psychologie

Een gesprek bindt: hoe een vreemdeling aan te trekken en te interesseren?

Zelfs de slimste, charismatische en extraverte extraverte kan soms in de verdrukking raken als je een dialoog met je gesprekspartner moet beginnen. Vooral als dezelfde persoon zijn opmerkelijke sympathie en trillende gevoelens uitlokt. "Hoe een gesprek te beginnen?"- zo'n vraag minstens een keer vroeg iemand.

Communicatie is ons alles!

Een gesprek bindt: hoe een vreemdeling aan te trekken en te interesseren?

Heb je je ooit afgevraagd hoe gemakkelijk het is om in het dagelijks leven met je te communiceren? Kun je naar de gesprekspartner luisteren, naar zijn monologen luisteren en ze ondersteunen, of tijdens het hele gesprek ben je alleen maar "buig je lijn", Waardoor andere mensen zich ongemakkelijk voelen?

Het is geen geheim dat "ontmoet door kleding". En aangezien de kleding voor elke stijl en smaak nu vrij verkrijgbaar is, wordt de gesprekspartner beoordeeld aan de hand van de eerste woorden.

En als u zich schaamt of niet zeker bent van uw spreek- en communicatieve vaardigheden, zullen we u graag leren hoe u een gesprek met een vreemde correct kunt beginnen. Met behulp van eenvoudige trics leer je om meteen mensen om je heen te hebben, een interessant en productief gesprek voor beide partijen te ontwikkelen, een origineel en niet-standaard begin van een gesprek met de persoon die je leuk vindt uitlokken.

Hoe maak je indruk op een gesprekspartner?

Wil je een goede indruk maken tijdens de eerste vergadering? Elimineer de zogenaamde "emotionele leningen". De gedragsstijl die kenmerkend voor hen is, zal je niet echt een vreemde brengen. Dit is een soort "schadelijk advies", Wat de gesprekspartner verveling en zelfs irritatie van uw aanwezigheid zal veroorzaken.

Om een ​​negatieve indruk op buitenstaanders te maken, volstaat het om in de volgende kaders te handelen:

 • Spreek uitsluitend over jezelf en op een lovende of arrogante toon, "aardig"En"meesterlijk"Beperkend de capaciteiten, interesses, meningen en prestaties van anderen;
 • Ga in geen geval akkoord met de gesprekspartner, leid altijd een beleid van argumentatie in een dialoog, want dit is hoe communicatie nieuwe, verzadigde kleuren verkrijgt, en waarheid wordt geboren in een geschil!;
 • Flatter het! En bij voorkeur onmiddellijk. Zelfs als een persoon niet openlijk schijnt met externe gegevens, vergelijk het dan dringend met Marlon Brando of Sophia Loren;
 • Voeg vulgariteit toe aan je gedrag! Gedraag je te sterk, onthul de halslijn, raak de gesprekspartner aan, zelfs als je hem voor het eerst ziet;
 • Stel zoveel mogelijk persoonlijke vragen, tot degene met wie de nieuwe kennis het slaapbed deelt, en welke kleur het ondergoed op dit moment op hem draagt.

We hopen dat je onze sarcastische opmerking hebt begrepen en besefte dat dergelijke acties in geen geval moeten worden genomen, vooral als je een nieuwe vriend voor jezelf probeert te vinden. De psychologie van communicatie is zodanig dat iedereen erin zijn beste kanten wil laten zien, dus als je het je tegenpartij niet laat doen, zal hij onmiddellijk sluiten en niet langer geïnteresseerd zijn in je persoonlijke eigenschappen.

Ook jezelf prijzen is het niet waard - het is indirect genoeg om je te wijzen op je prestaties, beloningen en middelen, zodat een persoon onafhankelijk over jou conclusies kan trekken.

"Bind het gesprek": we handelen volgens de geplande manieren

Als de originele en niet-standaard communicatie niet je hobby is, wanhoop dan niet: je kunt misschien afzien van traditionele zinnen en monologen die niet minder snel voor jou tot gesprekspartner zullen zorgen. Je vraagt ​​je af hoe je een gesprek kunt beginnen met een persoon die je leuk vindt en krampachtig uitvindt "interessant"Zinnen om een ​​dialoog te starten?

Helaas, als ze niet onmiddellijk werden geboren, kan je kunstmatige humor je alleen maar schaden en je in een dwaze, ongemakkelijke houding brengen. Laten we ons beperken tot gewone, maar met opmerkingen, die u zullen helpen kennis te maken of een productief, noodzakelijk gesprek te beginnen.

Standaardzinnen voor begin interessant gesprek kan als volgt zijn:

 • Zou je me kunnen adviseren over een interessant gerecht / cocktail / drankje in dit restaurant?
 • Kent u de stad goed? Ik ben hier voor de eerste keer, en ik zou zo'n mooie gids willen hebben;
 • Je ziet er geweldig uit in dit jasje / jurk / broek / rok (alleen als het echt is!). Vertel me niet waar je een soortgelijk ding kunt kopen?
 • Wat is jouw mening over deze feest / receptie / rondleiding?
 • Waar zou u zich dit weekend moeten ontspannen?
 • Hoe vaak ben je in Rome / New York / Londen geweest?
 • Wat is dit interessante dat je in handen hebt? Het trok meteen mijn aandacht!

Vermijd "gesloten"Vragen. Deze categorie omvat zowel alle retorische vragen als vragen die monosyllabische antwoorden bevatten "ja"Of"geen". Probeer op zo'n manier te vragen om het maximaal gedetailleerde verhaal terug te krijgen.

Een gesprek bindt: hoe een vreemdeling aan te trekken en te interesseren?

Zodoende kun je voor jezelf zelfs de meest ogenschijnlijk sombere en teruggetrokken persoon regelen. "gesloten"Vragen bevatten per definitie een vraagwoord en een deeltje"of". In reactie daarop, is het onwaarschijnlijk dat u wacht op een zin die in staat is om "oogbollen"Productief gesprek.

Een andere onverslaanbare optie is om een ​​onopvallend, en noodzakelijkerwijs eerlijk compliment te geven aan uw gesprekspartner, en ook om te vragen of het mogelijk is om een ​​vergelijkbare vaardigheid te verwerven, en voor hoe lang. Als je denkt hoe je een gesprek met een interessant persoon kunt beginnen, leg dan de nadruk op zijn prestaties!

Het belangrijkste is dat ze realistisch zijn en niet geven met open schijnheiligheid. Daarnaast is het zeer wenselijk dat het antwoord op uw vraag u echt interesseerde. Anders zullen je lovende lovende woorden er buitengewoon belachelijk uitzien als je begint te gapen, luisterend naar hun sleutelrol.

Ideale complimenten om een ​​gesprek te starten:

 • Je parkeerde zo gecompliceerd! Wat is je rijervaring?
 • Ik lees je werk en sta versteld van je talent! Het enige wat ik zou toevoegen (a) (maar op geen enkele manier veranderd (a)!), Dit is ... En hoe denk je dat?;
 • Je ruikt geweldig! Ik droom ervan zo'n parfum voor mezelf / mijn broer / moeder te kopen ... Wil je me zijn merk en naam vertellen?
 • Je schildert fantastisch! Ik hoorde (a) dat ze nu masterclasses geven, waar ze iedereen snel leren tekenen. Denk je dat iedereen een kans heeft?
 • Ik heb per ongeluk ontdekt dat je van dit exotische gerecht houdt en besloot het uit interesse te proberen. Ik geef toe, je hebt een geweldige smaak! Weet jij hoe je het zelf moet koken? Deel een recept met mij?

Deze standaard en oprechte complimenten zijn gegarandeerd om de persoon die je leuk vond te plaatsen. Immers, wie van ons houdt niet van eerlijke lof?

All-consuming sociale netwerken

Hoe raar het ook mag lijken, het is op internet en op sociale netwerken om een ​​volwaardig gesprek het hardst te beginnen. Stel dat je een man of een man in contact wilt, maar je weet niets over hem, behalve de informatie die hij heeft vastgelegd in zijn persoonlijke profiel.

De verheven odes en vleiende opmerkingen hier zullen natuurlijk niet op zijn plaats zijn, en de triviale vraag "Hoe gaat het?", Riskeert u een even triviaal antwoord te krijgen"goed", En op deze toon breek de kennis. Hoe een gesprek op internet starten?

De gemakkelijkste versie van hoe een meisje een gesprek kan starten in contact, de zin: "Hallo, ik vond je leuk. Laten we kennis maken!". Het lijkt misschien te brutaal en stoutmoedig, maar mannen houden van rechtlijnigheid en in de overgrote meerderheid van de gevallen werkt het zonder falen. Het is waar dat je eerst betrouwbare informatie over zijn burgerlijke staat moet verzamelen als deze verborgen of onnauwkeurig is.

Andere manieren om een ​​gesprek in VC op te starten:

Een gesprek bindt: hoe een vreemdeling aan te trekken en te interesseren?
 • "Ik zie dat je gek bent op Queen. Kun je me vertellen waar je hun studio-opnames van het 80e jaar kunt krijgen??"(verschilt per situatie);
 • "Je hebt een geweldige gitaar (een jas, een vlag, een sjaal of een zeldzaam ding waar iemand duidelijk trots op is). Waar kan ik een vergelijkbare krijgen?";
 • "Je gezicht lijkt mij heel vertrouwd ... We hebben elkaar niet toevallig ontmoet op een feestje (resort, concert, etc.)?";
 • "Je hebt geweldige foto's in je profiel! Ik ben actief op zoek naar een goede fotograaf, kun je me je coördinaten geven? ";
 • "Hoe speelde Chelsea gisteren? "(Alleen als hij een fan is en je precies weet wat de wedstrijd was).

Om kennis te maken met een persoon, is het helemaal niet nodig om een ​​vaardige spreker te zijn. We hopen dat ons advies u zal helpen een vriend of een stel te vinden in het aangezicht van een mysterieuze vreemdeling. En wie weet, misschien zul je al snel ons advies onthouden als onderdeel van je "familie archief"!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 11 = 17