Bli en eventyr - er det mulig? | pangudownloads.com
psykologi

Bli en eventyr – er det mulig?

Hovedpersonene i eventyr er alltid en fairy-skjønnhetsprinsesse og en modig prins, bak eventyrene som leseren ser med spenning til helt enden av den magiske historien.

Hovedpersonene har alltid mange dårlige og misunnelige mennesker, men det er også trofaste assistenter, og oftest i rollen som slike assistenter er feevesener - feer.

Fairies (de er også feer) er mer sannsynlig å være gode enn onde, rettferdige og klokt, de har fantastisk magi og er i stand til å beordre elementene og kreftene i naturen. Men er det så fantastiske veivisere i det virkelige liv, og er det minst en mulighet for en vanlig jente til å bli en ekte eventyr? La oss se på disse fascinerende og uvanlige spørsmålene.

Fairy feer, veivisere, hvem er de?

Bli en eventyr - er det mulig?

Herlige og morsomme feer - tegn som kom til verdenskulturen fra folket av de keltiske nasjonaliteter. Skaperne av legender har alltid beskrevet disse magiske vesener som jenter med ujevn skjønnhet, i stand til å sende forskjellige staver til en person, og også beordre naturens krefter og elementer.

For å se den virkelige trolldom er gitt til få. En person må enten ha et rent hjerte og gode hensikter, eller trollmannen selv må vise interesse for ham.


Fra andre mennesker gjemmer de magiske skapningene seg, og selv om de kommer til en persons hus, forblir de alltid usynlige. Imidlertid viser eventyrene seg villig til små barn, og selv leker med dem, og hvis barnet liker trollkarlen sterkt - hun kan bli hans patron eller oppfylle et verdsatt ønske.

Folkloreforskere er overbevist om at myter om feer har et reelt grunnlag, noe som betyr at hvis du vil bli en fe, er det mulig. Hvordan bli en fe - fortell oss i detalj.

Forbereder seg til en magisk transformasjon

Hvordan kan du bli en god fe?

Til å begynne med må du forberede seg riktig på prosessen med magisk transformasjon. Besittelse av magisk kraft blir aldri gitt bare fordi du må jobbe hardt med deg selv.

Først og fremst må du bli hardt arbeidende og flittig. Eventyr liker å danse med elver i måneskinnet, men ha det gøy bare på helligdager. I resten av tiden er magiske skapninger opptatt med viktig arbeid: de hjelper dyr som lever i sin skog, broderer med månens og solstråler, vann deres favorittblomster. Og de kommer nødvendigvis til hjelp av folk, fordi hvis folk ikke tror på feer - de vil forsvinne.

Du må også være oppmerksom på oppdragelsen din. Alle veivisere vet hvordan de skal oppføre seg godt, kjenne og observere reglene for atferd i samfunnet, demonstrere usedvanlig gode oppførsel. Dette er ikke overraskende: magiske vesener må ofte kommunisere med konger og andre viktige mennesker, og derfor er gode manerer bare nødvendig for en jente som spør seg selv hvordan man skal bli en eventyr i virkeligheten.

Vi bør ikke glemme at feene er veldig stolte av deres skjønnhet og derfor kan ingen si at han en gang så wizards unwashed og uncombed, i rotete eller skitne klær.

Hvis du klarer å oppfylle alle de ovennevnte forholdene, vil du få en garantert sjanse for at du blir en ekte sorceress!

Med forberedelsene til transformasjonen funnet ut, er det på tide å lære å bli en eventyr for ekte.

Den første måten: Vi tar opp til den magiske patronen

I henhold til gamle legender ser man hverandre på en ekte eventyr. Hun ser på sin oppførsel og handlinger, og hvis en person oppfører seg verdig, oppfyller han sikkert sine kjære ønsker. Derfor er den mest pålitelige måten å bli en eventyr hjemme, å be din patroness å oppfylle din drøm.

Men du må gjøre dette riktig:

Bli en eventyr - er det mulig?
  • Vent til skumring og gå ut. Det er nødvendig å adressere veivisere i skumring, fordi andre ganger ikke feirene svarer på en persons kall;
  • Med deg må du ta en krukke med skog honning eller en boks med noen søtsaker;
  • Velg et bortgjemt sted og sett deg nede. En boks med søtsaker eller en krukke honning åpen, og late som å sovne. Ikke gjør støy og prøv å ikke bevege deg.

Etter en stund kan du høre en myk latter eller en lav hviske. Ikke vær redd - det var det du ventet på. Ikke åpne øynene dine og si ønsket om deg selv eller spør om du kan bli en eventyr i virkeligheten.

Hvis eventyret vil hjelpe deg - hun vil fortelle deg hva hun ønsker at du må oppfylle for dette. Hvis ikke, vil det bare forsvinne.

Den andre måten: hvordan å bli herskeren av en slags naturlig kraft

Det er kjent at faeries kan være forskjellige: noen av dem nedlatende dyr og mennesker, andre kontrollerer elementene - vann, brann, luft eller jord. Du kan prøve å bli mesteren av elementene, men dette vil kreve maksimal innsats.

For eksempel, hvis du vil kontrollere vannkraften, må du komme til en naturlig kilde og snakke med vann i tre uker på samme tid. Din oppgave er å få venner med vannet og derfor bør du ikke bare fortelle henne om dine gjerninger og begjær, men snakk hyggelige ord til henne, beundre hennes renslighet, friskhet, styrke. Når vannet begynner å svare deg (du vil tydeligvis skille ordene fra menneskelig tale i sin støy) - du kan be henne om å dele med deg kraften.

For å mestre brannens kraft må du opptre forskjellig. Kjøp et vakkert og dyreste rødt lys og hver kveld, selv om midnatt, lyser det. Se direkte inn i lysets flamme og snakk med det. Brann - stolthetet, så ikke fortell ham komplimenter, bedre beundre sin kraft, takk for varmen han gir. Når brannen begynner å svare på dine ord (lyset vil blinke tydelig) - be ham om å gi deg noe av styrken.

Oppmerksomhet vær så snill! Brann spør vanligvis om en fremtidig trolldom for å observere en viss viktig betingelse for besittelse av makt. For eksempel, må du aldri fornærme de svake eller aldri fortelle noen at du er en ekte sorceress. Hvis du bryter denne tilstanden, vil din makt forsvinne for alltid!

Bli en eventyr - er det mulig?

Den enkleste måten å bli en eventyr av noen blomst. Det er ikke nødvendig å tro at blomsterminner har en svak magisk kraft - slike trollmenn kan vokse mynter på planter i stedet for blader, er i stand til å forelske seg i noen, og takket være en magisk pollen kan de fly uten vinger.

For å bli en slik fe - du må plante din favorittblomst hjemme eller i hagen og ta vare på den nøye. Hver dag må du besøke anlegget, vann det, snakk med det.


Når den første spiren kommer fram, ta blomsten din en vakker gave. Det kan være en helt ny mynt, et vakkert armbånd eller litt lite leketøy. Present gave til blomsten og aldri ta den derfra. Magiske spirer elsker dikt og sanger, så fra tid til annen synge det vakre eller morsomme sanger, fortell dikt eller eventyr.

Du må vente til blomstrene dine, og da kan du be ham om å gjøre deg til en eventyr som alltid skal ta vare på ham.

La oss åpne hemmeligheten: det gjør deg til en sorceress ikke en blomst, men en ekte eventyr, hvis hjerte vil bli rørt av din bekymring for anlegget.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 36 = 37