psihologie

O situație disperată este calea spre depresie sau spre o nouă viață?

O dată este necesar să aflăm din ce situații fără speranță în viață este posibil să căutăm o ieșire? Despre cei în care "îngrijirea" despre existența continuă ia legea în mâinile lor și nu merită să ne gândim. Nu există nici o cale de ieșire din situațiile lor similare - trebuie să fie acceptate și adaptate.

Aici, pe scenă „Adaptarea“ și va trebui să ne mobilizăm, așa cum facem atunci când rezolvarea problemei depinde de noi înșine.

Ce să faci într-o situație disperată?

O situație disperată este calea spre depresie sau spre o nouă viață?

O situație disperată este un complex de probleme care par să crească ca un bulgăre de zăpadă care se rostogolește de pe un munte. Se întâmplă rar că problema este una. Merită să se agită și numărul de necazuri crește. Practica obișnuită este că într-o astfel de situație o persoană începe să caute mai întâi vinovatul incidentului, pierde timp, își regretă singur.

Acest lucru nu este constructiv - la adulți, problemele rareori se rezolvă și este imposibil să uităm de problemele existente.

Copiii pot lua o decizie de către părinți, dar aici este necesar să vă înțelegeți. Cum să găsiți o cale de ieșire din situația fără speranță și ce să faceți în cazul în care totul în viață „Prost“?

Unde să mergeți în caz de probleme grave

În caz de situație disperată, trebuie să te întorci la tine însuți. Nu mai fi rău pentru tine și încearcă să analizezi ce se întâmplă.

Apoi, ar trebui să aruncați o mândrie proastă și să cereți ajutor de la oricine poate ajuta într-un fel. Pot fi prieteni apropiați, distanțați, foști prieteni. Dacă situația este cu adevărat serioasă, atunci ar trebui să încercați să găsiți puncte comune de contact cu persoane negative. Anterior, în astfel de cazuri, expresia - "Baterea alarmei". Este foarte probabil ca în timpul comunicării să fie posibilă găsirea unei ieșiri din impas.

În același timp, este necesar să se elaboreze un plan de acțiune care să includă o evaluare reală a evenimentelor și posibilitatea de acțiune.

O situație disperată este calea spre depresie sau spre o nouă viață?
 1. Trebuie să luăm o poziție - dificultățile sunt necesare pentru a demonstra valoarea lor. Prin urmare, nu trebuie să plângem, ci să mulțumim soarta pentru proces;
 2. Apoi își scriu gândurile - ce gândesc despre ce sa întâmplat, ce trebuie făcut mai întâi, ce sentimente sunt ascunse adânc. Emoțiile triste ar trebui eliminate;
 3. Apoi își dau seama unde să se întoarcă într-o situație fără speranță, să adune informații, să calculeze opțiunile de rezolvare a problemelor: unde să meargă, ce documente sunt necesare, ceea ce împiedică acum să facă acest lucru;
 4. Mai multe opțiuni, cu atât mai bine. Unele dintre ele să fie cele mai fantastice, dar ele pot ascunde și fâșiile adevărului. Trebuie să adăugați cel puțin 15-20 de opțiuni. Puteți chiar să vedeți cum "Totul va merge ca un ceas". Va deveni mai ușor pentru suflet;
 5. Notați regimul apelurilor și treceți prin instanțe - uneori este necesar să elaborați un program minute pentru a captura totul;
 6. Este necesar să încercăm să recrutem asistenți care să ofere asistență minimă. Pentru a purta o bucată de hârtie, nu va mai fi nevoie de mult timp și de ce să nu întrebați un prieten care lucrează lângă biroul sau organizația necesară.

Efectuând un plan detaliat de acțiune, trebuie să vă mobilizați pe deplin pentru a obține succes și nu pentru a vă abate de la planurile dumneavoastră. Dar întotdeauna este necesar să se ia în considerare situații alternative - dacă planul a eșuat, acțiunile sunt corectate.

Probleme psihologice

Gândindu-ne dacă există o cale de ieșire din situația fără speranță, nu trebuie să uităm de problemele psihologice care au apărut după ce am realizat gravitatea situației. Trebuie să vă îndepărtați de depresie, care apare adesea când vă dați seama de propria impotență sau de situații stresante.

O situație disperată este calea spre depresie sau spre o nouă viață?

Nu te poți închide. Este necesar să încercați să ieșiți la oameni. Poate fi prieteni vechi și oameni abia cunoscuți - să lăsați să se fierbe viața.

În continuare, ar trebui să acționați pe cont propriu. Cineva trebuie să vorbească, o altă încercare de a elimina emoțiile. Puteți să vă sfătuim să vă întoarceți la Dumnezeu, să mergeți la templu - comunicarea cu religia vă ajută să ușurați sufletul.

Dar nu stați în calea cunoașterii pentru a merge la extreme - există secte care se găsesc „Victimele“ printre oameni disperați, astfel încât să nu puteți avea încredere în orbirea noilor cunoștințe. Dacă pentru o vreme era necesar să lași o viață activă, ar trebui să o luați ca un dar al destinului. În timp ce există o oportunitate, trebuie să faceți sport, să vă educați, să dezvoltați inteligența, să mergeți la coafor și să schimbați imaginea. Acest lucru va ajuta să deveniți mai creativi și să obțineți succes în viitor.

Toată lumea are propriile sale metode de depășire a obstacolelor:

 • pentru a merge la natură;
 • să organizeze cumpărături;
 • vizitați în mod constant companii zgomotoase;
 • Comunicare pe Internet.
O situație disperată este calea spre depresie sau spre o nouă viață?

Dacă există un vis - acum este momentul să îl implementăm.

Săriți cu un parașut sau de un turn, aruncați gunoi din casă, faceți pace cu inamicul sau primiți un câine - "Feat" va forța să se mobilizeze pentru a lupta împotriva dificultăților. Este necesar să vă faceți propria existență cât mai ușoară cu putință, astfel încât în ​​viitor "Vino în sus" plin de energie.

Sfaturi utile

Din situațiile de criză ale producției 3 - trebuie să alegeți cel mai bine pentru dvs.

 1. Căutați soluții la problema actuală, înțelegând anterior de ce a apărut;
 2. Adoptați situația și pur și simplu mergeți cu fluxul, fără să depuneți eforturi pentru a depăși situația. Criza de a desemna, ca treapta trecută, și în viitor să nu se concentreze pe atenția trecută, încercând să uite mai repede. Da, mulți vor trebui să accepte, dar uneori aceasta este singura cale de ieșire pentru a evita pierderile grave și nu pentru a schimba circumstanțele la care sunt obișnuiți.

Această metodă ar trebui analizată mai detaliat. Situația familială. Dacă nu doriți să schimbați calea existentă, atunci să luptați pentru „Partener“ nu merita. Cel mai probabil, așteaptă primul pas. Nu va mai exista nici un pas, totul se va termina singur.

O situație disperată este calea spre depresie sau spre o nouă viață?

Probleme de lucru. Este foarte dificil doar să spui unei persoane despre concediere. Dacă nu începe să învețe și "Twitch", atunci liderul indecis se retrage pentru o vreme, iar ulterior conversația nu poate avea loc deloc.

Depășiți situația cu presiune, fără „Variante de ocolire“. „Agresorul“ poate salva.

Uneori, toate metodele trebuie combinate și numai atunci împrejurările se vor retrage.

Nu vă agăță de problemele posibile - cu care trebuie să se descurce în momentul în care ajung.


Dar, în același timp, nu este necesar să amânați afacerea „Atunci“ - Uneori, criza vine numai pentru că au scos din greu mici sarcini fără a le acorda importanță. Când s-au acumulat, a apărut o situație disperată. Dacă toate problemele minore sunt comparate cu cărămizile, atunci situația fără speranță este echivalentă cu un perete, care este foarte greu de rupt prin frunte.

Dar uneori este suficient să scoateți o cărămidă din bază, iar zidul va fi împrăștiat de o grămadă de resturi. Principalul lucru este de a determina în mod corect care prima cărămidă a fost pusă fundația.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

24 + = 30