psykologi

Hur man släpper ut karmiska knutar: En speciell koppling mellan en man och en kvinna

Människor som är intresserade av esotericism och astrologi har säkert, upprepade gånger, hört talas om karmiska knutar enligt födelsedatum, "bundna" av själva ödet. Kärnan i detta fenomen är bindningen av två själar (energienheter) med vissa skyldigheter - skulder, synder eller ömsesidiga påståenden.

Vanligtvis händer detta när en orättvis eller grym behandling av en person - rån, våldtäkt, mord och slag.

Och i sig leder faktumet av en sådan händelse inte nödvändigtvis till en knutbildning: det är möjligt att den drabbade parten kommer att överväga händelsen en olycka eller bestraffning för ens egna synder, vilket innebär ett resultat utan en karmisk knut.

Hur man släpper ut karmiska knutar: En speciell koppling mellan en man och en kvinna

det "Bundet", om offret dör utan att förlåta gärningsmannen eller i åratal bär ett våld och vrede mot honom.

Problemet är att sådana anslutningar kan dra genom många inkarnationer tills människor kan slutligen lösa de ackumulerade problemen.

Detta tvingade beroende mörknar en människas liv, tvingas att ständigt möta och vara sida vid sida med sin obehagliga personlighet, att veta att det i allmänhet något gemensamt, med undantag för de sista oförlöst synder och fordringar mellan dem.

Karmiska knutar påverkar alltid de ömsesidiga relationerna negativt och gör någon gemensam aktivitet destruktiv.

Karmisk knut - anledningen till sambandet mellan en man och en kvinna

När det gäller romantiska relationer, är det inte önskvärt att de bygger är karmiska skäl: Tyvärr kommer även de mest värdiga människor i detta sammanhang vara att behandla varandra partisk med en negativ ton. Par där mannen och kvinnan blossar ofta skandaler slutar misshandel, ändrade och marken är ett mycket typiskt exempel karmiska noder nativities. Ibland involverar andra destruktiva och smärtsamma relationer andra människor som bildar ökända kärlekstrianglar.

Diagnos av karmiska knutar är mycket svårt eftersom den vanliga människan är osannolikt att veta hur och vad som hände med honom i ett tidigare liv. Därför människor som var missnöjda med sin relation (det vill säga den konstanta och starka missnöje med situationen som en av egenskaperna hos de platsmarkörer), vänder sig till medier, experter på reinkarnation terapi och astrologi.

Du är ett gisslan till en obehaglig situation för dig, som du inte kan ändra på all önskan, och i detta scenario tillsammans med dig deltar en annan person?

Ibland betyder det att det är dags att söka "Frikoppling". Analysera noggrant arten av det förhållande du är orolig för.

Närvaron av en karmisk nod anges med följande egenskaper:

Hur man släpper ut karmiska knutar: En speciell koppling mellan en man och en kvinna
  1. du upplever orsakslöshet vid första anblicken, negativa känslor i förhållande till en annan person, irritation eller rädsla, ständigt uttrycka sina påståenden;
  2. mellan dig finns det konstanta skarningar och stridigheter, och i huvudsak i obetydliga tillfällen;
  3. du har en stark önskan "Springa bort" från sådana relationer, men det finns ingen möjlighet till självisolering, och man måste gå igenom livet eller vara ständigt runt (ibland helt "Av misstag") med denna person;
  4. Även om du är långt ifrån en sådan person, fortsätter det negativa mot honom och fortsätter att störa dig: tänker på honom, du upplever rädsla, misstro och andra obehagliga känslor.

Visst är du bekant med konceptet "Ovillkorlig kärlek". Så, den karmiska noden manifesterar sig ofta i ett motsats till detta koncept - "Ovillkorlig motvilja", där en person som inte har gjort någonting formellt och som inte har sagt till dig, inte kan utgöra en potentiell hot mot din lycka, orsakar en negativ reaktion som inte kan kontrolleras i sinnet. Särskilt svårt är situationen där ett sådant medberoende ses i ett par eller sexpartner.

Att inse att på grund av konstanta skandaler och spänningar tillsammans lycka inte kan byggas, bestämmer paret att dela sätt och starta ett nytt liv, men inte en gemensam. Det verkar som vuxna, allting skulle visa sig, men det var inte där - den karmiska anslutningen släpper inte in dem "Autonom navigering" och gör honom olycklig.

Sådana par kan konvergera och divergera vid tio gånger, att ordna uppmärksammade skilsmässor och skandaler, för att få sig själv och andra till nervösa sammanbrott och långa perioder av melankoli, men för att få ut av skriptet de inte har råd.

Hur man släpper ut karmiska knutar: En speciell koppling mellan en man och en kvinna

Att diagnostisera den karmiska noden erbjuder astrologi: vid tidpunkt och födelsedatum sammanställs ett nataldiagram där alla planets, månknopparnas och solens position noteras vid ögonblicket av en person till ljuset. Genom funktionerna i nattplanen kan du fastställa alla de karmiska anslutningarna som finns i horoskopet.

Specialister i karmisk astrologi tror att inte alla relationer från tidigare liv kan "Spoil blodet", och några av dem är till och med mycket användbara.

Men om du lider av en relation med en viss person och vill bli av med det negativa, bör du lösa problemet så snart som möjligt.

Hur släpper man ut en karmisk knut?

Mycket sällan frigör ödet en person från negativ karma utan att han deltar. Även om ett sådant utfall är möjligt - om du gör din karmisk skuld med dina goda gärningar, behöver du inte ritualer. Men förvänta dig inte att automatiskt lösa alla problem, det är bättre att försöka hitta en utväg själv.

Sökningen bör först och främst bestå av omvändelse och förlåtelse. Det är bra om du har en mentor som du kan adressera i en sådan situation. Om du måste jobba med att korrigera ödet själv, börja med ånger. Det måste vara uppriktigt, även om du inte vet vad du ångrar och som du ber om förlåtelse. Denna omvändelse ger emotionell lättnad.

Försök också att förlåta en person som orsakar negativa saker i dig, alla klagomål (inklusive från tidigare liv), och med vänliga hälsningar. Förlåtelse i praktiken är vanligtvis svårare än att ångra sig, för att bara människor som är starka i andan verkligen kan förlåta. Och var beredd på att ett sådant förfarande för att arbeta på dig själv måste göras upprepade gånger.

Om det blir lättare, är du på rätt spår: när de flesta karmiska knutar är fria, får en person inre frihet och lätthet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

63 − = 57