psychologie

Hoe zich te ontdoen van een persoon? 11 tips van psychologen voor het leven vanaf het begin

Romans zijn anders - lang en vluchtig, langverwacht en ongedwongen, licht en belastend. Helaas eindigen niet alle romans in een bruiloft en een lange 'gewoond-was'. De meesten eindigen erg tevergeefs en veroorzaken pijn en leed bij een van de partners. In de regel is deze partner een meisje, omdat een zeldzame dame de relatie met de zin onthoudt:het was gewoon seks"Of"ontmoette en scheidde".

Hoe zich te ontdoen van een persoon? 11 tips van psychologen voor het leven vanaf het begin

De meiden hebben een teleurstelling in liefde ervaren, herinneren zich het object van aanbidding al lange tijd, schonken er veel deugden aan en dachten aan reünie. Nog meer leed brengt gedachten over zijn huidige tijdverdrijf, wanneer een vrouw jaloers wordt op de hypothetische nieuwe vriendinnen van de voormalige geliefde. Zo'n masochisme leidt niet tot goed, want het wordt gevolgd door een volledig verlies van eigenwaarde en apathie voor de wereld rondom.

Hoe gooi je een persoon uit het hoofd en het hart? Geverifieerd advies van psychologen zal u helpen af ​​te wijken van obsessieve gedachten over een liefdesstoornis.

Uit het oog - uit het hart

Hoe een dierbare uit zijn hoofd te gooien, als elke dag hem herinnert aan zijn foto's, zijn vergeten beker of een muziek-CD die hem met Kerstmis is gegeven? Zo'n taak kan alleen worden bereikt door mensen met een sterke wil die in staat zijn om het hart in een ijsvuist te persen en door hun vingers om te kijken naar vergelijkbare "psychologische ankers".

Het is tijd om te beginnen met schoonmaken! Het is noodzakelijk om weg te gooien:

 • Van hem dingen blijven houden - pantoffels, T-shirt en andere vergeten items uit de kast.
 • Geschenken die aan hen worden gegeven (je kunt ze tijdelijk in de voorraadkast verbergen of aan je vriendin geven).
 • Algemene foto's en video's, inclusief die op elektronische media. Geen foto's in de telefoon!
 • Schijven met muziek of films die herinneren aan de momenten die samen zijn doorgebracht.

Dergelijke eenvoudige acties helpen je vooral om vervelende herinneringen kwijt te raken. Ga verder met de volgende stappen.

Weg met wrok naar nog steeds een geliefde!

Hoe zich te ontdoen van een persoon? 11 tips van psychologen voor het leven vanaf het begin

Na een pijnlijke scheiding is het normaal dat iemand zich beledigd voelt. Misschien waren zijn verwachtingen en verwachtingen niet gerechtvaardigd. Misschien was hij boos dat hij geen wederkerigheid had bereikt. Verraad is ongetwijfeld een aanleiding tot woede en wrok. Maar is het de moeite waard om negatieve emoties te verzamelen?

Psychologen adviseren zo snel mogelijk om te stoppen met het verspillen van hun energie aan dergelijke manifestaties van gevoelens. "genoot"Een hartzeer, een vrouw blijft lange tijd in de huidige situatie, waardoor ze niet van gedachten over een persoon af kan komen.

Stop met huilen!

 • Denk aan de oorzaak van woede of wrok. Zodra de bronnen van negatieve emoties zijn bepaald, wordt het eenvoudiger om ze uit je hoofd te gooien.
 • Verander de situatie in de tegenovergestelde richting! Misschien is het de moeite waard om niet boos te zijn op een persoon, maar om hem te bedanken? Zeg mentaal "bedankt"Aan de man voor de aangename momenten samen doorgebracht. En als de relatie pijnlijk was, dan was hun einde eerder een aanleiding tot vreugde. Bedank de voormalige geliefde dan voor vrijheid, vrede en onafhankelijkheid.

Geen contact met iemand die je niet uit je hoofd kunt krijgen

Veel meisjes zoeken willens en wetens een ontmoeting met een vroegere geliefde en geven de voorkeur aan hun tijdverdrijf op de plaatsen waar het gegarandeerd is. Maar als u vastbesloten bent iemand uit het leven te gooien, moeten dergelijke plaatsen worden vermeden.

Hoe zich te ontdoen van een persoon? 11 tips van psychologen voor het leven vanaf het begin

Ren niet naar zijn favoriete café of wandel met zijn vriendinnen onder de ramen van zijn huis door. Als je op hetzelfde feest bent uitgenodigd, is het beter om thuis te blijven. Dit betekent niet dat de ex-vriend "won"En je kunt nergens anders heen. Je hoeft hem tijdelijk niet te ontmoeten totdat de emoties niet zijn weggenomen.

Deze regel is van toepassing op sociale netwerken. Hoe gooi je gedachten van een persoon uit het hoofd, als je regelmatig naar zijn Vkontakte-pagina kijkt en zijn activiteit bekijkt? Is hij vrienden geworden met een meisje? Heeft de status van burgerlijke staat niet veranderd? Over welke foto's heeft hij opmerkingen? Stop!

Het is tijd om te vertragen!

 • Je gaat alleen in sociale netwerken om met positieve mensen te communiceren.
 • Stel jezelf een tijdslimiet in om online te blijven - niet langer dan 10-15 minuten. Deze tijd is nauwelijks genoeg voor de band van vrienden, dus tot de geliefde zal het niet komen.
 • Onthouden van Facebook en Vkontakte. Als zelfbeheersing niet genoeg is, en elke dag dat je zijn foto's bewondert, moet je stoppen jezelf te martelen en tijdelijk het sociale leven in het netwerk opgeven. Het is tijd om de echte wereld in te gaan!

Favoriete hobby

Om zich te ontdoen van gedachten over een onsuccesvolle roman wordt perfect geholpen door te doen waar je van houdt. Alle hobby's die je gelukkig maken, kunnen doen. Laat het sporttraining, handwerken of tekenen zijn - het belangrijkste dat je interesseerde. Als er geen tijd is voor aangename bezigheden, tijdens de kritieke periode van genezing voor liefde, is het niet overbodig om je schema opnieuw vorm te geven.

Hoe zich te ontdoen van een persoon? 11 tips van psychologen voor het leven vanaf het begin

Hoe een persoon weg te gooien als de hobby simpelweg niet bestaat? De roman kostte zoveel tijd dat je hem volledig verloor, je vriendinnen en favoriete dingen vergat. Dus het is tijd om nieuwe indrukken te openen. Probeer alles wat beschikbaar is, ook al lijkt het gek - etnische dansen, parachutespringen of parcours op de luit.

Geloof me, er zal geen tijd zijn voor melancholie, en de gedachten van de voormalige minnaar zullen geleidelijk verdampen. Bovendien verruim je je horizon enorm, en word je een nog interessanter persoon voor anderen.

Laten we teruggaan naar het leven

Kijk naar de mislukte roman aan de andere kant. Het was gewoon een "dronken hobby", en daarna moet je een regelmatig kater-syndroom doorstaan. Laat hem geleidelijk verdwijnen, maar uiteindelijk zal de helderheid van het bewustzijn en een frisse blik op de wereld om ons heen nog steeds terugkomen!

Een fascinerende relatie waarin een vrouw volledig oplost, overleeft het geleidelijk als een persoon. Ze denkt alleen aan hoe goed haar geliefde is, vergeet haar interesses en verlangens. Het is tijd om alles naar de plek terug te brengen.

Denk eraan:

 • Je favoriete eten en drinken.
 • Mooie gewoonten die onderdrukt moesten worden, omdat ze Hem irriteerden.
 • Je favoriete liedjes en films.
Hoe zich te ontdoen van een persoon? 11 tips van psychologen voor het leven vanaf het begin

Die kleine dingen die een integraal onderdeel waren van je kalme en gelukkige leven voordat de ex-vriend erin verscheen, zullen je toestaan ​​om terug te keren om jezelf weer te voelen om jezelf als een persoon te voelen.

Vertel je vriendinnen dat je niet weet hoe je gedachten aan een persoon uit je hoofd kunt gooien. Ze zullen zeker helpen om het probleem aan te pakken! De teruggetrokken manier van leven is strikt gecontra-indiceerd en alleen de oude, trouwe vrienden zullen je minstens een uur per dag uit hun schulp halen. Bovendien zijn wandelingen in de buitenlucht gezond, zelfs voor degenen die geen last hebben van ongelukkige liefde.

Open je hart en bereid je voor op een nieuwe liefde

Dus alle gezondheidsfasen zijn voorbij en het is tijd om aan te kondigen "vacatures"In je hart.

Hoe zich te ontdoen van een persoon? 11 tips van psychologen voor het leven vanaf het begin

Immers, nadat je bent teruggekeerd naar je gedachten over jezelf, ben je weer volledig op adem komen ademen en interessante activiteiten ondernemen, kun je met vertrouwen zeggen - die persoon zal uit het leven worden geschrapt.

Pas nu, als het lijden van de ex-vriend tot een einde is gekomen en de gedachten om hem en zijn leven in het verleden te observeren, kun je oprecht nadenken over een nieuwe liefde. Anders zal het hart niet opengaan voor tedere gevoelens voor een andere persoon.

Als je echt klaar bent om vooruit te gaan, naar je toekomst toe, dan is het tijd om de overwinning op de geest en gevoelens te vieren en in volledige bereidheid om te wachten op je soulmate.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 1