Alles gebeurt voor de eerste keer | pangudownloads.com
psychologie

Alles gebeurt voor de eerste keer

Het maakt niet uit hoe de voorstanders van platonische liefde argumenteerden, seks speelt een dominante rol in de relatie. En dat de relaties harmonieus waren, moeten beide partners dit begrijpen. In veel gevallen houden mensen van elkaar vanwege hun seksuele onverenigbaarheid. Het gaat niet om jeugdige nieuwsgierigheid en kennis van de wereld van liefde.

Alles gebeurt voor de eerste keer

Bij volwassenen is het soms moeilijk om de vraag te beantwoorden: hoe te weten wat meisje of kerel maagd. In sommige gevallen wil deze persoon zichzelf niet vrijwillig bekendmaken.

Maar wat te doen als je liefde wilt, en dat alles perfect was, maar de man is een maagd of erg onervaren in deze kwestie? Dit probleem kan niet worden genegeerd, vooral als er echte gevoelens zijn uitgebroken tussen partners.

Begrijpen is belangrijk

Als de man geen direct antwoord geeft op de vraag over seksuele ervaring, dan moet je zelf de vraag beantwoorden hoe je dat moet begrijpen voordat je - de man is een maagd. Natuurlijk hebben we het niet over onervaren 15-jarige jongens en meisjes. Maar vaak gebeurt het wanneer een volwassen, succesvolle en knappe man geen relatie heeft met het andere geslacht.

In tegenstelling tot tieners zullen ze hun maagdelijkheid zeker niet direct onthullen. En als de gevoelens voor zo'n man sterk zijn, kan een dergelijk gesprek of een verkeerd gestelde vraag leiden tot schaamte en zelfs wrok.

Veel mannen schamen zich voor dit probleem en praten er liever niet over, niet alleen in de aanwezigheid van vrouwen, maar zelfs vrienden. Daarom moet je bij het omgaan met zo iemand voorzichtig zijn met het bespreken van een seksueel onderwerp. Als je ziet dat dit onderwerp voor hem onaangenaam is, en hij probeert het te vermijden, geef je dan niet toe aan je eigen nieuwsgierigheid en probeer je er zoveel mogelijk informatie uit te halen.

Probeer integendeel loyaal te zijn en benader dit onderwerp van veraf. belangrijk om te begrijpen, wat er in zijn ziel gebeurt, en hoe hij daar zelf naar verwijst. Misschien heeft hij speciale principes met betrekking tot seks. Maar ook de oorzaak van maagdelijkheid kan zich verbergen in kinderachtige grieven en jeugdige teleurstellingen.

Als je echt om deze man geeft, probeer hem dan te bewijzen dat hij de beste in de hele wereld is. Om een ​​man geliefd te laten voelen en het vertrouwen in hem te vergroten betekent hem te verslaan. En als je je ziel voor hem opent, zal hij je toestaan ​​om in jezelf te kijken.

Maar als het zo gebeurde dat de minnaar een maagd bleek te zijn en het onnodig vond om erover te zeggen of te waarschuwen, dan heb je in geen geval geen behoefte aan "blaas je ogen op"Of hem uitlachen. Zo'n reactie kan afschrikken of volledig sluiten.

We moeten niet vergeten dat alle mensen anders zijn. Sommigen kunnen constant over seksuele onderwerpen praten en zelfs de relevante films bespreken zonder persoonlijke ervaring te hebben. Maar het kan gebeuren dat je een mede-monogaam ontvangt, die zijn lichaam niet met iemand anders wil delen en zelf liefde en geslachtsgemeenschap als iets heiligs waarneemt.

Alles gebeurt voor de eerste keer

Vaak is dit gedrag gerelateerd aan opvoeding of religie, maar als je echt verliefd bent geworden op zo iemand, denk dan goed na over wat je moet doen als de man een maagd is.

Met een dergelijke relatie is het belangrijk om te onthouden dat in het geval van een pauze, de man je als een echte verrader zal beschouwen. Daarom is het beter om goed na te denken over de gevoelens die je voelt voordat je in liefde naar hem zweert.

Wat te doen en hoe te handelen?

Laten we zeggen dat je precies wist wat de nieuwe geliefde nooit geslachtsgemeenschap had gehad. Nu blijft het om te begrijpen hoe je je in een dergelijke situatie moet gedragen, om de liefde van dergelijke relaties volledig te ervaren en de partner toe te staan ​​om zichzelf te openbaren.

Als met de vraag, hoe te begrijpen dat de nieuwe kerel - een echte maagd, je bent erachter gekomen en bent al aan dit ongewone idee gewend, het blijft stilstaan ​​om na te denken over hoe je met hem omgaat seks, onder andere, de eerste in zijn leven.

We raden u aan de volgende tips te gebruiken:

  • speciale aandacht voor de situatie;
  • een nieuwe set van erotische lingerie;
  • geen falen toelaten;
  • omring met zorg en liefde.

De situatie speelt echt een grote rol. Een man die geen seksuele ervaring heeft, zal meer ontspannen voelen als de situatie romantisch en tegelijkertijd opwindend is.

Om dit te doen, kunt u de lichte of lichte kaarsen dempen, geschikte muziek toevoegen of het bed vullen met zijden (kan fluweel) vellen zijn. Dit alles zal bijdragen aan zijn volledige vervreemding van de vertrouwde wereld en zal ons uiteindelijk in staat stellen om deze magisch aangename daad over te nemen.

Je kunt je van tevoren voorbereiden en een nieuwe set ondergoed kopen. Dit mag natuurlijk geen slipje zijn met harten of beren. Een belangrijk accent moet worden gelegd op het opwindende effect. Maar overdrijf het niet! Immers, een mens-maagd is misschien niet naar wens, als je voor jezelf het beeld van een geisha schept. Gebruik daarom vakkundig attributen als kousenbanden en kousen met interessante ornamenten.

Alles gebeurt voor de eerste keer

Misschien noemde hij in zijn gesprekken of verhalen achteloos wat hij ervan maakt, wat hij leuk vindt - houd hier rekening mee en pas het ter voorbereiding toe toe.

Omdat je al weet dat een geliefde een maagd is, moet hij perfect begrijpen dat hij zich vreselijk ongerust zal maken voor zijn eerste geslacht. Dit is eigen aan hem en het is heel logisch. Daarom moet je je best doen om zijn geest te laten ontspannen. Sterk zou slechts een bepaald deel van het lichaam moeten zijn, maar jijzelf begrijpt dit perfect.

In elk geval, nadat je hebt geleerd dat je geliefde maagd, niet lacht en meteen weg rent naar de hel. Probeer er potentieel in te ontdekken en leer zelfs iets. Hoogstwaarschijnlijk zul je zelf verbaasd zijn over het plezier dat hij je zal kunnen geven.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

13 + = 17