psykologi

Hur lära sig fred och inte reagera på aggression?

Nervös är skadlig - det påverkar din hälsa negativt. Under stressiga situationer börjar hormonet kortisol aktivt produceras, vars verkningar är att bryta ner nerver och blodkärl. I stora mängder verkar det destruktivt.

Konsekvenserna av ökad känslighet

På grund av ökad nervositet finns kärl- och muskelspasmer, mängden blod som kommer in i de inre organen och system minskar.

Hur lära sig fred och inte reagera på aggression?

Det finns en syrebrist som orsakar smärtsamma känslor och ogynnsamma förändringar - migränattacker, peptiska sår, störningar i metaboliska processer - till exempel finns det diarré.

Violerat vatten-elektrolytbalans - urinvägar ökar aktiviteten. När en person lugnar sig, sker inte återhämtning omedelbart. Förändringar som orsakade en uppdelning, länge för att göra sig kände.


Sömnstörningar kan för länge förvärra livskvaliteten och konsekvenserna av organiska förändringar har länge behandlats medicinskt. Om du vet hur du lär dig att förbli lugn i en svår situation kan du förlänga ditt liv i den bokstavliga meningen med denna fras.

Hur lär man sig att kontrollera känslor?

Det är omöjligt att behärska vetenskapen, hur man stannar lugn om du inte vet hur man äger egna känslor. Det finns inget behov av att dramatisera situationen - tvärtom måste man försöka övertyga sig om att problemet inte är så allvarligt som det verkar. Du kan använda ett annat sätt och säga till dig själv: "Var inte panik, om inget annat beror på mig".

Försök omedelbart att göra någonting alls - ett utmärkt svar på enheten.

Det tar en ansträngning, någonstans att gå - först måste du tänka på hur man gör allt för att komma överallt.

Hur lära sig fred och inte reagera på aggression?
 1. Hur blir du lugn i en konfliktsituation, under vilken de brinner med förolämpningar? Sammanfattning, försök inte reagera på samma sätt. Hur viktigt är åtalarens åsikt, vilken plats tar han i livet? Nej, en oavsiktlig person? Och varför då något att bevisa och ingå i en tvist?
 2. Hur man blir lugn i stressiga situationer kommer att hjälpa ett mycket enkelt sätt - först bör du ta ett djupt andetag, räkna sedan till 20 och börja sedan agera;
 3. Det finns också ett sätt att återfå en nykter bedömning - med en kraft att släcka en näve flera gånger. Denna övning kommer att lindra spasmer och återställa perifer blodtillförsel. Normalisering av blodcirkulationen kommer att bidra till att bedöma situationen bedrägligt.
 4. Med samma syfte är det möjligt att utföra någon kraft för hand - för att vrida en bit hård vävnad och "Vrida ut", pressa expanderaren och klyva ut skarpt - det borde bäras i fickan och veta om din överdrivna känslomässighet;
 5. Ibland nog att skölja dina händer och nacke med kallt vatten, och förmågan att tänka nyktert kommer att återvända.

Ska jag be om hjälp?

Var inte omedelbart ägna dig åt dina egna erfarenheter av vänner, vänner och släktingar, och begär ännu mer råd i det offentliga nätverket. Om onödigt återuppliva sina närakänsla med deras medkänsla kommer du att känna dig ledsen för dig ännu mer, vilket kommer att fördjupa känslomässigt lidande. Dessutom vet de bara situationen med "Andra människors ord", redan med den uttryckta uppskattningen, så kan inte ge riktigt användbara råd.

Olika människor kommer till det sociala nätverket, och de kan fördjupa sina erfarenheter, spotta eller spotta - det är mycket tilltalande för många. Knappast kan du vara lugn om någon "Ger värme" under en konfliktsituation.

Eliminera irritationsmedel

Det är nödvändigt att analysera när den starkaste händelsen tar dig ur balans.

Oftast händer detta i sådana situationer:

Hur lära sig fred och inte reagera på aggression?
 • När hungrig;
 • Om det finns för högt ljud hörs det;
 • När många hushållssysslor ska utföras
 • Om något gör ont - även om de smärtsamma känslorna knappt känns.
 • Om du bär täta skor eller kläder.

Känslor kan gå utanför skalan, om människor försöker förmedla information som är obehaglig. Hinder ljud, nervös miljö och möjlighet att överväga tystnaden i problemet eller förändra situationen där?

Att veta om påverkan på ditt nervsystem av lokala irriterande är det värt att bära med öronproppar.

Förekomsten av dessa faktorer för att lära sig att förbli lugn bör minimeras. Vissa människor som tycker om tystnad, sätter på hörlurar - de omgivande människorna ger inga frågor, eftersom många musik gör det möjligt att slappna av. Förresten, kan en musikalisk metod användas för aktivering och inspelning av naturens brus? Då behöver du inte drömma om att gå i parken för att stanna lugn och inte vara nervös i en svår situation.

De hungriga att tänka på problemen är svårare, men det är inte heller ett sätt att ta dem, så du kan snabbt gå upp i vikt. Flera bär av russin eller datum dämpar hunger och hjälper till att mobilisera kroppens försvar genom glukosintaget.

Självsäkerhet

Om du utvecklar självständiga självhäftande egenskaper kommer du att kunna lösa problemet - hur du blir lugn i alla situationer.

Självförmåga är psykologisk stabilitet, förmåga att analysera händelser och ha en egen åsikt, vilket inte behöver upprätthållas. Detta bidrar till den inre övertygelsen om hans rättighet.

Hur lära sig fred och inte reagera på aggression?

Om du uppnår självständighet kommer andras åsikter att bli likgiltiga, och intern psykologisk lugn kommer inte att brytas. För att uppnå självförtroende är det nödvändigt att lära sig att titta på vad som händer i taget, utvärdera allt som från sidan, medan man tänker - varför "Abuser" gör det här

Vad gör honom: trötthet, sjukdom, hemtryck eller svaghet i sin egen karaktär?


Detta medför en inre synd för motstridiga, och tystnar din egen aggression. Mannen är dålig, kan du attackera de svaga? Lugna dig själv - han lugnar sig ner.

Lugn i speciella förhållanden

Det är mycket svårt att vara lugn vid speciella förhållanden: ta hand om de sjuka, ha små barn i sina armar under graviditeten. Fristelsen från situationen och insikten att du inte kan påverka yttre omständigheter hjälper dig att lugna dig i svåra livsperioder.

Du kan ge några ytterligare tips om hur du blir lugn under graviditeten. Det är nödvändigt att begränsa så mycket som möjligt nyheterna, filmer med obehagliga och störande ämnen, läsning av Internet och samtal i sociala grupper med främlingar.

Nyheter uppfattas på en undermedveten nivå, och detta leder till excitering av nervsystemet. Onödig information när "Special" tillstånd - är farligt. Personer du inte vet kan ge otroliga kommentarer och kommentarer. Vi måste försöka skydda vårt eget nervsystem så mycket som möjligt.

Man bör undvika att vara bland en stor folkmassa:

 • minskar risken för skada - kan oavsiktligt skötas
 • minskar risken för att infektionen infekteras
 • Den psykologiska balansen bevaras - publiken agerar spännande.
Hur lära sig fred och inte reagera på aggression?

Det är oönskade att tvinga dig att kommunicera med obehagliga människor, även om de är släktingar. Barnet kommer att födas, processen med utfodring kommer att sluta - det är då du kommer att förena. Nu är det viktigaste innervärlden, inte utvärderingen från utsidan.

Ge inte upp hjälp när den erbjuds. Du behöver inte lida, som du kan ge i gengäld - alltså då ...

Du bör omedelbart förklara med släktingar om du inte vill gå in i detaljer om din situation.

I denna situation kommer en rimlig egoism att hjälpa till att klara av andras intresse och påtryckningar. Detta gäller även för relationer i arbetskollektivet. Rätt rationell näring, tack vare vilka nödvändiga mikronäringsämnen och vitaminer och en hälsosam sömn, hjälper till att hålla lugnet inte bara för gravida kvinnor.

Vi måste skydda vår inre värld och inte låta dem bryta sig in i negativa känslor. I de flesta fall beror det på oss om vi kan klara av omständigheterna.

Hur gjorde en av dina favoritbarns hjältar, Carlson? "Lugn, bara lugn!". Så varför följ inte hans råd?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

98 − 90 =