinț.

Și, desigur, în conversațiile femeilor, un tânăr nou care apare în companie, un vecin frumos sau doar un trecător care a dat vreun semn de atenție este întotdeauna discutat. Barbatii - ramane intotdeauna tema principala a conversatiilor intime ale prietenelor.

Ce să vorbești cu noua ta iubită

Ce puteți vorbi cu un prieten: idei pentru o conversație prietenoasă

Dacă v-ați întâlnit recent, găsiți subiecte care ar fi interesante să discutați cu amândouă, ceva mai dificil. Aici trebuie să începeți cu întrebări despre preferințele dvs.

Când aflați ce vă interesează fiecare, subiectele vor fi mult mai ușor. Principalul lucru nu este să arătați egoismul și să nu încercați să discutați numai ceea ce vă interesează în mod specific. Respectul pentru interlocutor este o garanție a unei prietenii puternice.

Când puneți întrebări, evitați acele opțiuni care necesită un răspuns monosillabic. Cu cat va raspunde mai mult noua prietena, cu atat mai mult va simti interesul din partea ta. Și aceasta înseamnă că ea va încerca, de asemenea, să consolideze comunicarea.

Aflați mai întâi:

  • numele părinților, dacă există frați sau surori;
  • că ea iubește să asculte;
  • ce fel de cinema și literatură preferă?
  • ce cafenele sunt mai predispuse să viziteze;
  • dacă există animale de casă.

Alegerea unui subiect, urmăriți cu atenție reacția unui nou prieten. Dacă observați că conversația devine neplăcută pentru ea, schimbați ușor direcția. Odată cu începerea întâlnirii, o nouă prietena poate fi cea mai bună.

Cei cu care poți vorbi foarte mult cu prietena ta. Totul depinde de interesele și cercul dvs. de comunicare. Puteți discuta ceva, cel mai important, pentru ca nici unul dintre voi să nu se plictisească. Și o conversație interesantă provoacă întotdeauna dorința de ao continua.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

89 + = 98