Hva er det perfekte ekteskapet?

Perfekt ekteskap – hva er det? Vi håper at det bare er en, en ekte oppskrift på konjugal lykke, og selvfølgelig vil vi alle vite det. Førstehånds mange av oss er kjent med en hel rekke problemer og vanskeligheter som ødelegger forholdet mellom ektefeller, men når det kommer til lykke i ekteskapet, mange svømme i faget, uten å vite en bestemt svar.

Og likevel den kjente avorismen til den klassiske “Alle lykkelige familier er glade likt“Gir oss håp om at idealet fortsatt eksisterer.

ideell alder

Hva er det perfekte ekteskapet?

Den ideelle alderen for ekteskap kan være halvkule definert ved hjelp av psykologiske tester, hvis du stoler på denne saken om populær psykologi. Resultatet ditt kan være 18-25, 26-30, 31-40 år, og så er det ikke anbefalinger, men hvordan skjebnen vil vise seg.

Loven åpner muligheten til å skape en familie fra 18 år, og støtter dermed den tradisjonelle ideen om at voksenalderen er en tilstrekkelig alder for ekteskapelige forhold.

Men lovens oppløsning betyr ikke reell beredskap, og ofte er det skilsmisse som klager, de sier, for tidlig å bli gift, kunne ikke enten elske eller bli elsket. Familien krever ikke bare ektefellenees gjensidige tiltrekning, men også deres felles ønske om å lære å overvinne livsstien sammen.

Blant betingelsene som bestemmer din vilje til å gifte seg, ringer psykologer:

  • en følelse av enhet i paret (fremtidige ektefeller tenker i kategorien “vi er“);
  • Ønsket om å være sammen hele tiden;
  • formet vane med å gjøre gjensidige innrømmelser;
  • vellykket bestått testen av felles liv (prøv å leve sammen).
  Praktiska tips hur man blir en positiv person

Det siste punktet kan betraktes som valgfritt, fordi ikke alle par på overbevisninger og overbevisninger er klare til å leve i et prøveeksempel før bryllupet. Hvis ideen om samliv uten gjensidig garanti er motbydelig for deg, kan ideen kasseres – det er valgfritt.

Så hva har alder å gjøre med det? Faktum er at alvorlige intensjoner kommer til en person når tvil går bort – det du virkelig vil ha fra livet. Andre kjenner svaret på dette spørsmålet i en alder av 18, og noen krever mye mer tid, erfaring, prøve og feil å sortere seg selv.

I sjeldne tilfeller kan en person komme til den konklusjon at han i naturen ikke er utsatt for ekteskapelige forhold. I sin ungdom, slike tanker er sannsynlig å hissig, men i 30-35 år kan bli en moden løsning med realiseringen av det fulle ansvar at du ikke er klar for ekteskap, ikke bare nå, men ikke i det hele tatt.

Hvordan ser han ut?

For å akselerere ankomst av denne svært modenheten og bestemme dine ønsker, må du dypt grave inn i din egen tro og tro. Tenk deg situasjonen: du møter en mann som ser bra ut, vellykket på jobben, kanskje på en karriereoppgang, eruditt og med hyggelige manerer.

Hva er det perfekte ekteskapet?

Han er klar til å tilby deg en hånd og et hjerte – å være enig eller ikke? Venner vil synge med deg i kor, sier de, men hvis du savner og de blir ikke fanget lenger? Men inne har du ubehag, noe mangler på bildet av din lykke. Det er her du må gå tilbake fra situasjonen, for å gjenopprette fra entusiasmen om at du skinner en vakker fest, og finne ut – og hva forventer du av en fremtidig mann?

  Vilka egenskaper är inneboende hos amorfa människor?

Perfekt ekteskap a priori betyr at alle i det blir det de ønsker. Ekteskap er et konstant behov for å gi kjærlighet.

Så finn ut selv, hvilken slags mann kan du gi deg selv, din ungdom, din styrke og varme?

Hvis pengestatusen til en ektemann ikke er viktig for deg, hvorfor binde deg til et ekteskap basert på materiell rikdom? Eller tvert imot er du ikke opprettet for paradis i en hytte, så kan du være en hengiven livsvin for en oppriktig, men middelmådig fyr? Å idealisere deg selv er like farlig som en partner: du må vite uten hykleri hva du er villig til å ofre, og hva ikke.

Forhold i et ideelt ekteskap varer livet, hvis begge kan unngå gjensidig skuffelse. Og skuffelse kommer i sin tur fra en misforståelse av ens indre natur. Mens du bare forbereder deg på å inngå et ekteskapsforhold, skal du lede ditt indre blikk mot deg selv og finne de unshakable fundamentene som vil støtte din kjærlighet i de vanskeligste øyeblikkene.

Fem hemmeligheter

Vanligvis begynner søket etter oppskriftene til en lykkelig familie når det ikke var mulig å lage det med egen styrke. Og da trenger vi ikke lenger idealer og hemmeligheter, men behandlingen av mislykkede ekteskapelige forhold. Men du har nå en annen situasjon – du er moralsk forbereder et ekteskap, kanskje selv uten å ha en partner.

Det er en utmerket illustrasjon av Odessa humor: “– Hvordan har du det? Har din datter allerede gift? – Ikke ennå, men det begynner å komme i gang!“. Dette er et tegneserie, men et nøyaktig eksempel på hvordan du forbereder deg på ekteskap – å lære på forhånd og investere i hjertet av grunnlaget for ektefamiliens lykke til familien.

  Konsten att övertala, eller hur man manipulerar människor korrekt och utan ondska?

La oss ta friheten til å tilby deg de viktigste hemmelighetene til et sterkt ekteskap:

  • Den nøyaktige tilfeldigheten av livsstrategien (om det er barn, hvem er brødvinneren, hvor og hvordan man skal leve, hva skal man oppnå, hvordan man bruker tid);
  • en uutslettelig interesse for fremtidens ektefelles identitet;
  • sann respekt for en mann (ikke å forveksle sjarm, beundring, Gud forbyr, med et ivrig ønske om å ha en innflytelsesrik mann);
  • rask og effektiv tenking tilkobling, når du med denne personen løser konflikter uten problemer, vellykket og til slutt;
  • evnen til å gi slipp på fortiden, hans og hans (og din felles, hvis det kan forstyrre forholdet).
Hva er det perfekte ekteskapet?

HDet ser ut til at disse fem punktene dekker tilstrekkelig personlige sfære, og viktigst er det med riktig og samvittighetsfull søknad å forhindre mange problemer og strid i den fremtidige familien.

Når du forbereder deg på å gifte deg, tenk så mye som mulig om hva slags kone du kan bli for en elsket.

Det betyr å kjenne og utvikle dine sterke karakter, kommunikasjonsferdigheter, jordbruk, utvikle måter å glede sin mann, og alltid arbeide på din indre kjerne – selv om du kommer til å stole på sin mann i fremtiden, og må selv være i stand til å erstatte hans skulder i et vanskelig øyeblikk.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector