Speelgoed voor heren: wat zit er verborgen achter de wens om terug te keren naar de kindertijd? | pangudownloads.com
psychologie

Speelgoed voor heren: wat zit er verborgen achter de wens om terug te keren naar de kindertijd?

"Mannen zijn grote kinderen"- dat is wat alle psychologen zeggen. Dit betekent natuurlijk niet dat een vertegenwoordiger van het sterkere geslacht constant kwaakt en infantileel huilt vanwege een gebroken knie. "kinderachtigheid"Van volwassen mannen komt tot uiting in hun liefde voor een verscheidenheid aan entertainment en speelgoed.

Het verlangen van de mens naar speelgoed: waar groeien benen vandaan?

Speelgoed voor heren: wat zit er verborgen achter de wens om terug te keren naar de kindertijd?

Sommige vrouwen kunnen het lange tijd niet accepteren dat hun geliefde neigt naar nieuwerwetse gadgets en computerspellen, anderen zijn wijzer, waardoor het echtpaar echt speelgoed voor mannen wordt - radiogestuurde vliegtuigen, auto's en zelfs tanks.

Het is mogelijk dat uw geliefde na het ontvangen van een dergelijke gift zal stoppen met het zien van iemand in de buurt, maar soms is het de moeite waard aandacht te schenken aan uzelf om hem een ​​volledig oprechte, oprechte, kinderlijke vreugde te schenken!

Soms nemen mooie dames aanstoot aan hun jongeren vanwege hun verslaving aan verschillende soorten speelgoed. En zeer tevergeefs - deze aantrekkingskracht van mannen absorbeert, bijna met melk van moeder, die het door alle volwassen leven tot op hoge leeftijd voert! Je kent de grootvaders van de buren waarschijnlijk wel, in staat om wekenlang rond te snuffelen in de garage, een nieuwerig filter voor brandstof te vinden of uit te vinden?

Laten we uitzoeken waar mannen zoveel passie voor hebben "spellen", En waarom zou het moeten worden aangemoedigd?

Dorst voor zorg

Voor alle interessante en nuttige speelgoed dat uw familie hoofd verwerft, kan er een onderbewust verlangen om voor u te zorgen. Het lijkt erop dat we dezelfde zaklantaarn met led-lampen nodig hebben? En wat als er licht in de ingang is, of is er een noodstroomstoring in huis?

Speelgoed voor heren: wat zit er verborgen achter de wens om terug te keren naar de kindertijd?

Je man probeert op een onbewust niveau je familie te beschermen tegen mogelijke incidenten. Het is om deze reden dat al deze zakinstrumenten, DVR's, vouwmessen en alarmsystemen voor hen worden gekocht. En u hoeft het niet scherp of kritisch te nemen.

Begrijp - jouw man uit de kindertijd voelt zijn missie om beschermer en assistent te zijn. Het is waarschijnlijk dat deze hunkering zich manifesteert in de aankoop, zoals het u lijkt, van "onnodige" kleinigheden.

Dorst voor onafhankelijkheid

Misschien denk je: waarom is het zo belangrijk voor mannen om al dit speelgoed in de auto te introduceren? Hier, aanraakschermen, GPS-navigators en compacte laptops ... Zo voelt een man zijn belang, onafhankelijkheid en onafhankelijkheid. Als je jezelf omringt met handige gadgets, ze in een auto installeert, zal je partner nooit aarzelen een manier te vinden - er zal immers altijd een kaart en een gids bij de hand zijn.

Er is een nogal grappig, maar waarheidsgetrouw feit: bijna alle mannen geven de voorkeur aan lang, en zelfs tevergeefs om de weg te vinden, maar vragen het niet aan passanten. Maar als u zo'n geschenk aan uw geliefde wilt geven, moet u deze stap zo zorgvuldig mogelijk doen. Bijvoorbeeld, als je geliefde en je echtgenoot echt beroemd zijn om "topografisch cretinisme"En u geeft hem een ​​virtuele gids, zo'n gebaar van uw kant kan worden beschouwd als een aanfluiting van zijn fouten of een directe aanwijzing van zijn inconsistentie. Het is beter om af te zien van dergelijke hints.

De dorst om in de kindertijd te "vallen"

Psychologen hebben het volgende feit vastgesteld: ieder van ons zoekt soms wel eens "om in te vallen"Als een kind. In dit opzicht hebben vrouwen veel gemakkelijker: hun subtiele psyche en emotionele component kunnen het voorbijgaande infantilisme maskeren. Bovendien heeft een vrouw de mogelijkheid om de jeugd opnieuw te beleven en een klein kind groot te brengen.

Speelgoed voor heren: wat zit er verborgen achter de wens om terug te keren naar de kindertijd?

We kunnen huilen zonder een speciale reden, lachen, stuiteren, ons verheugen over het langverwachte geschenk, verkleden in grappige kostuums, wispelturig ... En dit alles zal door anderen als een norm worden beschouwd.

En stel je nu voor zulk gedrag, voortkomend uit "hoofd van het huishouden""verdiener"Of"de vertegenwoordiger van het sterkere geslacht". Het lijkt niet alleen komisch, maar ook pathologisch. Maar mannen, net als wij, voelen het verlangen op zijn minst af en toe terug te keren naar de gelukkigste en zorgeloze tijd! Daarom kan een speeltje op de afstandsbediening voor mannen je geliefde niet alleen een geweldig cadeau worden, maar ook het echte "luchten"Van wereldse zorgen en voortdurende verantwoordelijkheid.

Dorst om indruk te maken

Misschien zul je verrast zijn, maar de wens om indruk te maken op je vrienden, en zelfs de meisjes, komt soms tot uiting in mannen en jongens bij de aanschaf van dure apparaten. We zijn er zeker van dat toen je je geliefde ontmoette, je geen aandacht schonk aan de verjaringstermijn van het model van zijn "iPhone". Desalniettemin kan hij nog steeds geloven dat dit de meest onuitwisbare indruk op u heeft gemaakt.

Speelgoed voor heren: wat zit er verborgen achter de wens om terug te keren naar de kindertijd?

Duur speelgoed voor mannen - een soort hulpmiddel om te roemen zonder woorden. Via hen toont hij zijn consistentie, succes, solvabiliteit. Maar ijdelheid is inherent aan veel vertegenwoordigers van het sterkere geslacht.

Behandel met begrip als je vriend weer dure horloges, high-speed processors en monitors van de laatste generatie het huis in sleept - het zal voor hem prettiger zijn om zijn vrienden en collega's uit te nodigen voor een zakelijk gesprek.

Natuurlijk, als dit gebeurt ten koste van het gezin, is deze wens ongezonder dan natuurlijk. Maar als er een bepaalde rijkdom in zit, kun je je overgeven aan de nieuwigheden van de technologie - waarom niet?

Dorst voor verandering

Je zult het niet geloven, maar de constante wens om je eigen apparaten bij te werken wordt niet geprovoceerd door triviale mannelijke grillen en de wens om zichzelf te laten gelden. De behoefte aan nieuwheid "die verantwoordelijk is voor"Het hormoon testosteron - juist daarom ons"sterke schouders"Het kan moeilijk zijn om stil te zitten.

En zo "rusteloosheid"Begint zich te manifesteren in de vroege kindertijd - jongens zijn meestal hyperactief, minder gefocust en persistenter dan meisjes. Ze werden snel afgeleid en schakelden over van de ene zaak naar de andere, alsof ze alles in de wereld probeerden te vangen. Soortgelijke processen vinden plaats in de hersenen van een volwassen man.

Speelgoed voor heren: wat zit er verborgen achter de wens om terug te keren naar de kindertijd?

Zijn onzekerheid is te zien in de chaotische omschakeling van radiostations en tv-zenders, de constante zoektocht naar nieuwe hobby's en, in het ergste geval, de primordiale mannelijke polygamie. Moedig de wensen van je geliefde aan "verversen » speelgoed.

Kijk uit voor nieuwe items en maak hem geschikte geschenken. Het zal niets vreselijks doen als je gelovige duizenden roebels uitgeeft om het besturingssysteem van de computer bij te werken - maar hij zal zijn natuurlijke verlangens en aspiraties bevredigen zonder zijn familie te kwetsen.

De lijst met minder vaak voorkomende oorzaken van aantrekking tot speelgoed omvat:

 • De wens om werk en entertainment te combineren;
 • De behoefte om stress en nerveuze spanning te verlichten;
 • Zwaartekracht naar macht en innerlijke vrijheid;
 • Stimulatie van het persoonlijke ego;
 • De crisis van middelbare leeftijd.

Je moet begrijpen dat elke man klaar is om zijn speelgoed te beschermen als iets dat erg waardevol en duur is. Zelfs als je niet geïnteresseerd bent in het ding zelf, en het lijkt erop dat je van rotzooi houdt, gooi het dan niet weg of geef het aan niemand. Je man kan je een sterke belediging houden!

Speelgoed voor heren: wat zit er verborgen achter de wens om terug te keren naar de kindertijd?

Misschien zijn deze zingende lantaarns, zelfgemaakte huisjes of oude kinderauto's op de radiobesturing zijn favoriete dingen. Respecteer ze op dezelfde manier als je je man respecteert! En bekritiseer zijn gadgets niet - het kan door hen worden gezien als een opzettelijke wond aan zijn waardigheid.

En als u een geschikt speelgoed voor een man als geschenk wilt kiezen, is het raadzaam om zijn mening hierover te vragen. Alles is hier individueel en wat geschikt is voor de meeste mensen, past misschien niet bij uw jongeman.

Ideeën van cadeaus voor mannen

Als u niet de mogelijkheid heeft om een ​​duur apparaat aan een man te presenteren, probeer hem dan te behagen met dergelijke geschenken:

Speelgoed voor heren: wat zit er verborgen achter de wens om terug te keren naar de kindertijd?
 • Interactief zangspeeltje voor mannen;
 • Een zelfgemaakte speeltje voor mannen (misschien zelfs van seksuele aard);
 • Certificaten (voor reizen, een fascinerende wedstrijd of evenement bezoeken, kleding naaien);
 • Boeken met een gepersonaliseerde omslag;
 • Geef gerechten een naam;
 • USB-flashstations, portemonnees of aanstekers met gravering;
 • Een set gereedschappen of apparaten voor kebab / barbecue;
 • Ontwerper lamp;
 • Elektrisch scheerapparaat;
 • Sets voor een hobby.

En denk eraan, het beste geschenk is er een die is gemaakt of geplukt, niet uit plichtsbesef, maar met een ziel!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

85 − = 75