Abaikan adalah cara terbaik untuk mengikat seseorang kepada diri sendiri: adakah ini benar-benar begitu? | pangudownloads.com
Psikologi

Abaikan adalah cara terbaik untuk mengikat seseorang kepada diri sendiri: adakah ini benar-benar begitu?

Apa tipuan tidak berada dalam senjata lelaki yang cinta. Selalunya mereka adalah strategi pelbagai lulus yang membolehkan anda membungkus semangat anda dalam rangkaian anda. Sebagai contoh, sesetengah orang mengambil sikap mengabaikan, menganggapnya sebagai cara terbaik untuk mengikat orang yang mereka suka kepada mereka.

Strategi sedemikian benar-benar mampu menghasilkan hasil yang diinginkan, tetapi perlu digunakan dengan betul. Jangan lupa bahawa kesan tindakan sedemikian diperlukan "Betulkan", jika tidak, semangat akan menjadi sejuk untuk penakluknya dalam masa yang sesingkat mungkin.

Bagaimana cara mengabaikannya?

Abaikan adalah cara terbaik untuk mengikat seseorang kepada diri sendiri: adakah ini benar-benar begitu?

Kenapa kaedah ini dianggap berkesan? Dalam banyak aspek ia dihubungkan dengan satu kualiti yang menggembirakan orang - dia mampu menguji minat orang yang mengabaikannya.

Walau bagaimanapun, ahli psikologi mengatakan bahawa pendekatan sedemikian dapat membantu menarik perhatian seseorang hanya untuk sementara waktu, tetapi setelah mencapai sendiri, diabaikan minat ini akan hilang. Di samping itu, menurut para pakar, anda boleh bergantung pada kaedah ini hanya jika semangat pada mulanya mempunyai sekurang-kurangnya simpati yang minim bagi orang yang cuba memenangkannya.


Anda boleh menunjukkan sikap acuh tak acuh dalam beberapa kes:

 • Segera, sebaik sahaja anda mula menunjukkan perhatian;
 • Mula mengabaikan seseorang untuk mengikatnya kepada dirinya sendiri, anda boleh dan selepas menggoda atau bahkan pada peringkat permulaan hubungan romantis. Ini adalah pilihan yang lebih berfaedah, kerana anda akan membiarkan keghairahan anda memahami bahawa itu cukup untuk anda, sedangkan dalam kes pertama anda hanya boleh menakutkan dengan ketidakpedulian anda. Di samping itu, sebelum anda mengikat seseorang kepada diri sendiri, anda dapat memahami bagaimana dia memperlakukan anda, sama ada ada kepentingannya.

Apa yang dikatakan ahli psikologi mengenai lampiran?

Pakar bercakap tentangnya sebagai satu keadaan di mana seseorang mengalami daya tarikan kepada seseorang atau sesuatu. Pada masa yang sama dalam definisi lampiran ada menyebutkan bahawa tarikan ini, sebagai peraturan, tidak dikondisikan oleh keuntungan, cinta atau kepentingan lain.

Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna bahawa orang yang diletakkan dalam kejahilan itu dijamin tidak akan merasakan perasaan simpati atau bahkan suka kepada penakluknya.

Dalam psikologi, terdapat beberapa jenis lampiran antara manusia. Jika kita bercakap tentang hubungan antara seorang lelaki dengan seorang wanita, perlu diingatkan bahawa kadang kala rakan kongsi mengembangkan lampiran patologi. Dalam hal perasaan lampiran tidak sihat, menyakitkan, seseorang dilucutkan kebebasan, menjadi bergantung pada pasangan, sehingga kenyamanan dalam pasangan semacam itu tidak berpengalaman, sebagai peraturan, keduanya. Mengenai cinta dalam kesatuan itu juga, biasanya ia tidak pergi.

Tetapi hubungan boleh berkembang dalam senario yang berbeza. Rasa pergaulan boleh timbul bukan hanya berdasarkan simpati bagi satu sama lain, adalah mungkin untuk mengikat orang yang disayangi kepada diri sendiri berdasarkan aspek seperti kepentingan bersama.

Bagaimana menggunakan abaikan dengan betul?

Bagaimana untuk bertindak untuk mencapai hasil yang diinginkan?

Mengambil kira beberapa nasihat psikologi:

Abaikan adalah cara terbaik untuk mengikat seseorang kepada diri sendiri: adakah ini benar-benar begitu?
 • Sekiranya anda menyukai wakil jantina yang bertentangan, cobalah untuk menggambarkan ketidakpedaraan tidak sebaik selepas kenalan, tetapi apabila dia sudah merasakan simpati bersama dari anda;
 • Untuk menarik perhatian orang yang dikasihi dengan bantuan yang tidak diendahkan, sentiasa sopan dan mesra, walaupun pada saat-saat ketika kamu menolak untuk bertemu dengannya. Selain itu, jangan menganggap kebodohan untuk mengatakan kepada semangat bahawa anda sangat menyesal bahawa pertemuan anda tidak akan berlaku;
 • Jangan menangguhkan mesyuarat anda untuk masa yang lama, jika tidak, boleh menyebabkan hakikat bahawa seorang wakil jantina bertentangan yang anda suka hanya akan menjadi sejuk;
 • Mengetepikan pertemuan dengan rakan kongsi berpotensi anda beberapa kali. Pada masa yang sama, ia tidak diperlukan untuk melantik tarikh beberapa kali, tetapi pada saat terakhir untuk memanggil semula dan mengatakan bahawa rancangan anda telah berubah secara dramatik.

Jangan lupa bahawa anda perlu bertindak secara halus dan sangat berhati-hati, supaya kaedah ini berfungsi, jika tidak wakil wakil lawan yang anda suka akan meneka strategi anda dan kehilangan minat.

Di samping itu, anda tidak boleh memohon kaedah ini kepada orang yang digunakan mengabaikan untuk menarik perhatian anda.

Jika anda memutuskan untuk menggunakan sikap acuh tak acuh untuk menarik perhatian kepada diri sendiri, anda juga perlu memikirkan apa yang perlu dilakukan seterusnya, kerana psikologi mengatakan bahawa dengan cara ini anda boleh menarik perhatian kepada diri anda hanya sebentar.

Apa yang perlu dilakukan seterusnya?

Cepat atau lambat anda akan bertemu dengan keghairahan anda, kerana anda dan pasangan anda tidak memerlukan anda untuk menyimpannya dalam tipu muslihat selama bertahun-tahun.

Pertama sekali, ingatlah bahawa pemula pertemuan, yang akhirnya anda setuju, harus menjadi wakil dari jantina yang bertentangan.

Nasihat mengenai bagaimana untuk mengikat diri anda kepada orang yang memberikan psikologi.

Abaikan adalah cara terbaik untuk mengikat seseorang kepada diri sendiri: adakah ini benar-benar begitu?
 • Cari kepentingan bersama dengannya dan tegaskan mereka. Adalah penting bahawa ini benar-benar menjadi minat, pelan, hobi, dll. Jangan bohong, apa yang anda suka lakukan, menonton, mendengar sesuatu, jika tidak - lambat laun, penipuan akan mendedahkan dirinya sendiri, dan anda akan mengecewakan orang yang mereka mahu mengatur diri mereka sendiri;
 • Jadilah optimis. Anda harus menggembirakan pasangan berpotensi anda, dan tidak mengatasi kebosanan dan kesedihan. Komunikasi anda haruslah mudah, tidak mengganggu, bersama dengan semangat anda, anda harus menikmati kehidupan. Mewujudkan suasana yang selesa untuk hobi yang menyeronokkan. Cuba beritahu pasangan anda kurang mengenai masalah anda, sehingga secara psikologi dia menganggap anda sebagai orang yang lapang dan riang - ini akan membolehkan anda mengikat orang itu kepada diri sendiri;
 • Jangan lupa tentang rupa. Seperti yang sepele seperti nasihat ini bunyi, tetapi perlu diingat bahawa wakil jantina bertentangan harus tertarik dan visual;
 • Sama pentingnya ialah kemampuan untuk berkomunikasi. Cobalah untuk mengekalkan perbualan, berminat dengan pendapat rakan kongsi, supaya dia merasa selesa secara psikologi, dan dia tidak mempunyai perasaan bahawa dia seorang pengintip yang tidak menarik untuk anda. Sekiranya anda seorang profesional dalam apa jua perkara, tunjukkan pengetahuan anda, tetapi tidak terlalu mengganggu, supaya tidak melepaskan orang yang berpengalaman;
 • Jika anda mempunyai peluang untuk berkomunikasi dengan seseorang dari persekitaran semangat anda, ini adalah peluang terbaik untuk mempengaruhi orang yang anda suka melalui mereka. Hanya untuk ini anda perlu melakukan segala-galanya untuk menggembirakan orang-orang ini, sesiapa sahaja mereka - rakan, rakan sekerja, saudara mara atau ibu bapa.
Abaikan adalah cara terbaik untuk mengikat seseorang kepada diri sendiri: adakah ini benar-benar begitu?

Ini adalah langkah pertama yang perlu anda lakukan pada peringkat pertama hubungan bangunan. Jika anda memutuskan bahawa perasaan anda kuat, dan anda mempunyai masa depan yang hebat bersama, anda perlu bekerja lebih keras. Pada peringkat ini, mengabaikan bukan cara terbaik, kerana ia perlu untuk bertindak dengan cara yang berbeza.

Menjadi dipercayai dan menyokong segala-galanya untuk setengah anda yang lain, jangan cuba mengubahnya - kecuali reaksi negatif di pihaknya, anda tidak akan mencapai apa-apa lagi.

Menerima orang itu seperti dia, dan jangan cuba membuat daripadanya orang yang anda ingin lihat di hadapan anda. Menjadi dalang bagi pasangan anda, tetapi anda tidak perlu mengawalnya - dia mesti merasakan bahawa anda mempercayai dia.

Oleh itu, anda boleh mengikat seseorang kepada anda dengan mengabaikannya, tetapi hanya berfikir untuk memulakan, adakah anda merancang tindakan anda dengan tepat kerana dia tidak boleh meneka apa-apa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

64 + = 66