psychologie

Hoe een geliefde terug te sturen

"Ik ben blij omdat ik een vrouw ben!". Dit zijn de woorden van Marilyn Monroe, waarin de essentie van vrouwen schuilt, haar mysterie, onvoorspelbaarheid van gedachten en nog veel meer van wat we alleen maar kunnen raden. In feite kan een gelukkige vrouw alleen zijn als ze voelt wat haar geliefde nodig heeft.

Alleen dan onthult ze de onzichtbare engelenvleugels, haar glimlach vervaagt niet, haar ogen schitteren van vreugde. Een vrouw weet: wat er ook gebeurt, een geliefde dichtbij haar die zijn sterke schouder op het juiste moment zal zetten, fluistert in je oor "lieveling", Zal strelen en troosten.

Een gelukkige vrouw - is het echt zo?

Hoe een geliefde terug te sturen

"Ik wil gelukkig zijn"- dit is het doel van elke vrouw. Maar helaas is het leven een verraderlijk iets en op elk moment kan het berucht zijn, verraderlijk, samenzwerend, verraad. Wat het ook was, maar zelfs vrij sterk en frequent op het eerste gezicht, wordt de relatie op een bepaald moment soms verscheurd.

Op dit moment staat alles op zijn kop, lijkt de wereld niet meer zo "roze", Ik wil niet in de ogen van mijn vrienden kijken, en je wordt egocentrisch.

Sterker nog, je wordt geleid door wrok, die je alleen moet aanpakken. Het leven gaat tenslotte verder en nog veel meer. Sommigen beginnen een nieuwe relatie, anderen denken serieus na over hun loopbaan, beginnen zichzelf steeds meer te volgen om te bewijzen dat ik degene was zonder wie je leven een hel zal worden.

Maar vaak gebeurt het dat een vrouw begint na te denken over de vraag: "hoe een geliefde terug te sturen?"Het leven zonder hem werd immers verwoest, oninteressant. En als de hele dag gevuld is met werk, dan tegen de avond, wanneer er vrije tijd is om na te denken, ofwel herinneringen aan die dagen dat je samen wakker of gewillig was.

En dan de obsessieve "ik Ik wil terugkeren hem, zijn minnaar"Laat je gedachten niet liggen. Kan ik mijn man terugbrengen om weer gelukkig te zijn? Psychologie heeft in dit verband zijn eigen veronderstellingen, waarmee ik je wil introduceren, en voorstellen hoe je een geliefde kunt teruggeven.

Ik ben de meesten, ik ben een vrouw!

Je kunt zelfs je geliefde teruggeven, maar alleen op voorwaarde dat je alles goed doet. Ren niet achter hem aan, bedelen en smeken. Het eerste dat je moet doen, is kalmeren. Probeer goed te begrijpen waarom de minnaar je in de steek heeft gelaten en hoe je hem nu kunt retourneren. Wat is de reden voor uw pauze en wie is de schuldige van dit - u of hem?

Tegelijkertijd is jezelf de schuld geven niet nodig - het ontspant en duwt op het verkeerde gedrag:

  • Psychologie beveelt aan om te proberen wakker te worden in je favoriete eigenbelang. Zoek hiervoor, en kijk goed naar je spiegelbeeld in de spiegel - maak objectief een inschatting van je tekortkomingen en waardigheden. Neem dan een beslissende stap: nadelen - verwijderen en verdienen - benadrukken! Dit is jouw troef;
  • Antwoord jezelf op de vraag, als je in de plaats van je geliefde zou zijn, zou je een nieuwe relatie willen hebben met een vrouw die je in de spiegel aankijkt? Wat zou je doen om te doen - om te scheiden, een pauze te nemen en je relatie te analyseren, onmiddellijk bellen en om vergeving vragen of rustig, om niet sterk te verwonden, om opzij te gaan? Zo'n simpele test maakt een vrouw vaak duidelijk wat er moet worden veranderd;
  • Ga naar de schoonheidssalon, maak een nieuw kapsel. Bezoek de masseur. En dan meteen om te winkelen - verander je garderobe. Nu kijk je al op een nieuwe manier naar jezelf. Zorg ervoor dat je geliefde je ook met andere ogen aankijkt;
  • Het blijft alleen om hem te ontmoeten. Maar de ontmoeting mag niet opdringerig zijn. Bel hem niet en vraag om een ​​afspraak. Je moet hem ontmoeten alsof je per ongeluk bent. Maar hiervoor moet je weten waar en wanneer het zich op een bepaalde plaats zal bevinden, bij voorkeur een. Als je echt wilt weten hoe je een voormalige geliefde terug moet sturen, probeer dan deze informatie te krijgen.

Waar te beginnen?

Hoe een geliefde terug te sturen

Over het algemeen hebben relaties zonder verplichtingen, inclusief die met een gehuwde partner, hun voor- en nadelen. Aan de ene kant heb je geen "confrontatie"Over het onderwerp:"wie is deze man met wie je sprak""waar ben je geweest""waarom kwam ze niet op tijd thuis?", Maar het vet minus van zo'n relatie is dat je relatie op elk moment kan worden afgesloten.

En zelfs in het geval dat er niets aan voorafging. En heb je het recht om een ​​verklaring van zo'n daad van een getrouwde man te eisen? Hij heeft tenslotte een gezin en de redenen om relaties met zijn meesteres te verbreken, kunnen groot zijn. Daarom kun je proberen de geliefde alleen van zijn eigen vrouw terug te brengen als je weer naar het beginpunt terugkeert.

Weet je nog, de eerste minuten van je kennis en het feit dat je verslaafd bent aan elkaar? Als je alle omstandigheden van je kennismaking met hem kunt recreëren, dan is het mogelijk dat je relatie weer kan worden hervat. Vergeet niet dat mannelijk gedrag voorspelbaar genoeg is.

Laat de situatie los

Als je voelt dat je relatie geleidelijk wordt verbroken, je begint steeds minder vaak voor, is het niet overgaat zo vaak als vroeger, terwijl het nog waardevol voor je man, moet je denken aan een time-out in de relatie. Laat de situatie, met al een afstandsbediening te houden. Hoe heb je de - week, twee weken, een maand?

Schrijf niet of bel niet eerst. En als hij je in deze periode niet zelf belt, is het misschien beter om alles in de huidige staat achter te laten, om de foto die je hebt getekend niet te bederven. Misschien is alles niet zo eng, en als hij je mist, zal hij je vragen elkaar te ontmoeten.

Relaties zonder verplichtingen - gemak van communicatie

Analyseer uw gedrag in de tijd dat u samen was. Misschien heb je het uitgemaakt omdat hij niet meer heeft ontvangen wat je hem eerder gaf. En hier gaat het niet om seks. In de regel wordt een Meesteres geïntroduceerd zodat de ziel goed kan rusten. Denk aan je eerste ontmoetingen - je was goed samen, je kon uren praten en geen verplichtingen aangaan.

Maar als je gedrag is veranderd met betrekking tot het, en je jezelf hebt toegestaan ​​vanuit een veel vraag, te verwijten hem voor iets, dan ben je beter dan zijn vrouw? Hij mist inzet? Het moet duidelijk zijn dat de minnaar is niet uw eigendom, dus denken hoe een getrouwde minnaar terug te krijgen, moet u begrijpen: om terug te krijgen uw oude relatie, moet je om terug te keren om ze een aangename gemak van de communicatie.

Stel je voor jezelf - je bent een gelukkige vrouw!

Hoe een geliefde terug te sturen

Psychologen zijn geneigd te denken dat plotseling stoppen van relaties perfect de zelfontwikkeling kan stimuleren. Dus waarom maak je geen gebruik van de situatie. Transformeer jezelf.

Doe dat zodat hij gewond raakt omdat hij met jou brak. Als je eenmaal alles in je leven in de juiste vakken hebt gezet, dan is er voor mannen ook een plek in je leven en hij zal zeker een poging doen om het te vullen.

Dan is het aan jou om de relatie terug te geven van de man die je verlaten heeft, of gewoon om vrienden te blijven, en een nieuwe relatie te beginnen, met een nieuwe persoon en opnieuw gelukkig te worden. De enige waarvoor een man alles in de wereld zal doen, als ze maar bij hem was. Veel geluk voor jou, lieve vrouwen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

32 + = 42