Bagaimana untuk bersorak lelaki dalam kehidupan sebenar, melalui telefon dan di Internet | pangudownloads.com
Psikologi

Bagaimana untuk bersorak lelaki dalam kehidupan sebenar, melalui telefon dan di Internet

Keupayaan untuk menghargai orang lain sangat dihargai dalam komunikasi. Jika seorang gadis tahu bagaimana dengan cepat menghibur seorang lelaki, maka dia akan sentiasa berjaya dengan jantina yang bertentangan.

Untuk memahami bahawa seseorang tidak dalam semangat adalah mudah. Biasanya ini adalah keengganan yang jelas dan tidak jelas untuk menjawab soalan-soalan, dan juga mengadu tentang suasana yang tidak baik. Apabila anda merasakan bahawa seseorang memerlukan sokongan anda, lebih baik untuk cuba meningkatkan tahap kegembiraan sekurang-kurangnya sedikit. Untuk mengetahui bagaimana untuk menghiburkan seorang lelaki, baca terus.

Bagaimana untuk menghiburkan kekasih anda

Apa yang lebih baik daripada keyakinan bahawa masalah dan mood anda tidak diperlukan? Orang muda boleh kelihatan sangat bebas, tetapi pada hakikatnya mereka gembira dengan fakta bahawa seseorang yang dekat berada berdekatan dan membantu melihat hidup lebih bersenang-senang. Oleh itu, sahabat sejati harus tahu bagaimana untuk membuat mood yang baik untuk teman lelakinya.

Apa yang boleh dilakukan jika anak muda itu suram dan tegang? Cuba salah satu daripada cara yang dicuba dan diuji:

Bagaimana untuk bersorak lelaki dalam kehidupan sebenar, melalui telefon dan di Internet
  • memberi senyuman ikhlas;
  • dengar dengan teliti;
  • bawa dia berjalan-jalan ke tempat yang terpencil;
  • jika anda memandu, bawa ia untuk memandu di sekitar bandar;
  • memberi makan kentang goreng;
  • memesan pizza besar atau sushi di rumah;
  • Lihatlah filem tindakan bersama;
  • pergi ke kelab malam dan menari dengannya;
  • bercinta.

Lelaki digunakan untuk menyelesaikan masalah dengan tindakan, jadi jangan biarkan mood buruk seorang lelaki merantai tubuhnya ke sofa. Dia hanya akan berterima kasih kepada anda jika anda membantunya terlibat dalam beberapa aktiviti mudah supaya dapat terganggu.

Bagaimana telefon untuk bersorak lelaki

Sekiranya anda sedang berkomunikasi di telefon, jangan menangguhkan masalah dalam kotak panjang. Sememangnya, anda boleh mengatakan "datang kepada saya, saya akan menghiburkan anda", tetapi ini tidak selalu mungkin. Pilihan terbaik adalah mendengar apa yang lelaki itu kecewa, dan kemudian memindahkan perbualan ke topik lain.

Cuba untuk tidak menyampaikan masalah itu, tetapi untuk memperkecilkannya, mungkin, terus terang mengatakan bahawa tidak ada yang mengerikan di dalamnya, dan terus berkomunikasi dengan soalan mengenai topik yang selalu menarik kepadanya. Sebagai contoh, dengan siapa akan menjadi perlawanan terdekat pasukan bola sepak kegemarannya dan apakah peluangnya untuk mencapai peringkat akhir tahun ini. Atau untuk bertanya, dia berfikir tentang blockbuster baru dengan penyertaan pelakon kegemarannya. Matlamat anda - untuk beralih perhatian dan ingatkan lelaki muda bahawa terdapat banyak sebab untuk tidak sedih.

Bagaimana untuk bersorak lelaki dalam kehidupan sebenar, melalui telefon dan di Internet

SMS dan MMS juga merupakan pembantu yang hebat, kerana anda boleh menghantar jenaka yang menyeronokkan, gambar lucu. Untuk bersorak lelaki pada surat-menyurat SMS, sudah cukup untuk memasukkan kepadanya banyak emotikon animasi, yang melakukan tindakan lucu - mereka menyerang dinding, goncang kepalanya, berguling dengan ketawa.

Angkat kata-kata manis, panggil julukan orang yang menyayangi lelaki itu, ingatkan mereka bagaimana anda merindui dia dan bagaimana anda akan memeluknya pada saat ini, sama ada dia berhampiran.

Untuk ini, sudah tentu, anda perlu tahu sekurang-kurangnya beberapa lelucon yang dijamin tidak menyinggung perasaan, seperti dia dan tidak akan kelihatan seperti humor hitam. Di masa lapang anda, pastikan anda mengambil dan ingat apa yang anda ingin katakan kepada teman lelaki anda, dan apabila dia memerlukan dorongan, gunakan bahan kerja sahaja.

Bagaimana di Internet untuk bersorak lelaki

Tugas yang lebih menarik menjadi, apabila anda berkomunikasi dalam rangkaian. Cara-cara, bagaimana untuk bersorak lelaki dengan surat-menyurat, banyak perkara utama, adalah untuk menjadi bijak dan penuh perhatian, maka anda akan berjaya!

Dalam sembang atau e-mel, anda boleh mengekspresikan emosi anda dengan emotikon, seperti yang dijelaskan di atas. Orang muda sentiasa baik dengan jenaka dan mood ironis. Cubalah untuk memahami kekasihnya - anda tidak serius tentang mood suramnya, dan tidak langsung kepada dirinya sendiri. Menjadi tidak masuk akal di atas berkabung, dan tidak lebih dari orang yang jatuh ke dalam kemurungan ini!

Bagaimana untuk bersorak lelaki dalam kehidupan sebenar, melalui telefon dan di Internet

Hantar lelaki itu gambar lucu, yang begitu banyak di Internet, lagu band kegemarannya atau treler filem filem yang sedang dia tunggu.

Idea untuk menghantar gambar anda di mana anda dimeteraikan, tetapi dia tidak. Kejutan serta emosi positif - apa yang anda perlukan untuk menaikkan semangat. Anda juga boleh membuat selfie pada kamera mudah alih dan menghantar dia gambar anda dengan cara yang lucu - sesiapa yang akan suka kaedah ini! Pilihan yang sama akan berfungsi, jika anda berfikir bagaimana untuk menghibur lelaki anda di VC atau di laman web mana-mana rangkaian sosial yang lain.

Jangan malu untuk menunjukkan emosi, beralih perhatian anda kepada positif dan cuba menunjukkan bahawa bergurau dan ketawa sentiasa lebih baik daripada bosan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 3 = 3