Untuk mempercayai atau tidak kepada peramal ahli sihir? | pangudownloads.com
Psikologi

Untuk mempercayai atau tidak kepada peramal ahli sihir?

Pernyataan Gypsy adalah tontonan keseluruhan yang dimainkan oleh wakil kewarganegaraan Romani sebelum “mangsa”. Matlamatnya adalah untuk memikat wang atau barang kemas, menekan kesedaran anda dan melumpuhkan logik. Ia selalu seperti itu, dan apa yang dapat diketahui oleh perkara-perkara yang berpengetahuan.

Senario ritual Gypsy

Untuk mempercayai atau tidak kepada peramal ahli sihir?

Hakikat bahawa untuk orang biasa dosa dan jenayah, untuk gypsy cara hidup biasa dan cara untuk menghasilkan wang. Malah terdapat perumpamaan mengapa kewarganegaraan ini dibenarkan untuk menipu dan mencuri.

Mereka mengatakan bahawa ketika Yesus Kristus disalibkan di salib, seorang wanita gypsy yang berpaling di dekatnya dapat mencuri satu kuku, yang diinginkan oleh orang Roma untuk menembus hati Juruselamat. Kerana itu, dia meninggal dunia dan dapat bangkit semula. Dalam ucapan terima kasih untuk ini, kononnya para gypsy diberi peluang untuk menipu dan mencuri.

Kerana cara hidup nomaden, orang-orang kewarganegaraan ini tidak mempunyai peluang untuk terlibat dalam bidang pertanian, oleh itu, mereka harus memperoleh mata pencarian mereka dengan cara yang lain. Terima kasih kepada penampilan yang berwarna-warni, pengetahuan psikologi manusia dan pemilikan peraturan hipnosis, para ahli sihir menjadi terkenal sebagai jurujual yang baik.

Di samping itu, mereka tahu bagaimana untuk menyanyi dan menari dengan sempurna, tetapi ini membawa keuntungan yang kurang. Di mana-mana bandar, kampung atau kampung sentiasa ada orang yang ingin mengetahui nasibnya untuk “kecil»Imbuhan.

Moden “nasib memberitahu”

Sekarang upacara ini dibawa ke kesempurnaan dan nasib bernubuat seperti itu, kadang-kadang berakhir dengan sangat buruk bagi orang yang ditangkap di jalan perkemahan. Bagaimana keadaan ini berlaku? Biasanya orang-orang kewarganegaraan ini didagangkan di tempat yang sesak, di pasar, stesen keretapi dan di kereta bawah tanah.

Peramal itu datang kepada “mangsa” dan mula berkata sesuatu dengan cepat, pada saat-saat tertentu dia menyentuh orang itu, sambil terus berbual. Proses membodohkan dibahagikan kepada 3 peringkat. Yang pertama adalah untuk mendapatkan perhatian seseorang.

Untuk ini, ungkapan yang boleh digunakan: mari kita bayar; jika anda tidak mendengar, anda akan menyesalinya; keluarga anda berada dalam bahaya. Jika penipu tahu nama itu, maka dia semestinya mengucapkannya, seolah-olah mengesahkan kebolehannya sendiri.

Untuk mempercayai atau tidak kepada peramal ahli sihir?

Perhatian ditarik, sudah tiba masanya untuk beralih ke peringkat kedua – pengenalan menjadi stupor. Sekiranya “mangsa“Reacted dan menunjukkan minat, aliran maklumat yang tidak terkawal runtuh ke atasnya. Otak cuba untuk memprosesnya, tetapi secara fizikal mustahil kerana kelajuan kata yang dipilih dengan tepat dan satu set kata-kata kasar. Manusia hanya menjadi berkhayal, meminjamkan dirinya kepada hipnosis.

Peringkat 3 – pengaturcaraan. Tanpa berhenti untuk bercakap, ibunya menyentuh orang yang dimasukkan ke dalam penglihatan pada detik-detik tertentu, mengucapkan perintah tertentu. Otak tidak lagi melihat arus perkataan biasa, tetapi apa yang dikatakan apabila menyentuh ditangguhkan dengan jelas. Perintah datang untuk memberikan semua simpanan dan melupakan wajah perkara itu. Sudah selesai, anda boleh pergi.

Setelah terbangun selepas berkhayal, seseorang akan kembali kepada dirinya sendiri untuk masa yang lama dan ingat apa yang berlaku. Penipuan gypsy seperti cinta dan penyingkiran mata jahat biasanya mengakibatkan trauma mental dan kantong kosong.

Adakah ia sentiasa begitu?

Sekiranya ia selalu begitu, maka orang tidak akan percaya pada nasib Gypsy. Dalam sejarah, terdapat banyak fakta yang mengesahkan kemahiran menegur orang nomad ini. Mereka mengatakan pengetahuan ini yang mereka perolehi di Byzantium.

Orang-orang yang paling terkenal untuk mengesahkan kebenaran Gypsies boleh AS. Pushkin, dia dengan ganas menghukum mati dari “putih“Orang itu. Adalah diketahui bahawa ibu Lenin menggunakan perkhidmatan peramal.

Yang terakhir meminta pertolongan tentang anak Alexander, yang mana dia diberi jawapan: yang pertama tidak dapat diselamatkan, tetapi yang kedua akan menjadi penguasa dan semuanya akan keluar, walaupun kematian akan menjadi sulit. Dan ia berlaku. Lebih dari sekali lagi keperibadian dan penguasa terkenal yang lain mengalamatkan Roma.

Pada masa lalu, di kampung-kampung di mana kem itu berhenti, orang berkumpul dalam kumpulan dan terus meneka. Biasanya wakil lama dan bijak orang ini terlibat dalam perniagaan ini. Untuk kesungguhan mereka, mereka bukan sahaja mengambil wang dan makanan, mereka dapat memberikan nasihat yang baik untuk perbuatan baik atau membantu mereka.

Terdapat beberapa cara meneka:

  • pada bermain kad;
  • pada pisau;
  • dengan bantuan kad tarot;
  • pada kacang;
  • pada jarum;
  • Di lengan.

Ramuan yang popular

Yang paling biasa adalah palmistry (meneka di tangan) dan mengkaji susunan kad. Yang paling serius dan tepat adalah ramalan yang diberikan oleh kad Tarot. Ini adalah dek khas, terdiri daripada 78 gambar: 22 lasso senior dan 56 junior.

Dalam peramal nasib keturunan, geladak itu disahkan dari generasi ke generasi, yang lebih tua ia “instrumen“, Semakin tinggi ketepatan ramalan. Pastikan ia berada di tempat yang berasingan, dibalut dengan kain, supaya kad tidak kehilangan kekuatannya. Setiap peta mempunyai gambarnya sendiri. Dalam senario itu penting bukan sahaja kad apa yang telah jatuh, tetapi juga dalam kedudukan dan apa jiran yang mengelilinginya.

Pemberian nasib Gypsy pada kad kad menandakan penggunaan dek yang terdiri daripada 36 kad biasa, yang digunakan untuk permainan solitaire terbuka dan bermain “bodoh“. Terdapat beberapa cara.

Ada yang akan membantu untuk mencari jawapan kepada soalan yang dinyatakan dengan jelas, yang lain akan bercakap tentang masa akan datang, yang lain mengenai perasaan rakan kongsi. Tafsiran dilakukan bergantung pada lokasi gambar dan gabungan peta. Main permainan dan saman, mereka membantu menentukan kawasan mana aktiviti akan termasuk peristiwa.

Palmistry akan memberitahu anda apa yang akan berlaku dan apa yang boleh dilakukan dengan orang itu, jika tidak untuk peristiwa tertentu. Setiap baris mempunyai namanya sendiri. Ketebalannya, kehadiran air mata dan sengkang, amat penting. Nah, menafsirkannya adalah seperti peta langit berbintang, jika anda tidak tahu di mana dan apa, anda tidak akan faham.

Percayalah atau tidak?

Untuk mempercayai atau tidak kepada peramal ahli sihir?

Untuk mempercayai atau tidak untuk ramalan Gypsies, semua orang memutuskan secara individu. Harus diingat satu perkara, seorang peramal yang baik di kereta bawah tanah atau di stesen tidak akan berdiri. Anda boleh mendapatkannya hanya dengan perlindungan. Dapatkan keberuntungan sebenar mengenai peta peta akan menjadi sukar, selalunya mereka memberikan jawapan kepada mereka yang benar-benar memerlukan bantuan.

Pada penipu biasa, perhatian tidak boleh dibayar jika mereka berkata selepas, itu adalah kerana kemarahan yang “pengekstrakan“Dia pergi. Adalah diperhatikan bahawa gypsies memilih orang yang diilhamkan dan lemah. Seseorang yang menunjukkan pencerobohan atau aktiviti tidak lagi menarik minat mereka.

Oleh itu, setelah menunjukkan sedikit inisiatif, anda boleh menghapuskan banyak masalah dan meletakkan penggantungan. Adalah dipercayai yang sering meneka, seorang lelaki meneka masa depannya.

Jangan menguji nasib anda, jangan teruskan tentang “peramal“. Ingat – anda sedang meluangkan kebahagiaan anda sendiri dan tidak ada “bernubuat“Tidak dapat mendekatkan diri kepada matlamat. Tetapi untuk mengosongkan dompet dan merosakkan saraf – ia mudah dan ringkas! Tetapi adakah anda perlukan ini?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 66 = 70