Date orb: Cum să cucerești un om | pangudownloads.com
psihologie

Date orb: Cum să cucerești un om

În prezent, găsirea unei jumătăți nu este foarte ușoară, atât de mulți oameni singuri se cunosc prin site-uri speciale, prin intermediul unor prieteni sau rețele sociale. Și unii dintre ei trebuie să fie de acord cu o cunoștință orb, deși multe astfel de metode de întâlniri sunt considerate foarte riscante și neconcludente.

Întâlnirea este un eveniment extraordinar și minunat. O întâlnire nevăzută, cel mai probabil, vă poate da stres dublu și vă faceți griji, pentru că nu v-ați văzut înainte și nu știți cine va veni la întâlnire.

Pentru bărbați, ca și pentru femei, prima dată este de asemenea interesantă. De asemenea, pun întrebări: vă placeți unul pe celălalt și puteți să vă impresionați unul pe celălalt.

Date orb: Cum să cucerești un om

Dar toate aceleași femei sunt mai înclinate să fantezeze despre tema romantică și să idealizeze situația - este probabil că fata din capul ei a format deja imaginea unui străin irezistibil care o va supune în inima ei. De aceea, vreau să acord mai multă atenție descrierii unei astfel de cunoștințe cu punctul de vedere al femeii, astfel încât speranțele și ideile false să nu strică imaginea obiectivă.

Trăsături distinctive ale datelor orbelor

O dată nevăzută este o întâlnire a 2 persoane care nu s-au mai văzut înainte și adesea chiar înainte de întâlnire nu au făcut schimb de fotografii între ele. Uneori, o astfel de cunoștință este aranjată de prieteni sau rude care cred că acest bărbat și femeia se vor potrivi reciproc și vor fi un cuplu bun.

De asemenea, astfel de întâlniri sunt organizate de o agenție de dating care organizează petreceri cu o mulțime de oameni singuri, unde se cunosc în procesul de comunicare informală.

Faceți cunoștință orbește aranjate cu obiective diferite - cineva de la femei în căutarea unui om pentru a crea o familie, cineva - doar partener sexual, și mulți nu vor să se gândească înainte și doar preferă să se mai întâi să știe, și apoi să decidă cum să clasifica un nou prieten . La urma urmei, doar puteți înțelege, este necesar să se comunice sau nu pe o întâlnire personală.

Fiecare în felul său se referă la acest tip de întâlniri. Unii cred că unii oameni sunt de acord cu o dată nevăzută doar din disperare, alții cred că aceasta este o metodă excelentă de dating, care adesea aduce relații prospere și puternice. Dacă nu puteți crea o familie, este posibil să stați cu o persoană prieteni buni și, prin urmare, extindeți cercul de comunicare.

Psihologii cred că acest tip de întâlniri ar trebui tratat exact ca un joc și nu vă așteptați nimic serios de la această cunoștință. Deoarece întâlnirea este ca o loterie: cineva este norocos, unii nu. Această atitudine față de orbire nu va permite să fiți dezamăgiți de voi înșivă sau de ceilalți, în plus, atunci când comunicați, dacă planificați în avans pentru o dispoziție pozitivă "jucăușă", veți putea să vă comportați mai natural.

Dating orbește nu este rușinos, este doar o modalitate de a întâlni oameni noi, așa că nu fi timid. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm de unele măsuri de securitate.

Cum să te comporți?

La o întâlnire, se comportă modest, dar ține pasul cu discuția despre bărbat. Încearcă să fii natural și binevoitor, pentru că și interlocutorul tău este nervos și îngrijorat - nu uita de el.

În orice caz, nu te plânge și nu fi capricios, pentru că un bărbat nu-i place o femeie care deja la prima dată se comportă în acest fel. Este posibil ca el să aibă o întrebare logică "și ce se va întâmpla în continuare?".

Imaginați-vă situația: un om se pregătea și planifică o întâlnire, alegerea cu grijă a unui loc pentru a avea un timp minunat împreună, dar acest restaurant / cafenea / teatru, unde te-a invitat, a fost supus criticii tale aspru. E o rușine, nu? De aceea, găsiți lucruri plăcute în tot ceea ce se întâmplă și zâmbiți drăguț, astfel încât un om simte că ați apreciat eforturile sale.

Un om de la sine - un protector și patron, așa că îl contactezi pentru sfat, fie interesat de opinia lui cu privire la această sau la acea întrebare. El va fi încântat să se simtă un interlocutor interesant, iar tu poți cunoaște mai bine poziția de viață a noului tău prieten.

Mulți oameni preferă să se arate, de aceea spun despre realizările și achizițiile lor. Ei nu sunt mai puțin decât femeile care doresc să primească complimente, deci este important să le laude și în timp.

Înainte de întâlnire, asigurați-vă că schimbați numerele de telefon. Acest lucru este necesar nu numai pentru problemele întâlnite la întâlnire, ci și pentru propria dvs. siguranță: lăsați numărul de telefon prietenilor sau rudelor.

Date orb: Cum să cucerești un om

Dacă ați văzut fotografia unei persoane, nu este adevărat că va fi în realitate aceeași ca într-o fotografie: aproape toți oamenii postează pe site-urile de dating doar fotografii de succes sau făcute cu mult timp în urmă. Și, de asemenea, indică informații false despre vârstă, înălțime, greutate etc. Dacă, în timpul comunicării, înțelegeți că o persoană a prezentat informații incorecte despre sine, acest lucru nu-l caracterizează din partea cea mai bună.

Există, de asemenea, oameni care vin la întâlnire în prealabil și se ascund, de exemplu, într-un loc discret și apoi determină în funcție de caracteristicile persoanei descrise în conversația telefonică care a venit la o întâlnire.

Dacă candidatul le convine, ei vin și se cunosc și, dacă nu, dispar pur și simplu fără a chema. Acest lucru se face în cea mai mare parte de bărbați.

Cum să te comporți, dacă la o întâlnire ai realizat că nu-ți place persoana? Într-un astfel de caz, trebuie să veniți cu o varianta de taxe vamale înainte, datorită căruia vă spuneți la revedere și plecați repede. Spuneți că ați primit un telefon de la serviciu și i-ați spus să vină imediat. Sau se referă la probleme neașteptate la domiciliu.

O persoană va înțelege că minți, dar nu va avea dovezi - el va înțelege aluzia ta tactuală. Dar dacă un bărbat nu vă place în aparență și se comportă necorespunzător, atunci spuneți-i cu blândețe: "Ne pare rău, nu vom face nimic, la revedere". Și du-te departe, încercând să nu intri în discuții și argumente cu el.

De asemenea, trebuie să întrerupeți discuția dacă sunteți criticat: să faceți comentarii despre aspectul, hainele sau comportamentul dvs. Acest lucru este complet în afara locului la prima dată.

Și dacă omul sună acasă?

Ar trebui să fiți alertați de acest moment. De asemenea, nu este necesar să suni străini la prima întâlnire pentru tine. Nu e exact hotărât să aibă doar ceai cu tine. Sfârșitul unei astfel de date poate fi viol, jaf sau altceva de genul acesta. Deci este necesar să numim prima întâlnire doar într-un loc aglomerat. În cazul în care străinul este împotriva și vă imploră acasă sau vă invită, atunci în acest caz este mai bine să refuzați să vă întâlniți deloc.

Multe femei visează că un străin le-a invitat la o cafenea sau la un restaurant și le-a tratat bine. Dar actualii oameni nu se grabesc cu astfel de acțiuni și, mai ales, la prima întâlnire. Deci, dacă ați fost invitat să faceți o plimbare în parc, nu vă stânjeniți, pentru că nici măcar nu sunteți familiarizați. Poate că data viitoare te-a invitat la o cafenea sau la un restaurant.

Rețineți că dacă băiatul dvs. de comandă începe cu lichior, atunci poate avea probleme cu alcoolul. Nu numai că are acum un obicei prost, atunci poate fi și mai rău, cu atât mai mulți oameni beți se pot comporta inadecvat. De asemenea, nu vă relaxați dacă un bărbat a comandat o cină excelentă (chiar și fără alcool), cel mai probabil, se așteaptă că va trebui să plătiți cu el noaptea.

Cea mai bună opțiune este să beți cafea împreună. Pentru că prețul va fi ieftin, iar pentru o ceașcă de cafea, puteți vorbi și a vă apropia mai mult de interlocutorul dvs.

5 secrete ale întâlnirii cu succes a orbilor

Data improvizării orb trebuie să fie pregătită în avans, respectând anumite reguli, întâlnirea va merge bine.

  • Numărul secret 1. planificare

Trebuie planificată prima dată a blind-ului. În prealabil, este necesar să se rezolve astfel de momente, cum ar fi selecția de îmbrăcăminte, locul de numire și cheltuielile financiare.

Îmbrăcăminte: trebuie să alegeți cea mai bună opțiune, astfel încât să nu sperie un machiaj luminos om sau rochie prea scurt, dar rochia într-adevăr nu este în valoare de cufundata.

  • Numărul secret 2. siguranță

Toți oamenii sunt individuali, indiferent cât de mult vorbești, nu este un semn că deja cunoști bine persoana și știi că este adecvat și nu suferă de tulburări mintale.

Date orb: Cum să cucerești un om

Prin urmare, cunoștința trebuie să fie numită într-un loc aglomerat și nu noaptea. Dacă dintr-o dată ceva nu merge bine, veți dispărea cu ușurință în mulțime și veți observa comportamentul și manierele sale într-un loc public.

  • Numărul secret 3. Procesul de întâlnire.

Este mai bine să veniți la locul dvs. de întâlnire înainte să vă uitați în jur și să evaluați situația și, bineînțeles, faceți o impresie bună asupra bărbatului. În cazul în care ați vorbit de mult și știți multe despre o persoană, nu vă comportați așa cum vă comportați cu cunoștințe apropiate.

La urma urmei, sunteți străini și nu știți dacă veți putea comunica și după cunoștință. Este mai bine să-l întâlnești cu un zâmbet dulce și, dacă ești mulțumit, atunci vei merge la următoarea etapă.

  • Numărul secret 4. dialog

Acesta este cel mai important aspect al întâlnirii. La urma urmei, datorită modului în care susțineți conversația, depinde mult. Dar de multe ori se întâmplă ca la prima întâlnire o persoană să nu sprijine dialogul și nu reușește să se comporte în mod natural. Timpul trebuie să treacă pentru adaptare.

Prin urmare, înainte de o dată, se pregătească pentru teme de conversație (improvizație - este bine, dar pregătit „improvizație“ - chiar mai bine), de asemenea, necesitatea de a pune întrebări, dar nu exagera, că omul nu a simțit ca fiind interogat.

Dacă sunt greu de găsit subiecte de conversație și nu ați avut, cel mai bine este de a merge la cinema sau la o expoziție, și există deja un subiect de conversație acolo în sine.

  • Numărul secret 5. sfârșit

Întâlnirea poate avea loc în moduri diferite, dar încă îi mulțumim tânărului. Dacă ți-a plăcut totul, atunci ești de acord cu următoarea dată, dar dacă nu-ți place persoana, atunci iartă-i despre el, ca să nu mai elaboreze planuri.

Prima întâlnire a orbilor: ce puteți afla despre interlocutor?

Datorită curiozității și atenției caracteristice aproape a oricărei fete, puteți afla câteva detalii care vor ajuta la dezvăluirea unor detalii despre o persoană necunoscută:

Preferințe în sport

Dacă un bărbat este angajat într-un singur sport (înotător, alergător) - își protejează foarte mult libertatea și îi place să-și petreacă singuri timpul liber cu el însuși. Cei care se angajează în sporturi de echipă, cum ar fi rivalitatea în viață. Un bărbat care nu este interesat de sport este o persoană senzuală cu un caracter independent.

Partea financiară

Dacă un om plătește pentru un card - aceasta indică încrederea și ambiția sa, dacă sunt în numerar - despre independență și independență. Dar dacă la o dată a venit fără bani, atunci cel mai probabil, va trebui să vă plătiți.

Modul de comunicare

Date orb: Cum să cucerești un om

O persoană care este obișnuită să comunice prin e-mail este probabil înclinată să se gândească mai mult la deciziile sale și să-și ascundă adevărata față. Pentru fanii comunicării rapide (sms, skype, etc.), trebuie doar să aveți o atenție constantă pentru persoana dvs. și dovada sentimentelor din partea partenerului.

Un "telefonist" are nevoie de anumite reguli și de conversații confidențiale.

Stilul de haine

Dacă un tip iubește un stil sportiv în haine, el va fi mai degrabă o persoană mundane și relaxată. Un fan de lucruri de designer apreciază prestigiul, el va cere prietenei sale. Un iubitor de lucruri ciudate (costume tipice sau lucruri de "lacrimă-ochi") este probabil un partener frivol și se va grăbi să "strălucească și să strălucească".

Exprimarea sentimentelor

Un comportament obsesiv al unui om cu sensibilitate, spune că nu este încrezător în el și că acesta încearcă să-și arate drepturile față de fata. Blind săruturi va fi suficient pentru un sărut, și dacă un tânăr vă trece înainte și atinge pe umăr, acesta este un semn de îngrijire atingere.

Vizualizarea

Dacă un tânăr nu te privește în ochi, atunci acesta ar putea fi un semn că nu poate fi de încredere. Dar o privire ascunsă arată simpatie.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

17 + = 19