Zone eroge: dezvăluie zonele "ascunse" sensibile ale corpului | pangudownloads.com
psihologie

Zone eroge: dezvăluie zonele “ascunse” sensibile ale corpului

Chiar și înțelepții vechi au privit actul sexual ca un "eveniment" multilateral, un întreg ritual constând din diferite etape și perioade. De exemplu, faza platoului este intrarea penisului în vaginul femeii. Și tot ce se întâmplă înaintea ei - preludiul preferat al tuturor.

De ce este nevoie de stimulare?

Pentru a excita un partener, este suficient să studiezi zonele sale erogene și să le stimulezi exact în această fază. Un preludiu calitativ și suficient de lung crește semnificativ șansele de a obține orgasm în jumătatea feminină a umanității.

Zone eroge: dezvăluie zonele "ascunse" sensibile ale corpului

Și dacă actul de ejaculare la bărbați este ceva absolut natural, femeile au nevoie de ceva mai mult decât frenezii banale pentru a ajunge la vârful adevăratei plăceri carnale.

Orice om care îi iubește partenerul sau vrea pur și simplu să-i dea plăcere fizică ar trebui să știe despre punctele cele mai active și mai senzuale pe corpul ei. Din păcate, cei mai mulți bărbați au destulă cunoștință despre acest lucru. Ei cred că pieptul este aproape singurul punct pe corpul unei femei, masaj pe care o puteți excita foarte mult.

Nevăstuica clitorisului este o altă etapă inalienabilă a unei astfel de artă ca excitare de calitate a unei femei, iar toți reprezentanții sexului mai puternic vorbesc despre asta. Acest lucru nu poate fi dezacordat, dar merită știut că zonele erogene la femei pot fi localizate în alte zone, cele mai neașteptate și extragenital.

Pentru ca perioada de pregătire a actului sexual să fie cea mai bună, merită să acordați o atenție deosebită reacției partenerului ca răspuns la stimularea anumitor puncte din corpul ei. Rețineți că nu toate zonele picante sunt situate pe organele genitale sau în zona glandelor mamare. Ele pot fi localizate în scalp, pe spate, pe talie și chiar pe încheieturi!

Evaluarea celor mai neașteptate zone sensibile la fete

Dacă sunteți bărbat, veți fi foarte utile despre cele mai neașteptate și ciudate zone erogene ale fetelor. Mulți nu bănuiesc că este în aceste locuri o inervație specială, stimulând care, puteți obține dorința cea mai arzătoare a partenerului față de el însuși. Și dacă sunteți o femeie, veți fi, de asemenea, foarte interesați să studiați caracteristicile corpului dvs., pe care, probabil, nici măcar nu vă ghiciți. Încercați să stimulați zonele date în pat cu cel iubit și puteți minuna efectul!

Începutul celor mai neașteptate zone senzuale ale corpului unei femei:

Zone eroge: dezvăluie zonele "ascunse" sensibile ale corpului
 • Gâtul. Gât lebădă subțire a unei femei ca și cum ar fi creat pentru mângâieri intime. Și, în general, această parte a corpului este considerată a fi cea mai puternică zonă erogenă în orice persoană. Încercați să mergeți la fată și să stați în spatele ei. Îndepărtați părul de cap și începeți să-l acoperiți cu sărutări blânde și apoi pe cealaltă parte a gâtului. Puteți să mușcați ușor și să sugeți pielea în acest proces. Dar nu exagerati - pielea aici este extrem de licitata, deci daca Overplay un stick, partenerul tău se poate lăuda mâine la oameni cu "Teenage" echimoze;
 • Partea părului capului. Zonele erogene ale femeilor sunt de asemenea situate în păr! Pentru a excita un partener, încercați să vă jucați cu părul și apoi începeți vârfurile degetelor între ele. Masați ușor scalpul, în special lângă linia de creștere a părului, temple și urechi. În acest moment, o eliberare puternică de endorfină are loc în sângele femeii, iar atunci când persoana iubită este cu ea, o astfel de fericită "Shake" pur și simplu nu se poate termina cu actul iubirii;
 • Încheietura. Partea interioară a încheieturilor femeii este incredibil de sensibilă și suplă la mângâiere. Și, din păcate, puțini reprezentanți ai sexului mai puternic ghicesc acest lucru. Încercați să masați ușor această zonă în direcția inimii, utilizând fie plăcuțele degetelor, fie palma deschisă. Dacă situația este intimă, aruncați-o - glisați zona cu vârful limbii. Veți fi plăcut surprinși de reacția furioasă a iubitei voastre și de vreme ce sunteți aproape garantat "Discoverer", o recompensă generoasă și plăcută nu te va face să aștepți;
 • Coate. Partea interioară a pliului ulnar nu este mai puțin localizată la nevăstuici decât încheietura mâinii. Încercați să acoperiți această parte a corpului fetei dvs. cu sărutări delicate. De fapt, acest gest este mult mai intim decât ar putea părea din afară. Dacă nu sunteți într-un cadru privat, încercați doar să vă folosiți mîngîiere cu mâinile. Un astfel de masaj de zone erogene, dacă nu forțați un partener să vă dorească imediat, atunci doar sugerați-i la ea "Continuarea serii". Sărutând și mângâind interiorul coatelor, nu folosiți rudeness în nici un fel. Nu mușcați, nu prindeți sau nuțiți această zonă. În caz contrar, riscați să deveniți partener iritat și, în consecință, rezultatul exact al opusului eforturilor lor;
 • Genunchii. O altă femeie "explozivă" și, în același timp, femeile zonei erogene ascunse sunt genunchi. Anume, din nou, zona sub genunchi. Scoateți ușor degetele sau degetele de-a lungul acesteia. Dacă doamna ta nu se teme de a fi gadilat și începe să râdă convulsiv, puteți trece la o acțiune mai intruziv - saruta si musca.
Zone eroge: dezvăluie zonele "ascunse" sensibile ale corpului

Și totuși, trebuie să știți că pentru a excita o femeie, merită să începeți cu picioarele ei. Fiecare reprezentant al sexului echitabil, secret sau explicit, conștient sau subconștient, se prezintă ca regină. Din acest motiv, majoritatea femeilor sunt atât de îndrăgostite de faptul că își iau picioarele. Începeți să vă mișcați picioarele iubitei tale de la partea de jos a părții lor - degetele. Saruta-i, linge, face masaj cu degetele. Treceți treptat la gheare și continuați să le manipulați. Apoi mergeți la zona popliteală deja cunoscută.

Nu uitați de șolduri, mai ales de partea interioară a acestora - pielea este cea mai sensibilă și receptivă la mângâieri (manuală și orală). Nu pierdeți vederea feselor - acestea sunt, de asemenea, una dintre cele mai puternice zone erogene ale frumoasei doamne. Unele femei adoră mângâierea spatelui și sunt capabile să le exciteze chiar mai mult decât sexul oral sau stimularea clitorisului și a labiilor. Încearcă acest moment pe partenerul tău - poate, din asta, vei aștepta cea mai tare reacție ca răspuns la mângâierea spatelui!

Din păcate, nu fiecare fetiță este capabilă să experimenteze orgasm în procesul de contact sexual clasic. Acest lucru este evidențiat de statisticile triste compilate de psihologi și terapeuți de sex. Unele doamne încep să ajungă „Vârf“ în sex doar după nașterea unui copil, și în mod necesar prin livrare naturală. Prin urmare, este extrem de important să nu auziți un ipocrit și să nu vă îndepărtați de mângâirile orale. Încearcă să-i mulțumești partenerului în acest fel, mai ales dacă te îndoiești de partener „Autenticitatea“ orgasmul ei in timpul coitusului traditional.

Astrologie și sex

Există un lucru atât de interesant ca zonele erogene ale semnelor zodiacale.

Zone eroge: dezvăluie zonele "ascunse" sensibile ale corpului

Nu există diviziuni clare între bărbați și femei și totul depinde doar de stele. Unii absolut nu cred în astfel de lucruri.

În plus, testarea următoarele, multe cupluri au ajuns la concluzia opusă: acestea sunt iritat când a fost stimulare exact zona care este specificat în horoscop lor. Alții nu sunt de acord cu ei și spun că astrologia joacă un rol fundamental aici. Ei sunt, de asemenea, fericiți să experimenteze cu cei dragi „Guineea“ și să confirme că zonele erogene coincid exact cu descrierea horoscopului sexual.

Deci, care zone ale corpului sunt cel mai bine influențate în pat cu reprezentanți ai anumitor semne ale zodiacului?

Zone eroge: dezvăluie zonele "ascunse" sensibile ale corpului
 1. Berbec: partea occipitala a capului, lobilor urechii, buzelor;
 2. Taur: triunghiul nazolabial (cu toate acestea, atunci când Taurul intră în stare de excitație, întregul lor corp devine o zonă erogenă mare);
 3. Gemeni: piept, brațe, degete, cavități axilare;
 4. cancer: sfarcuri si auricule;
 5. Leu: spate (pe fiecare parte a coloanei vertebrale), buza inferioară;
 6. Fecioara: genunchii, coatele și zona din jurul buricului;
 7. Balanta: zona lombară și zona feselor;
 8. Scorpion: fesele și părțile laterale;
 9. Sagetator: zona șoldurilor și genunchilor, coapsele interioare, regiunea pelviană;
 10. Capricorn: genunchi și genunchi;
 11. Varsator: pometi si picioare;
 12. Pesti: picioare.

Deci, dacă ați decis serios să stăpâniți arta seducției și să câștigați în acest sens nivelul "Masters" conform partenerului său, încercați să începeți un studiu practic al zonelor sale erogene. Preludiul de calitate este cheia pentru sexul plin și un orgasm luminos.

Lăsați-vă dormitorul să domnească dragoste și pasiune!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 + 2 =