psychologie

Een jonge minnaar – een geschenk van het lot of een vloek?

Hoe voel je je over de verhalen van jonge geliefden van getrouwde vrouwen? Herinner je je Anna Karenina (ik herinner me dat ze ouder was dan Vronsky), of Natasha, 45, uit een nabijgelegen ingang? Of misschien had u een vergelijkbare ervaring?

Een slachtoffer of "verslinder van baby's"?

Een jonge minnaar - een geschenk van het lot of een vloek?

Op elk moment, in elke samenleving, veroorzaakt de verbinding van een getrouwde vrouw een storm van emoties bij anderen. Absoluut buitenstaanders tonen een breed scala aan gevoelens - van openlijke afgunst tot gewelddadige afwijzing. De laatste emoties zijn inherent aan familieleden van de man en kinderen, als ze zich bewust worden van overspel.

De goedkeuring van een dergelijke connectie is een zeldzaamheid, en in de regel is het de vrouw die wordt blootgesteld aan een golf van kritiek, handelend in de rol die haar wordt opgelegd "Predator" en "baby eters". De zin: "Met dikke woedende!"Kan worden gehoord van 80% van kennissen en vreemden die kritiek hebben op de verdorven vrouw. De resterende 20% hebben de neiging om spijt te hebben "arme jongen", Die voor altijd het leven brak en het leuk vond, over de hete wind van Mexicaanse passies, vloog per ongeluk in een lokaal moeras.

Tegelijkertijd zuchten mannen in het geheim in de nacht, en presenteerden ze de woelige seks van 'dit' en haar jonge sukkel, en hun vrouwen uit de helft van het gezinsbed stralen woedende gedachten uit in de ruimte: 'Wel, ze is beter?".

Ben je nog steeds jaloers op een vrouw die een jonge minnaar heeft?

Een jonge minnaar - hoe vind je ...

In de regel gebeuren dergelijke verbanden tamelijk toevallig, door het samenvallen van omstandigheden. Behalve als een vrouw geobsedeerd is door seks en jaagt op mager en oren "nerds"Over gamingclubs, hen van hun onschuld beroven. Toegegeven, dit en de relatie kan niet worden genoemd, dus een soort hobby.

Een jonge minnaar - een geschenk van het lot of een vloek?

We overwegen de situatie waarin alles samenviel en het relaties waren, geen eenmalige seks. Tegenwoordig, wanneer vrouwen toegang hebben tot cosmetologie op het hoogste niveau, en fitness en gezonde voeding de norm van het leven zijn geworden, zien ze er op dezelfde leeftijd veel jonger uit dan hun moeders en grootmoeders. En dergelijke relaties worden in toenemende mate geen uitzondering op de regels, maar een trend die elk jaar groter wordt.

Moderne vrouwen hebben zich seksueel gevoeld en gerealiseerd, zijn meer ontspannen, ze zijn zelfverzekerd, kunnen en kunnen zichzelf onderwerpen, het is interessant met hen. Ze willen een volledig leven leiden, inclusief seksueel contact, dus ze zijn klaar voor relaties met mannen die veel jonger zijn dan zijzelf.

Wat kunnen partners elkaar in zo'n alliantie geven? Een vrouw kan relaties opbouwen op de manier die bij haar past, als tegenprestatie alle ongebruikte seksuele passie van een jonge partner, vooral omdat in dit geval de biologische klok samenvalt. Tegelijkertijd kan ze een man de kleine geheimen van geweldige seks leren en hem voorbereiden op relaties met andere vrouwen.

Beide partners zijn tevreden over het merkwaardige "hopeloosheid"Relaties, omdat het onwaarschijnlijk is dat ze verwachten te worden gebonden door sterkere banden. En dit geeft de verbinding gemak en gemak.

... en houd vast

Hoe een geliefde te behouden of terug te geven? Is het nodig om dit te doen? Als een man wil vertrekken, dan heeft de relatie zichzelf uitgeput, draait de andere kant op en gaat verder, laat hem proberen iemand te vinden die beter is dan jij.

Een jonge minnaar - een geschenk van het lot of een vloek?

Maar misschien is het tijd om deze band te verbreken, zodat de geliefde niet teleurgesteld wordt door je onvermijdelijke ouder worden. Laat hem je zo'n prachtig herinneren, in de bloei van het leven en kracht, goddelijk en elegant. Vrouwen die in een vergelijkbare situatie verkeerden en veel jonger dan hun geliefden, zouden de film moeten zien "Sheri", Waar de weergaloos mooie Michelle Pfeiffer speelt.

Als het echter heel moeilijk voor je is om een ​​jong persoon los te laten en echt dichtbij wil blijven, een paar tips over hoe je je in dit geval moet gedragen:

  • Jaloezie is niet geannuleerd, het is inherent aan mannen en vrouwen, maakt hem jaloers. Doe het alleen niet voor vertoon, dom en demonstratief, maar zodat uw uitverkorene gelooft in de rij van degenen die uw aandacht trekken;
  • Herinner een jongeman van zijn leeftijd niet eraan, hoe oud je bent, onthoud alleen jij. Aantrekkelijke enige zelfverzekerde persoon, geloof in jezelf en overtuig anderen eromheen;
  • Maak geen scènes, bel hem niet midden in de nacht, smeek om terug te komen en vraag niet elk half uur met wie hij nu is, dit gedrag is onaanvaardbaar en zal je niet helpen dicht bij hem te blijven. Word uniek en uniek, niet zoals iedereen en onthoud dat de belangrijkste troef van een ervaren vrouw een lange lijn is voor een man;
  • In geen geval is het nodig om je moederlijke instincten wakker te maken, je bent een minnares, geen moeder. Deze rol is bedoeld voor jou in een ander gezin, waar kinderen zijn en een man met een overdosis. Je bent al jaren op zoek naar passie, niet voor een ander kind. Bovendien verwoesten de gezaghebbende noten in de stem de relatie en zal je jonge geliefde snel onder jouw strikte blik terugdeinzen;
  • Probeer niet verliefd te worden. Vrouwen zijn zo gearrangeerd dat seks voor hen stevig verbonden is met emotionele intimiteit. Maar denk eens na over wat je zocht, en ben je klaar om te lijden, in een poging een man te houden die noodzakelijkerwijs zal opgroeien en weggaan?

Maar al deze tips heb je later nodig, nadat de roman lichtjes is opgebrand en begint te verdwijnen. En helemaal aan het begin wordt een andere versie van de vraag dringend: "Hoe maak je een jonge minnaar op afstand?", Om zijn eigen fragiele wereld van een getrouwde vrouw niet te vernietigen?

Jonge liefhebber - explosieve relatie

Een jonge minnaar - een geschenk van het lot of een vloek?

Je geliefde kan heel verliefd op je worden en je gaan gedragen als Robin Hood, en je van haar man redden. Op dit punt is het belangrijkste om alle pogingen om je huwelijk te vernietigen te stoppen, leg uit dat je niet met hem trouwt en voor jullie beiden is het gewoon een interessant spel dat binnenkort zal eindigen. Probeer je onwil om te scheiden te betwisten, maar zodat ze je horen. Anders zou er een catastrofe op ware grootte kunnen uitbreken.

Laat hem weten dat als hij zijn pogingen voortzet, u afstand neemt van hem en het overtuigend doet. En probeer in het algemeen intelligent te handelen en uw jongeman zo ver mogelijk van het gezin en uw eigen huis te houden, totdat u beoordeelt waartoe hij in staat is. Misschien is hij een onevenwichtige psychopaat en morgen zal hij met een pistool naar je huis komen? Heb je dit nodig?

Hoe zich te ontdoen van een geliefde?

Het wegwerken van een geliefde die je niet wil laten gaan is een groot probleem. Vooral als hij weet waar je woont en werkt.

Als de relatie geen plezier oplevert, maar marteling, is het beter om een ​​beslissing te nemen en te vertrekken. Probeer je jongeman niet te beledigen, soms beledigt de beledigde waardigheid mensen tot de meest vreselijke en onvoorspelbare daden. Ik wil niet dat je roman eindigt met een thriller met een bloederige ontknoping. Leg uit dat je niet van hem weggaat naar iemand, maar naar het gezin terugkeert, omdat je een zieke echtgenoot hebt, de dochter het leven schonk, gescheiden of zwanger was, ze heeft een moeder nodig, enzovoort.

Een jonge minnaar - een geschenk van het lot of een vloek?

Breng overtuigende argumenten, laat hem geloven dat de oplossing wederzijds is, dat je elkaar samen moet vergeven en elkaar moet vergeten. Apart op een vriendelijke noot, zonder wederzijdse beledigingen en verwijten, onthoud dat deze maatschappij je beschouwt "toothy haai", En hij zal altijd de benadeelde partij zijn. Waarom heb je extra praatjes achter je rug nodig?

Probeer een hefboom te vinden, breng hem op het idee dat je een oude en zieke vrouw bent, en je bent een last voor elke relatie, vooral seksueel. En nu, nadat je hem hebt verlaten, kruip je om van je oude dag te sterven in je ongemakkelijke huis, bij je onbeminde echtgenoot. Ja, soms moet je dergelijke maatregelen nemen, wil je niet regelmatig zelfmoordpogingen zien op de binnenplaats van je huis?

Hoe een jonge geliefde te vergeten?

Hoe de voormalige geliefde te vergeten? Hier is het moeilijk om advies te geven, elk heeft zijn eigen tijdslimiet, waarna de wonden worden aangescherpt en men vrijer kan ademen.

Een jonge minnaar - een geschenk van het lot of een vloek?

Probeer in je favoriete bedrijf te duiken, zodat er zo weinig mogelijk tijd is om na te denken. Meld je aan voor yoga - de juiste ademhaling, asanas en psychologie van yoga worden letterlijk uit het graf getild, helpen je en heroverwegen je relatie.

Schrijf een boek over je relatie en verdien er een miljoen mee. Kun je je voorstellen hoe hij op zijn ellebogen zal bijten?

Vind een baan voor jezelf: schrijf je in voor training, leer iets nieuws, doe mee aan extreme sporten, surfen, duiken, parachutespringen, probeer een actieve en veelbewogen levensstijl te leiden.

Gooi jezelf niet op de een of andere manier, geef mensen geen gelegenheid om te glunderen: een schoonheidsspecialiste, kapper en masseur zouden in deze periode je beste vrienden moeten zijn. Verander het beeld, hou van jezelf en wees gelukkig! Wie voorkomt immers dat je een jongere minnaar vindt?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 3 = 6