Den idealiska mannen: vad borde vara? | pangudownloads.com
psykologi

Den idealiska mannen: vad borde vara?

Vem i barndomen drömde inte om att träffa en prins på en vit häst som han skulle ta med honom till avlägsna länder och göra en kunglig? Många tjejer, även när de är unga, fortsätter att hoppas på ett möte med den idealiska mannen. Hur är han?

Var och en skiljer sig på olika sätt i fantasin en vacker bild: ansiktsdrag, figur, sätt, röst.

När det gäller psykologiska egenskaper låter sådana önskningar vanligtvis: låt honom vara snäll, glad, sympatisk, ansvarig och stark.

varför letar vi efter ett ideal?

Den idealiska mannen: vad borde vara?

Om du - en av dem som inte utbyter mot trivialiteter, är det värt att fråga dig själv, varför är det så viktigt för dig att hitta ett ideal?

Mest sannolikt sopar du av fängelse av oturiga riddare, för man är ful, den andra är inte smart nog, den tredje och ganska obehagliga blocket och klumpen. Kanske kan en av dessa killar göra dig en vacker fest och älskar dig verkligen, men får inte den minsta chansen, för bilden av drömmen och verkligheten matchade inte.

Varför en ideal man kan sjunka in i hjärtat som inte lämnar plats för vanliga killar från nästa gata?

Det finns flera skäl till detta:

 • Flickan togs upp av sina föräldrar, de förklarade kategoriskt hur en ideal man skulle vara, och inställa tanken att en sådan prinsessa inte skulle ges till den första komaren;
 • Flickans far var alltid hennes oförmögen auktoritet, och hans karaktär, vanor, manners utvecklade sig i hennes huvud som en idealisk man; och faktiskt är den exakta kopian av påven inte lätt att hitta, så den vuxna unga dammen fortsätter att se förgäves på pojkarna utan resultat.
 • rädsla och obeslutsamhet, oförmåga att agera kan skapa ett lock i form av en evig strävan efter en prins på en vit häst; det är mycket lättare att lära sig ursäkningen "min idealiska man har ännu inte dykt upp i horisonten" än att lämna huset, bekanta sig och kommunicera.

Att hitta en älskad utan fel, det finns inget dåligt för tillfället. Om du inte fokuserar på att kandidaten till männen helt och hållet ska motsvara den bild som skapas i fantasin, men bara använda idealet i form av en standard, kommer drömmar inte att bli på vägen för hälsosamma relationer.

perfekta egenskaper

Vad är kvaliteterna hos en idealisk man? Vad är han, en prins på en vit häst? Tala inte om funktionerna i utseende och alluviala egenskaper, till exempel artighet eller erudition.

Det är lätt att lära sig etikettens regler i vila, men de inre lutningarna som läggs ner av naturen och uppfostran är mycket svårare att förändras.

Om du gör en undersökning, ber olika kvinnor att uttrycka beskrivningen av den idealiska mannen, så hör vi olika historier. Ändå kan de identifiera gemensamma punkter.

Låt oss överväga vad som skiljer "Han" från huvudboken från många vanliga killar som inte faller i kategorin "drömman".

Den idealiska mannen: vad borde vara?
 • Möjlighet att lyssna. För någon kvinna är det väldigt viktigt att hennes följeslagare är redo att lyssna och förstå vad hon är ledsen för eller glädjer. Många herrar får "vända sig från porten" eftersom de är för fokuserade på sin egen person och glömmer att fråga sin flickvän hur hennes dag gick, vad hon tänker på, vilka planer hon bygger. Och tvärtom, ge kvinnan lite uppmärksamhet - och hon följer dig till världens ände.
 • Han empati och stöder. Det räcker inte bara att höra om dina älskade problem, det är lika viktigt att beslutsamt hjälpa henne i ett svårt ögonblick, både i ord och handling. Relationer testas i svåra tider - under en kris i landet, hälsoproblem, arbete eller familjeproblem hos en av partnerna.

Vid dessa tillfällen kan paret falla ifrån varandra, eftersom flickan inte fick det rätta stödet där hon väntade med hopp. Kan beskrivningen av den idealiska mannen kringgå människans beslutsamhet och mod? Självklart inte. Från killen väntar alltid på möjligheten att fatta beslut, rimligen riskera och ta slagets öde.

 • En speciell vision om framtiden. Karismatisk viljestrategist - så du kan beskriva en man som kan styra ett familjeskepp till rätt pris. Vill du vara nära en person som inte har tydliga mål och en plan för att uppnå dem? Kvinnor älskar de som utstrålar förtroende för ett gemensamt framtida par. Detta gäller professionell utveckling, och planerar att expandera bostäder, och naturligtvis drömmar om gemensamma barn.

Hur svårt är det att dela med en partner som har bestämt sig för att förändra sitt liv ensam, utan att ha försäkrat sitt älskade samtycke och stöd. Ännu värre om intresset, målets och livets oförenlighet uppenbarades efter bröllopet. Det är mycket viktigt att prata nyckelplaner och principer för att leva tillsammans före äktenskapet, annars kan den ideala bilden snart sprida sig, och det blir inte lätt att ändra något.

 • "Nej" för att manipulera och lusten att byta en kvinna. Den som verkligen älskar, kommer inte att klättra ur din hud för att påverka en partners beteende. Han accepterar det som det är, med alla kännetecken av karaktär och till och med quirks.
Den idealiska mannen: vad borde vara?

Det är bekvämt och lätt med honom, för att du kan koppla av och njuta av livet utan rädsla för att bli dömd eller skamad.

Få människor vill ständigt drivas, guidas, pekade på hur man ska agera. Därför söker de flesta kvinnor nu partnerskap, inte auktoritära tyranner.

Vill du erövra en tjej? Varje dag, i vilken situation som helst, visa respekt för hennes känslor, tankar och beslut!

Således är frågan om vilken ideal man ska vara, du kan svara kortfattat: inte rikedom, utseende eller statusfärgrepresentanter för den starka halvan av mänskligheten, men deras karaktär, viljestyrka, uthållighet och vänlighet.

Man kan inte vara en oligark, men förblir samtidigt en sensuell, mild och målmedveten kille som är uppmärksam på hans älskade behov. Och förhållandet med honom kommer att tyckas idealiskt, för allt i dem passar båda parter.

Den omvända situationen: att vara i en gyllene bur utan uppmärksamhet, tillgivenhet och respekt, vilket barn som helst mår snabbt, mörknar och kommer i alla fall att bryta sig fri från den rika tyrannen.

Sök

Så, du vet klart vad du vill ha från förhållandet och från killen. Men samtidigt förbli du i stolt ensamhet, så länge du inte hittar din prins.

Vad gör du för att påskynda sökningen, gör dem mer produktiva?

Till att börja med lugna dig ner - om du vet vad du vill, är det redan hälften av framgången.Det är viktigt att anta två inställningar:

 • Om du letar efter en prins, var du värd Hans Majestät;
 • Sitt inte vid fönstret i förhoppning om att kärlek kommer att dyka upp från hörnet, kör aktiva sökningar, expandera kunskapskredsen.
Den idealiska mannen: vad borde vara?

Om du vill vinna hjärtat av en värdig i alla avseenden, gentleman, var försiktig med att vara på toppen.

Varför tror du att han ska välja dig? Vad ska han se i dig?

Sträva efter excellens, kämpa med din egoism och dåliga vanor, studera hela tiden något nytt, hämta en intressant hobby, flytta upp karriärstigen, se efter dig själv och ditt utseende.

Om du drömmer om det faktum att den mest värdiga mannen i världen tog plats bredvid dig är det värt att överväga idealet.

Ett vanligt misstag hos många drömmare är att vänta på vädret vid havet, utan att vidta några åtgärder för att uppnå sitt mål att framgångsrikt gifta sig. Imagery drar chic bilder, du kan luras av illusioner under mycket lång tid. Men tiden går, vänner gifter sig med mindre glänsande men ganska riktiga killar, föder barn och lever ganska lyckligt.

Det är värt att överväga om du är tillräckligt aktiv i samhället eller helt beroende av sakens vilja? Om tvivel uppstår måste du tänka på var du är förutom att arbeta och hur du kan ändra dina vanor.

Här är några alternativ för hur man diversifierar sin verksamhet, och där och före mötet med idealen är inte långt:

 • anmäla dig till gruppdansklasser;
 • lära sig att åka snowboard eller åka skidåkning;
 • börja fotografera människor, natur, händelser runt dig.

Och kom ihåg: det idealiska förhållandet är ett gemensamt liv fyllt av värme, omsorg, ömsesidig hjälp och förståelse. Det viktigaste är att parterna ska vara bekväma med varandra. Detta är den idealiska kärleken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

23 − 18 =