psychologie

Hoe een man te ontmoeten: gooi angsten weg!

Traditioneel wordt aangenomen dat de initiator van relaties een man zou moeten zijn. De bestemming van het meisje is om geduldig te wachten, zal ze zich keren "prins"Aan haar aandacht en of ze zal afzakken tot een elementaire uitnodiging voor een date. Zo'n stand van zaken kan irriterend zijn, maar het is noodzakelijk om te luisteren naar de wijsheid van de oudere generaties.

Dit is vooral belangrijk voor diegenen die willen leren hoe ze een man op de juiste manier kunnen ontmoeten, zonder de gewenste afstand weg te jagen "prins", En elke dag versterkende relaties.

Hoe een man te daten: de eerste fase van een relatie

Hoe een man te ontmoeten: gooi angsten weg!

Meestal worden meisjes aangetrokken door het type alfamannetjes, mannelijke leiders. In wezen is het alfamannetje een jager die zijn metgezel als een ander slachtoffer ziet.

Nadat hij het meisje heeft bereikt, verliest de man snel zijn interesse, omdat het verdere proces van verkering voor hem niet belangrijk wordt, omdat er aan de horizon een nieuwe "slachtoffer".

Het is vrij eenvoudig om zo iemand aan te trekken. Het is noodzakelijk om een ​​bepaald patroon te volgen:

 • Als je in hetzelfde gezelschap bent, zou je soms de jongeman moeten ontmoeten die van je houdt. Doe dit echter niet vaak, anders kun je hem afschrikken met buitensporige volharding;
 • Je kunt zijn houding kopiëren. Als hij bijvoorbeeld met zijn hand op zijn wang zit, herhaal je zijn manier van doen. Dit geeft een ongrijpbare schaduw aan de beginnende relatie, creëert een onzichtbare verbindende draad;
 • Tijdens een gesprek mag u uw intelligentie niet op volle kracht gebruiken. Natuurlijk, als een jonge man een natuurkundestudent is, maakt een meisje met een hoog IQ een goede indruk. Maar de rest van de mannen die redeneren over de poëzie van de Zilveren Eeuw, nanotechnologieën en het Shintoïsme kunnen schrikken;
 • Het is beter om aandachtig naar toespraken te luisteren, op de juiste plaatsen te lachen en aan te tonen dat zijn redenering echt interesse wekt. Om niet te lijken op een stomme pop, kun je een beetje ruzie maken, maar je moet toegeven dat zijn standpunt origineler lijkt;
 • Correct geconstrueerd gesprek in veel opzichten bepaalt de verdere relaties. Als de man begint te praten over een aantal persoonlijke ervaringen, is het de moeite waard om hem te steunen, te sympathiseren of vreugde te tonen over de prestaties. Het belangrijkste is om na elke uitspraak van een jonge man geen puppy's te laten blijken, het wordt al snel saai;
 • Luisteren naar de stroom van zijn emotionele ontboezemingen, moet men de gesprekspartner niet onderbreken en belasten met zijn eigen problemen, hij zal tijd hebben om geleidelijk met hen bekend te raken, wanneer hij al een constante metgezel wordt.

Een jonge man, die gewend is gemakkelijk te winnen, zal zeker voor het aas vallen, nadat hij besloten heeft dat er voor hem nog een eenzaam meisje is om te winnen, wat niet moeilijk zal zijn.

Aangezien er in de toekomst relaties zullen ontstaan, hangt het nu alleen af ​​van het meisje, dat de interesse in haar persoon zal moeten wekken, zonder openhartige bereidheid tot uitdrukking te brengen "over te geven". Rondom deze jongens trekken constant een groep meisjes rond die graag een lege plek zullen innemen.

Daarom moet je je voorbereiden op een serieuze "strijd". Wat te doen, de vriendin van de leider moet overeenkomen met de door hem gekozen persoon en het respect voor potentiële rivalen inspireren.

Waarom zet hij niet de eerste stap?

Waarom biedt de man niet aan om te ontmoeten als alle geheime passages zijn geprobeerd? Er zijn 2 antwoorden op deze vraag: een jongere heeft al een vriendinnetje en, helaas, hij is geen alfamannetje.

In het eerste geval is het de moeite waard om je kansen te wegen, en als ze onvoldoende lijken, laat dan een poging om de aandacht van de man te trekken. In het tweede geval moet je zelf het initiatief nemen, want een jongeman kan nogal verlegen en onzeker zijn in zichzelf, vastberaden zijn, zelfs als het meisje hem echt leuk vindt.

Help in sommige gevallen kleine hulpvragen "toevallig"Vergaderingen, glimlachen, luisterbereidheid. We kunnen bijvoorbeeld toegeven, "Ik ben bang in het donker", En vraag om mee naar huis te nemen, probeer tijdens de wandeling het gesprek op een meer noodzakelijke manier te veranderen.

Hoe een man te ontmoeten: gooi angsten weg!

Het belangrijkste is om de indruk te wekken dat de initiatiefnemer van de vergaderingen hem is. Als een jongere niet is geclassificeerd als "treuzel"Binnenkort zal hij zelf begrijpen wat er achter deze hints schuilgaat. En als je doof blijft, is het de moeite waard om te overwegen waarom je een man moet ontmoeten die niet alle inspanningen kan waarderen die je hebt gedaan?

Zichzelf de taak van "Ik wil deze man ontmoeten"En na een positief resultaat te hebben bereikt, kalmeren veel meisjes, gezien de situatie stabiel. Het toekomstige gedrag hangt echter in veel opzichten af ​​van de vraag of deze jongeman voor het leven wordt verkozen of slechts een overgangsfase.

Wetenschap, hoe een man te ontmoeten, niet te verliezen

Het is geen geheim dat mannen, vrienden makend, zelden nadenken over het creëren van een gezin. Meisjes daarentegen streven naar langdurige langdurige relaties en, heel vaak, na de eerste date beginnen ze een bruidssluier te proberen. Dit is de noodlottige fout van de charmante seks.

Allereerst is het niet nodig om een ​​plechtige kennis van ouders met uw vriend te regelen. Na zo'n ontmoeting is de heer heel goed in staat om bepaalde conclusies te trekken en met pensioen te gaan.

Het zou gemakkelijker moeten zijn om de relatie te overwegen, genietend van elke dag doorgebracht naast je geliefde. Geef positief en haal het zelf. En om een ​​positieve indruk te maken, is het wenselijk om je vriendje met een glimlach te ontmoeten. Dit is de beste manier om zijn humeur te verhogen en afgeleid te raken van problemen.

De meest voorkomende fouten en manieren om ze te vermijden

Soms raakt zelfs de meest veelbelovende relatie in de eerste weken gefrustreerd. Waarom gebeurt dit? Meisjes maken een aantal fouten waardoor jongens worden gebroken.

Beschouw het belangrijkste ervan:

Hoe een man te ontmoeten: gooi angsten weg!
 • Dicteer niet uw voorwaarden. "Wilt u naar de film gaan"- een onaanvaardbare optie, het is veel handiger om te zeggen dat in een nabijgelegen bioscoop er een geweldige film is en wacht tot de persoon zelf uitnodigt tot de laatste sessie;
 • Dwing een jongeman niet om te wachten. U kunt een aantal keren te laat komen voor vergaderingen vanwege onvoorziene omstandigheden. Maar als de vertragingen zich systematisch voordoen, kan de ridder vermoeden dat hij in het leven van het meisje niet de hoofdpersoon is;
 • Seksueel contact is een onmisbaar onderdeel van moderne relaties. Soms is een meisje bang om een ​​man te ontmoeten, omdat ze zeker is dat hij haar na de eerste geslachtsgemeenschap zal verlaten. Zelfs als dit gebeurt, zal de wereld instorten voor de wereld? Je moet leren jezelf te waarderen. Als een jongeman zijn metgezellen zo gemakkelijk verlaat, maak je dan geen zorgen vanwege zijn verlies. Integendeel, men zou blij moeten zijn dat de scheiding eerder plaatsvond dan dat er een sterke gehechtheid ontstond;
 • Het valt op dat jongens als meisjes zijn die er letterlijk alles aan hebben. Je kunt je hobby zelfs delen met de door jou gekozen hobby. Als een jonge man bijvoorbeeld graag fietst, moet men deze wetenschap leren en hem een ​​aangenaam gezelschap maken;
 • Wees niet voorzichtig met het zorgen voor jezelf, neem de rol van moeder op je. Het is één ding om de sjaal op te lossen, voordat je naar buiten gaat, en helemaal anders - om een ​​negatieve indruk in het bedrijf te maken, te beslissen wat de heer gaat eten, welke onderwerpen moeten worden verteld, hoe zich te gedragen. Trouwens, als het gedrag van een jonge man op openbare plaatsen en vriendelijke bedrijven niet past, dan was de keuze een vergissing. Het is bijna onmogelijk om een ​​persoon in zichzelf te veranderen;
 • Wat betekent het om een ​​man te ontmoeten, die constant interesse opwekt voor jezelf? Het meisje moet kunnen veranderen om geen verslaving te veroorzaken. Alleen die relaties waarin partners voortdurend nieuwe partijen openen, zijn stabiel. Het kan een compleet andere stijl of kapsel zijn, een verandering van passie en, natuurlijk, het vermogen om aangename verrassingen te geven, waaronder seksuele.

Gemeenschappelijke vrienden, interesses, meningen zullen ongetwijfeld de kwaliteit van relaties verbeteren. Het belangrijkste is echter niet om de interesse in elkaar te verliezen, en van elke vergadering een kleine vakantie te maken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

86 + = 96