Menyelesaikan masalah sifat seksual: cara yang membantu seorang lelaki selesai | pangudownloads.com
Psikologi

Menyelesaikan masalah sifat seksual: cara yang membantu seorang lelaki selesai

Omega wanita dan lelaki berbeza dengan ketara antara satu sama lain, dan jauh lebih sukar bagi wanita untuk merasa senang di tempat tidur. Dalam kes ini, masalah boleh timbul dalam wakil-wakil seks yang lebih kuat. Jadi, seseorang berakhir dengan cepat, sementara yang lain, sebaliknya, tidak dapat melakukannya.

Adalah penting untuk mengetahui apa sebabnya, dan bagaimana untuk memperbaiki keadaan ini.

Bagaimana lelaki berakhir?

Rasa orgasme, lelaki bertindak dengan cara yang berbeza, misalnya, beberapa – senyap, sementara yang lain, sebaliknya, mengekspresikan perasaan mereka dengan keras.

Menyelesaikan masalah sifat seksual: cara yang membantu seorang lelaki selesai

Dari sisi fisiologi, prosesnya adalah sama.

Apabila rangsangan seksual memasuki otak seorang lelaki, kadar jantung meningkat dan darah mula bergerak lebih cepat dalam tubuh. Hasilnya, darah bergegas ke organ-organ pelvis kecil, sebagai hasilnya, zakar dipenuhi dengan darah, dan aliran keluarnya disekat oleh otot.

Dengan peningkatan pengujaan yang lebih tinggi, testis ditarik ke atas, yang membawa kepada fakta bahawa sperma itu masuk ke kanal zakar.

Sperma “Tekan” pada ujung saraf saluran, yang membawa kepada rasa syahwat. Ia dibuang, kerana spasme orgasmik berlaku. Berapa lama ia berlanjutan untuk masa, tidak boleh dikatakan, kerana semuanya adalah individu. Selepas ini, terdapat kelonggaran, saluran darah dari zakar dan ia berkurangan.

Kenapa seseorang berakhir dengan cepat?

Ramai wakil seks yang lebih kuat telah menghadapi masalah yang sama, yang menyebabkan mereka mengalami masalah psikologi yang kompleks. Rata-rata, tempoh keintiman adalah 3-7 minit. Wanita memerlukan lebih banyak masa untuk merasakan orgasme. Terdapat beberapa rahsia yang membolehkan anda memperluaskan masa keintiman, tetapi pertama-tama anda harus menentukan sebab-sebab masalah ini.

Mengapa ejakulasi berlaku dengan cepat:

 1. Hypersensitivity kepala zakar;
 2. Kegagalan hormon, ditunjukkan dalam tahap testosteron, yang bermaksud bahawa seks akan berlalu lebih cepat daripada biasanya;
 3. Masalah psikologi, misalnya, berpanjangan dalam keadaan tertekan;
 4. Mungkin keadaan berkaitan dengan kehadiran proses keradangan, misalnya, prostatitis atau vesiculitis. Air mani berada dalam vesikel mani, dan dengan keradangan mereka menjadi sangat sensitif, yang mengurangkan masa keintiman.

Ini hanya penyebab yang paling biasa, yang mana keintiman ditutup lebih cepat daripada biasanya. Sekiranya penyimpangan itu bersistematik, maka mungkin semuanya ada di hadapan masalah kesihatan, jadi patut pergi ke doktor.

Untuk menyelesaikan masalah ini, rakan-rakan harus terlebih dahulu bercakap antara satu sama lain untuk mengenal pasti kemungkinan ketakutan dan ketidakkonsistenan.

Cara membantu rakan dalam keadaan ini:

Menyelesaikan masalah sifat seksual: cara yang membantu seorang lelaki selesai
 1. Masa minimum untuk permulaan. Manusia berakhir dengan cepat kerana terlalu berlebihan, jadi pelukan harus diberikan sedikit waktu, bergerak segera ke tindakan utama;
 2. Penggunaan pemanjangan. Tempoh perbuatan seks meningkat walaupun kondom mudah, kerana ia mengurangkan sensitiviti zakar. Di samping itu, terdapat kondom dengan pelinciran khas, yang bertujuan untuk meningkatkan masa yang dihabiskan di atas katil;
 3. Berkahwin beberapa kali. Adalah diketahui bahawa setiap hubungan seks berikutnya tanpa rehat yang panjang akan lebih lama dari masa sebelumnya. Di samping itu, apabila melakukan hubungan seks lebih kerap, lelaki tidak begitu teruja dengan cepat;
 4. Minum alkohol. Menurut statistik, sedikit alkohol boleh memanjangkan hubungan seksual. Jangan minum terlalu banyak, kerana ia tidak boleh berfungsi sama sekali;
 5. Pembentukan pangkal zakar. Rahsia ini digunakan oleh ramai – semasa pendekatan puncak, adalah perlu untuk memerah pangkal zakar, yang akan menolak kembali orgasme. Ia boleh dilakukan oleh lelaki dan wanita;
 6. Mengetatkan buah zakar. Satu lagi cara yang membantu untuk mendapatkan hasil yang diinginkan. Adalah penting untuk melakukan segala-galanya dengan kemas, kerana menarik buah zakar sering membawa kepada sensasi yang menyakitkan;
 7. Penggantungan hubungan seks. Untuk memanjangkan proses, semasa seks, perlu mengeluarkan zakar dan berehat sedikit. Ini akan membolehkan untuk kekal dalam keadaan teruja, tetapi tidak selesai;
 8. Latihan otot perineum. Setiap hari anda perlu mengetatkan dan selalunya berehat otot yang bertanggungjawab untuk pengekalan benih. Teknik lain melibatkan ketegangan otot yang terletak di antara buah zakar dan dubur.

Mengapa tidak seorang lelaki berakhir lama?

Sudah tentu keadaan sedemikian tidak begitu biasa, tetapi masih terdapat wakil-wakil seks yang lebih kuat yang menderita.

Sebab mengapa seorang lelaki tidak menghabiskan masa yang lama:

Menyelesaikan masalah sifat seksual: cara yang membantu seorang lelaki selesai
 1. Dalam kebanyakan kes, penyimpangan ini disebabkan oleh situasi tekanan yang lama yang dihadapi seseorang pada siang hari;
 2. Mungkin, semua disebabkan keletihan yang berlebihan dan kurang tidur atau, sebaliknya, bersenang-senang dengan alkohol;
 3. Kehadiran ketakutan yang berterusan bahawa pasangan seksual boleh menjadi hamil;
 4. Mungkin seorang lelaki mempunyai masalah kesihatan, sebagai contoh, kegagalan hormon, keradangan prostat atau kecederaan tulang belakang.

Sekiranya masalah itu menjadi kekal, maka adalah lebih baik untuk berjumpa dengan doktor supaya dia dapat menentukan punca itu.

Adalah penting untuk mengatakan bahawa hal ehwal ini, iaitu ketika seorang lelaki tidak selesai, sangat berbahaya dan ini dapat menyebabkan perkembangan masalah kesehatan yang serius.

Kini perlu memahami apa yang harus dilakukan jika seorang lelaki tidak dapat menyelesaikannya. Perkara pertama yang perlu anda lakukan adalah bercakap terus terang dengan pasangan anda, bergantung kepada beliau. Menarik untuk lelaki adalah urut ringan di prostat dan buah zakar, dan semua kerana terdapat banyak zon erogen. Buat syahwat merasa orgasme boleh seks oral, yang mengujakan lebih banyak daripada perbuatan biasa. Seorang wanita patut dalam semua cara yang mungkin menyokong seorang lelaki, baik dengan tindakan dan dengan kata-kata. Buat sesuatu yang baru dalam hubungan seks dan masalah itu akan dilalui dengan sendirinya.

Sekarang anda tahu mengapa seorang lelaki dengan cepat berakhir atau sebaliknya, tidak dapat melakukannya. Gunakan penyelesaian yang dicadangkan untuk menyelesaikan masalah ini, dan hasilnya tidak akan lama lagi.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

52 − = 45

Adblock
detector