Bagaimana untuk mencari lelaki anda: arahan langkah demi langkah | pangudownloads.com
Psikologi

Bagaimana untuk mencari lelaki anda: arahan langkah demi langkah

Ramai wanita muda pada momen tertentu mendapati diri mereka sendiri sahaja, sementara rakan-rakan mereka telah berkahwin dengan bahagia selama beberapa tahun dan menaikkan anak ketiga. Dalam panik dan kekecohan mereka membuat berpuluh-puluh atau dua tindakan yang tidak dipertimbangkan, cuba mencari lelaki impiannya untuk hubungan yang serius. Adakah terdapat resipi terbukti untuk kebahagiaan?

Menentukan Matlamat

Bagaimana untuk mencari lelaki anda: arahan langkah demi langkah

Mitos bahawa terdapat tiga wakil seks yang adil bagi seorang lelaki di Rusia, dan sehubungan dengan ini mencari pasangan yang ideal dalam hidup untuk wanita sangat rumit – dusta mutlak. Jika, tentu saja, wanita itu tidak bermimpi untuk masuk ke suami pesara selama 70 tahun, kerana dalam kategori umur ini perkadaran ini ditetapkan. Selebihnya, lelaki dan wanita di bawah usia 60-70 turun naik pada tahap yang sama.

Tetapi walaupun keadaan demografi yang menggalakkan, jangkaan yang rendah hati terhadap impian hari ini tidak membawa kepada perkahwinan sama sekali – wanita itu tidak dapat dielakkan bersendirian.

Untuk mencari pasangan untuk mencipta keluarga, pada abad ke-21 kita perlu bertindak secara aktif dan tegas. Bagaimana untuk mencari dan menarik seorang lelaki yang layak? Kami cadangkan menggunakan arahan berikut.

Perkara pertama yang perlu dilakukan ialah membuat imej “yang sama“Orang-orang mimpi ada di kepala mereka. Lagipun, seperti yang anda ketahui, fikiran adalah penting, dan setelah menyifatkan siluet ini dalam fikiran anda atau di atas kertas, seorang wanita akan membawa saat bertemu dengan orang pilihannya lebih dekat.

Anda boleh mula dengan kecil – warna mata, rambut, badan. Tetapi tidak menumpukan perhatian pada maruah luar, kerana seringkali kesan pertama yang menarik tentang seorang lelaki yang menarik datang mengecewakan dari kebiasaannya yang buruk atau watak buruk.

Lebih baik untuk maju terlebih dahulu di dalam kepalanya cara komunikasinya dengan orang lain, rasa humor, minat dan hobi. Apakah hubungan yang sepatutnya dengan keluarganya? Bagaimanakah dia berkaitan dengan kanak-kanak, perjalanan, tugas rumah? Bagaimanakah dia akan merawat prinsip dan nilai separuh masa kedua?

Adalah perlu untuk mengenal pasti perkara-perkara penting terutamanya apabila anda bertemu seorang lelaki dalam kehidupan sebenar dan mengetahui dia mempunyai percanggahan dengan kepercayaan anda tentangnya, anda boleh mengatakan dengan pasti bahawa anda tidak sepatutnya membuang masa.

Seorang lelaki yang baik tidak selalu sempurna

Kesalahan besar kebanyakan wanita, menghalang mereka daripada membina hubungan yang normal dan serius – mengesahkan imej orang yang dipilih.

Bagaimana untuk mencari lelaki anda: arahan langkah demi langkah

Sudah tentu, adalah patut bertanya kepada mana-mana wanita tentang perwakilannya tentang seorang lelaki yang layak, dia akan segera menekuk jari-nya – untuk menjadi baik, tidak tamak, bekerja keras, penuh perhatian dan di dalam inventif katil. Dan tidak melepaskan kaus kaki. Pada masa yang sama, tanpa perasan, wanita menghargai impian segala perkara yang tidak serasi, bertentangan dengan diri mereka sendiri.

Bolehkah dia menghabiskan banyak masa pada keluarga dan pada masa yang sama menjadi seorang yang gila? Hampir tidak. Jadi kenapa tidak mengenali ciri-ciri dan tabiat yang benar-benar penting bagi diri anda sendiri? Agar tidak membuang masa pada tipis dan tidak ketinggalan mimpi “sama” kerana sarung kaki yang halus di sudut.

Di samping itu, menerangkan imej putera yang megah, wanita sering lupa tentang “kebajikan” mereka sendiri. Tidakkah anda mempunyai sebarang tabiat sama sekali? Ingat – anda tidak sempurna, jadi yang terpilih harus menghancurkan kelemahan anda secara senyap-senyap.

Oleh itu, adalah perlu untuk memikirkan beberapa perkara yang terdapat dalam imej HIS, yang tidak akan menjadi menjengkelkan dan tidak akan menjadi penghalang dalam hubungan itu. Mungkin, jika seorang lelaki baik hati dan murah hati, maka kaus kaki yang terkenal itu boleh diampuni?

“Pembersihan am” dalam kehidupan peribadi

Menganalisis pilihan mereka, seorang wanita patut memikirkan sama ada dia menghabiskan masa pada seseorang yang tidak sesuai dengannya. Mungkin seseorang ini tidak masuk ke dalam impian anda, tetapi ia adalah berdekatan dan tidak tergesa-gesa ke pejabat pendaftaran sama sekali.

Ia bukan mengenai hubungan mereka tanpa setem dalam pasport, di mana seorang lelaki dan seorang wanita benar-benar selesa – mereka berkongsi bajet dan tanggungjawab keluarga, membesarkan anak-anak dan saling mempertimbangkan satu sama lain keluarga yang penuh. Perkahwinan sivil seperti hari ini dianggap sebagai salah satu daripada varian norma, dan persoalan kesendirian dalam hal ini tidak sama sekali.

Bagaimana untuk mencari lelaki anda: arahan langkah demi langkah

Perkara lain ialah hubungan yang anda tidak perlukan. Malangnya, bilangan wanita moden yang tidak terhingga berada dalam keadaan hampa, memberi masa kepada “tidak berguna»Kepada kenalan. Ini adalah sama ada untuk pertemuan jarang, sama ada berkahwin, atau mereka yang tidak menganggap seorang wanita sebagai teman hidup masa depan dan ibu kepada tiga anaknya.

Apa yang boleh dipelajari dari hubungan seperti itu selain daripada pengalaman pahit? Siapa yang akan menemui wanita itu pada tengah malam pada separuh kedua katil ketika dia bertukar menjadi 40? Benar, kucing.

Ia sia-sia untuk cuba merombak mereka yang tidak mendekati anda. Walaupun ini memerlukan masa, cinta sejati semakin banyak peluang untuk bertemu dengan anda setiap hari. Oleh itu, adalah berbaloi untuk melakukan pembersihan umum. Kami menolak semua pilihan yang tidak sesuai, membebaskan kepala pemikiran negatif, dan malam – dari lelaki negatif.

Bagaimana untuk menarik seorang lelaki yang baik

Ia tidak semestinya menjadi kecantikan sebenar dan sepadan dengan imej model dari halaman gloss. Perkara utama yang perlu anda lakukan untuk menarik IT adalah untuk kekal sendiri, tetapi tanpa fanatik.

Bagi seorang lelaki moden, seorang wanita sama menarik kerana dia dipapanya dan yakin:

Bagaimana untuk mencari lelaki anda: arahan langkah demi langkah
  • Jika anda mempunyai mimpi untuk masa yang lama untuk menghilangkan pound tambahan, maka sudah tiba masanya untuk melakukannya, tidak menangguhkan kehidupan baru sehingga esok atau hingga hari Isnin. Jangan lupa tentang gaya rambut manicure dan kemas. Atau mungkin ia perlu mengemas kini almari pakaian dan mengubah imej secara radikal?
  • Tidak cukup keyakinan diri – mendaftar untuk latihan, pertimbangkan diri anda membosankan dan tidak menarik – membaca buku sedozen, menyediakan dengan teruk – pergi ke kursus. Dalam kes sedemikian, apa-apa perubahan dalam susunan kehidupan biasa akan membawa kepada kehidupan seharian beberapa pemikiran positif dan tenaga positif. Dan yang paling penting – akan menjadikan anda lebih baik.

Bekerja pada imej anda, menggunakan pendekatan bersepadu! Anda juga boleh meminta nasihat atau bantuan dalam salah satu program TV popular yang mengkhususkan diri dalam mengubah imej seorang wanita.

Apa yang tidak boleh dilakukan

Kebanyakan ahli psikologi bersetuju dengan pendapat tunggal tentang wanita “dalam pencarian aktif.” Perkara pertama yang perlu dilakukan adalah menyingkirkan papan tanda “Saya sedang mencari suami”, yang berkelip di dahinya seperti bintang.

Bagaimana untuk mencari lelaki anda: arahan langkah demi langkah
  • Anda tidak boleh menunjukkan keperluan untuk hubungan, memohon semua rakan “memperkenalkan kepada seseorang“Dan menunjukkan lelaki itu kesedihan mereka dari kesunyian mereka sendiri. Kesepian bukanlah satu beban, tetapi satu lagi alasan untuk kecukupan diri.
  • Dia harus melihat di dalam pilihannya cinta kasih kebebasan (cinta sederhana!) Dan rasa hormat diri. Tiada siapa yang akan kekal dengan orang gila yang hampir menjerit “mencari lelaki“Dan melantik janji temu kepada perunding yang tersenyum di kedai sebelah.
  • Perbualan yang berasingan – rangkaian sosial dan tapak temu janji. Jika anda sudah mempunyai soal selidik di laman web yang sama untuk hati tunggal, sebaiknya segera menyingkirkannya. Sebagai persembahan amalan, kepekatan lelaki layak yang mengambil sumber seperti “yang sama“Kecintaan terhadap seluruh hidupnya, cenderung kepada sifar. Yang terbaik yang boleh mengharapkan anda di laman temu janji adalah pembohong yang tidak mencukupi, pada hakikatnya tidak seperti gambar anda sendiri dalam soal selidik atau mencari teman wanita selama satu malam.
  • Status dalam rangkaian sosial «dalam carian aktif“, Digabungkan dengan selusin gambar yang menggoda juga tidak membawa hasil. Di antara para peserta komuniti Internet terdapat legenda yang menghiburkan, menceritakan tentang lelaki yang ideal yang akan mengunjungi laman wanita “dalam carian“Dan akan berfikir:”Oh, Tuhan saya! Di sini adalah – ratu saya, seorang wanita impian yang akan berkongsi dengan saya jutaan saya dan menjadi ibu kepada anak-anak masa depan saya“. Malangnya, pada hakikatnya status sedemikian hanya dicabar oleh amatur keuntungan yang mudah, yang tidak ada hubungannya dengan para putera sebenar.

Di mana mencari lelaki yang baik untuk keluarga

Oleh itu, kita telah menamakan diri kita sebagai imej suami masa depan mimpi, telah meletakkan perkara dalam kehidupan peribadi dan telah menduduki diri mereka sendiri. Ia adalah masa untuk memulakan perkara yang paling penting. Di mana hendak mencari seorang lelaki untuk mencipta sebuah keluarga?

Bagaimana untuk mencari lelaki anda: arahan langkah demi langkah

Psikologi mencadangkan – di mana sahaja! Jangan terputus apabila mencari separuh kedua, anda perlu menghilangkan kesepian dengan cara lain. Ingat kawan anda, bersetuju dengan sebarang mesyuarat dan aktiviti bersama.

Bertemu di kafe, boling, berjalan lebih kerap dan keluar dari bandar. Sekiranya anda mempunyai karya kegemaran, ia tidak akan berlebihan untuk mendaftar dalam mana-mana kursus yang mempromosikan tangga kerjaya. Dan jika ia membenarkan masa lapang, maka mengapa tidak mendapatkan hobi yang menarik, yang pada masa akan datang akan menjadi sumber pendapatan tambahan – sebenarnya, hand-meed lebih daripada biasa dalam fesyen!

Oleh itu, cara hidup yang aktif akan membawa kenalan-kenalan baru, kesan yang menyenangkan, mood yang sangat baik, dan dalam beberapa kes bahkan memperbaiki keadaan material.

Seorang gadis yang tidak berdiri diam dan memperluas wawasannya, semestinya menjadi lebih menarik dan menarik di mata setengah manusia yang kuat. Ini memberikan keyakinan dan memberikan pertimbangan optimisme. Nah, sudah tiba masanya untuk bergerak ke arah impian!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 8

Adblock
detector