Kejutan untuk suami | pangudownloads.com
Psikologi

Kejutan untuk suami

Lelaki tidak begitu misteri sebagai wanita, tetapi dengan tahuan mereka, anda perlu memecahkan kepalanya. Bagaimana untuk menguruskan kejutan untuk hari ulang tahun suaminya atau hari pernikahan, dan pada masa yang sama layak mendapat terima kasih? Hadiah kreatif diingat untuk masa yang lama, tetapi cara tradisional adalah baik dengan cara mereka sendiri.

Kejutan romantis untuk suaminya

Kejutan untuk suami

Seorang lelaki moden tidak takut bercinta dengan seorang wanita dan dengan keseronokan menerima tanda-tanda cinta yang luar biasa. Apa yang membuat kejutan untuk suaminya, untuk menunjukkan segala kelembutan baginya dan kasih sayang? Pasangan yang sudah berkahwin semata-mata perlu menegaskan satu sama lain perasaan, terutamanya apabila ada peristiwa seperti ulang tahun pernikahan atau hubungan. Berikan suami anda kad pos besar dengan senarai panjang, yang anda mahukan kepadanya.

Dari bacaan ini moodnya akan meningkat untuk masa yang lama!

Atau anda boleh membuat laman web satu halaman yang akan didedikasikan khusus kepada lelaki tercinta anda. Idea yang baik untuk romantis adalah untuk menanam pokok bersama yang akan melambangkan hubungan yang kuat.

Mengejutkan suaminya pada ulang tahun pernikahan itu boleh dilakukan dengan memberi dia satu tetapi beberapa hadiah kecil - satu untuk setiap tahun hidup anda bersama-sama. Makan malam di bawah langit berbintang dan pengisytiharan cinta, ditulis dengan kapur di asfalt - nampaknya cara kuno, tetapi mereka tidak kehilangan daya tarik mereka hari ini.

Item eksklusif dalam rasa lelaki

Hadiah, yang sukar untuk memanggil kejutan, kerana mereka sering diberikan, dan mereka sudah dijangka untuk bercuti: notepad, pengurus rumah tangga, kit pencukur, pisau lipatan, kelalang, sepasang kaus kaki dan barang-barang lain lelaki haberdashery.

Walau bagaimanapun, tidak ada sebab untuk menolak sepenuhnya hadiah sedemikian. Mana-mana lelaki menghargai fungsi dan kemudahan, sebab itu setiap hadiah "abadi" ini selalu berguna dan akan digunakan untuk tujuan yang dimaksudkan.

Dan kejutan kepada suami dalam kes ini boleh terdiri daripada kualiti tinggi subjek, jenama berprestij, dan juga perintah khas dari bengkel - dalam satu salinan sahaja! Tidak mengapa jika suami anda sudah mempunyai beberapa pisau lipat, dengan kes plastik murah dan bilah tumpul, berbaring di kedalaman pantri.

Adakah dia dapat menahan menangis ceria, setelah menerima sebagai pisau tentera Swiss sebenar?

Satu peristiwa dengan rasa sendiri

Bukan sahaja parti kejutan akan membuat lelaki itu terkejut.

Kejutan untuk suami

Bertemu dengan orang yang dikasihi dari tempat kerja dan bawa dia ke teksi dengan arah yang tidak diketahui untuk makan di tempat yang romantis - pilihan ideal untuk ulang tahun perhubungan.

Ulang tahun akan diingati untuk jangka masa yang panjang, jika diam-diam mengatur pertemuan dengan kawan-kawan di lorong bowling atau bilik biliard, menyediakan semua yang anda perlukan - minuman, minuman, poster ucapan dan keropok. Jika kekasih anda cenderung melampau dan suka merasakan adrenalin dalam darah, anda boleh mengejutkannya dengan mengatur penerbangan paralayang, lompat payung terjun atau perlumbaan karting.

Tayangan yang terang, dibahagikan dengan kekasihnya, nampaknya sangat menggembirakan baginya, dan dia pasti akan berasa bangga dengan wanita yang berkongsi dengannya ketagihan kecilnya berisiko. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa batasan, contohnya, ia dianggap sebagai bentuk yang tidak baik untuk menganjurkan perjudian pada ulang tahun atau ulang tahun perkahwinan. Acara spektakuler - pergi ke teater atau ke konsert - walaupun mereka boleh menjadi kejutan nyata, tetapi masih mengalih perhatian dari perkara utama.

Semasa bercuti, lelaki itu berfokus pada hubungan dengan orang yang dekat dengannya, dan anda tidak boleh mengaburkan emosi ini dengan menonton filem baru dalam teater filem atau dengan sokongan panas pasukan bola sepak di stadium.

Kejutan dari seorang wanita berbakat

Hadiah yang indah akan diperolehi jika melalui percutian isteri itu belajar sesuatu yang istimewa yang akan membawa kenikmatan dan kegembiraan kepada lelaki itu. Sekiranya sebelum anda tidak menyalakan kemahiran masakan, tetapi anda tahu dengan tepat apa kek adik perempuan itu memuja, anda boleh mengamalkannya, membakarnya dan menghiasnya dengan mahir.

Kejayaan yang tidak dijangka dalam memasak akan menggembirakan suaminya bukan sahaja untuk majlis makan malam perayaan - anda boleh memastikan kekasih yang sekarang dapat memesan makanan kegemaran anda seperti yang anda suka, kerana sekarang anda tahu bagaimana memasaknya.

Belajar untuk menari tarian oriental adalah cara lain untuk membuat kejutan bahawa lelaki anda sentiasa dapat menikmati, dan perhatiannya akan difokuskan kepada anda. Wanita menari itu dapat menawannya dengan rahmat dan pergerakannya yang lancar, dan api dalaman, yang dinyatakan dalam tarian, tentu akan lulus kepada lelaki itu dan membangkitkan semangatnya.

Untuk membuat hadiah sedemikian, adalah layak untuk melawat beberapa pelajaran dalam kelas tarian dan pastikan untuk menyediakan pakaian - fabrik cerah, berkilau dan manik berdering. Tarian semacam itu harus dilakukan oleh lelaki sahaja.

Apa kejutan untuk lelaki yang kontraindikasi

Kejutan untuk suami

Dari seorang wanita yang dicintainya, dia akan menerima segala-galanya, tetapi beberapa hadiah dapat disalahtafsirkan. Hadiah selalu bermaksud keinginan untuk menambah kehidupan seseorang dengan sesuatu yang, menurut penderma, tidak cukup untuknya. Oleh itu, seorang wanita yang bijak harus berhati-hati dalam memilih hadiah. Walaupun subjek itu perlu, ini tidak bermakna seorang lelaki sebenar akan mengiklankan keperluannya kepadanya, terutama sebelum teman wanita atau isteri tercinta.

Senarai hadiah yang dilarang dan tafsiran menghina mereka:

  • buku motivasi (dia tidak mempunyai kejayaan) dan buku mengenai psikologi (dia mempunyai masalah psikologi);
  • tukang urut, dumbbell, gelas-simulator untuk penglihatan, tongkat, bola anti-tekanan atau teh "saraf" (petunjuk langsung bahawa dia berada dalam bentuk fizikal dan emosi yang tidak baik);
  • gerudi, set alat rumah tangga (panggilan terus untuk membaiki rumah);
  • cincin (tanda di perkahwinan) dan ikatan (leher snap);
  • mainan dari kedai seks (dia bosan di tempat tidur);
  • banyak nota cinta di tempat yang paling tidak dijangka (penaklukan obsesif ruangnya).

Namun lelaki tidak begitu teliti seperti wanita, dan kurang menarik. Hadiah berani dan kreatif yang dibuat dengan cinta akan diterima dengan senang hati, walaupun kepada orang lain dia mungkin kelihatan tidak masuk akal.

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 79 = 83