Cum să înveți să gestionezi visele | pangudownloads.com
psihologie

Cum să înveți să gestionezi visele

Somnul este unul dintre cele mai interesante și neexplorate fenomene. Cineva vede imagini colorate și cineva este alb-negru. Obișnuia să fie că un vis este doar o restul creierului. Cu toate acestea, cercetătorii de mai târziu de la Universitatea din Chicago au descoperit că în timpul nopții timp de câteva minute, somnul se transformă într-un proces activ.

Ați auzit vreodată că puteți gestiona acest proces? Credeți că această idee este fantastic? În zadar! Se pare că puteți învăța să vă gestionați visele. Cum îți poți gestiona somnul? Astăzi vom vorbi despre asta.

Controlul viselor este util

Cum să înveți să gestionezi visele

Stau în această stare, obținem o mulțime de informații de la subconștientul nostru. Creierul sortează aceste informații și își amintește utilul.

Visele inteligente ne permit să vizităm oriunde, să experimentăm astfel de momente pe care nu le putem experimenta în viața reală. Și aceasta este o posibilitate nelimitată, deoarece putem practica abilități de comunicare cu un străin sau putem consolida cunoștințele dobândite în legătură cu conducerea unei mașini. Imaginați-vă acum cât de util este să gestionați somnul.

Poate fi învățat acest lucru?

Cum poți să înveți să gestionezi somnul? Iată o instrucțiune care vă va ajuta:

Cum să înveți să gestionezi visele
 • cum să dormi pentru a gestiona somnul? Mai intai trebuie sa te simti intr-un vis. Asta este, este necesar ca să te trezești acolo, să înțelegi - nu ești treaz;
 • atunci trebuie să înveți să te concentrezi pe obiecte sau creaturi. De îndată ce imaginea începe să se estompeze, trebuie să vă uitați la un alt obiect și apoi să reveniți la obiectul original. Treptat veți învăța să vă concentrați mintea;
 • următorul pas este să memorezi totul. Adesea, o persoană își amintește că are ceva de vis, dar nu poate spune în mod specific. Deci, acest lucru trebuie învățat;
 • momentul de trezire este foarte important. Este necesar să stați puțin pentru o vreme, să vă simțiți unde vă aflați, fie că este vorba de un vis, fie de un vis;
 • notebook-uri. Ia-ti un notebook sau notebook-ul în cazul în care vă înregistrați toate amintiți evenimentele, sentimentele și emoțiile;
 • în timpul zilei, amintiți-vă sentimentele și comparați-le cu realitatea.

Pentru a-ți gestiona visele, trebuie să te antrenezi foarte mult. Când învățați cum să faceți corect exercițiile de mai sus, mergeți la următorul, mai dificil.

Cum să gestionezi visele la domiciliu

Pentru a învăța cum să folosim cu adevărat posibilitățile nelimitate despre care am vorbit, trebuie să facem următoarele exerciții:

 • înainte de a adormi, ajustați-vă la un anumit parcel: de a vizita un loc cunoscut, de exemplu;
 • foarte atent luați în considerare ceea ce doriți să vedeți, pe cine să vă întâlniți, ce ar trebui să fie în jur. Cu cât credeți mai bine, cu atât mai ușor va fi pentru dvs.;
 • dați o instalare - de ce doriți să vedeți exact aceste imagini;
 • când simțiți că adormiți, simțiți-vă acolo și repetați instalarea;
 • după trezire, trebuie să vă amintiți totul.
Cum să înveți să gestionezi visele

Somnul este un fenomen foarte misterios. Pentru ca cineva să o poată gestiona, trebuie să muncești din greu. Desigur, prima dată nu va funcționa. Nu vă descurajați, trebuie să încercați din nou și din nou.

Atunci când exercițiile sunt date cu ușurință, puteți încerca o altă tehnică. Este mult mai complicat decât cel precedent.

Esența lui este să se schimbe cu forța voinței ceea ce se întâmplă acolo. Asta înseamnă că trebuie să te trezești, să-ți imaginezi exact ce vrei să schimbi și să adormi din nou. Trebuie să reveniți la aceeași situație și să o schimbați.

Ne luptăm cu temeri

După ce ați învățat aceste tehnici, puteți încerca să vă luptați cu temerile. Nu puteți scăpa de teama voastră. Trebuie să-l întâlnim față în față. Vedeți-l și cunoașteți-l. Încearcă să vorbești. Mai bine, dacă vă faceți prieteni.

Deci poți scăpa de fobiile tale:

Cum să înveți să gestionezi visele
 • gândiți mai întâi ce doriți să vedeți, dați-vă o instalație;
 • dacă devine deja înfricoșător, simți - nu este de fapt și va deveni mai ușor pentru tine;
 • găsiți-vă frica, în timp ce amintiți-vă că aceasta este o fantezie;
 • stați alături de dvs., vă obișnuiți cu asta, înțelegeți că dormiți și puteți pleca în orice moment;
 • vorbiți și vedeți cum vor evolua evenimentele.

Poate că veți deveni ridicol și probabil că veți deveni cei mai buni prieteni cu teama voastră. Principalul lucru este că nu mai este frică de ceva, devii mai liber.

Încercați să aflați cum să ascultați visele

Când te trezești, absolut nu înțelegi ce și de ce ți s-au dat aceste poze. Cu toate acestea, toate acestea reprezintă o analiză superficială. Este necesar să fie mai profund.

Cum să înveți să gestionezi visele

Mai întâi de toate, gândiți-vă în imagini. Nu încerca să se ghiftui tot ce ai văzut noaptea în cadrul rațional în timpul zilei. Cand te gandesti de imagini nocturne, se concentreze pe senzații interne: în cazul în care în timpul amintirile pe care le simți căldura, și în cazul în care frigul și disconfort.

În timpul amintirilor, amintirile care nu au nicio legătură cu imaginile de noapte pot apărea. De fapt, legătura aici este cea mai directă, cel mai important, ascultați cu atenție gândurile voastre. Analizați-vă sentimentele, imaginile și gândurile, în timp ce amintiți-vă.

În sine dificil de a asculta, dar, treptat, să învețe să facă acest lucru, și vei fi mult mai ușor de înțeles asupra a ceea ce a fost visul tău.

Acum știți dacă puteți să vă gestionați visul și cum să faceți acest lucru. Dacă sunteți interesat de această idee, încercați - poate că aceasta va deveni ocupația dvs. preferată.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

7 + 2 =