Bagaimana untuk melepaskan orang yang anda cintai dan percaya pada diri anda?

Kehidupan adalah satu siri pertemuan dan perjamuan. Dalam hubungan antara orang rapat, perkara tidak selalu berjalan lancar: pertengkaran, perselisihan dan salah faham timbul untuk semua orang. Tidak dapat dielakkan, terdapat juga perpisahan, ketika orang tidak melihat titik hubungan yang tidak sesuai. Tetapi apa yang harus dilakukan sekiranya hanya pasangan anda mahu berpisah, dan anda tidak tahu bagaimana melepaskan orang yang anda suka?

The Agony of Love

Bagaimana untuk melepaskan orang yang anda cintai dan percaya pada diri anda?

Pertama sekali, adalah perlu untuk menghentikan “berpaut“. Sudah tentu, sukar untuk dibicarakan tentang maruah dan kebanggaan, apabila hati tercekik dari kesedihan dan anda ingin menahan orang yang tersayang dengan cara apa pun.

Tetapi dalam keadaan ini adalah penting untuk memahami dan menerima hakikat bahawa jika seseorang telah membuat keputusan untuk meninggalkan, felting anda di kakinya tidak akan menghalangnya.

Satu-satunya perkara yang anda akan dapati adalah penghinaan dan kasihannya, dan ini adalah perkara terakhir yang anda mahukan. Bukankah itu? Untuk memeras ugut dengan bunuh diri juga bukan penyelesaian terbaik. Mungkin anda akan membuatnya tetap tinggal, tetapi harganya apa yang anda perlu bayar untuk melihatnya lagi?

Dia akan mula mengelakkan anda, tidak akan melihat ke mata anda, cuba untuk menghabiskan sedikit masa di rumah dan mengurangkan komunikasi dengan anda sehingga anda menyelesaikan masalah domestik.

Setelah memanjangkan penderitaan untuk seketika, anda hanya akan mendapat lebih kotor dalam kesakitan dan kekecewaan. Kehidupan boleh jadi tidak boleh ditanggung dan anda tidak akan dapat menahan diri untuk masa yang lama. Anda akan sekali lagi menunjukkan pasangan anda aduan anda, menunjukkan kerengsaan. Anda akan mula menunjukkan ketidakpuasan tentang sikap sejuk terhadap anda, tidak mahu memahami bahawa anda harus dipersalahkan untuk segala-galanya. Mengapa?

  Berpisah dengan orang yang disayangi

Ya, kerana dia jujur ​​dengan anda dan ditawarkan untuk berpisah, dan anda, seperti burung unta yang mengubur di dalam pasir, tidak mahu memahami bahawa semuanya sudah berakhir. Kerana anda yang terus meraih jerami dan lem cangkir cinta yang patah.

Jangan berpaut kepada masa lalu

Jadi, anda telah melakukan segala yang anda mampu untuk menjaga hubungan ini, tetapi tidak ada hasilnya. Tidak ada orang lain dan anda sendiri mempunyai hak untuk mencela diri anda kerana tidak bertindak, kerana anda mencuba yang terbaik, tetapi tidak ada yang berlaku.

Kekasih telah pergi dan kini penting untuk memahami bagaimana untuk membebaskan dan memaafkan orang yang menyebabkan anda sakit, tetapi dengan yang pada masa yang sama menghubungkan detik-detik yang paling indah dalam hidup. Bagaimana untuk menenangkan kesakitan ini, yang hanya merobek hati ke dalam kepingan?

Pertama sekali, anda mesti menjawab dengan jelas beberapa soalan. Adakah anda benar-benar mencintai dia atau anda terluka oleh harga diri? Jika anda meninggalkannya terlebih dahulu, adakah ia lebih mudah?

Bagaimana untuk melepaskan orang yang anda cintai dan percaya pada diri anda?

Malah, banyak “orang terbengkalai“Dan jelas bahawa tidak ada persoalan apa-apa jenis cinta di sini. Orang seperti ini tidak berfikir tentang bagaimana melupakan dan melepaskan seseorang – ia berlaku dengan cepat dan tidak disedari bagi pasangan yang paling terbengkalai.

Bagaimana untuk menguji perasaan anda? Adalah cukup untuk bertanya pada diri sendiri soalan mudah, jawapan yang akhirnya akan menjelaskan keadaan. Ia berbunyi seperti berikut: “Sekiranya orang yang anda sayangi esok akan mati, adakah anda bersetuju untuk pergi ke dunia lain dengannya?“?” Adakah anda tidak bersetuju dengan langkah ini? Kemudian mula hidup tanpa ia.

Pergi, maafkan dan lupa

Bagaimana untuk melepaskan orang yang disayangi? Sekiranya anda memerlukan perbualan terakhir, tanyakan kepada orang yang disayangi atas nama hubungan anda untuk mendengar anda.

  Dua kali dalam satu sungai: bagaimana untuk mendapatkan semula hubungan lama dan jatuh cinta lagi dengan suaminya

Beritahu dia semua yang “mendidih“, Tetapi hanya dengan tenang, tanpa histeria dan air mata. Terima kasih kerana kebahagiaan yang dia berikan, harap dia yang terbaik.

Inilah kekuatan penuh cinta, kerana apabila anda suka, anda melakukannya secara tidak sengaja, tanpa mengharapkan apa-apa balasannya! Oleh itu, anda harus mempunyai cintanya yang cukup untuk membuat seseorang bahagia dengan melepaskannya, kerana dia mahukannya.

«Belajar untuk membiarkan orang keluar dari hidup anda, kerana mereka bukan milik anda!“- Jika anda hidup dengan prinsip ini, banyak masalah akan hilang dengan sendirinya. Anda tidak boleh “beli“Mencintai seseorang atau membuat anda mengasihi diri sendiri.” Perlu belajar pelajaran ini dan terus hidup.

Perkara utama adalah membantu diri anda untuk menghilangkan hubungan ini. Bagaimana untuk melepaskan seseorang dari pemikiran mereka sendiri? Pertama sekali, anda perlu mengambil fikiran anda dalam sesuatu yang lain untuk berhenti memikirkan seseorang yang tidak lagi dalam hidup anda.

Sukar untuk dilakukan, tetapi tidak mustahil. Jangan tinggal bersendirian, sentiasa berada di dalam syarikat, berjumpa dengan kawan-kawan, berjalan lebih jauh. Jika boleh, beli tiket dan pergi bercuti. Mengubah keadaan dalam situasi ini hanya akan memberi manfaat.

Jika tidak ada cara untuk pergi ke suatu tempat, tenggelamkan diri anda dalam kerja anda. Kerja lembur, rakan-rakan pengganti, berbuat demikian selepas hari yang sukar anda mempunyai kekuatan yang cukup untuk makan dan tidur. Lakukan apa yang belum anda buat sebelum ini. Ini adalah cara terbaik untuk menghilangkan cinta, terutama jika apa yang anda akan lakukan tidak pernah disukai oleh pasangan anda.

Peralihan Peralihan

Cinta diri adalah kerja besar. Sekiranya anda masih belum tahu bagaimana menerima batin, mula berubah dari luar. Beli langganan di gim atau kolam renang, mendaftar untuk urut, tukar potongan rambut. Anda sendiri tidak akan melihat bagaimana perubahan ini akan berfungsi untuk anda, bagaimana mata anda akan berkilau, dan senyuman akan bermain di bibir anda.

  Apa jenis tembakau untuk hookah adalah yang paling lazat: nuansa pilihan

Pakar psikologi menasihatkan untuk membahagikan sekeping kertas menjadi dua bahagian dan dalam satu ruangan tulis semua tambah hubungan ini, dan yang lain – semua minus. Hasilnya mungkin mengejutkan anda dan membawa kepada pemikiran: “Mengapa saya memerlukan hubungan sedemikian?

Bagaimana untuk melepaskan orang yang anda cintai dan percaya pada diri anda?

Jangan lukis gambar dalam imaginasi, bagaimana anda akan sakit tanpa orang yang disayangi, lukis plot yang lebih baik di mana anda merasa baik, anda bebas dan boleh melakukan apa sahaja yang anda mahukan.

Mencari teman lelaki yang tidak dikenali, memakai skirt pendek dan kasut tumit tinggi dan jelaskan bahawa mereka disesuaikan dengan hubungan baru.

Ambil sampah atau pusat orang miskin semua perkara yang mengingatkan anda tentang kekasih anda. Jangan dengar “anda“Muzik, jangan pergi ke”anda»Kafe. Tiada apa yang harus mengingatkan anda tentang masa lalu.

Bagaimana untuk melepaskan penghinaan kepada orang yang disayangi? Kukuhkan diri anda bahawa semua yang terbaik adalah di hadapan anda. Berikan diri anda peluang untuk menguji ini. Masa lalu ditinggalkan, dan selagi anda melihat ke belakang, anda tidak boleh pergi ke hadapan. Psikologi mengatakan bahawa seseorang yang sering mengingati masa lalu, tumbuh lebih cepat lebih lama, tetapi adakah anda menginginkannya?

Lagipun, apa artinya melepaskan orang yang disayangi? Ini bermakna menjadi orang yang berdikari, yang kebahagiaan dan suasana hati tidak bergantung pada orang lain dan keadaan yang berkembang. Anda mempunyai diri sendiri, yang akan selalu bersama dengan anda dan tidak akan mengkhianati anda. Ini adalah perkara yang paling berharga yang diberikan Tuhan kepada kita. Kehidupan cantik, dan anda akan melihatnya.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector