Erogene zones: onthul de "verborgen" gevoelige delen van het lichaam | pangudownloads.com
psychologie

Erogene zones: onthul de “verborgen” gevoelige delen van het lichaam

Zelfs de oude wijzen beschouwden geslachtsgemeenschap als een veelzijdige "gebeurtenis", een heel ritueel bestaande uit verschillende fasen en perioden. De fase van het plateau is bijvoorbeeld de intrede van de penis in de vagina van de vrouw. En alles wat er voor haar gebeurt - ieders favoriete en vereerde voorspel.

Waarom is stimulatie nodig?

Om een ​​partner te prikkelen, volstaat het om de erogene zones te bestuderen en juist tijdens deze fase te stimuleren. Een kwalitatieve en voldoende lange prelude verhoogt de kans op een orgasme in de vrouwelijke helft van de mensheid aanzienlijk.

Erogene zones: onthul de "verborgen" gevoelige delen van het lichaam

En als de daad van ejaculatie bij mannen iets heel natuurlijks is, hebben vrouwen meer nodig dan banale fricties om het hoogtepunt van echt vleselijk genot te bereiken.

Elke man die van zijn partner houdt, of gewoon haar fysiek plezier wil geven, moet weten wat de meest actieve en sensuele punten op haar lichaam zijn. Helaas hebben de meeste mannen hier nogal platte kennis over. Ze geloven dat de borst bijna het enige punt op het lichaam van een vrouw is, masserend en je kunt haar enorm prikkelen.

De wezel van de clitoris is een ander onvervreemdbaar stadium in zulke kunst als de kwaliteit van opwinding van een vrouw, en alle vertegenwoordigers van de sterkere seks spreken hierover. Dit kan niet oneens zijn, maar het is de moeite waard te weten dat de erogene zones bij vrouwen zich in andere, meest onverwachte en extragenitale gebieden kunnen bevinden.

Om je voorbereidingsperiode van geslachtsgemeenschap het beste te houden, is het de moeite waard om goed op de reactie van de partner te letten in reactie op stimulatie van bepaalde punten van haar lichaam. Merk op dat niet alle gekruide zones zich op de geslachtsdelen of in het gebied van de borstklieren bevinden. Ze kunnen worden gelokaliseerd in de hoofdhuid, op de rug, taille en zelfs polsen!

Beoordeling van de meest onverwachte kwetsbare gebieden bij meisjes

Als u een man bent, zult u zeer nuttige informatie over de meest onverwachte en vreemde erogene zones van meisjes zijn. Velen verdenken niet dat het op deze plaatsen een speciale innervatie is, stimulerend waardoor je de meest vurige wens van de partner in relatie tot hem kunt bereiken. En als je een vrouw bent, zul je ook heel geïnteresseerd zijn in het bestuderen van de kenmerken van je lichaam, waarvan je jezelf waarschijnlijk niet eens raadt. Probeer de gebieden in het bed met je geliefde te stimuleren, en je kunt je vergapen aan het effect!

Top van de meest onverwachte sensuele delen van het lichaam van een vrouw:

Erogene zones: onthul de "verborgen" gevoelige delen van het lichaam
 • De nek. Dunne zwanenhals van een vrouw als gemaakt voor intieme strelingen. En over het algemeen wordt dit deel van het lichaam beschouwd als de meest krachtige erogene zone in een persoon. Probeer naar je meisje te gaan en achter haar te gaan staan. Verwijder haar haar bij het hoofd en begin bedekkend met zachte kussen een, en dan de andere kant van de nek. Je kunt zachtjes in dit proces bijten en zuigen. Maar overdrijf het niet - de huid hier is uitzonderlijk zacht, dus als Een stok overspelen, je partner kan morgen pronken in mensen met "Teenage" kneuzingen;
 • Harig deel van het hoofd. De erogene zones van vrouwen bevinden zich ook in het haar! Probeer een partner te prikkelen door met haar haar te spelen en dan met de vingertoppen ertussenin te gaan. Masseer de hoofdhuid enigszins, vooral in de buurt van de haargroei, tempels en oren. Op dit moment vindt er een krachtige afgifte van endorfine plaats in het bloed van de vrouw, en wanneer haar geliefde bij haar is, zo gelukkig "Shake" kan eenvoudig niet eindigen met de daad van liefde;
 • Pols. Het binnenste deel van de polsen van de vrouw is ongelooflijk gevoelig en soepel naar streelt. En helaas raden weinig vertegenwoordigers van de sterkere sekse dit aan. Probeer dit gebied zachtjes in de richting van het hart te masseren, met behulp van de elektroden van de vingers of de open handpalm. Als de situatie intiem is, gooi deze dan weg - veeg over het gebied met de punt van de tong. Je zult aangenaam verrast zijn door de stormachtige reactie van je geliefde, en aangezien je dat bijna zeker bent "Discoverer", een gulle en zoete beloning zal je niet laten wachten;
 • Ellebogen. Het binnenste deel van de ellepijpplooi bevindt zich niet minder bij de wezels dan bij de pols. Probeer dit deel van het lichaam van je meisje met tedere kussen te bedekken. In feite is dit gebaar veel intiemer dan het van buitenaf lijkt. Als je niet in een privé-omgeving bent, probeer dan liefkozingen met je handen te gebruiken. Zo'n massage van erogene zones, als je een partner niet dwingt om onmiddellijk naar je te verlangen, laat haar dan maar een hint zien "De voortzetting van de avond". Kussen en strelen de binnenkant van de ellebogen, gebruik geen brutaliteit op welke manier dan ook. Bijt niet, knijp of sla niet in dit gebied. Anders loop je het gevaar een geïrriteerde partner te worden en, als gevolg daarvan, precies het tegenovergestelde resultaat van hun inspanningen;
 • De knieën. Een andere vrouw "explosief", en tegelijkertijd verborgen erogene zone vrouwen zijn knieën. Namelijk, nogmaals, het gebied onder de knie vouw. Veeg voorzichtig met uw vingers of vingers erover. Als je vrouw van het hart niet bang is voor kietelen en niet krampachtig begint te lachen, kun je meer aanhoudende acties beginnen - kusjes en bijten.
Erogene zones: onthul de "verborgen" gevoelige delen van het lichaam

En toch, je zou moeten weten dat om een ​​vrouw te exciteren, het de moeite waard is om met haar voeten te beginnen. Elke vertegenwoordiger van het schone geslacht vertegenwoordigt in het geheim of expliciet, bewust of onbewust zichzelf als koningin. Het is om deze reden dat de meeste vrouwen zo gek zijn op het aaien van hun voeten. Begin de voeten van je geliefde te aaien vanaf de onderkant van hun deelvingers. Kus ze, lik, masseer met je vingers. Ga geleidelijk naar de schenen en blijf ze manipuleren. En ga dan naar het al bekende popliteal gebied.

Vergeet de heupen niet, vooral hun binnenste gedeelte - de huid is hier het gevoeligst en ontvankelijk voor liefkozingen (zowel handmatig als oraal). Verlies de billen niet uit het oog - ze zijn ook een van de krachtigste erogene zones van de mooie dame. Sommige vrouwen houden van liefkozingen van de rug, en ze kunnen hen zelfs meer prikkelen dan orale seks of stimulatie van de clitoris en schaamlippen. Probeer dit moment op je partner - misschien zul je ervan wachten op de heetste reactie als reactie op strelingen van de rug!

Helaas is niet elk jong meisje in staat om een ​​orgasme te ervaren in het proces van klassieke geslachtsgemeenschap. Dit blijkt uit de trieste statistieken die zijn samengesteld door psychologen en seks therapeuten. Sommige dames beginnen te bereiken "Peak" in seks pas na de geboorte van een kind, en noodzakelijkerwijs door natuurlijke bevalling. Daarom is het uiterst belangrijk voor u om geen huichelaar te horen en niet te schrikken voor orale liefkozingen. Probeer de partner op deze manier te behagen, vooral als je aan de partner twijfelt "Authenticiteit" haar orgasme tijdens de traditionele coïtus.

Astrologie en seks

Er is zoiets interessants als erogene zones van sterrenbeelden.

Erogene zones: onthul de "verborgen" gevoelige delen van het lichaam

Er zijn geen duidelijke scheidslijnen tussen mannen en vrouwen, en alles hangt alleen af ​​van de sterren. Sommigen geloven absoluut niet in zulke dingen.

Bovendien, door het volgende te testen, kwamen veel paren tot de tegenovergestelde conclusie: ze waren geïrriteerd toen er een stimulatie van de zone was, wat wordt aangegeven in hun horoscoop. Anderen zijn het niet met hen eens en zeggen dat astrologie hier een fundamentele rol speelt. Ze zijn ook blij om te experimenteren met hun dierbaren "Guinea" en bevestig dat de erogene zones precies samenvallen met de beschrijving van de seksuele horoscoop.

Dus, welke gebieden van het lichaam worden het best beïnvloed in bed met vertegenwoordigers van bepaalde tekens van de dierenriem?

Erogene zones: onthul de "verborgen" gevoelige delen van het lichaam
 1. Ram: achterhoofdgedeelte van hoofd, oorlellen, lippen;
 2. Stier: nasolabiale driehoek (echter, wanneer de Stier de staat van opwinding binnengaat, wordt hun hele lichaam één grote erogene zone);
 3. Gemini: borst, armen, vingers, okselholtes;
 4. kanker: tepels en oorschelpen;
 5. Leo: terug (aan weerszijden van de wervelkolom), onderlip;
 6. Maagd: knieën, ellebogen en het gebied rond de navel;
 7. Weegschaal: lumbale regio en bil zone;
 8. Scorpio: billen en zijkanten;
 9. Boogschutter: gebied van heupen en knieën, binnenste dijen, bekkengebied;
 10. Steenbok: knieën en knieschijven;
 11. Waterman: jukbeenderen en voeten;
 12. Vissen: benen.

Dus, als je serieus hebt besloten om de kunst van verleiding onder de knie te krijgen, en in die zin het niveau te winnen "Masters" Probeer volgens zijn partner een praktische studie van zijn erogene zones te starten. Kwaliteitsprelude is de sleutel tot volledige seks en een helder orgasme.

Laat je slaapkamer liefde en passie heersen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 66 = 72