Rezolvarea problemelor de natură sexuală: moduri care ajută omul să termine | pangudownloads.com
psihologie

Rezolvarea problemelor de natură sexuală: moduri care ajută omul să termine

Femeia și orgasmul masculin diferă semnificativ unul de altul și este mult mai dificil pentru femei să se simtă plăcut în pat. În acest caz, pot apărea probleme la reprezentanții sexului mai puternic. Deci, cineva se termina repede, in timp ce altii, dimpotriva, nu o pot face.

Este important să aflați care este motivul și cum să remediați această situație.

Cum ajung oamenii?

Simțind orgasm, bărbații se comportă diferit, de exemplu, unii – sunt tăcuți, în timp ce alții, dimpotrivă, își exprimă sentimentele violent.

Rezolvarea problemelor de natură sexuală: moduri care ajută omul să termine

Din partea fiziologică, procesul este același.

Când un stimul sexual intră în creierul unui bărbat, ritmul cardiac accelerează și sângele începe să se miște mult mai repede în organism. Ca urmare, sangele se repede la organele pelvine, ca urmare a unui membru este umplut cu sânge, iar fluxul este blocat musculare.

Cu o creștere suplimentară a excitației, testiculele sunt trase în sus, ceea ce duce la faptul că sperma trece în canalul penisului.

spermă „zdrobește“ pe terminațiile nervoase ale conductelor, ceea ce duce la un sentiment de orgasm. Ea este aruncată, pentru că apar spasme orgasmice. Cât durează timp, nu se poate spune, pentru că totul este individual. După aceasta, există relaxare, sângele se scurge din penis și scade.

De ce se termină un om repede?

Mulți reprezentanți ai sexului mai puternic s-au confruntat cu o problemă similară, care le provoacă un complex de probleme psihologice. În medie, durata intimității este de 3-7 minute. Femeile au nevoie de mai mult timp pentru a simți orgasmul. Există câteva secrete care vă vor permite să prelungiți timpul de intimitate, dar mai întâi ar trebui să determinați motivele acestei probleme.

De ce ejacularea apare rapid:

 1. Hipersensibilitatea capului penisului;
 2. Eșecul hormonal, manifestat în nivelul de testosteron, ceea ce înseamnă că sexul va trece mai repede decât de obicei;
 3. Problemele psihologice, de exemplu, au fost prelungite într-o stare stresantă;
 4. Poate că situația este legată de prezența proceselor inflamatorii, de exemplu, prostatită sau veziculită. Materialul seminal este în veziculele seminale și, cu inflamație, ele devin foarte sensibile, ceea ce reduce timpul de intimitate.

Acestea sunt doar cele mai frecvente cauze, din cauza cărora intimitatea se închide mai repede decât de obicei. Dacă abaterea este sistematică, atunci totul este probabil în prezența unor probleme de sănătate, deci merită să mergeți la un doctor.

Pentru a rezolva această problemă, partenerii trebuie mai întâi să discute între ei pentru a identifica posibilele temeri și neconcordanțe.

Cum să ajuți un partener în această situație:

Rezolvarea problemelor de natură sexuală: moduri care ajută omul să termine
 1. Timp minim pentru preludiu. Omul se termină repede din cauza suprasolicitării, astfel încât mângâierea trebuie să aibă cel puțin un timp și să se deplaseze imediat la acțiunea principală;
 2. Utilizarea prelungirilor. Durata actului sexual crește chiar și un prezervativ simplu, deoarece reduce sensibilitatea penisului. În plus, există prezervative cu lubrifiere specială, care vizează creșterea timpului petrecut în pat;
 3. Faceți sex de mai multe ori. Se știe că orice relație sexuală ulterioară fără o odihnă lungă va fi mai lungă decât timpul precedent. În plus, atunci când se angajează mai des în sex, un bărbat nu este atât de repulsat;
 4. Bea alcool. Potrivit statisticilor, o cantitate mică de alcool poate prelungi actul sexual. Doar nu beți prea mult, deoarece nu poate funcționa deloc;
 5. Constricția bazei penisului. Acest secret este folosit de mulți – în timpul apropierii vârfului, este necesar să strângeți baza penisului, ceea ce va împinge înapoi orgasmul. Se poate face atât de bărbat cât și de femeie;
 6. Strângerea testiculelor. O altă modalitate care ajută la obținerea rezultatului dorit. Este important să faceți totul cu ușurință, deoarece trăgând testiculele duce deseori la senzații dureroase;
 7. Suspendarea raporturilor sexuale. Pentru a prelungi procesul, în timpul sexului, este necesar să extrageți penisul și să vă relaxați puțin. Acest lucru va permite să rămână într-o stare excitată, dar nu să terminăm;
 8. Formarea mușchilor perineului. În fiecare zi trebuie să vă deplasați și să relaxați alternativ mușchii responsabili de reținerea semințelor. O altă tehnică implică tensiunea musculară situată între testicule și anus.

De ce nu se termină un om?

Desigur, o astfel de situație este mai puțin frecventă, dar există încă reprezentanți ai sexului mai puternic care suferă de ea.

Motivele pentru care un om nu se termină mult timp:

Rezolvarea problemelor de natură sexuală: moduri care ajută omul să termine
 1. În majoritatea cazurilor, această abatere se datorează situațiilor stresante prelungite pe care o persoană le întâlnește în timpul zilei;
 2. Poate că, din cauza oboselii excesive și a lipsei de somn sau, dimpotrivă, o distracție lungă cu alcool;
 3. Prezența unei temeri constante că un partener sexual poate rămâne gravidă;
 4. Poate că un om are probleme de sănătate, de exemplu, insuficiență hormonală, inflamație a prostatei sau leziuni ale coloanei vertebrale.

Dacă o astfel de problemă a devenit permanentă, atunci este mai bine să vedeți un doctor astfel încât el să poată identifica cauza.

Este important să spunem că această stare de lucruri, adică atunci când un om nu se termină, este foarte dăunătoare și acest lucru poate duce la apariția unor probleme grave de sănătate.

Acum este necesar să înțelegem ce trebuie să facem dacă un om nu poate termina. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să vorbești sincer cu partenerul tău, cât depinde de ea. Incitant pentru un barbat este un masaj usor in prostata si testicule, si toate pentru ca exista multe zone erogene. Face orgasmul simt orgasm poate sex oral, care excită mult mai mult decât actul obișnuit. O femeie ar trebui să sprijine, în toate modurile posibile, un om, atât cu acțiuni, cât și cu cuvinte. Faceți ceva nou în sex și problema va trece de la sine.

Acum știi de ce un om se termină repede sau, dimpotrivă, nu o poate face. Utilizați soluțiile sugerate pentru a rezolva problema și rezultatul nu va dura mult.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 7 = 1

Adblock
detector