Hoe een man te veroveren: bouw een romantische relatie op | pangudownloads.com
psychologie

Hoe een man te veroveren: bouw een romantische relatie op

Elk meisje wil een man vinden wiens relatie met haar haar geluk zal brengen. En omdat de ideeën over geluk voor iedereen anders zijn, verschillen de zoekcriteria ook. Iemand is op zoek naar een succesvolle zakenman, anderen - een huisgenoot of een eeuwig jonge romantische ziel. En wanneer aan de horizon een waardige kandidaat verschijnt, rijst de vraag: hoe kun je een man wegvoeren? 

Je zou moeten beginnen met het belangrijkste ding, dat wil zeggen, om te begrijpen wat voor soort meisje je keuze is in dromen, welke behoeften hij heeft in de relatie en hoe je zijn enige gewenste persoon kunt worden. Doe dan een poging om ervoor te zorgen dat uw beeld zo dicht mogelijk bij het ideaal en de voorkeuren past, waarvoor u mogelijk iets in uzelf moet veranderen.

Welke rol speelt verschijning?

Hoe een man te veroveren: bouw een romantische relatie op

Als kort - primordiaal. Denk niet dat je de ideale parameters van een Hollywood-filmster moet hebben. Het gaat erom dat je jezelf kunt presenteren, vooral aan het begin van een relatie.

Een man op elke leeftijd verleiden is gemakkelijk, als je genoeg aandacht besteedt aan de zorg voor jezelf - het is veel waardevoller dan aangeboren gegevens. Mannen van nature zijn meer gericht op de buitenwereld en daarom is voor hen het visuele beeld erg belangrijk.

Degenen die op zoek zijn naar een metgezel, onbewust of expliciet aandacht besteden aan hoe ze zullen worden gekoppeld aan een bepaalde vrouw. Dus, zodra je een object hebt om te verleiden in het gezichtsveld, begin er dan uit te zien alsof je elkaar perfect aanvult.

Als je op zoek bent naar een getrouwde man (raad het niet aan, maar hij is van jou), dan zal je verbluffende uiterlijk in tegenstelling tot zijn vrouw spelen, want vrouwen in een ongelukkig huwelijk verliezen vaker het verlangen om zichzelf te bekijken.

Hoe kun je een getrouwde man aantrekken? Je moet ervoor zorgen dat hij het op het eerste gezicht begrijpt: je zult zijn beste begeleider worden. Het is in dit perspectief dat uw uiterlijk bovenaan staat.

Op zoek naar gemeenschappelijke grond

Gemeenschappelijke belangen spelen een speciale rol bij het samenbrengen van het toekomstige koppel. Een man aantrekken zonder interesse tonen in de persoon is onmogelijk.

Zoek, via vrienden of rechtstreeks met een man, waardevolle informatie over het onderwerp: 

 • waar, hoe en met wie brengt hij zijn tijd door?
 • wat is zijn hobby?
 • Hoe houdt hij ervan te rusten?
 • welke ideeën denkt hij?

Nadat je de details hebt geleerd, ga je verder met de volgende stap: laat zien dat je ook geïnteresseerd bent in zijn hobby's. Er is een klein geheimpje hier - je hoeft niet helemaal betrokken te raken in de cirkel van zijn interesses. Het is genoeg om meerdere keren te zeggen over je favoriete automerk, een land te kiezen om uit te rusten, je kunt vertellen wat je zelf wilt doen.

De truc is om de afstand te overbruggen en in de zone te zijn van degenen naar wie de man vrijuit spreekt over belangrijke dingen voor hem, over wat inspireert. Meestal is dat hoe we ons voelen als het lijkt dat een persoon ons begrijpt, dicht bij ons is in de geest. En zo is het in dit stadium zo noodzakelijk om te laten zien dat je iets gemeen hebt.

Aanpak snelheid

Je wist de aandacht te trekken, wat betekent dat het tijd is om na te denken over nauwere communicatie. En we bedoelen niet een bed, maar een speciale toestand tussen twee mensen, wanneer de relatie de bewondering begint te domineren - de mannen jij. Het is heel gemakkelijk om op de grens van vriendelijke sympathie te staan, maar om het hart te winnen, heb je iets meer nodig.

Als de man nog niet heeft besloten om op een date uit te nodigen, doe dan zelf de eerste stap:

 • Wees niet opdringerig, probeer er niet uit te zien als een sirene, lok in uw netwerken - dit zal geen duurzame relatie zijn;
 • houd je natuurlijk en vol vertrouwen vast, nodig je gewoon uit om 's avonds een glas wijn met je te delen, wat is hier zo speciaal aan?
 • nadat je de toestemming hebt gekregen en een afspraak hebt gemaakt, verander het geen romantische datum in, gedraag je alsof je iets dichterbij toestaat en elkaar beter leert kennen;
 • maar wees niet te onafhankelijk - als de man aanbiedt om voor je te betalen in een café of een beetje geld uitgeeft, weiger dan niet te gewelddadig, om niet te beledigen.

Wat als de man weigerde te ontmoeten? Neem de tijd om te stoppen, niet aandringen, niet opnieuw bellen. Soms gebeurt het en om onbekende redenen gaat de man nu niet naar het contact. Ga verder voor eenvoudige communicatie en hoogstwaarschijnlijk zal hij van gedachten veranderen en besluiten dat het tijd is om u beter te leren kennen.

De eerste data: hoe je een magneet voor hem kunt worden

Hoe een man te veroveren: bouw een romantische relatie op

Toen een man zich realiseerde dat je aantrekkelijk, interessant en aardig bent, en aan je begon te denken als een mogelijke metgezel, begin je met tactieken "harmonisatie-afstoting". Mannen voelen graag de vrouwelijke charme op zichzelf, maar ze kunnen het niet uitstaan ​​als ze zichzelf te snel aan zich binden.

Pas op dat de man het gevoel had dat je alles voor hem beiden al hebt besloten: totdat wederzijdse beloften zijn gedaan, kan niemand als zijn eigendom worden beschouwd.

Een man die erg op een vrouw is, kan met nadruk aanvallen en regelmatig romantische data vragen. Zulke amoureuze romantici branden snel uit, en dan worden ze zelf overstuur, waarom alles zo snel is afgelopen. Jij, van jouw kant, controleert de situatie, niet zich overgeeft, maar de stok niet buigen met weigeringen.

Benader wanneer je klaar bent om in een gunstig daglicht te verschijnen of als je het gevoel hebt dat hij vandaag speciaal nodig is. Druk op als verzoeken om een ​​vergadering worden overhandigd - elke dag of zelfs meerdere keren per dag. Dus je behoudt het recht om jezelf te zijn en te laten zien dat je een eigen, niet minder waardevol leven hebt.

Verwijs niet alleen naar werk, maar ook naar een ontmoeting met vrienden, een reis naar familieleden, naar een schoonheidssalon naar een meester, een inzending waarvoor een maand lang beschikbaar is, als je eenmaal kunt weigeren omdat er geen stemming is.

Trouwens, intrigue werkt ook goed, en je onopgeloste gedrag zal de fan opwindend maken. Deze tactiek introduceert een man in opwinding, en dit is precies wat hij zelf beschouwt als een teken van permanente relaties.

Hoe een man aan te trekken voor een serieuze relatie

Wanneer de roman al in volle gang is, is de kans groot dat de relatie met ongepast gedrag wordt verpest. Vreemd genoeg gedragen we ons vaak als een patroon, we stappen op dezelfde rake, en dan vragen we ons af waarom die kerel is verkouden, niet belt en niet aanbiedt om elkaar te ontmoeten.

Wat zijn de fouten in romantische communicatie en hoe deze te vermijden:

Hoe een man te veroveren: bouw een romantische relatie op
 • je praat vaak en veel over je dagelijkse leven, beschrijf in detail je dag, "zijn rapportage". In plaats daarvan zou je credo een gemakkelijke intrige moeten zijn;
 • je bent gefocust op je fatsoen, een man afschrikken, moraal lezen of gewoon "nee, nee, ik ben niet" tegen een voorstel zeggen - van een glas wijn naar een uitstapje naar een landhuis. We suggereren niet dat je je grenzen verlegt, alleen maar behandelt met betrekking tot jezelf en hem, niet door een heilige te maken, en van hem - een zondaar;
 • je schaamt je om een ​​bitch te zijn, jezelf ten koste te leggen, een gezond egoïsme te verbergen onder het mom van een vriendelijke engel. Natuurlijk, niemand wil om zaken te hebben met woede op zijn bezem, maar als je zijn te zacht, bang om hun niet erg vleiende kant van (agressief, mercantiele, humeur, enz.) Laten zien, dan beroven jezelf en je partner een eerlijk deel van de bitchiness charme, die pikken de meeste mannen;
 • je begint moederlijke zorg te spelen. Stop gewoon met het zien van de jongen die hulp nodig heeft bij alles, volg hem, geef advies en bied voortdurend zijn hulp aan;
 • je neemt nergens aanstoot aan, of neem aanstoot en vergeef niet. "Als ze niets heeft om beledigd te worden, - denkt de man, - dat betekent dat ik niet om haar geef. En als ze beledigd is en niet vergeeft, zelfs niet na een verontschuldiging en overtuiging, dan waardeert ze het niet". Zorg dat je bepaalde gevoelens naar believen loslaat, hardop uitdrukt wat je beledigt of categorisch niet bij ze past, maar na - verzoen je en wees alsof er niets gebeurd is.
 • je hebt demonstratief geen mannelijke hulp nodig - neem geen hand op de trap, noch advies, noch dure geschenken. Zelfvoorziening is prima, maar net naast een man moet je noodzakelijkerwijs in iets zwakkere zijn. Vraag om advies, bedank voor hulp, vraag om gunsten en wees enorm dankbaar voor je sterke en gedurfde verdediger - het is een balsem voor de ziel van elke vent.

Verliefd als een oorlog, en je doordachte strategie en tactieken zullen alleen maar een positief resultaat opleveren. Wees niet lui om aan jezelf en aan relaties te werken, en de rest zal je zelfvertrouwen en je juiste keuze maken!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 84 = 86