Richt zich thuis: hoe gasten te ontvangen? | pangudownloads.com
psychologie

Richt zich thuis: hoe gasten te ontvangen?

Welke kinderen houden niet van trucs? Allemaal zijn ze van nature nieuwsgierig en je kunt er niet aan twijfelen dat verschillende trucs hen tot grote vreugde brengen. Taartjes thuis worden echter niet alleen gewaardeerd door kinderen, maar ook door volwassenen. Met hun hulp kunt u gasten ontvangen en de vakantie verhogen.

Ongecompliceerde tricks

Richt zich thuis: hoe gasten te ontvangen?

Er zijn eenvoudige trucjes, voor de implementatie waarvoor je geen speciale rekwisieten en voorbereiding nodig hebt. Deze truc kan worden gedaan in een groot bedrijf dat uit minimaal 9 personen bestaat.

Het effect geproduceerd door de deelnemers kan nog betoverender zijn als je de naam van de uitgenodigde persoon noemt die je nog niet kende.

Om dit te doen, hebt u een vel papier en een pen nodig, waarmee het vel in 9 vierkanten moet worden verdeeld. In elke rechthoek moet de deelnemer zijn naam invoeren en alleen in het centrale vierkant moet de naam van de deelnemer worden vermeld, die te vinden en te benoemen is.

Terwijl ze een stuk papier scheuren in het aantal ontvangen vierkanten, moeten ze worden gemengd om een ​​complete illusie van magie te creëren en uit deze hoop een blad met de naam van slechts één vooraf geselecteerde deelnemer te trekken. Dit is eenvoudig te doen, omdat alle vierkanten behalve de centrale zijde een of twee gladde zijden hebben en het niet moeilijk zal zijn om een ​​enkel blad met ongelijke randen te vinden.

Om de volgende trick uit te voeren, heb je alleen diegenen nodig die eraan willen deelnemen en een vel papier met een pen. Vraag een van de deelnemers om een ​​uit drie cijfers bestaand getal te raden en het op papier te noteren. Vervolgens moet de deelnemer dezelfde nummers opnieuw aan hem toewijzen.

De buurman die het laken daarna in handen nam, zou de resulterende waarde moeten delen door 7 en de calculator is niet tegelijkertijd verboden. De laatste van de deelnemers verdeelt het resultaat met 11 en geeft het blad door aan de tovenaar. Het enige wat hij hoeft te doen is het opgenomen aantal delen door 13 en verschijnen voor de ogen van de verzamelde met een volle helderziende en een goochelaar.

Chemische trucs

Dergelijke trucs kunnen vooral op kinderen indruk maken, maar voor hun demonstratie is het noodzakelijk om zich van tevoren voor te bereiden. Ieder van ons herinnert zich van de lessen uit de geschiedenis, toen de Sovjet-revolutionair Lenin een boodschap stuurde naar de arbeiders en boeren, geschreven met melk op een blanco vel papier. Het was genoeg om het laken in brand te steken en te lezen wat Vladimir Iljitsj wilde zeggen.

Richt zich thuis: hoe gasten te ontvangen?

Op hetzelfde principe is de volgende truc gebaseerd, waarvoor je zo’n rekwisieten nodig hebt:

 • vel papier;
 • borstel. Als je er geen hebt gevonden, kun je het met je vingers doen;
 • citroensap;
 • inclusief lamp of een brandende kaars.

Nadat je een penseel of een vinger in het sap van een citroen hebt gedoopt, kun je elk bericht op papier schrijven en een tijdje opzij laten om op te drogen. Onder normale omstandigheden is het lezen van wat er op papier staat niet mogelijk, maar als je het op de hitte brengt – een brandende kaars of een lamp, zullen de letters op het papier bruin worden.

Chemische tricks omvatten een trick met een vuurvaste factuur.

De vereiste daarvoor is:

 • Elke klem die je vingers beschermt tegen het vuur;
 • lichter of wedstrijden;
 • alcoholoplossing 50%;
 • zout.

In een oplossing van alcohol moet je een snufje zout toevoegen, roeren en een noot van enige waarde erin doven, maar als training is het beter om geen grote som geld te riskeren. Volledig doordrenkt met een rekening om uit te nemen, wacht tot de overtollige vloeistof weglekt en in brand vliegt. Geld flitst vuur, maar als het uit gaat, kun je zien dat er niets vreselijks met hen is gebeurd.

Interessante trucs

Kindertrucs kunnen het hoogtepunt van het programma van elke vakantie worden en een onuitwisbare indruk nalaten in de ziel van kleine toeschouwers.

Verrast en blij met hun truc, voor de demonstratie waarvan je de volgende rekwisieten nodig hebt:

 • platte schaal;
 • munt van enige waardigheid;
 • water;
 • een beetje gewoon papier;
 • glas;
 • lichter of wedstrijden.

Het is noodzakelijk om een ​​muntje op een schaal te leggen en een beetje water te gieten, net genoeg zodat het met zichzelf bedekt. De taak van de deelnemers is om een ​​munt te krijgen zonder hun handen in het water te dopen. Geen van de aanwezige kinderen, niet bekend met deze truc, zal nooit raden hoe dit kan worden gedaan. Maar de goochelaar weet het.

Het is zijn taak om een ​​stuk papier in brand te steken, het in een glas te gooien en het snel ondersteboven naar de bovenkant te draaien, op de schaal naast de munt. Terwijl het papier in het glas brandt, wordt het water uit de schaal erin verzameld. Uiteindelijk zal de munt op de lege bodem van de plaat blijven en je kunt hem pakken zonder je vingers te kussen.

Het ding is dat het papier dat in het glas brandt de luchtdruk en de uitstroom van gas veroorzaakt. Door het glas om te draaien, veroorzaakt de stunt koeling van de lucht en verlaagt de druk, waardoor de vloeistof zich ophoopt onder de bak, gepompt door de buitenlucht.

Dergelijke fysieke trucs zijn extreem populair bij kinderen, omdat ze de essentie van deze of die verschijnselen nog niet kennen en niet begrijpen hoe de meester zijn trucs uitvoert. Ze bevatten een trick met een lekke ballon.

Om het uit te voeren, hebt u de volgende rekwisieten nodig:

 • bamboestok met spitse punt;
 • plantaardige of andere olie, bijvoorbeeld motor;
 • de ballon zelf.

Het is noodzakelijk om de ballon goed op te blazen en vervolgens naar beneden te laten zakken en vast te binden. Smeer de bamboestok in met olie, bevestig zijn scherpe uiteinde aan de bovenkant van de bal, die tegenover de knoop staat, en draai deze met je vingers terwijl je drukt.

Het is de taak van de stuntman om de bal te doorboren zonder deze te laten barsten, maar hiervoor is het nodig om een ​​aanzienlijk aantal ballen te oefenen en te verwoesten. Op dezelfde manier moet je met een toverstaf handelen wanneer het tegenovergestelde uiteinde bereikt is. Dat wil zeggen, ze moet de bal naast de knoop verlaten, zonder deze te beschadigen.

Grappige trucs

Richt zich thuis: hoe gasten te ontvangen?

Grappige trucs en experimenten, die niet alleen kinderen, maar ook volwassenen zullen verbazen, moeten worden geconjugeerd met elementen van magie. Het lijkt erop, hoe kun je van een sinaasappel een appel maken? En het is heel eenvoudig en hiervoor is het niet nodig om magische kunst te leren. Het is voldoende om de schil van te voren van de citrusvrucht te verwijderen, en probeer deze zo min mogelijk te beschadigen.

Het enige wat u nu hoeft te doen, is de appel erin doen en anderen laten zien wat de sinaasappel in uw handen heeft. Nu moet je de citrusvruchten bedekken met een zakdoek, de betovering uitspreken en het aftrekken met de huid, en de appel op de palm van je hand laten zien.

Dergelijke interessante experimenten en trucs thuis kunnen de gasten verrassen en hun autoriteit in hun ogen verhogen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

87 − 80 =

Adblock
detector