Hva er infantilisme og hvordan bli kvitt den? | pangudownloads.com
psykologi

Hva er infantilisme og hvordan bli kvitt den?

I den moderne verden er det stadig mer mulig å høre en slik definisjon som den infantile personligheten. Mange tror at dette skyldes det faktum at den moderne verden oppmuntrer ungdomskulten, og for lenge er en person et "barn", ikke i en hast for å ta ansvar.

Konseptet av "infantil person"i psykologi

Det antas at infantilitet er et tegn på en viss umodenhet i personlig utvikling, når det ikke er mulig å ta rettidige gjennomtenkte beslutninger, er naivitet igjen i hverdagen, det er ikke noe ønske om uavhengighet.

Ifølge psykologer kombinerer den infantile personen flere klart uttrykte egenskaper:

Hva er infantilisme og hvordan bli kvitt den?
 • Self-centeredness, manglende evne til å forstå andre. Denne følelsen er normal for et barn som oppfatter andre som mennesker som må tilfredsstille hans behov. I en voksen er denne kvaliteten uttrykt i absolutt sikkerhet om ens egen rettighet og å skrive feil på uavhengigheten av slektninger til å forstå det og sette pris på det.
 • Mangelen på viljestyrke manifesteres i manglende evne til å ta en beslutning. Det er mye lettere å leve med slike unnskyldninger som "Vil ikke fungere", "Jeg vil ikke", "Lei".
 • For den infantile personligheten er det iboende selv å ta ansvar for ens eget liv på andres skuldre. Derfor må oftest i miljøet til en slik person være tilstede mennesker som lett tar på seg denne byrden.
 • Manglende perspektiv. Barnet oppfatter fremtiden som uendelig. Konsekvensene for handlinger kommer en gang, men nå er alt avgjort av foreldrene. Derfor oppfatter en voksen infantil person denne verden som en mulighet til å tilfredsstille behov, uten å tenke på hva de kan føre til. For eksempel kan du tilbringe en kveld alle pengene som er opptjent i en måned, og den resterende tiden for å leve på bekostning av foreldre, kone eller venner.
 • Livet er et spill. Siden for et barn er spillet en uunnværlig del av hverdagen, etter å ha vokst opp "Child" fortsetter nesten all sin tid til å tilegne seg underholdning, for å drukne ut kjedsomhet. Slike personer dekorere ferien, men i hverdagen er absolutt ikke pålitelig og hjelpeløs.
 • Hva er infantilisme og hvordan bli kvitt den?Forsørges. Det er ikke nødvendig at barnet sitter sammen med sine foreldre rundt halsen. Oftere fungerer en person, men kommer hjem, blir et barn som trenger oppmerksomhet og ikke vil engasjere seg i noen økonomiske saker, som han tjener og alt annet ikke angår ham. Mest sannsynlig, på jobben er dette en svært respektert person, som hjemme krever en viss psykologisk lossing.
 • Manglende evne til selvtillit. "Kjenn deg selv" - Hovedkvaliteten til en voksen som er i stand til å trekke konklusjoner fra studiet av tidligere erfaring. De sier at visdom er inneboende i alderen. Det modne barnet er fratatt dette. Gjennom årene samler han ikke seg selv i visdom, men fornærmer verdenens ufullkommenhet rundt seg.

Når han vokser opp, begår personen feil, føler smerte, vokser åndelig, overvinter tvil. Det betyr at den infantile personen ikke er tilgjengelig, siden han hele tiden finner folk i stand til å bli en støtte og beskytte ham mot en ubehagelig virkelighet som foreldrene ville ha gjort.

Hvordan bli kvitt infantilisme

Det er ganske vanskelig å gjenkjenne slike egenskaper i deg selv. Andre kan tyde på tegn på infantilisme, men personen tror vanligvis ikke på det.

Men hvis tvilen fortsatt kryper inn i sjelen, kan du prøve å vokse opp ved hjelp av følgende tips:

Hva er infantilisme og hvordan bli kvitt den?
 • Du må lære å lage selvstendige beslutninger. Du bør begynne liten. Høres en persons oppfatning, du bør ikke umiddelbart være enig med ham. Vi må først tenke over ordene og forsøke å formulere vår egen holdning til spørsmålet.
 • Voksen, da, ansvarlig. For å utvikle gradvis denne kvaliteten, er det nødvendig å mestre vitenskapen for å ta ansvar for noen små beslutninger, samtidig som man lærer evnen til å gjenkjenne feil og unnskylde dem.
 • Vi må konsentrere oss om en bestemt sak og oppnå en høy grad av ferdighet i den. Dette er ikke nødvendigvis en jobb, du kan finne en spennende hobby. Den mest effektive metoden er knyttet til endringer i livet. For eksempel kan du flytte fra foreldrene dine og begynne å leve alene.
 • Den beste løsningen er hjelp fra en psykolog. For å kvitte seg med problemet må du identifisere årsakene. Oftest er de relatert til barndommen: Foreldre er også elsket av barnet, eller tværtimot var sikker på at han var en taper, viste mangel på tillit til hans evner eller patroniserte, og tillot ikke å ta et skritt alene.

Hvis det i en ung år ikke er en person som er tilbøyelig til infantilisme, må han få det rette miljøet, det vil være vanskeligere å gjøre det gjennom årene.

Skuffet moderne ektefeller er mye mindre sannsynlig å bli trukket på skuldrene av overage barnet. Derfor er det en risiko for å være alene.

Previous PostNext Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 58 = 67