"The Taming of the Shrew": kita jinak dan menundukkan seorang lelaki | pangudownloads.com
Psikologi

“The Taming of the Shrew”: kita jinak dan menundukkan seorang lelaki

Saya menikmati dan ia seolah-olah bahawa mengasihi kamu untuk masa yang lama bertemu dan dengan semua masa dan mungkin beberapa lama telah berkongsi hidup yang sama, tetapi ... apabila bercakap tentang menghalalkan hubungan, kekasih anda sedang cuba untuk lari dari subjek, dalam setiap cara yang mungkin untuk mengelak, mengelakkan tekanan.

Kelemahan seks yang lebih kuat

Lelaki adalah makhluk yang sangat rasional. Mereka tidak akan berkahwin dengan seorang wanita kecuali mereka 100% yakin bahawa mereka ingin menghabiskan sisa hidup mereka dengannya.

"The Taming of the Shrew": kita jinak dan menundukkan seorang lelaki

Separuh manusia yang indah dalam hal ini lebih fleksibel dan "Plastik": ramai di antara kita memerlukan perkahwinan hanya untuk menunjukkan di depan tetamu dengan pakaian putih yang subur. Seks yang lebih kuat adalah berbeza. Seorang lelaki boleh mencintai, dan bahkan memuja kamu, tetapi untuk menangguhkan tarikh pertunangan dan perkahwinan, dia akan hampir dijamin. Pakar psikologi mengaitkannya dengan keengganan bawah sedar untuk berpisah dengan kehidupan bujang, "Belia", kebudak-budakan atau trauma moral masa lampau mengenai latar belakang pernikahan yang lalu.

Sebab mengapa terletak pada situasi dengan pilihan anda, kita tidak boleh tahu. Tetapi dengan sukacitanya kami akan memberi anda nasihat tentang bagaimana mempercepatkan masa tawaran untuk berkahwin dan bagaimana untuk mendapatkan seorang lelaki untuk berkahwin dengannya.

Orang muda boleh berjumpa dengan gadis-gadis mereka selama bertahun-tahun, dan walaupun selama beberapa dekad. Sesetengah kanak-kanak dilahirkan di luar nikah, yang menjadikan wanita sangat sedih, dan pasangan berpotensi mereka percaya bahawa ini adalah dalam susunan perkara. Lagipun, perkara utama adalah bahawa dia sudah hampir, dan setem dalam pasport adalah apa-apa!

Kami, wanita, sentiasa mencari kestabilan dan kebolehpercayaan. Dan jika ini adalah setem bukan urusan perniagaan, dan tidak melibatkan komitmen yang ketat di pihaknya, kita masih senyap apabila ia hadir dalam muka surat dokumen awam utama.

Langkah-langkah utama ke arah perolehan kebahagiaan keluarga

"The Taming of the Shrew": kita jinak dan menundukkan seorang lelaki

Sebenarnya, satu-satunya penyelesaian yang benar yang boleh anda terima jika anda ingin berkahwin ialah menolak sebarang persekongkolan sebelum mengumumkan penglibatan dan mengemukakan permohonan itu ke pejabat pendaftaran. Bertemu dengan orang pilihan anda tidak lebih daripada tiga kali seminggu. Kami tidak menggalakkan anda untuk menjaga kesucian sehingga hari perkahwinan, tetapi anda tidak boleh keterlaluan di sini sama ada. Sherry Argov dalam buku legenda, menulis bahawa wanita kesilapan yang sangat besar - keinginan untuk pergi makan kek, manakala yang benar-benar bernilai hanya menggoda gula-gula. Dan ini seratus peratus benar.

Jangan tergesa-gesa ke dalam kolam dengan kepala anda. Oleh kerana lelaki anda tidak membuat rancangan yang serius, berpindah dari mereka, dan anda. Adalah lebih baik untuk menjaga diri dan minat anda. Bertemu dengan lelaki hanya di wilayah yang mudah dan hanya pada masa yang sesuai untuk anda. Jadi anda dengan lembut membuatnya lebih cemburu terhadap anda. Ingat - wanita yang terlalu gigih melemparkan diri ke leher dan tidak "Memisahkan" dari mereka yang dipilih, membosankan bahkan kepada orang lain. Apa yang boleh kita katakan mengenai lelaki itu sendiri, di mana dia sengaja menekan naluri memburu semula jadinya!

"The Taming of the Shrew": kita jinak dan menundukkan seorang lelaki

Walau bagaimanapun, pada perkahwinan semuanya tidak berakhir, dan untuk memelihara kesatuan, anda perlu sentiasa menyokong minatnya terhadap orang anda. Dan sekiranya anda menjadi buku terbuka dari awal lagi, tidak mungkin anda dapat menunggu sama sekali untuk cadangan yang sama, cadangan dan tangan yang didambakan.

Bagaimana hendak membuat seorang lelaki cemburu? Gosok sedikit bot. Jika anda mengikuti nasihat yang digariskan sebelumnya, iaitu enggan mematuhi peraturannya, daripada berkahwin, dia mesti telah diprovokasi oleh mesyuarat anda beberapa kali seminggu. Dan dia, dan anda sendiri sudah sungguh-sungguh ingin bersama antara satu sama lain sepanjang masa, tetapi kerana dia tidak pernah memanggil anda untuk mahkota, ia patut mengganggu dia.

Pergi bersama rakan di Eropah untuk hujung minggu, atau lawati nenek anda di kampung.

Dalam satu perkataan, hilang dari bidang penglihatan dan kebolehcapaiannya selama beberapa hari. Membatalkan makan malam Ahad biasa, memetik tiba-tiba melepaskan pada bahu rapuh anda kes itu. Tetapi jangan menutup sebab dan sebab untuk kelakuan ini. Taktik ini akan membantu menundukkan lelaki itu, dan, untuk memastikan, selepas kehilangan itu, setia anda akan berbuat lebih cemas, untuk memberikan hadiah, untuk melindungi kedua-dua mereka Trofi.

Dan tentu saja, setelah beberapa saat ia akan mengucapkan kata-kata yang dihargai ini: "Datang untuk saya". Jangan berfikir bahawa dengan cara ini anda memanipulasi seorang lelaki atau membuatnya menderita. Ini tidak begitu. Ia adalah satu perkara untuk bermain detektif dan memantau setiap langkah, vegetasi di rumah, dan yang lain adalah bersenang-senang dengan anda sendiri dan memberi orang yang anda cintai kebebasan yang diperlukan. Kelakuan, yang diterangkan dalam perenggan di atas, hanya memberi lelaki itu merasa bahawa dia tidak dibebani dengan apa-apa. Dan pada masa ini, jika dia mengasihi anda, dia mesti sangat berhasrat "Caj" diri sendiri, tanpa anda "Rasa kebebasan" terlalu pahit.

Bilakah saya harus berhenti usaha?

Tetapi ada kalanya permainan tidak bernilai lilin.

Bagaimana untuk mengenali keadaan ini?

"The Taming of the Shrew": kita jinak dan menundukkan seorang lelaki
 1. Tanya kekasih anda secara langsung jika dia akan berkahwin dengan anda. Tiada seorang pun akan berbohong dalam menjawab soalan ini. Dan jika jawapan yang sama ini negatif, masuk akal untuk mencari kebahagiaan di tempat lain. Satu-satunya sebab yang anda pilih tidak membawa anda ke mezbah - dia hanya tidak mahu. Dan ia tidak mungkin dikehendaki dari sekarang;
 2. Sekiranya anda mempunyai pertemuan panjang dengan seorang lelaki muda, sekarang dan kemudian mengisyaratkan perkahwinannya, tanya dia secara langsung apabila perkahwinan anda akan berlaku. Sekiranya dia mula berlari dan bertindak secara spasial "Dalam satu atau dua tahun", tinggalkannya. Mengapa anda perlu menunggu lama? Dan adakah anda pasti bahawa selepas masa ini jawapannya tidak akan sama?
 3. Sekiranya anda sudah hidup bersama, dan anda berfikir bahawa seorang lelaki tidak mahu membawa anda sebagai isterinya, hanya berkumpul dan meninggalkannya. Kepada soalannya "Apa masalahnya?" jangan menjawab dengan jujur ​​dan sepele. Katakan kepadanya bahawa anda memerlukan lebih banyak ruang peribadi, yang anda ingin membantu ibumu, hidup secara berasingan, dan sebagainya. Jika dia tidak menghalang anda dan cuba untuk sampai ke bahagian bawah kebenaran - anda tidak perlu lelaki itu. Dia bukan milikmu, kerana dia boleh hidup tanpa kamu. Jika dia hanya bertanya apa perkara itu, jawab saja bahawa anda tidak tahu sama ada hubungan lebih lanjut dengannya adalah berbaloi, kerana dia tidak boleh bertanggungjawab.

Ramai wanita bertanya soalan yang pelik - "bagaimana hendak membuat seorang lelaki suka sendiri? ". Dan bolehkah anda dicintai? Bukankah cinta itu berasal dari jiwa secara sukarela? Jangan merendahkan martabat anda, cuba membuat seorang lelaki mengasihi diri sendiri. Dia tidak boleh memaksa anda untuk melihat anda sebagai pasangan anda sehingga sepanjang hari, jika anda tidak melihatnya di dalam anda dari awal lagi.

Petua lain untuk menjinakkan pemain

Kita telah bercakap tentang bagaimana untuk membuat miss manusia, dan apa tindakan yang perlu diambil untuk menolak dia dengan perkahwinan itu. Tetapi ramai gadis benar-benar prihatin tentang soalan lain - bagaimana untuk membuat seorang lelaki memberi hadiah? Setuju, tidak terlalu gembira melihat bagaimana rakan budiman memberikan beliau rantai leher adalah yang ketiga dalam bulan lepas, dan anda perlu meminta sejambak sederhana bunga sekali setiap enam bulan.

Ikuti petua ringkas:

"The Taming of the Shrew": kita jinak dan menundukkan seorang lelaki
 1. Jadilah lemah dan tahu bagaimana untuk meminta apa yang anda perlukan / suka / disukai pada masa ini;
 2. Buat hadiah sendiri, jangan memprovokasi permainan di satu pintu;
 3. Belajarlah untuk menerima semua jenis hadiah dengan keghairahan dan rasa syukur;
 4. Puji para calon teman wanita anda dalam kehadirannya, tetapi jangan menyangkal harga dirinya;
 5. Jangan memohon hadiah - itu adalah kasihan.

Bagaimana untuk membuat seorang lelaki sentiasa mahu awak?

"The Taming of the Shrew": kita jinak dan menundukkan seorang lelaki
 • Menarik perhatian dengan penampilan yang sempurna dan pakaian seksi;
 • Izinkan lelaki lain menunjukkan diri mereka tanda perhatian, tetapi tanpa penampilan yang jelas;
 • Menjaga rambut anda dan membuat solekan yang paling mudah;
 • Pakai kasut dengan tumit;
 • Gunakan minyak wangi yang halus;
 • Jadilah positif, baik dan tersenyum;
 • Sentuhnya lebih kerap dan sentuh sentuhan;
 • Menggoda dia;
 • Biarkan dia berasa seperti pahlawan sebenar di hadapan anda.

Jawapan kepada persoalan tentang bagaimana membuat seorang lelaki berfikir tentang dirinya terlalu banyak. Perkara utama yang perlu anda lakukan ialah bermain dengan peraturan anda sendiri, tetapi tidak membiarkannya berasa seperti pelakon kedua.

Biarkan kamu semua berubah dengan sempurna!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

47 + = 53