Cum să trăiești după un divorț? | pangudownloads.com
psihologie

Cum să trăiești după un divorț?

Credeai că, când erai căsătorit, ai fi trebuit să divorțezi vreodată? Cel mai probabil nu. Și ar fi posibil să se gândească că cel mai apropiat om ar deveni dintr-odată complet străin.

Cum să trăiești după un divorț?

Deși până la final vreau să sper că totul va fi bine și va fi posibil să începem din nou. Dar nu înseamnă că nu pot intra în același râu de două ori. Dar cum să decidă despre un divorț?

Mai devreme sau mai târziu, problema divorțului apare în orice familie. De obicei, acest lucru se întâmplă după un timp după nuntă, când siguranța romantică sa încheiat deja, iar în ceea ce privește viața de zi cu zi, soții nu sunt atât de radianți.

În astfel de momente, oamenii își pot exprima unul altuia nemulțumiri reale și pretenții. În general, situația din casă este încălzită, ceea ce contribuie în continuare la înstrăinarea dintre soț și soție. Desigur, nu merită hacking la umăr, mai întâi trebuie să analizați cauzele problemelor apărute în familia dvs. și apoi să decideți dacă să divorțați sau nu.

Acum vă vom prezenta unele dintre cele mai frecvente cauze ale divorțului:

1. În primul rând, bineînțeles, trădarea. Cum poți trăi cu persoana care te-a trădat. Deși, potrivit statisticilor, un număr suficient de femei, la un moment dat după divorț, încep să regrete decizia făcută sub influența emotiilor.

Pentru a nu intra în categoria acestor oameni, înainte de a expedia soțul risipitor pentru prag, întrebați-vă: vă veți regreta. Dacă, cu siguranță, nu puteți ierta trădarea, atunci divorțul este cea mai corectă cale de ieșire din situație. Nu-ți strici nervii, tu și copii, și soțul ei. Separați pașnic, fără scandaluri, atunci va fi mult mai ușor să vă recuperați de la divorț;

2. Următorul motiv pentru dezbinare sună astfel: "Nu te înțelege cu personajele." Acest lucru se poate întâmpla într-un an după nuntă și în zece ani. Și motivul pentru dezbinare nu este că tu ești absolut diferit de oameni, dar nici unul dintre voi nu dorește să renunțe. Astfel, lipsa dorinței de a căuta un compromis este, de asemenea, unul dintre motivele divorțului;

3. Și, ultimul pe lista noastră, motivul este controlul total. Ce să faci unei femei, dacă credincioșii ei o urmăresc cu orice pas și mă fac să socotesc pentru fiecare penny petrecut. Multe femei vor face o astfel de afirmație a problemei și vor trăi ca o victimă a vieții. Și alții - în cele din urmă vor înțelege că este imposibil să trăiască așa și, mai devreme sau mai târziu, vor pleca.

De fapt, există mai multe motive pentru despărțire. Și nu toți sunt la fel de inofensive. De exemplu, aceeași violență în familie nu poate fi comparată cu trădarea și despotismul.

Dar pentru a lua decizia finală despre divorț este întotdeauna foarte dificilă, deoarece am fost învățați din copilărie că familia este cel mai important lucru în viață. Și acum, acesta este ceea ce trebuie să distrugeți cu propriile mâini.

Dacă vă îndoiți dacă ar trebui să vă divorți, întrebați-vă doar o singură întrebare: "Sunteți gata să trăiți viața cu această persoană, reconcilierea cu toate greșelile ei?" Dacă nu, divorțul este inevitabil.

Cum să trăiești după un divorț?

Cum să trăiești după un divorț?

Este foarte dificil să supraviețuiți psihologic. Ieri ai avut o familie aparent perfect normală, iar astăzi ești deja o femeie divorțată cu perspective neclare. De aceea, problema de a trăi după divorț este destul de actuală.

Ce trebuie să facem femeilor, pentru a fi reabilitați în societate după divorț? Pentru început, să vedem ce simți ai despre viața de familie.

Deci, cel mai probabil, veți avea astfel de sentimente ca:

1. vin. Fără îndoială, te gândești mereu că despărțirea este doar vina ta. Se pare că ai putea să te comporți puțin diferit, să fii puțin mai loial față de a doua jumătate. Nu este adevărat! Defecțiunea nu este numai a ta. Ambele părți sunt întotdeauna de vină pentru despărțire, deoarece niciunul nu a încercat să găsească o cale de ieșire din situație;

2. furie. Sentimentul vinovăției este înlocuit periodic de mânie întregii lumi, în special cu jumătatea sa puternică. Se pare că tu ești o victimă nevinovată a destinului. Dar să studiem această problemă mai detaliat! Acum ceva timp, tu ai ales un partener de viață. Apoi, ați fost gata să-l urmați oriunde. Dar apoi te-ai schimbat puțin cu el și intimitatea spirituală a fost înlocuită cu înstrăinarea. Deci, poate nu este de vina nimeni! Mai bine amintiți-vă, multe momente fericite pe care le-ați avut. Nu-ți amintești doar de rău!

3. Auto-îndoială. Acum nu e nimic! Și de ce ar trebui să fii nesigur? Poate că alegerea ta anterioară nu a fost destinată pentru tine, dar adevărata fericire este încă înaintea ta? Și cum o să te gândești pe calea vieții tale prin nesiguranță în tine? Așadar, adună-ți spiritul și du-te direct la viitorul tău uimitor.

4. singurătate. Divorțul, mai ales motivul pentru care a fost o trădare, ceva de genul sfârșitul lumii. O femeie divorțată cumva pare că nu va avea niciodată încredere în nici un bărbat.

Cum să trăiești după un divorț?

Și de ce, de fapt? Ești destul de diferită de orice altă femeie. Deci, de ce ați decis că toți oamenii sunt la fel. Ca să mai poți întâlni opusul fostului tău soț.

Desigur, toate aceste motive sunt suficiente pentru a vă închide în apartament și nu rămâneți pe stradă. Dar, stii, cu siguranta nu ar trebui sa cazi intr-o depresie profunda.

Dacă sa întâmplat deja că un anumit stadiu al vieții sa încheiat, atunci merită să luați în considerare oportunitățile care se deschid înainte de tine. V-ați petrecut timpul leului pe cursele de cumpărături în speranța de a vă mulțumi soțul dvs.?

Acum îți poți permite să te concentrezi pe cariera ta. Au fugit acasă după muncă, pentru că soțul a vrut să fie întâlnit la ușă? Acum, puteți merge liniștit cu prietenii într-o cafenea, puteți merge la un film, la un salon SPA sau în altă parte.

Au vrut să călătorească mult, dar nu au trecut dincolo de dacha, unde în mod constant au avut grijă de grădină și grădină de legume? Acum puteți călători întreaga lume! După cum puteți vedea, divorțul nu este încă sfârșitul vieții. Trebuie doar să crezi că totul va fi bine în viața ta.

Este posibil să găsiți dragoste după un divorț?

Mai devreme în articol, am dat seama cum să supraviețuiască după un divorț unei femei. Dar doriți să supraviețuiți nu numai, ci și să întâlniți o nouă dragoste. Și cum să o găsiți?

Cum să trăiești după un divorț?

Nu este de neglijat faptul că, în timpul căsătoriei, o femeie uită treptat cum să se familiarizeze și să se întâlnească cu sexul opus. În primul rând, încercați doar să discutați cu colegii, prietenii sau cunoștințele dvs.

Deoarece în astfel de cazuri nu veți avea nici un fel de astfel de oameni, vă este frică să spuneți că ceva nu merită atât de mult. Și în timp, veți înceta să simțiți, în compania unor reprezentanți nefamiliari ai jumătății puternice a omenirii, inconfortabil și constrâns.

Asigurați-vă că vă uitați la aspectul dvs. Nu uitați să vizitați saloane de înfrumusețare, centre de fitness și, acasă, vă puteți răsfăța cu o baie cu spumă de lux sau o mască acasă pentru întinerire. Faceți ceva, dar vă amintiți-vă: sunteți o femeie frumoasă, care are încă o viață întreagă înaintea ei.

O mare greșeală va fi imersiunea în dragostea nouă, ca un whirlpool cu ​​un cap. Acest tipar de comportament este cel mai frecvent observat la femeile cu copii. Apoi, teama subconștientă este de vină: "Și cine am nevoie cu un copil?". Și astfel, ați întâlnit un specimen al unui bărbat care este gata să vă primească împreună cu toate "bagajele" dumneavoastră. Nu alerga după el cu o coadă!

Sunteți o femeie inteligentă, experimentată și matură! Știi cum să conduci o gospodărie, arăți minunat, ai o treabă bună! Da, esti doar unic! Și nu ești tu, dar trebuie să fugi după tine! Deci, adăugați un pic scepticism ochilor dvs. și urmăriți-i pe bărbați să iasă din piele pentru a vă atrage atenția.

După cum puteți vedea, viața după divorț încă mai există. Nu vă lipiți de trecut și de zi cu zi pentru a vă confrunta cu eșecurile. Sunteți acum o femeie liberă, capabilă să-i găsească fericirea. Deci, ceea ce este deasupra nasului și - noroc!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

21 − = 13