Hva slags tobakk for hookah er den mest delikate: nyanser av valg | pangudownloads.com
psykologi

Hva slags tobakk for hookah er den mest delikate: nyanser av valg

hookah tobakk - er spesielt formulert med en edel smaken til det enn tobakk, og smaksstoffer kan tilsettes mange andre komponenter som ikke er vant til å røyke tradisjonelle sigaretter og sigarer, for eksempel glycerol og melasse. Det er bemerkelsesverdig at i tillegg til tobakk er den dyreste komponenten som regel - smaken.

Hva slags tobakk for hookah er den mest delikate: nyanser av valg

En liters smak er fra $ 50 til $ 1200, denne mengden aromater er nok til å produsere 50-100 kg av produktet. Kvaliteten påvirker ikke bare smaken, men også prisen på produktet.

Nærmere informasjon om produksjonsprosessen og ingrediensene som brukes til blandinger av blandinger er hemmeligheten til hvert selskap som produserer blandinger. Og ennå, hva slags tobakk for vannkrok er den mest delikate?

Smaksatt og ikke-smaksatt produkt

Tobak hookah kan deles i naturlig smaksatt og smaksatt med en viss smak. Den første er svært populær i land der røykingskroken er en lang tradisjon. Det er ofte blandet med urter, men det er røkt uten å bruke kull eller et filter.

Smaksatt tobakk, som navnet antyder, er ment å minne på smaken av et bestemt produkt beregnet til konsum. Den har en fuktig konsistens og en spesiell lukt.

Hva slags tobakk for hookah er den mest delikate: nyanser av valg

Produsenter utvider sitt sortiment så mye som mulig for å tilfredsstille forbrukernes ønsker og dermed få flere kjøpere.

Noen selskaper selger for tiden mer enn sytti "smaker" av tobakk. Dette gjør at huset kan prøve tobakk med smaken av en rekke frukt, drinker, cocktailer, søtsaker, grønnsaker og til og med krydder. Kjøpe et ferdig farget mikser trenger ikke å bekymre deg for hvordan å lage en deilig hookah, alt er allerede forberedt blandinger av produsenter, kan vi bare velge det produktet i henhold til individuell smak.

Hvordan velge riktig blanding smak og pakkevekt

Klar til salgs-blandinger pakkes i en forseglet folieemballasje, og settes deretter inn i posen. Pakker er forskjellige, for eksempel pappkasser, plastbeholdere, skuffer, glass eller metallbeholdere.

Blandinger finnes i pakker som veier i gram: 25, 35, 50, 100, 125, 150, 175, 200, 250, 500, 1000 og mer - til kommersiell bruk. Den vanligste vekten er 50 g, 100 g og 250 g. Når du kjøper, må du beregne hvor ofte du røyker og på dette grunnlaget bestemme hvor mye vekt du trenger.

Hva slags tobakk for hookah er den mest delikate: nyanser av valg

Før du kjøper en stor mengde av en bestemt smak, er det verdt å prøve det. Ganske populære blandinger for nybegynnere er et dobbelt eple eller peppermynte. Imidlertid blir enhver smak gradvis kjedelig, og det er et ønske om å prøve noe nytt. Derfor er det uønsket å kjøpe for store pakker uten behov.

Over tid tørker blandingen seg, så du bør oppbevare den i en lukket beholder ved romtemperatur for å opprettholde friskhet og fuktighet i fuktighet. Ikke oppbevar blandingen i kjøleskapet, fordi luften fra kjølesystemet i kjøleskapet bidrar til å tørke ut, i tillegg kan uønskede lukt bli med.

Hva er den mest delikate tobakk for shisha

God tobakk er en som perfekt gjengir smaken, røyker lenge og produserer store mengder mild røyk. Utvilsomt kan det tilby produkter med minst et gjennomsnittlig prisklasse. Tobakk er delt inn i klasser, men det er ofte svært vanskelig å huske og skille dem, fordi det er nødvendig å kjenne de riktige kriteriene.

Hva slags tobakk for hookah er den mest delikate: nyanser av valg

Hvilke komponenter brukes til fremstilling av blandinger, vet vi ikke, fordi produsenter ikke avslører hemmeligheter. Derfor bør man ved valg og evaluering styres av ens egne følelser, bevare objektivitet.

Det er selvfølgelig universelt anerkjent tobakk, for eksempel, er veldig populær blant Starbuzz - det regnes som en av de beste i kvalitet i verden. I hvert fall, hva er den mest delikate tobakken for kroken, bestemmer alle individuelt.

Aromatiseringsmetodene overbeviste mange mennesker om å bruke tradisjonell tobakk for hookahs.

Selv om han nå får flere supportere, fremdeles foretrekker de fleste røykere fremdeles ferdige deilige blandinger for hookaen:

  • Naturlige smaker. De mest naturlige smaker er tilstede i konvensjonelle blandinger på engelsk, som produserer tobakksbaserte "Virginia", Med tillegg av"Oriental"Og"Lattakia". Det er disse to siste artene som utgjør den berømte smaken og smaken. Duften er original, smaken er også veldig uvanlig, på grunn av den sterkt røkt skyggen av "Lattakia". "Virginia"Spiller ikke en stor rolle i disse blandingene, men er bare grunnlaget. Søthet er blandet med røkt smak, røyking er kult, minneverdig. En typisk representant for slike blandinger er Dunhill standardblandingen;
  • Naturlige smaker. I denne kategorien er egnet for alle blandinger, i hvilken produksjonsprosessen og gjærings ingrediensene blir tilsatt biter av frukt, urter, krydder, kakao, noen ganger er det kronblader. I tillegg kan alt smakes med en liten mengde alkohol, som f.eks. Rom eller whisky. Denne blandingen modner i lang tid, i løpet av hvilken det absorberer lukt av aromatiske tilsetningsstoffer. Hvis du har gjester hjemme, gjør en deilig shisha det beste av disse blandingene, som de liker de fleste hookah elskere;
Hva slags tobakk for hookah er den mest delikate: nyanser av valg
  • Kunstige smaker. Blandinger med kunstige smaker - dette er den såkalte dansk-tyske stilen. Ofte i sammensetningen av mye tobakk "Cavendish"Vanligvis svart, sjeldnere, brun. Disse blandingene er opprettet ved å suge tobakkbladene i spesielle duftende blandinger. De inkluderer sirup, sauser, ikke nødvendigvis basert på naturlige produkter, men oftest er disse kunstige erstatninger, disse blandene er ganske billige i produksjonen. I begynnelsen av røyking, som regel, er det en rik bukett med smak, men senere blir denne følelsen tapt, og det kan være bitterhet i smak. Det er vanskelig å røyke dem til slutten på grunn av det sterke kondensatutløpet under røyking. Dette skaper en plugg på bunnen av røret - vått og hardt samtidig. Selv om blant kunstig smaksatte blandinger finner du hyggelige aromaer, er denne arten ikke veldig populær blant kjennere av hookah.

Hookah er en fin måte å slappe av og chatte med venner på. I dette tilfelle har alle selvfølgelig forskjellige smaker, og i hvert selskap av venner over tid er preferanser bestemt med hensyn til blandinger og andre egenskaper av hookah.

Hva er den mest delikate kaken alle bestemmer individuelt. Noen foretrekker å hælde vann i kolben, og noen juice eller melk. Noen som naturlige blandinger, andre er mer intense med kunstige smaker.

Men på noen måte, må man huske at hookah røyking bør være moderat, er det ønskelig å gjøre dette ofte, da hookah, samt den tradisjonelle sigarettrøyking påvirker helsen.

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 3 = 12