psychologie

Hoe uniek te worden voor je vriendje

Trek een man aan, velen geloven, het is simpel, het is veel moeilijker om zijn genegenheid en liefde te veroorzaken. En hoewel er in deze kwestie geen garantie is, zal psychologisch advies helpen om een ​​man te temmen en de relatie van je dromen te creëren. 

Aan goed snel wennen

Hoe uniek te worden voor je vriendje

De verloving kan vrij snel eindigen, maar het kan ook soepel in een serieuze relatie en zelfs in een huwelijk veranderen als je jonge man zich bij jou op je gemak voelt. Als je klaar bent om hem te verzorgen, een goed humeur en genoegens op basis van iets anders dan seks, overweeg dan dat de daad is gedaan - hij is van jou.

Mannelijke psychologie is niet zo complex als die van vrouwen, en toch kan het niet primitief worden genoemd. We verwijten de jongens voor "dierlijk"Houding ten opzichte van het leven, maar is het zo erg, als dit komt omdat ze het ons gemakkelijker maken om onze uitverkorene echt gelukkig te maken?

Als een vrouw geluk nodig heeft voor het geluk en het gevoel dat ze geliefd is, en vertrouwen in de toekomst, en dagelijkse manifestaties van gevoelens - wat op zichzelf een moeilijke taak is voor haar partner, is het allemaal een beetje gemakkelijker voor mannen.

Velen geven toe dat ze voor het geluk genoeg goede seks en zorg hebben. Gebruik deze kleine openhartigheid en probeer je geliefde te geven wat hij zo verlangt.

In principe is de eerste paragraaf eenvoudig - of je bent compatibel in bed, of niet. Zoek de gulden middenweg tussen de constante "gevechtsbereidheid"De passie en respectvolle houding van de partner tegenover zichzelf en haar lichaam bevredigen. En je bent goed, en de man is tevreden.

Van een vrouw wordt altijd verwacht dat ze een zachte zorgzaamheid heeft: een manier vinden om hem af te leiden van zware gedachten, zorgen voor de voeding van de geliefde, voor zijn welzijn en uiterlijk.

Onopvallend en constant, zelfs een beetje zoals van een moeder, zorgzaam helpt een man zich te ontspannen en zich te voelen "thuis"Op elke plaats, al was het maar om zijn metgezel te zijn. Weigeren comfort en warmte zal niet denken aan een normale kerel, geloof me! 

Koop noch krijg

Terwijl ze de heldin van de film onderwees "De meest charmante en aantrekkelijk»Ervaren vriend:«Dat is waarom je zei dat je het rubber in kerosine weekt, nu neemt hij het en laat het weken. En alles wat hij leuk vindt, zou alleen jij moeten zijn - en niet kopen of krijgen".

En het is waar, hoe uniek te worden in de ogen van je partner, als je alle geheimen verspreidt?

Hoe uniek te worden voor je vriendje

Tevergeefs proberen de meisjes de jongens te leren hoe ze een heerlijke borsjt moeten klaarmaken volgens hun stevige recept, uitleg geven over het wassen van de overhemden en geen gemorste vodden op elkaar moeten krijgen, waar ze zijn favoriete koekjes kunnen kopen, enz. Onthul niet alle geheimen! Het mysterie van een vrouw is niet alleen waar ze aan denkt, maar ook hoe ze alles zo goed doet.

Vooral werkt het in het geval u op zoek bent naar een manier om een ​​man jonger dan u te temmen. De uitmuntendheid in carrière, het sterke karakter en de levenservaring die veel jongens als een pijnlijke uitdaging ervaren.

Maar in economische, huishoudelijke zaken - alsjeblieft! - u krijgt een bewonderde uitstraling en trots van de partner: "Wat ze goed met me is, kan alles". Vergeet dat niet "alle"Voor een vrouw door de ogen van een man is het vermogen om zijn leven gemakkelijker en aangenamer te maken. 

"Met jou word ik beter"

Uitstekende motivatie om bij je te blijven. Natuurlijk zijn niet alle mensen bezig met zelfontplooiing, maar met het gevoel dat vleugels achter hun rug groeien en het personage de engelen nadert, kan iedereen zichzelf herkennen.

Met een verlegen man, wees zachtaardig, vooral in de aanwezigheid van vreemden. Neem thuis de tijd om de situatie uit te spreken, uit te leggen, daarbij de besloten partner van schaamte te ontlasten, onopvallend de kleine dingen betuttelen.

Een zachtmoedige partner wordt rustiger en aardiger als je leert hoe je plotselinge flitsen van zijn innerlijke vuur kunt blussen. Maak je klaar om veel te vergeven, maar als je straft, dan met oprechte zorg. In plaats van een beledigde positie en bedreigingen ("dat is zonder reden dat ik je niet zal vergeven"), Gedraag je als een volwassen persoon, dus, zeggen ze, en dus - deed me iets slechts, wees aardig, correct. En ga niet in geschillen en schandalen. Beoordeel een dergelijke intelligente vrouw niet - een dwaas om te blijven.

Als je er zeker van bent dat je uitverkorene van nature een echte barbaar is, help hem dan om aangenamer te worden voor hemzelf en anderen. Hoe een barbaar man te temmen? Probeer geleidelijk aan zijn smaak te verbeteren, bewonder tegen deze achtergrond zijn kracht van geest (en fysieke vorm), richt zijn destructieve karakter op ambitieuze prestaties - voor jou natuurlijk.

Brutale jongens houden van meisjes om wiens zaak ze iets groots hebben gedaan, dus vraag hem om de hele wereld voor jou te veroveren! Wel, of word een hoofd van het bedrijf, om mee te beginnen.

De mannelijke psychologie van de luiaard is eenvoudig. Hoe een man temmen die van rust op de bank houdt en last heeft van de noodzaak om nieuwe hoogten te nemen? Een luie kerel heeft slechts minimaal comfort nodig en een tijdige pendel. Als een man intelligent is, zal hij snel beseffen dat zijn succes te danken is aan degene die hem op tijd uit bed heeft geduwd en hem aan een belangrijke kwestie heeft herinnerd.

En tot slot, een drukbezette man is waarschijnlijk het moeilijkste geval voor domesticatie. En dat alles, omdat hij, hoewel hij zelf gelooft dat hij niet veel vraagt, echt veeleisend en streng is, zowel met zichzelf als met zijn helft. In de relatie met hem gaat het er vooral niet om dingen gecompliceerd te maken.

Hoe uniek te worden voor je vriendje

Probeer in te passen in zijn ritme van het leven, en hij zal meteen het verschil voelen tussen jou en zijn vroegere passies, die de deken zeker hebben getrokken. Geef indien mogelijk uw hulp, niet noodzakelijkerwijs voor werk, alleen zodat uw man alles kan doen wat hij heeft gepland: ga naar zijn winkel in plaats daarvan, bel voor een laptopreparatie, zet de koffer op een zakenreis ...

Bovendien moet je een beetje onrustig zijn, je geliefde in zijn zaken helpen en de zijne onopgemerkt houden. En vergeet niet een zwaar en tactvol compliment, eentje dat je je niet zou schamen. Wat een toewijding zal een man niet willen verliezen aan iets in de wereld!

Gewapend met de wetenschap dat het geen primitiviteit is, maar vindingrijkheid waardoor mannen op dieren lijken en het idee suggereert een beest te temmen.

Vertrouwen, geduld, eenvoudige en begrijpelijke relatie, waarbij alles op zijn plaats is - dat is jouw plan, het maximum voor de nabije toekomst. En nogmaals, zoals de heldin van de genoemde film zei: "Hij verlaat je nergens, liefste!".

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 5