psychologie

Wat voor soort ondergoed zoals mannen: kies wat aantrekkelijk zal zijn voor je tweede helft

Hebben we lagere lingerie als zodanig nodig - het onderwerp van discussie en debat, vooral voor de mannen zelf. Sommigen beschouwen dit als een buitensporig attribuut en zien liever in de slaapkamer, bij wijze van spreken, een natuurlijk product, anderen - fungeren als aanhangers, de derde in grote lijnen allemaal hetzelfde. Maar vrouwen weten dat een vakkundig uitgekozen pakket voor elke man zal smaken en ook vertrouwen zal geven.

Is het nodig om uit te vinden wat voor kleren een man leuk vindt?

Wat is beter: erotisch of eenvoudig en handig?

Wat voor soort ondergoed zoals mannen: kies wat aantrekkelijk zal zijn voor je tweede helft

Aangezien mannen over het algemeen beschouwd worden als jagers en getters, is het daarom de taak van de vrouw om voortdurend interesse in hun partner te wekken, zonder enig mysterie en gemakkelijke bereikbaarheid te verliezen.

Smaakvol geselecteerd ondergoed voert beide functies tegelijkertijd uit: de belangstelling warmt op en geeft de vrouw charme, de geur van mysterie. Mooie erotische lingerie zal elke man behagen en een zekere nieuwheid brengen aan je intieme relaties.


Maar het te vaak misbruiken van deze erotiek is ook niet de moeite waard. Het constant dragen van zelfs de mooiste set zal vroeg of laat afstoting veroorzaken. Gewoon handige, eenvoudige en eenvoudige dingen afwisselen met intrigerende ensembles. Het is het beste om dit onder de juiste stemming te doen. Soms ziet een mooie roze pyjama met zeehonden er heel aantrekkelijk uit, en over enig erotisch linnen om een ​​man te behagen, kan er geen sprake van zijn. Alles hangt echter af van de individuele perceptie.

Wat mannen aantrekt: belangrijke kenmerken van ondergoed

Op het onbewuste niveau kiest een man zijn dame voor een specifiek doel, niet alleen geleid door externe gegevens, maar ook door het feit dat deze dame van binnenuit straalt. Immers, veel mooie en zelfs heel mooie meisjes komen alleen voor een lange tijd, omdat ze niet weten hoe ze zichzelf moeten onderwerpen en een interne barrière voor de man moeten oprichten.

Wat heeft het ondergoed hiermee te maken? Ja, de meest directe. Een meisje dat zichzelf de prijs kent, en die snel een betrouwbare partner wil hebben, denkt altijd tot in het kleinste detail na, te beginnen met ondergoed.

En elk van de meisjes zou moeten weten dat de hoofdrollen bij de keuze van ondergoed spelen:

Wat voor soort ondergoed zoals mannen: kies wat aantrekkelijk zal zijn voor je tweede helft
  • kleurenspectrum. Rode kleur van alle soorten ondergoed, van alo-rood tot bordeauxrood,
    wordt beschouwd als de kleur van passie en seksualiteit. Het zijn deze kleuren die mensen prikkelen, als een rode lap voor een stier. De stier loopt echter naar een doek, niet vanwege de heldere kleur van het ding, maar omdat het zwaaide. Neem het gewoon in gebruik. Ook niet minder aantrekkelijke kleuren zijn zwart. Het benadrukt perfect de contouren van het lichaam en bouwt het figuur ook visueel op. Veel mannen geven om de een of andere reden de voorkeur aan wit. Waarschijnlijk symboliseren ze het met puurheid en onschuld. Maar alleen als het sneeuwwit is voor de pijn in zijn ogen. Zeer weinig fans van roze en blauw - kinderbloemen;
  • Materiaal en stof. Natuurlijk is de eerste plaats zijde waardig. Diepe tinten in combinatie met zijden stoffen zien er geweldig uit. En dergelijke kleren uittrekken is veel aangenamer dan een klap of katoen. Maar de smaken van allemaal zijn verschillend, dus natuurlijke stoffen kunnen worden gecombineerd met franjes, doorschijnende inzetstukken en zelfs de door u gekozen kant zal altijd kanten ondergoed waarderen;
  • Wat voor soort ondergoed zoals mannen: kies wat aantrekkelijk zal zijn voor je tweede helftWijze van indienen. Damesondergoed in welke kleuren en stijlen houden mannen van? Degene die het beste bij je geliefde past, aangenaam om aan te raken en opwindende verbeeldingskracht. Immers, een halfnaakte aard is soms meer wenselijk dan naakt. Alles wat u vakkundig onder uw kleding verstopt, het zal aangenaam zijn om u zorgen te maken en een ondraaglijk verlangen te veroorzaken om u snel te redden van de last van kleding. En de geliefde zal allerlei verschillende dingen bedenken, zelfs als hij weet hoe een naaktfiguur er eigenlijk uitziet. Volgens de statistieken lijden meisjes die vaker ondergoed vervangen, minder vaak aan overspel. Het is duidelijk dat mooi ondergoed geen honderd procent garantie is voor succes in het huwelijk. Maar de meesten beseffen dat dit een onberispelijk kenmerk is dat helpt om relaties te versterken.

Vrouwen, wetende wat voor soort ondergoed als mannen, vergeet niet over je eigen comfort.


Laat je leiden door dezelfde criteria als mannen, projecteer ze op jezelf: het is leuk om in de spiegel te kijken, leuk om te dragen, leuk om aan te raken. Dan zullen je interesses samenvallen en zal iedereen gelukkig zijn.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 8 = 1