Bagaimana cara menggoda suaminya? | pangudownloads.com
Psikologi

Bagaimana cara menggoda suaminya?

Bagaimana menawan lelaki? Bagaimana hendak menarik minat kekasih anda? Bagaimana untuk membangunkan hubungan romantik? Mungkin kebanyakan gadis-gadis ini sudah tahu jawapan kepada semua soalan ini. Dan ini tidak semestinya dari buku-buku mengenai psikologi atau arahan dalam talian untuk merayu. Pelajaran mengenai rayuan di sini dan apa-apa.

Seni pencobaan adalah wujud dalam wanita secara genetik. Gerak isyarat, gerak isyarat, ekspresi muka ... Minda, watak, tidak dapat diakses ... Manusia digunakan untuk menakluk dan mencapai. Seorang wanita pula harus bermain bersama dengannya. Coquetry, manifestasi kepentingan dalam urusan rakan kongsi, keupayaan untuk mendengar dan mengagumi - yang terbaik yang boleh "Seduce" lelaki.

Bagaimana cara menggoda suaminya?

Hubungan antara wanita dengan lelaki adalah permainan yang aneh. Walau bagaimanapun, ia berakhir apabila kehidupan datang kepada kehidupan dan tugas.

Dalam keadaan hidup sedemikian, adalah penting bagi suami dan isteri untuk tidak melupakan apa yang mereka dahulu "Hooked" satu sama lain supaya daya tarikan mereka tidak "Makan" kesamaan.

Ingat, walaupun perasaan yang paling mempesona dan terang, lambat laun kehilangan ketajaman mereka. Kehidupan dan kehidupan seharian, kehilangan romantisme dan semangat boleh menghancurkan kesatuan anda dengan cepat.

Hanya mahu mengatakan bahawa masalah di pasangan itu, itu bukan sekadar kesalahan wanita itu. Oleh itu, wanita, jangan mencuci diri terlebih dahulu. Seorang lelaki tidak boleh lupa sendiri "Kewajipan". Tetapi sekarang kita akan mempertimbangkan topik itu "Cara menggoda rakan kongsi" dari sisi wanita. Jika anda mempunyai masalah dalam hubungan, mungkin pasangan anda juga akan membaca sesuatu yang serupa dengan "Lima Cara Menggoda Isteri di Rumah". Sementara itu, mari kita bercakap mengenai helah wanita. Mari pergi!

Sebab penyejukan suami kepada isterinya

Anda adalah keluarga yang bahagia, hidup secara berasingan, kanak-kanak berkembang ... Segala-galanya seolah-olah sempurna, tetapi anda tidak memegang tangan dengan suami anda untuk masa yang lama, dia jarang menelefon dan sering digantung di tempat kerja, seks adalah dengan anda "Pada jadual" dan "Untuk tanda semak". Apa ini? Masalah di pejabat? Bosan dengan keluarga? Seduces another? Jika anda tidak mengetahui sebab untuk tingkah laku ini dalam masa dan tidak menghilangkannya - apa saja boleh berlaku!

Terdapat beberapa faktor utama yang membuat suami kehilangan minat terhadap pasangan yang sah:

 • kebencian, ketidaksepakatan dan kerengsaan;
 • tabiat dan kebosanan dalam hubungan;
 • tidak puas hati dengan kemunculan isterinya.

Bagaimana untuk memulangkan suami anda sendiri?

Ada pepatah: "Seorang lelaki suka matanya, dan telinga wanita". Sama ada cara, keinginan dilahirkan di kepala. Bagaimana hubungan perkahwinan anda akan berkembang: rohani, seksual dan setiap hari, hanya bergantung kepada keinginan, imaginasi dan fantasi bersama anda.

Oleh itu, agar tidak merayu, memulangkan semula bekas suami tetapi masih tercinta tidak lama lagi. Mulailah dengan diri anda, dan dia, seperti yang mereka katakan, "Tarik". Mengingati gaya kontemplatif komunikasi antara lelaki, tukar pertama penampilan biasa anda. Ingat seperti apa yang anda pada masa kenalan anda, apa yang dia perhatikan.

Mulailah dengan sambutan "klasik" resusitasi hubungan seksual - dengan pembelian pakaian dalam erotik, dan kemudian teruskan cara lain yang berkesan untuk mencobanya:

Bagaimana cara menggoda suaminya?
 • menukar warna rambut atau potongan rambut;
 • pergi ke ahli kosmetik atau, walaupun, melakukan tattooing;
 • Tukar gaun atau baju pengantin di rumah anda untuk pakaian yang indah, dan selipar untuk kasut;
 • Segarkan keadaan di bilik tidur. Perubahan, contohnya, linen untuk sutera dan lilin cahaya;
 • lebih kerap pergi bersama suami anda: perbualan, pegangan tangan, muzik atau filem yang baik akan membawa perasaan anda kepada kehidupan!

Tukar stereotaip dalam tingkah laku.

Ya, lelaki suka didengarkan, tetapi mereka tidak keberatan mendengar. Anda boleh berbisik sesuatu yang menyanjung atau lucah dalam telinga anda, anda boleh mengetuk bersama-sama sesuatu yang mencabar dan melulu, seperti pada masa mudanya. Perkara utama adalah bahawa ia spurts kedua-duanya.

Rancang usaha sama dengan suami anda. Rumah adalah kerja, kerja adalah rumah. Inilah yang lain "Perosak" cinta hubungan. Luangkan lebih banyak masa antara satu sama lain. Keluarga, kanak-kanak - tentu saja, jangan lupa tentang mereka. Tetapi tengok masa untuk satu sama lain: hanya berjalan, pergi melawat, teater dan panggung wayang.

Berhati-hati berfikir melalui imej anda, yang mampu menggoda. Dengan bantuan pakaian, aksesori, solekan dan minyak wangi, anda boleh meminta mood yang sesuai untuk malam itu. Suami anda akan penuh dengan kebanggaan, di sampingnya adalah kecantikan. Dan setelah pulang ke rumah, tanpa gagal, tanpa peringatan dan paksaan, dia akan menakluki bukan sahaja jiwa anda, tetapi badan anda juga.

Kadang-kadang seorang wanita juga mula lupa bahawa suaminya adalah seorang lelaki. Perhatikan seksualitinya, dan bukan hanya di tempat tidur. Flirt, sentuh lebih kerap, hantar sms romantis dan sedikit lucah atau emel. Dan semasa bercuti, anda boleh secara umumnya bersungut-sungut: melakukan hubungan seks di laut atau di pergunungan - tiada seorangpun di sana mengenali anda lebih awal.

Tetapi jangan keterlaluan. Kadang-kadang anda perlu tidak dapat dikalahkan. Suami mesti memenangi anda sepanjang masa. Jika tidak, kesabaran seksual anda akan menyebabkan kesan sebaliknya: daripada menggoda orang yang anda sayangi, anda akan menjauhkannya untuk jangka masa yang lama.

Untuk menggoda suami anda sendiri, anda harus belajar:

Bagaimana cara menggoda suaminya?
 • bercakap dengan suaminya dengan lembut;
 • menjadi lembut dan feminin;
 • ikuti penampilan anda, berjalan, postur;
 • di tempat tidur berkelakuan secara seksual;
 • menyingkirkan tabiat buruk;
 • mewujudkan rumah yang selesa, dan kadang-kadang suasana romantis dan intim;
 • jangan lihat "Pengembaraan" di sisi;
 • hentikan pertengkaran dengan suaminya dan cari hubungan dengan sia-sia.

Dan yang paling penting. Hormati diri anda. Bersyukur dan senyum lebih kerap. Untuk menggoda suami anda secara berkesan, anda perlu menjadi isteri yang bahagia.

Kebanyakan lelaki dalam wanita tertarik dengan hakikat bahawa dia gembira.

Meningkatkan semangat, menghormati dan menghargai diri sendiri dan ini akan mengenakan bayaran kepada lelaki tercintanya untuk perbuatannya. Dia pasti akan menunjukkan minat kepada anda.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

19 − 11 =