psychologie

We leren de zonen van de moeder te herkennen: we herkennen de karakteristieke kenmerken van ‘eeuwige jongens’

Heb je ooit gehoord van zo'n categorie mannen als "mietje"? Veel mensen hebben van hem gehoord, maar niet alle vrouwen weten wie ze zijn en hoe ze verschillen van andere mannen. Als je nog steeds op zoek bent naar een geschikte kandidaat voor je man of als je een jonge zoon hebt, zoek dan uit hoe je de zoon van je moeder kunt herkennen en verander je kind er niet in!

Hoe de moeder van mijn moeder te herkennen?

We leren de zonen van de moeder te herkennen: we herkennen de karakteristieke kenmerken van 'eeuwige jongens'

Veel meisjes horen vaak advies van oudere vrienden: "Breng nooit leven in verband met zulk soort mannen die gehecht zijn aan hun moeder". Dat is hoe kort het is om de zoon van mama te karakteriseren.

In de kern zijn dit jonge mensen, die tijdens de adolescentie geen psychologische scheiding van hun moeder hadden. Zonder deze inheemse persoon kunnen zulke mannen, ongeacht hun leeftijd, niet bestaan.

Relaties met een man van dit type, het is heel moeilijk om te bouwen, niet elke vrouw kan zelfs nog lang in zijn gezelschap blijven. Als de man een klein zoontje is, kan het niet eens een gelukkig huwelijk zijn. Om je leven niet te verwoesten, ontdek hoe je dit type mannen op tijd kunt herkennen!

Dergelijke tekens van de zoon van mama zullen u helpen hem te herkennen aan het begin van de relaties:

We leren de zonen van de moeder te herkennen: we herkennen de karakteristieke kenmerken van 'eeuwige jongens'
  • Laat geen beslissingen nemen. U moet erop worden gewezen dat de jongeman altijd de keuze voor u achterlaat. Hij weigert deel te nemen aan het maken van de eenvoudigste beslissingen, zelfs als het kiezen van een film voor gezamenlijk kijken of het bestellen van een tafel in een restaurant;
  • Bij elke vergadering vertelt hij over zijn moeder, bewondert haar, vergelijkt haar met haar. Als u geen deelnemer wilt worden in een voortdurende competitie met een vrouw die haar zoon niet goed heeft kunnen opvoeden, zodra u van uw partner soortgelijke zinnen hoort: "Je lijkt bijna op mijn moeder""En mijn moeder doet het niet zoals jij", Ren van hem weg;
  • Hij is al ouder dan 30 en hij blijft bij zijn ouders wonen. Een man die is opgevoed met het principe van "moeder's zoon", Het is heel moeilijk om het ouderlijk huis te verlaten, hij weet immers niet eens hoe hij het alleen moet doen. Moeder bereidt hem voor op eten, wassen, strijken, soms zelfs helpen zich aan te kleden, hoe belachelijk het ook klinkt, maar het leven van een jonge man, overdreven verzorgd door zijn moeder, ziet er precies zo uit. Als een man bij zijn ouders woont, moet hij altijd waakzaam zijn, want na de bruiloft moet u zich waarschijnlijk ook in hun huis vestigen;
  • Het hele leven van een man wordt gecontroleerd door de moeder. In de zoon van mama is de psychologie zodanig dat hij zijn moeder toestaat zichzelf in alles te beheersen. De vrouw neemt actief deel aan alle aspecten van het leven van haar kind, tot aan de keuze van de bruid. Daarom zou het meisje van zo'n jonge man eerst en vooral zijn moeder moeten zijn, en alleen dan aan hem. Het is heel moeilijk om een ​​persoonlijk leven op te bouwen in dergelijke omstandigheden, veel huwelijken vallen vroeg of laat uit elkaar;
  • Absoluut niet aangepast aan het leven. Niet elke man blinkt uit in technologie, hij kan zichzelf repareren met zijn eigen handen, maar hij moet in elk geval in staat zijn spijkers te slaan en een gloeilamp in te schroeven. Als je uitverkorene niet in staat is en hiervoor heb je een typische mama's zoon.

Start een nieuwe relatie, kijk aandachtig naar je jongeman, of hij tekenen heeft van buitensporige hechtenis van de kant van de moeder.

Op zoek naar een uitweg uit de situatie

We leren de zonen van de moeder te herkennen: we herkennen de karakteristieke kenmerken van 'eeuwige jongens'

Onder volwassen mannen om dit type onderwijs te herkennen, wanneer de moeder een cruciale rol speelt in het gezin, is het heel gemakkelijk.

Maar de meisjes, die besluiten om het lot te verbinden met hun leeftijdsgenoten, die iets meer dan 20 jaar oud zijn geworden om zo'n jonge man te ontmaskeren, is best moeilijk.

Meer informatie over dit aantal kan al tijdens een leven samen. Wat kun je doen als je man een zoon is?

Het probleem van deze jongens in hun emotionele en psychologische onvolwassenheid, volgens psychologen, om hen opnieuw te onderwijzen, is bijna onmogelijk. Feit is dat hun psychologie dit is: ze blijven voor de rest van hun leven kleine kinderen die iemands voogdij nodig hebben. Toen ze trouwden en ontdekten dat de zoon van de man een moeder is, kan het advies van een psycholoog hem helpen om een ​​echte man te worden.

Luister naar deze aanbevelingen van specialisten:

  • Wijs de man voortdurend aan aan onafhankelijkheid. Laat dit proces langzaam gaan, maar laat tot het einde je doelgerichtheid zien. Geef hem de eenvoudigste instructies - laat hem het afval verwijderen, voedsel kopen, het kind uit de kleuterschool halen;
  • Loof je echtgenoot bij elke gelegenheid. Lof wordt beschouwd als een goede stimulans voor verdere prestaties, je bewondering voor de geliefde geeft hem vertrouwen in zijn capaciteiten;
  • Doe er alles aan om vrienden te maken met zijn moeder. Helaas is de vriendschap tussen de schoondochter en de schoonmoeder niet altijd mogelijk, maar probeer je deze vrouw te laten zien dat je om haar zoon geeft, haar vertrouwen hebt: haar "kleine jongen"Fell in goede handen. Een andere manier om de sympathie van je schoonmoeder te winnen, is door haar te laten zien dat je haar bewondert als een minnares en zelfs niet van plan bent om met haar te concurreren. Als hij zijn voorrang op jou ziet, is het onwaarschijnlijk dat deze vrouw een conflict met jou wil aangaan.
We leren de zonen van de moeder te herkennen: we herkennen de karakteristieke kenmerken van 'eeuwige jongens'

Zo'n eenvoudig advies met een sterk verlangen kan een vrouw helpen een echte man van haar man groot te brengen. Dit zal echter geruime tijd duren.

Alles is veel gemakkelijker als de man zelf geïnteresseerd is in hoe te stoppen met het zijn van een moederszoon.

Je moet weten dat veel vrouwen graag de vrouwen van moeders zonen zijn, de rol van de moeder in het huwelijk kan worden gekozen door diegenen die hun echtgenoten overal en altijd willen leiden.

Hoe een echte man groot te brengen

Als je bang bent bang te zijn dat je onzekere man kan opgroeien van je kind, vastgebonden aan je rok, vraag dan om hulp van een psycholoog. De deskundige zal wijzen op de typische fouten van moeders bij de opvoeding van jongens en hen helpen voorkomen.

Psychologen zeggen dat zulke niet-onafhankelijke en besluiteloze mannen het vaakst opgroeien in een gezin waar, afgezien van hen, geen andere kinderen zijn, en het is moeder die alle belangrijke vragen beslist. Zulke jongens ontwikkelen als gevolg van de maternale hyperope zelftwijfel en onvermogen om onafhankelijke beslissingen te nemen.

We leren de zonen van de moeder te herkennen: we herkennen de karakteristieke kenmerken van 'eeuwige jongens'

Als je geïnteresseerd bent in hoe je de zoon van een mama niet van je kind kunt laten opstaan, moet je hem vanaf zijn kindertijd aan zijn onafhankelijkheid wijden. Laat de jongen begrijpen dat hij en zijn moeder twee verschillende mensen zijn.

Allereerst moet hij in een apart bed slapen en, indien mogelijk, zijn eigen kamer hebben.

Wanneer een kind opgroeit, moet hij vrienden hebben met wie hij zijn vrije tijd doorbrengt, en niet thuisblijven terwijl zijn moeder naar de feuilletons kijkt. Hij moet zijn eigen beslissingen nemen en de verantwoordelijkheid voor hen dragen. Ik besloot bijvoorbeeld niet de kamer uit te komen - je blijft zonder toetje!

Je moet begrijpen dat het een verantwoordelijke taak is om een ​​ondernemende, zelfverzekerde en gemotiveerde jonge man op te leiden!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

21 − = 13