psihologie

Organizarea vizitelor exprese: cum să dezvolte un plan de afaceri

De-a lungul vieții sale, o persoană se află în modul de căutare, uneori chiar nu intenționat, la nivelul procesului de gândire. Ce cauta el? "Omul are nevoie de un bărbat" ne spune liniile poetice și eroul din filmul "Solaris". Acest lucru este adevărat, toată lumea dorește să găsească în vreun fel un "partener de suflet", "sprijin și speranță" "partener de viață sau partener de viață".

Organizarea vizitelor exprese: cum să dezvolte un plan de afaceri

Desigur, nimeni nu a anulat încă dragostea care izbucnește în timpul întâlnirii întâmplătoare. Cu toate acestea, atunci când viața personală nu merge bine, oamenii sunt gata să recurgă la cunoștință sistematică.

La urma urmei, astfel puteți întâlni o persoană care vă împărtășește opiniile. Pentru a ridica în mod similar o jumătate decentă, trebuie să vă familiarizați cu masa oamenilor, să participați la multe petreceri.


Cu toate acestea, puteți face mult mai ușor prin recrutarea de servicii de dating populare astăzi. Una din aceste căi de a găsi dragoste a venit în Europa și sa răspândit repede în toate orașele mari ale lumii.

Ce este datarea expresă?

Express Dating (din engleza Speed ​​Dating) - o metodă care permite câteva minute să se familiarizeze cu mai multe persoane de sex opus. În acest timp, puteți alege așa-numita a doua jumătate sau continuați căutarea, dacă partenerul nu părea prea interesant.

De regulă, prima impresie a unei persoane devine baza relațiilor viitoare. Deseori complet opus în natură de ocupație și natura oamenilor începe să se tragă literalmente unul după celălalt după prima întâlnire. Un prieten de mulți ani, oamenii se confruntă cu plictiseală inexprimabilă, fiind aproape. Este în acest sens "Prima vedere" și se bazează principiul vizitelor exprese.

În prezent, această sferă de servicii a devenit foarte populară și în cerere, iar dacă doriți să vă organizați afacerea, flexibilă și comunicativă, atunci căutarea rapidă este ceea ce căutați. Să încercăm să ne dăm seama cum să organizăm o vizită expresă.

Elaborarea unui plan de afaceri pentru vizite exprese

Pentru a vă organiza afacerea și orice, și nu doar întâlnirile instantanee, aveți nevoie de un plan în care vor fi prescrise toate componentele și nuanțele necesare. Și primul loc în acest caz este publicitatea.

Este necesar să informăm populația despre deschiderea unei agenții care oferă servicii de acest tip. Cu cât mai multe relații publice vor acoperi segmentele populației, cu atât mai mult va reuși afacerea dvs. să se dezvolte.

Deci, de ce aveți nevoie?

Organizarea vizitelor exprese: cum să dezvolte un plan de afaceri
 • În zilele noastre, tot mai mulți oameni recurg la ajutorul unei rețele mondiale de obținere a informațiilor. Site-ul propriu sau blogul pentru publicitate va fi un excelent ajutor în evenimentul promoțional. De asemenea, nu exclude posibilitatea publicității în rețelele sociale: în contact, colegii de clasă etc. Dacă nu doriți să deschideți site-ul dvs., utilizați schimburi specializate de anunțuri;
 • Cu siguranta te-ai intalnit pe strazile orasului caractere amuzante imbracate in costume de personaje de desene animate, sau studenti care castiga bani prin distribuirea de pliante promotionale. Desigur, această metodă este destul de scumpă, totuși, oamenii de PR consideră că este una dintre cele mai eficiente. Pentru el veți avea nevoie de oameni care vor fi implicați în publicitate atât în ​​resursele de internet, cât și prin pliante și anunțuri de pe stradă. Bineînțeles, munca lor trebuie plătită. Cu toate acestea, efectul contactului direct cu un publicist depășește cu mult așteptările și determină o persoană să se mute dintr-un centru mort, să profite de o ofertă atractivă;
 • Locul desfășurării evenimentului este una dintre condițiile indispensabile. Desigur, nu este necesar să cumpărați o proprietate, este suficient să o închiriați. În acest caz, totul depinde și de capacitățile dvs. financiare. De exemplu, cu mijloace destul de modeste, puteți închiria un apartament în care să creați atmosfera unui club special. Apropo, unii oameni se simt mult mai încrezători în astfel de camere de familie decât în ​​săli solemne;
 • Organizarea vizitelor exprese: cum să dezvolte un plan de afaceriEste necesar să se pregătească un scenariu pentru eveniment. De exemplu, unii proprietari de astfel de agenții preferă să folosească conversația într-o atmosferă relaxată. De regulă, doamnele singure stau la mese confortabile și le stau alternativ pe domnii care visează să întâlnească jumătatea unică și unică. Deseori, conversația durează 10 minute pentru a forța - un timp prea scurt pentru a evalua pe deplin argumentele și argumentele solicitantului, dar suficient pentru a forma o primă opinie. Puteți aranja temele ieri sau dansați;
 • Colectarea plăților de la participanți ar trebui organizată într-un mod tact. Nu este necesar după fiecare seară să cereți unui participant să facă o anumită sumă. Este cel mai convenabil să se stabilească o taxă lunară sub forma unui abonament. Puteți introduce anumite servicii, de exemplu, o taxă suplimentară pentru vizitarea unei serii tematice sau pentru selectarea candidaților cu anumite caracteristici.

Nu atât de mult, nu-i așa?

Acum, știind cum să deschideți un club de vizite expres, să ne uităm la detalii:

Organizarea vizitelor exprese: cum să dezvolte un plan de afaceri
 • Este necesară preînregistrarea participanților: atât bărbați, cât și femei.
  Candidații de ambele sexe trebuie să aibă același număr pentru fiecare seară. Niciunul dintre candidați nu ar trebui să se plictisească pe margine. Înregistrarea se poate face prin intermediul unui site web sau al unui telefon;
 • Următorul pas este colectarea plăților de la vizitatori;
 • După ce toți cei prezenți au plătit pentru eveniment, trebuie să aranjezi fetele la mese. Dacă se planifică o seară cu dans, este mai convenabil să se utilizeze canapele mici sau fotolii.
 • Încurajați vizitatorii să facă ceva de băut. Este recomandabil să oferiți băuturi ușoare. Cantitatea excesivă de alcool consumată poate diminua în mod semnificativ demnitatea candidatului în ochii sexului opus.
 • La fiecare doamnă pentru un anumit semnal de 8-10 minute intră cavalierul. După ce au avut o conversație, bărbații sunt transplantați la masa următoare.
 • După ce cercul de vizitatori este închis, fiecare participant completează o carte de simpatie. Dacă simpatia cuiva sa convertit, participanților le este oferită posibilitatea de a se cunoaște, de a schimba telefoane.

Acum, să tragem concluziile: dacă sunteți economic, veți avea nevoie doar de unelte de comunicare și imprimare plus chirie, pe care le plătiți prin contribuțiile participanților. De obicei, participanții sunt recrutați până la 30 de persoane, iar evenimentul are loc în termen de 1,5 ore.

După cum vedeți, nu ați făcut prea multe investiții, ați dat bucurie oamenilor și ați rămas în negru. Principalul lucru este o abordare competentă a afacerilor și un concept atent. Construiți-vă afacerea numai cu emoții pozitive.

Și apoi, în viitor, probabil că puteți deschide clubul de întâlniri rapide în premisa proprie.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 7 = 2