Cum să ștergeți o pagină în Mamba | pangudownloads.com
psihologie

Cum să ștergeți o pagină în Mamba

Unul dintre cele mai vizitate site-uri pentru întâlniri pe Internet este site-ul Mamba. Aici poți să comunici liber cu băieți și fete, să flirtezi, să cauți un partener pentru călătorii sau pentru a trăi împreună. Dar cum să acționați dacă obiectivul este deja realizat și trebuie să ștergeți pagina de la Mamba. Citiți instrucțiunile noastre.

Modalități de retragere din Mamba

Serviciul de dating și comunicare a apărut în 2003, un an mai târziu a fost folosit de 1 milion de persoane. În 2007, versiunea Internet a Mamba a fost completată cu posibilitatea de a comunica prin WAP. Versiunea mobilă a site-ului oferă funcționalitate completă, vă permite să efectuați dialoguri, să încărcați fotografii, să participați la sondaje și să vedeți chestionare interesante.

Cum să ștergeți o pagină în Mamba

Înregistrarea pe versiunea mobilă a Mamba se află în cadrul unui program simplificat, astfel încât milioane de persoane au fost autorizate prin intermediul acestuia. După confirmarea înregistrării prin SMS, utilizatorul primește 2 $ în contul său.

Schimbarea circumstanțelor de viață sau întâlnirea cu un partener al viselor tale te face să te gândești cum să te retragi de la Mamba? Pagina de pe site-ul de dating devine inutilă și chiar periculoasă pentru relația pe care o construim. Pentru a părăsi rândurile celor 30 de milioane de auditori ai portalului popular, este dezvoltat un algoritm simplu și accesibil.

Luați în considerare situația din viață: un bărbat sau o femeie a decis să își creeze propria pagină pe un portal de dating, deși și-au găsit deja a doua jumătate. O mică aventură inofensivă în spatele unui iubit se poate transforma într-un scandal.

Serviciul, care ajută la găsirea partenerilor pentru relații, oferă funcții plătite și gratuite. Numărul celor din urmă va fi limitat până când utilizatorul va încărca o fotografie pe avatar.

Utilizați o imagine cu o pisică sau un erou popular nu va funcționa, imaginile sunt strict moderate. Aceasta înseamnă că trebuie să îți pui poza sau pe cineva pe care-l cunoști. Site-ul este vizitat de milioane de oameni, deci nu este surprinzător faptul că veți fi recunoscuți și informați despre toți tipii. Într-o astfel de situație, este necesar să acționăm rapid, așa că merită să știți instrucțiunile despre cum să părăsiți Mamba pentru totdeauna.

Pentru a elimina informațiile personale ale utilizatorilor, dezvoltatorii oferă două metode:

 • ștergerea manuală a paginii;
 • ștergerea automată a profilului.

Cum să ștergeți manual un formular pe Mamba

Pentru a retrage datele personale, sunt necesare mai mulți pași secvențiali:

Cum să ștergeți o pagină în Mamba
  1. Este necesar să mergeți la pagina dvs. de site, folosind login-ul și parola.
  2. În colțul din dreapta sus al contului există o pictogramă (element grafic) sub forma unei unelte. Când atingeți câteva elemente, opțiunea "setări“.
  3. Înainte de utilizator există mai multe oferte, dintre care trebuie să găsești "Ștergeți chestionarul“.
  4. Programul oferă două opțiuni:Dezactivați formularul de căutare din căutare"Cu salvarea pe site, dar fără a le afișa pentru alți utilizatori și"Ștergeți profilul", Adică ștergeți-l complet de pe platforma de dating. După marcarea opțiunii dorite, trebuie să dați clic pe butonul "Data viitoare“.
  5. Următorul pas - Mamba va cere motivul plecării. Puteți selecta orice element, dacă nu doriți să fiți sincer cu site-ul, trebuie doar să faceți clic pe "alte“.
  6. După aceasta, se afișează informațiile despre trimiterea unei scrisori cu un link către e-mail. De asemenea, mesajul spune despre posibilitatea returnării paginii în decurs de 180 de zile. O jumătate de an este o lungă perioadă de timp, în viața privată se poate schimba ceva și chestionarul cu fotografii și contacte va deveni din nou relevant. Pentru a continua ștergerea informațiilor, faceți clic pe "șterge“.
  7. Înainte de a părăsi site-ul web Mamba, veți primi un e-mail. Acesta va oferi instrucțiuni despre cum să procedați. După ce ați terminat trecerea la o cutie poștală personală, în subiectul "... confirmați ștergerea formularului", deschideți e-mailul cu linkul.
  8. Rețeaua de dating va oferi să facă clic pe linkul activ ("aici") Sau gândiți-vă la posibilitatea unor noi cunoștințe.
  9. Programul va fi transferat pe pagina dvs. personală, unde va trebui să introduceți datele de conectare și să confirmați retragerea definitivă a contului dvs. cu butonul "ștergeți formularul". Rămâne să așteptați confirmarea din portal, că pagina este ștearsă definitiv. Acesta va fi un mesaj despre noul statut al chestionarului - a fost șters.

În luna următoare, site-ul de dating vă va aminti de scrisori care sugerează restaurarea chestionarului. Aceste mesaje trebuie să fie ignorate și să nu fi răspuns. Dacă vă decideți să cedați la convingere, mergeți pur și simplu la link-ul propus.

Ștergerea automată a contului în Mamba

Dacă nu sunteți interesat (ă) de site-ul și nu vă duceți mult timp la pagina dvs., contul este blocat automat. Termenul limită de program pentru eliminarea automată a chestionarelor este de 6 luni. Cu o lună înainte de expirare, un e-mail cu o notificare a blocării va veni la e-mail. În acest caz, nu trebuie să luați nicio măsură pentru a șterge datele personale.

Cum să ștergeți o pagină pe Mamba de pe telefon

Cum să ștergeți o pagină în Mamba

Dispozitivele mobile sunt întotdeauna la îndemână, ne însoțesc în excursii, la serviciu și la școală. O mare parte din utilizatorii de timp petrec departe de calculator, astfel încât utilizarea versiunii mobile a site-ului de dating a câștigat imensa popularitate.

Înregistrează-te pe un portal interesant printr-un smartphone sau tabletă este destul de ușor, dar cum să ștergi pagina din versiunea mobilă a Mamba? Faptul este că interfața site-ului este ușor diferită de versiunea completă folosită de browser. Nu puteți găsi setările pentru ștergere direct în versiunea pentru mobil. Dar nu vă faceți griji, există două modalități de a șterge profilul de pe Mamba de pe telefon:

 1. Opțiunea cea mai accesibilă este trecerea de la versiunea mobilă la versiunea completă. Acest lucru se poate face prin accesarea în partea de jos a paginii personale. Dacă faceți clic pe butonul corespunzător, veți găsi în interfața familiară. Apoi, toate acțiunile sunt efectuate în ordinea descrisă mai sus. Pas cu pas, confirmați ștergerea chestionarului și în cele din urmă îl ștergeți.
 2. Dacă ați folosit site-ul Mamba printr-o aplicație mobilă, trebuie să vă conectați prin browser pentru a șterge contul. În caz contrar, capacitățile de serviciu vor fi incomplete și funcția de ștergere a chestionarului nu va fi disponibilă. După ce ștergeți întreaga pagină personală, veți elimina aplicația inutilă din telefon. Înainte de a dezinstala, se recomandă să ștergeți memoria cache a aplicației.

Înlăturarea informațiilor personale și a chestionarului de pe site-ul web al Mamba este complet accesibil pentru execuția independentă. Acesta reprezintă o anumită secvență de pași executați unul după altul. După ștergerea informațiilor din telefon, există și posibilitatea de recuperare. Acest portal va fi raportat periodic prin e-mail.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

63 − 56 =