Mirror Bagua - sterke talisman | pangudownloads.com
psychologie

Mirror Bagua – sterke talisman

Feng Shui is de leer van de oosterse filosofie en probeert alles wat er gebeurt in het menselijk leven uit te leggen vanuit het oogpunt van de invloed van natuurlijke energieën, die elk worden gecreëerd door een van de elementen: water, aarde, vuur, kosmos of lucht.

Er zijn speciale talismannen die helpen omgaan met de effecten van negatieve energie en positief aantrekken. Een van de krachtigste talismannen, de ontmoeting waarmee Sha’s negatieve energie vermijdt, is de spiegel van Bagua. 

Wat is een magisch voorwerp?

Mirror Bagua - sterke talisman

De spiegel van Ba ​​of Bagua is een kader voor een achthoekige spiegel, waarop personages-hiërogliefen, die verantwoordelijk zijn voor alle aspecten van het leven, in een bepaalde volgorde worden geplaatst. Ze vertegenwoordigen de zijkanten van de wereld, elementen, gezinswelzijn, economische belangen …

Het centrum van de achthoek bewaart de gezondheid van degenen die het koos als een beschermend amulet. 

Voordat je een talisman naar je huis brengt, moet je begrijpen wat de kracht van de magische achthoek is – het frame van de spiegel. Het raster is verdeeld in 9 delen, die gelijk zijn aan elkaar. Elk weerspiegelt de kant van de wereld en het rijk van het leven, ze werken harmonieus met elkaar, beïnvloeden het leven van degene die het object met de symbolen heeft verworven.

Elke sector is geschilderd in een bepaalde kleur, ten behoeve van huurders werkt deze alleen als deze geografisch correct is geplaatst. 

Spiegels van Bagua zijn van 3 soorten:

  • gewoon – direct – verdrijft negatieve energie, voorkomt dat het de kamer binnenkomt;
  • een concave spiegel – de sterkste – het berooft de kracht van het kwaad dat het huis kan binnendringen;
  • convex – de sterkste – het berooft de krachten van de demon volledig, die probeerde in te breken in de behuizing, maakt het veilig. 

Voor altijd of niet, de filosofen van Feng Shui op deze vraag hebben geen gemeenschappelijke mening. 

Als de spiegel zou begrijpen wat voor soort energie slecht is, en wat voor goed het zou zijn – zou het de prijs niet waard zijn. Helaas brengt de minste fout in het gebruik van de talisman problemen met zijn eigenaar. In dit geval wordt de ingang niet alleen gesloten voor negatieve energie, maar ook voor positieve energie. En degenen die in het huis wonen, kunnen ziek worden. 

Bovendien is het ophangen van een spiegel ook vereist door bepaalde regels. Het mag niet in het appartement zijn, een deel van het deuroppervlak afdekken, de afmetingen ervan moeten overeenkomen met het oppervlak van de omliggende ruimte.

Het is erg moeilijk om zelf uit te zoeken wat de grootte en configuratie spiegelglas moeten zijn. 

Maak een Bagua-spiegel voor het huis met je eigen handen zonder kennis van feng shui en Chinese hiërogliefen is onmogelijk. Het kan gevaarlijk zijn. Zelfs met een staaltje voor je ogen, bestaat het risico fouten te maken in de techniek van het schrijven van een hiëroglief, en dan is de actie van de mascotte misschien helemaal niet waarvoor hij werd berekend.

Je kunt niet in het magische glas worden weerspiegeld, zelfs als je je eigen spiegelbeeld niet ziet.  Dus om te voorzien in de productie van een sterke talisman is het noodzakelijk voor meesters van het Oosten. 

Hoe spiegels op feng shui hangen

Mirror Bagua - sterke talisman

Mirror Bagua op Feng Shui – een van de meest effectieve manieren om het negatieve te weerspiegelen. Maar met de hulp van gewone spiegels is het mogelijk om de energie van de kamer te verbeteren, om de gunstige zones uit te breiden. 

In het appartement is er bijvoorbeeld geen raam aan de zuidwestzijde. Dit betekent dat er geen zuidwestelijke zone is, wat betekent dat er geen gezinsgeluk zal zijn. Los het probleem zelf op, als de eigenaar van het huis zijn eigen spiegel aan de plaats van een mogelijk raam hangt. 

Het gebruik van conventionele spiegels kan de energie van de kamer verbeteren. Als Europese ontwerpers geloven dat de smalle kamers van de spiegel uitdijen, dan zijn de Chinese wijzen van mening dat een spiegelend oppervlak in een smalle ruimte de positieve energie van Qi aantrekt. In dit geval zal de negatieve Sha worden afgeleid door zijn eigen reflectie en geen schade aanrichten. 

Motivatie is anders, maar de conclusie is één: in een smalle kamer is het rationeel om een ​​grote spiegel op te hangen. 

De principes van de opstelling van spiegels in een woning

Hier zijn de principes die een spiegel zou moeten evenaren:

  • Het spiegeloppervlak moet schoon zijn;
  • Stratificatie en splitsing van amalgamen en scheuren in het glas zou niet moeten zijn;
  • Reflecteer alleen objecten met positieve energie en gemoedstoestand. 

In de slaapkamer is het onwenselijk om een ​​spiegel tegenover het bed te plaatsen. Dit is beladen met het uiterlijk in relaties van derden. 

Hoe groter het gebied wordt weerspiegeld in het spiegeloppervlak van een smalle gang, hoe minder ruimte er overblijft om daar negatieve energie te vinden.

Er mogen geen spiegels tegenover de voordeur en het toilet worden geplaatst. In het eerste geval kan de positieve Qi de kamer niet betreden – deze zal worden weerspiegeld en zal naar buiten terugkeren; in de tweede – het zal constant in de pijp stromen. 

Een spiegelend oppervlak bestaande uit vele fragmenten breekt de reflectie en schaadt het energieveld, waardoor het verzwakt. 

Liefhebbers van antiek, na het kopen van een zeldzaam boek, moeten voordat ze zijn huisadres invoeren een meester van Feng Shui zijn. Alleen is het mogelijk om de energie op te ruimen die wordt verzameld door het spiegeloppervlak, dat het al vele jaren verzamelt.

Het gebruik van de achthoekige spiegel van Bagua is alleen mogelijk buiten de woonkamer. Het is niet nodig om het vanaf het einde van de toegangsdeur te plaatsen – de vrienden die naar het huis komen, als ze hun weerspiegeling in het amulet zien, kan deze regeling van de talisman het karma en de gezondheid voor een lange tijd bederven. 

Mirror Bagua - sterke talisman

Als de hoek van het naastgelegen huis op het raam gericht is, op het scherpe uiteinde van de antenne, is het beter om de Bagua-spiegel op te hangen. Maar met zijn eigen handen, zonder de uitnodiging van de meesters van Feng Shui, zal het erg moeilijk zijn om het correct te regelen.

Als de negatieve Sha wordt weerspiegeld in de ramen van andere mensen, heeft dit een negatief effect op de gezondheidstoestand. Dus mensen kunnen gedoemd zijn tot zwaar lijden. 

Als je een spiegelmascotte boven de voordeur hangt zodat de deur van de buurman het niet weerspiegelt, hebben de gasten hun spiegelbeeld niet gezien, dan is er geen onbalans van energie. 

De echte Bagua-spiegel voor het beschermen van persoonlijke bewoning ziet er als volgt uit: een achthoek met een recht glas in het midden, omgeven door witte banen die op een rode achtergrond zijn geschilderd. Symbolen en hiërogliefen worden toegepast bij het maken van een mascotte en vervolgens overschilderd. Alleen zulke talismannen werken effectief. 

Wat als je een nep tegenkomt? Bij het kopen van een decoratief exemplaar zijn er voordelen – als u een fout maakt in de toepassing, kan niemand schade worden toegebracht. En elke spiegel kan negatieve energie weerspiegelen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 63 = 67

Adblock
detector