psychologie

Prachtige schilderijen: we werken aan kalligrafie

Facsimile helpt bij het verifiëren van de identiteit van een persoon en is aanwezig op belangrijke documenten: paspoorten, notariële documenten, contracten, verkoophandelingen van onroerend goed, enz. Het is wenselijk dat de handtekening van een persoon niet verandert tijdens het leven. Hoewel de vrouw het schilderij bij elk huwelijk verandert in overeenstemming met de nieuwe naam.

Niettemin wil iedereen zijn schilderij het mooist maken. Hoe dit te bereiken?

Hoe kom je op een origineel en mooi schilderij?

Prachtige schilderijen: we werken aan kalligrafie

Om te slagen, moet u papier op voorraad houden, een balpen en een maximum aan geduld. Het is onwenselijk om handvatten met gelstaven te gebruiken, omdat deze het handschrift visueel verbeteren.

Prachtige schilderijen, uitgewerkt met behulp van gelstaven, kunnen er behoorlijk onaantastbaar uitzien als je met een potlood of eenvoudige inkt schrijft: 

Prachtige schilderijen: we werken aan kalligrafie
  • Het is het gemakkelijkst om het mooiste schilderij ter wereld uit te vinden, vertrouwend op zijn eigen naam. Meestal blijven de eerste 3-4 letters van de achternaam achter voor de handtekening. De meest interessante opties worden verkregen als het faxapparaat begint met een medeklinker. U kunt de eerste letters nauwkeurig voorschrijven en aan het eind een elegante streep toevoegen. Overigens zeggen psychologen dat het succes van een persoon grotendeels afhankelijk is van de beroerte. Als de schrijver neervalt, veroordeelt een persoon van tevoren zichzelf tot mislukken. Als in het laatste deel van de handtekening de slag naar boven is, is een positieve start verzekerd;
  • Mooie schilderijen op het paspoort worden verkregen als de eerste letter van de naam wordt geplaatst vóór de letters van de achternaam. Vooral indrukwekkend zijn de streken, waarbij de eerste letter "C". Het kan de rest van de handtekening fraai inkaderen. U kunt onmiddellijk 2 hoofdletters gebruiken - voor- en achternaam;
  • Vaak willen mensen de naam niet adverteren. De banale reden voor een dergelijke handeling is de kakofonie. Gebruik daarom bij het faxen de eerste letters van de voor- of achternaam en blijf schilderen met een reeks lussen of krullen. Soms kan een persoon 2 schilderijen hebben. Eén, met een volledige spelling van de achternaam voor een document zoals een paspoort en een verkorte versie voor andere behoeften, bijvoorbeeld om de leraar te laten zien dat de ouder bekend is met de schattingen gemaakt in het dagboek van het kind;
  • De meest originele handtekening wordt verkregen van mensen die bekend zijn met de basisprincipes van de kalligrafie. Een elegante plexus curlicues bij het schrijven van de eerste letters van de voor- en achternaam vertegenwoordigen soms een ongelooflijk prachtige foto. Sommige eigenaren van een dergelijke handtekening maken speciaal stencils en willen niet de schoonheid van facsimile gehaaste uitvoering bederven. Bestellen van een mooie stencil schilderij, je hoeft niet bang te zijn dat iemand vraagtekens bij de authenticiteit van de handtekening;
  • Wanneer u een kalligrafische handtekening maakt, moet u rekening houden met een kleine nuance. Voor vrouwen is het toegestaan ​​om krullen te gebruiken, maar de mannelijke variant moet worden onderscheiden door hardere lijnen.

Natuurlijk, hoe een mooi schilderij te maken hangt grotendeels af van het handschrift. Als een persoon niet gewend is om brieven nauwkeurig te schrijven, haastig en slordig schrijft, is elke combinatie van elementen niet presentabel. Daarom is het noodzakelijk om inspanningen te leveren om documenten te ondertekenen zonder je naam te laten vallen "persoon".

Wat kan het schilderij met prachtige krullen vertellen?

Het blijkt dat de gebruikelijke schildering veel kan vertellen over de eigenaar. Er is al gezegd dat de laatste opwelling, naar boven gericht, een teken van optimisme en naar beneden is - het laat zien dat iemand geneigd is tot depressieve gemoedstoestanden en te onzeker is. Maar de rechte lijn spreekt over de persoon met het uitgebalanceerde karakter geneigd om na te denken over de daden en zich te houden aan beslissingen "gouden bedoelingen".

Lang schilderen is inherent aan mensen met een pedant karakter, gewend om al hun zaken tot het einde te brengen. Ze zijn gevoelig voor koppigheid en vertrouwen zelden op de mening van iemand anders. Als de slag kort genoeg is, wordt de meester beschouwd als een oppervlakkige, haastige persoon, niet tolerant voor traagheid, vaak wisselvallig en onoplettend.

Prachtige schilderijen: we werken aan kalligrafie

Schilderen met veel krullen en lussen is meestal vrouwelijk. Mannen geven de voorkeur aan snelle slagen met een overvloed aan rechte lijnen.

Een mooi schilderij maken is niet genoeg, je moet er rekening mee houden dat er vaak geen geschikte voorwaarden zijn voor het nauwkeurig schrijven ervan. Als u bijvoorbeeld in de winter een pensioen in een bankfiliaal ontvangt, is het voor een persoon in een warme pelsjas moeilijk om alle letters in de juiste volgorde uit te schrijven.

Overlaad daarom het faxapparaat niet met een overvloed aan elegante elementen. Tegelijkertijd kan een te eenvoudige handtekening in de handen van oplichters spelen, omdat het gemakkelijk te vervalsen is.

Het loont de moeite om enkele uren door te brengen met een echt origineel en expressief schilderij dat de karaktereigenschappen van de eigenaar het meest weerspiegelt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 6 = 2