Cum să devii un hippie: haine, stil, principii și viziune asupra lumii | pangudownloads.com
psihologie

Cum să devii un hippie: haine, stil, principii și viziune asupra lumii

Adesea, generația mai în vârstă își amintește mișcarea din anii 60 și hippy: iubirea liberă, muzica și pacea. Acum această subcultură nu este atât de comună, dar unii oameni doresc cu disperare să devină hippies. Îți aparțineți? Apoi treceți la reîncarnare.

Ce este o subcultură hippie?

Cum să devii un hippie: haine, stil, principii și viziune asupra lumii

Această mișcare a apărut în SUA în anii ’60 ai secolului XX. După un timp a apărut în alte țări, dar până la sfârșitul anilor 1970 a dispărut practic. Admiratorii acestei direcții au fost adolescenții și “adulții tineri” care au criticat regulile, valorile stabilite și au luptat pentru pace.

Hippii au purtat un spirit revoluționar la mase, au propagat alte religii decât creștinismul și iudaismul. O altă realizare este avansarea revoluției sexuale.

Pentru expansiunea conștiinței au fost folosite medicamente psihedelice. Erau în vânzare liberă, deci nu aveau probleme cu achiziția lor.

“Colecția Rainbow” și “Bulli”

Aceasta este una dintre tradițiile grandioase. Mii de oameni au urcat pe Muntele Tabelului și au meditat, ținând mâinile. Ei au decis să lupte pentru pace nu prin greve, ci prin tăcere. Astfel de acțiuni s-au repetat în fiecare an, au fost chemați “Colecția Rainbow”, pentru că curcubeul era un simbol al fericirii și al echilibrului.

Cum să devii un hippie: haine, stil, principii și viziune asupra lumii

VW Transporter a apărut din întâmplare. A fost asamblat în grabă de muncitori pentru a transporta încărcături grele între magazine. Deja după ce a fost perfecționată și finalizată. Auto, care a devenit un simbol binecunoscut al mișcării hippy, este tipărită pe tricouri. Fanii acestei direcții sunt fericiți să poarte lucruri care prezintă o legendă.

“Bully” – auto asociat cu “Iubire gratuită”, “Copiii de flori” și pictograma “Pacifica”. Încă mai călătoresc în jurul lumii, decorate în toate culorile curcubeului.

Care este diferența dintre un hippie?

Indiferent de sex, toată lumea purta părul lung. Ele erau împărțite într-o parte dreaptă și o panglică specială era legată în jurul capului. Mâinile împodobite “baubles” – bratari de casa din margele, lemn sau piele.

Cum să devii un hippie: haine, stil, principii și viziune asupra lumii

Indiferent cât de mulți ani erau, purtau pulovere uriașe, împodobite cu margele, și o pungă de denim. El era atârnat de gât, era obișnuit să păstreze bani, documente.

Muzica pe care au ascultat-o ​​reprezentată “Cocktail” din blues, rocă populară și psihedelică. Discursul a fost plin de sufixe și cuvinte minuțioase, care nu erau în limbajul literar.

Una dintre principalele diferențe în această direcție a fost propaganda iubirii libere și a drogurilor ușoare – a fost modul lor de viață. Hippies au discreditat atitudinea față de valorile materiale, nu au vrut război și au fost pacifiști.

Cum sa devii un hippie?

“Obișnuiți-vă cu” în această cultură, aveți nevoie de atitudinea corectă. Puteți începe să ascultați muzică. O înregistrare excelentă de la Woodstock, îl puteți asculta pe Jimmy Hendrix, pe Joe Cocker sau pe grupul Country Joe și peștele. Aderenții acestei tendințe sunt deschisi la tot ceea ce este nou, așa că ascultați muzică care cântă iubire, pace și prietenie.

Pentru a înțelege cum să devii un hippie, trebuie să studiezi temeinic momentul când sa născut această direcție. Aflați ce credeau reprezentanții subculturii, care erau moralitatea lor. Vizionați filme «Monterey Pop», “Celebrarea la Big Sur”. Citește autori ca Tom Wolf, Alan Ginsberg și alții care au învățat esența mișcării hippy.

Stick la idealuri

Cum să devii un hippie: haine, stil, principii și viziune asupra lumii

Subcultura hippies implică anumite reguli: nu se poate polua mediul, trebuie să iubești și să păstrezi natura. Încercați să cumpărați numai lucruri ecologice și produse care sunt supuse procesării.

Nu uitați de un astfel de concept de barter. Fii voluntar, ajută oamenii dezinteresat.

Nu vă agățați de lucruri. Toate materialele sunt secundare pentru aderenții acestei direcții. Poți să te îmbraci în mâna a doua, să ridici ceea ce corespunde acestei subcultură.

Hainele ar trebui să fie confortabile și confortabile – acest lucru este important. Și dacă e luminoasă, e bine.

Alegeți acele lucruri care sunt făcute din materiale naturale. Ei apreciază în special cannabisul. Îmbrăcămintea din cânepă produce oxigen, combate poluarea mediului. Lucruri potrivite în stilul indian, cămăși din mediul rural, blugi de blugi.

Mulți bărbați măresc barbă, mustăți. Femeile preferă să meargă fără sutien, nu folosesc machiajul.

Faceți lumea mai bună!

Cum să devii un hippie: haine, stil, principii și viziune asupra lumii

Propagande lumea, fii împotriva războaielor, restricțiilor și a cadrelor rigide. Sprijinirea homosexualilor și a altor minorități, tratați totul liber. Mulți adepți ai acestei tendințe cred că orice interdicție afectează mai mult decât consumul de droguri.

Auto-exprimarea este un pas spre succes. Gândiți-vă la ceea ce puteți surprinde publicul. Încearcă să te uiți natural, drăguț și binevoitor.

Creșteți-vă părul

Uită de saloane de coafură. Creșteți părul lung – ele vor fi un simbol al libertății. Toate produsele de îngrijire trebuie să se bazeze pe ingrediente naturale. O mare popularitate se bucură de brand «Dr. Bronner’s ». De asemenea, puteți să preparați singur sapunul, adăugând componentele de care aveți nevoie.

În anii ’60, mulți purtau dreadlock-uri. Dacă nu știți cum să le țeseți singuri, puteți cere ajutorul unui specialist. Această coafură nu necesită îngrijire specială, este convenabilă și practică.

Extindeți conștiința

Aproape toți hippii din marijuana afumată în anii ’60 sau au folosit un alt medicament. Desigur, acest lucru este dăunător sănătății.

Prin urmare, merită să subliniem modernitatea și conștiința extinsă în alte moduri:

Cum să devii un hippie: haine, stil, principii și viziune asupra lumii
  • citiți cărți spirituale;
  • medita;
  • maestru yoga.

Pentru a deveni un hippie, nu este necesar să luați droguri. De exemplu, Frank Zappa, un cunoscut reprezentant al acestei subculturi, a descoperit relaxare în dans, muzică, meditație, lumină. Astfel de activități nu dăunează sănătății și vă ajută să vă cunoașteți mai bine.

Vârsta adolescentă este timpul experimentării

Mulți adolescenți la o anumită perioadă de viață se caută pe ei înșiși. Ei studiază diferite culturi și mișcări. Hippies le atrag cu libertatea și percepția lor despre viață. În special atrage revoluția sexuală. Dar ce fac cei care sunt încă în școală și depind de părinții lor?

Cum sa devii un hippie in 12 ani?

Cum să devii un hippie: haine, stil, principii și viziune asupra lumii
  1. Pentru a începe mai bine cu achiziționarea de decor adecvat. Fetele se pot îmbrăca în bluze cu panglici, pantaloni de flacari, fuste de zbor-maxi. Băieții vor fi potriviți pentru băieți, pulovere întinse și blugi largi.
  2. Dacă mai aveți părul scurt, faceți-o “Ragged” o tunsoare cu un breton neuniform. Puteți utiliza mijloacele pentru creșterea părului, dar numai naturale, pe baza componentelor plantelor.
  3. Aveți grijă de natură, animale, organizați acțiuni, promovați opiniile. Hrăniți pisicile și câinii fără adăpost, deveniți voluntari în adaposturile animalelor. Protestați împotriva defrișărilor, petreceți în școală o conversație despre farmecul recreerii în aer liber, discutați despre importanța mediului înconjurător.

Adolescența nu este o scuză pentru a renunța la dorința de a deveni liber. Întrebați regulile, conduceți un stil de viață activ. Trebuie să fii gata să condamni pe alții, dar cel mai important – să devii un hippie în duș.

Apoi, veți găsi oameni asemănători și veți deveni cu adevărat liberi, indiferent de vârsta în care vă aflați.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

43 − 33 =