Pencinta: psikologi hubungan | pangudownloads.com
Psikologi

Pencinta: psikologi hubungan

Walaupun perkataan "kekasih","kekasih", Jelas sekali, datang dari perkataan"cinta", Apa sebenarnya perkataan ini, mempunyai sikap yang agak dimantapkan terhadap cinta. Dalam bahasa Rusia secara tradisinya, ini adalah nama orang yang mempunyai hubungan seksual (dan tidak selalu suka) di luar perkahwinan.

Pencinta: psikologi hubungan

Walau bagaimanapun, sebelum bertanya, bagaimana untuk membina hubungan dengan sudah ada kekasih, anda harus berfikir bahawa pada umumnya ia membuat anda memperoleh novel di sisi.

Pencinta dengan mata masyarakat

Alhamdulillah, kami bernasib baik untuk dilahirkan daripada negara kemenangan Islam, di mana hubungan sulit wanita itu direjam (lelaki bagi kesalahan yang sama, yang adalah khas, tidak), kita walaupun hanya untuk mengangkat tangan kepada isteri setia beliau dianggap sebagai satu tindakan sesuai dengan penghinaan. Seruan awam pada mesyuarat kerja kolektif, juga, tidak boleh dibatalkan (saya harap) adalah sesuatu yang lalu.

Walau bagaimanapun, pendedahan hakikat perzinaan adalah penuh dengan pelbagai masalah untuk pasangan yang tidak setia, antaranya:

  • perceraian dengan semua yang berlaku "kegembiraan"(Bahagian harta, isu perumahan, dll.);
  • kemerosotan mendadak dalam keadaan kewangan (terutamanya jika perkahwinan itu tidak sama);
  • pemisahan dan sekatan komunikasi dengan kanak-kanak biasa;
  • sekatan yang dikenakan oleh kontrak perkahwinan.

Apa yang membuatkan orang, walaupun berisiko, mencari pasangan hidup keseronokan jasmani di sisi? Di manakah psikologi hubungan seks antara pencinta menyembunyikan rahsia dan kehalusannya?

Seperti yang anda tahu, ikan mencari lebih dalam, tetapi lelaki itu ... tidak, bukan di mana ikan itu, tetapi di mana lebih baik. Apa yang orang mencari di luar dinding rumah dan dewan suami isteri? Apa yang mereka kekurangan di rumah? Kenapa, selepas beberapa tahun kehidupan bahagia, bekas, dan di manakah hasrat untuk mempunyai percintaan?

Seks

Tidak kira betapa pelbagai dan mempesonakan seks antara pasangan, akhirnya, ia menjadi membosankan dan menjadi tugas konjugal yang terkenal. Ya, dan jujurlah, dalam kehidupan seks yang mempesona yang mengagumkan adalah pengecualian. Dan kemudian seks biasa, yang pada mulanya senang sekurang-kurangnya dengan kebaruannya, akhirnya berubah menjadi "gerak isyarat ini tidak masuk akal".

Sudah tentu, anda boleh mempelbagaikan aktiviti ini dalam setiap cara yang mungkin, tetapi pada akhirnya pelbagai tegang ini menjadi serupa dengan percubaan untuk merangsang mayat yang sejuk. Tidak, saya tidak berhujah, ada lelaki yang boleh membuka wanita mereka lagi dan lagi tanpa henti selama bertahun-tahun, tetapi ada ramai lelaki sedemikian dalam kehidupan sebenar, dan bukan di halaman novel manis? Dan setiap wanita layak lelaki itu?

Dan di sini kita mempunyai keluarga di mana seks telah menjadi satu acara tradisional untuk persembahan mingguan, mengambil pelepasan fizikal terbaik (dan itupun tidak selalu!), Dan latar belakang emosi pendidikan fizikal adalah sifar atau lebih.

Nah, bagaimana saya tidak boleh mendapatkan kekasih? Dan dia bahkan tidak perlu menjadi seorang gergasi seksual, cukup bahawa ia tidak akan menjadi suami, kebaharuan keadaan akan menyebabkan peningkatan emosi.

Romantik

Bukan rahsia lagi untuk ramai wanita "gula-bunga"Tempoh perhubungan banyak"lebih menarik"Daripada segala yang berikut. Pengakuan terang, hadiah cantik, isyarat mulia, kegilaan lucu - yang hanya manusia tidak akan pergi untuk memenangi hati seorang wanita cantik.

Tetapi di sini adalah tengah-tengah ditawan, semua benteng jatuh, wanita yang indah adalah yang pertama di atas katil, dan kemudian pada mezbah (baik, moralis puan-puan, biarkan ia menjadi urutan terbalik tidak penting), dan akhirnya kedudukan yang kukuh di dapur dalam gaun persalinan dan selipar.

A perisai kuda sempurna tergantung di dalam almari, dan menghalau kuda putih dalam garaj, lebih banyak masa didedikasikan setia kawan berkaki empat - meja, kerusi dan sofa.

Dan segala-galanya seolah-olah teratur, rumah itu baik-baik saja, semua orang hidup dan baik, hidup adalah kejayaan, tetapi jiwa dengan keras menuntut cuti. Tidak, tidak bahawa, dengan hari raya, besen Olivier, karaoke dan gunung hidangan yang tidak dibasuh, dan juga sebelum ini - hanya untuk dua orang, sehinggakan kebahagiaan di mata gelap.

Ramai cuba, "aloi»Anak-anak kepada ibu mertua mereka, untuk menguruskan petang-petang romantis, hanya satu sungai tidak dapat dimasukkan dua kali, kejayaan penyamaran itu biasanya diragukan. Dan kini seorang kekasih muncul di kaki langit, untuk siapa seluruh proses kubu penaklukan masih di hadapan ... Bagaimana tidak untuk tergesa-gesa untuk memenuhi cuti?

Walaupun, apabila perasaan berlalu dan pencinta, anda biasanya boleh tinggal di palung yang patah, kerana hubungan bekas pencinta dapat agak tegang. Ini adalah sekurang-kurangnya kerana pelakon dan orang marah mungkin mahu membalas dendam dan mematahkan pasangan hidup yang melintasi peringkat ini dan terus menikmati kehidupan seperti tiada apa yang berlaku.

Komunikasi

Nampaknya, apa masalah komunikasi dengan pasangan suami isteri - orang tinggal di bawah satu bumbung, berkomunikasi dengan kesihatan. Walau bagaimanapun, sangat kerap, hanya beberapa tahun selepas permulaan kehidupan yang sudah berkahwin, orang-orang yang mengalami kekesalan mendapati bahawa mereka berada di bawah satu bumbung dengan lelaki yang mereka tidak mempunyai apa-apa untuk dibicarakan.

Pencinta: psikologi hubungan

Sudah tentu, pasangan itu membincangkan, kepada ibunya untuk pergi pada hujung minggu, apa yang hendak dimasak untuk makan malam dan apa yang perlu dilakukan dengan Vovka dalam aritmetik, tetapi ini bukan tentang itu. Tidak cukup komunikasi rahsia mengenai topik yang benar-benar menarik. Lagipun, pada awal hubungan itu, dia membuka mulutnya, mendengarkan komputernya, dan dia mengangguk sebagai tindak balas kepada naratifnya mengenai perakaunan sehari-hari, dan juga kadang-kadang dijawab pada musim gugur.

Dalam keadaan sedemikian, seorang ahli hubungan yang menarik sering dipilih untuk peranan seorang kekasih, biasanya rakan sekerja di tempat kerja, dengan siapa seseorang boleh bercakap "dalam satu bahasa". Ini adalah psikologi dan tiada apa yang boleh dilakukan mengenainya. Seks dalam kes ini adalah menengah, tetapi, sebagai peraturan, masih ada tempat untuk menjadi, dengan entah bagaimana dengan sendirinya. Simpan hubungan semacam itu boleh menjadi sangat sukar dan hampir mustahil.

Apa yang akan datang?

Terlepas dari apa yang menyebabkan kemunculan urusan luar nikah, anda dapat menemui banyak perkara yang dianggap sebagai kelebihan yang tidak diragukan seperti hal ehwal semacam itu. Berterusan dari ini, adalah mungkin untuk memutuskan bagaimana untuk membina kehidupan lebih lanjut dan sama ada patut difikirkan tentang bagaimana untuk mengekalkan hubungan dengan yang sudah menjadi kekasih seperti itu.

Adalah lebih baik untuk memahami dengan segera bahawa hubungan sedemikian adalah keadaan keseimbangan yang tidak stabil. Kes apabila hubungan antara pencinta berterusan selama bertahun-tahun, agak jarang berlaku.

Seringkali peristiwa berkembang dalam salah satu daripada dua arah: sama ada kesatuan tempat tidur menjadi perkahwinan, atau sikap atau hubungan dengan cara alami - semua orang telah menerima yang dikehendaki, dan kesinambungan permainan kehilangan rasa.

Pencinta: psikologi hubungan

Secara semulajadi, apabila hubungan dengan kekasih muda pergi terlalu jauh dan ada ketakutan bahawa mereka boleh memusnahkan kehidupan keluarga atau berhenti secara dramatik ketika mereka mula. Ketakutan semacam itu adalah semulajadi, kerana, disebabkan oleh belia, seorang kekasih dapat bosan selepas seketika untuk melihat orang yang sama bersebelahan. Terutama sejak orang muda lebih amorous dan tidak dapat dibaca.

Bahawa ketakutan semacam itu tidak mempunyai asas, ia perlu bekerja dengan lebih baik. Sekiranya perbezaan umur sangat bagus, anda perlu sentiasa menjaga diri dan teruskan diri. Di samping itu, golongan muda menyukainya apabila mereka dipuji - ini satu lagi nasihat yang baik.

Sudah tentu, untuk membina rancangan yang serius untuk seorang kekasih muda tidak perlu, kerana dia tidak akan datang dan hanya memanggil apabila rakan yang dikahwini menginginkannya, sepanjang hidupnya. Secara selari, dia juga akan terlibat dalam hidupnya. Dan kini "penembak"Seolah-olah dia pengembaraan yang menarik.

Mudah-mudahan, kami telah memberikan anda makanan yang cukup untuk dipikirkan. Dan kesimpulan, seperti biasa, perlu dilakukan sendiri. Sebenarnya, membuat keputusan. Semoga berjaya!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

82 − 72 =