psykologi

Är Tver en dans eller förförelse?

Någon anser det svårt - toppen av vulgaritet och kräver ett förbud mot utförande av provocerande dans på offentliga scener. Någon tvärtom söker att lära sig konsten att rätta utförandet av rörelser och jag är säker på att den här är svår - vacker, erotisk och otroligt användbar för figuren. Innan du bestämmer om stilen är vulgär eller inte, och om det är värt att ta lektioner hårt, är det lämpligt att bekanta sig med dansens utseende.

Lite historia

Är Tver en dans eller förförelse?

Faktum är att dansen har dykt upp för mer än 20 år sedan, och den främsta källan till den har blivit en så musikalisk riktning som den sydamerikanska rappen. I synnerhet framkomsten av en ny stil med namnet "studs", Började i New Orleans och Miami på 90-talet av förra seklet.

Huvudskillnaden är "studs"Från den populära hiphopen var närvaron av obscena texter, som inte var långsam att reflektera över dansrörelserna, som bestod av rotation av nästan öppna skinkor.

I Ryssland är elementen "studs"Go-go-dansarna användes allmänt i nattklubbar. Mest troligt skulle den erotiska rotationen av höfterna inte ha spridits mycket bland ungdomar, om det inte varit för Miley Cyrus kärlek till extrema gärningar. Vid presentationen av MTV-priset 2013 visade hon sig ett utmärkt styr på kroppen, som utförde en otroligt spännande dans fylld med dolda följder.

Sedan dess har dansen påbörjats en segerrik procession runt om i världen, som gradvis blir en integrerad del av ungdomskulturen. För att verkligen få effekt och bokstavligen knyta uppmärksamhet åt publiken, borde en dansare ha en riktigt smal figur.

Rekommendationer för nybörjare att dansa i stil

För att klasserna ska ske med maximal effekt är det lämpligt att inte bortse från råd från erfarna instruktörer:

Är Tver en dans eller förförelse?
  • Benen måste sättas i axelbredd under dansen. Om du sätter dem bredare, eller tvärtom, för nära håll, verkar det inte sitta djupt i rätt position och dansens figur kommer att bli bortskämd.
  • Vid början av sessionen, använd kläder som inte begränsar rörelsen. Korta shorts är bäst för detta ändamål;
  • Löst hår raspolhmatyatsya med kraftfulla rörelser och kommer att klättra in i ansiktet, distraherande från dansen. Därför är det bättre att samla dem i en bunt eller en svans;
  • När du studerar hårt på väggen måste du ordentligt vila på ytan med händerna, för att inte förlora balansen.
  • Tver är en oerhört energisk dans, så innan lektionerna behöver du göra en elementär uppvärmning och utföra flera stretchövningar.

Förresten anses dansen vara mycket användbar för hälsan. Till exempel hjälper dig att hålla önskad muskeltonus, bli av med celluliter på skinkorna området av jordskorpan, förbättra cirkulationen, och även minska smärtan under menstruationen. Efter att ha läst rekommendationerna kan du börja lära provokativ dans.

Hur man lär sig att dansa hårt: den första vägen

Vill du behärska dansen, måste du sitta så låg för att trygga hålla balansen samtidigt. Fötterna måste sättas in på sidorna. Musik för det hårda är valt mest urverk. Det är dock nödvändigt att börja, utföra långsamma rörelser, när du behärskar tekniken, påskyndar tempot.

Är Tver en dans eller förförelse?

Buttocks push tillbaka, som om att sitta på en stol. Händerna lägger på höfterna. Strumpans övre del ska vara i framåtriktningen och klockan ska vända uppåt. Om det finns en önskan att upprepa Miley Cyrus skandalös dans kan du luta 45 ° framåt och överföra vikten till tårna.

Rotera skinkorna ska vara fram och tillbaka, hjälpa sig själv med tummarna i nominera höfter framåt, trycker på nedre delen av ryggen och resten av fingrarna i motsatt riktning, vilar på höftbenet. Om användningen av händer inte är för bekvämt, kan du helt enkelt dra ut dem framför dig och koppla fingrarna till låset, smidigt svänga dem i takt med rörelser.

Skaka dina höfter i en snabb takt, inte glömma att hålla stivheten på din räta rygg.

Hur man dansar hårt: hur andra

Stående, du måste vila dina händer på golvet, böja något på knäna och utfolka tån på sidorna av fötterna. Utmärkt kommer att lyckas hålla balans med dem som i denna position kan vila på golvet med sina händer.

Skaka skinkorna bör vara mycket aktiva, snabbt räta och böja benen. Du kan dansa gata enkla rörelser, sätta tillbaka skinkorna och sedan flytta dem framåt. Om Miley Cyrus ära inte ger vila, är det värt att försöka utföra höftens rörelse längs den horisontella linjen - från sida till sida.

Lektioner på väggen: den tredje vägen

Steg tillbaka från väggen med ca 65 cm, de vänder sig mot baksidan av huvudet och tar rätt ställning. Omedelbart är det nödvändigt att göra en reservation om att denna metod kräver god samordning, därför är det inte önskvärt att utföra ens grundläggande rörelser i ett tillstånd av lätt att dricka, till exempel vid en fest.

Är Tver en dans eller förförelse?

Händerna måste fasta på golvet med händerna. I rytmen av musik höjs höfterna så mycket som möjligt, vikten överförs till händerna. Benen går upp på väggen och böjer benen i knäna. Börja skaka höfterna och gradvis sätta en, och sedan det andra benet i ett rakt läge på väggen med ett intervall mellan dem - 30-35 cm.

Dansens längd brukar inte överstiga en minut, eftersom det är nödvändigt att ha riktigt starka händer och ett axelband för att utföra grunderna. Efter avslutad dans sänks benen till golvet i tur och ordning.

Du kan annorlunda behandla danserna i den populära stilen idag. Det är emellertid omöjligt att neka att för träning behöver du utmärkt fysisk förberedelse, maximalt tålamod och önskan. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

92 − 89 =