Hvilke menn liker i prelude: Vi gir maksimal glede | pangudownloads.com
psykologi

Hvilke menn liker i prelude: Vi gir maksimal glede

Mange jenter tror at den foreløpige kjennes - bare et tvunget mål for en mann som ønsker å glede seg over henne. Faktisk, et sterkere sex nyter ikke mindre kjærlighetsspillene. Derfor, hvis du ennå ikke har prøvd denne søte behandlingen med din kjære, er det på tide å fikse det. Hva et godt forspill ser ut gjennom en manns øyne, la oss prøve å finne ut det.

Hvorfor menn elsker forspill

Hvilke menn liker i prelude: Vi gir maksimal glede

Merkelig nok er det sterke kjønn heller ikke fremmed til romantikk. Tror ikke at sex for ham bare er tilfredsstillelse av ens instinkter. Hvis det er følelser og forhold mellom partnere, så er ønsket om å behage hverandre ganske naturlig. Det vil ikke være helt rettferdig, hvis du bare trenger å prøve en mann.

I tillegg er viktigheten av forspill ikke bare i glede under kjærlighetsspillene. Venter på lykke er en søt tortur som vil gjøre orgasmen mye lysere. Prøver en gang, vil du oppdage at sex med foreløpige kjærtegn gir mye mer glede enn bare en fusjon av kropper.

For å oppleve var begynnelsen på et lyst nært liv, må du tenke på hva menn liker i forspill? Mye avhenger av individuell smak, fordi sex også har sine egne preferanser. Derfor trenger du maksimal oppmerksomhet og fantasi.

Imidlertid er det flere teknikker som vil appellere til hver mannlig representant. Du kan starte med dem, og deretter legge til dine ideer dristig.

Prelude for menn - teknikk, kjærtegn, tips

Du kan identifisere 5 effektive ideer til forspillet, som vil komme til alle menneskers smak:

Hvilke menn liker i prelude: Vi gir maksimal glede
 1. Sakte avkledning. Hvilken mann er ikke enig med det faktum at jenta må ha et mysterium? Så skape det, forføre, intriger. Forskere sier at hjernens biokjemi endrer seg markant med visuell nytelse. Det er denne hemmeligheten som vil bidra til å vekke mannens lidenskapelige ønske. Undress unhurriedly, ta av hver eneste detalj av klær smertefullt sakte. Gi ham mulighet for fantasi, som han vil ønske å innse. Ta ham på sengen, sitte på toppen og fortsett å kle seg, plage ham og ikke la ham røre. En slik glede teknikk vil overgå alle forventninger.
 2. Spill med pust, en ting som menn liker i forspillet. Hold pusten over alle deler av kroppen din og pust ut sakte, og ta leppene så nær dem som mulig. Varmluft på huden vil få en mann til å føle temperaturkontrast og dermed utøve sin innsats. Fortsett eksperimentet ved å undersøke de hotteste punktene i kroppen hans. Ditt kjølige ånde på spylt hud vil forlenge spenningen og styrke den.
 3. Aktivitet fra jenta. Kvalitativ forspilling gjennom menneskets øyne inkluderer nødvendigvis manifestasjon av initiativ fra den elskede. Velg din egen posisjon, motstå, hvis han ønsker å gripe initiativet. Menn liker det når en kvinne viser sitt ønske. I dette er det noe dyr som vender tilbake til naturens opprinnelse. Og denne oppførselen av jenta vil umiddelbart finne et svar fra hans side.
 4. Venter på berøring. En gang i sengen blir menn veldig følsomme. Enhver berøring vil bli gitt på de mest intime steder. Det er derfor du trenger å kjære så lenge som mulig alle kroppsdeler, unntatt de der han mest lengter etter berøring. Denne teknikken for forspill for menn vil bli en ekte søt tortur, noe som vil forbedre sin glede sterkt.
 5. Å holde på randen er svaret på spørsmålet om hvordan man skal gi en mann maksimal glede i forspillet. Tross alt vil en så lang ventetid ende med en ekte eksplosjon av følelser. Kjør ham langs kanten, rettssag og når du føler at han nesten nådde klimaks, bytt til en annen del av kroppen. Slike tortur blir lenge husket av en mann som ønsker å takke det samme. Og så kan du håpe at du får samme glede som du ga ham.

Slike er det preludes for menn, måtene kan være svært forskjellige, det viktigste er ditt ønske om å behage din kjære.

Vær forsiktig og følsom, lese kroppsspråk, husker hvordan han reagerer på visse følelser og gradvis vil du bli for ham svært eneste som kan levere ekte lykke.

Det som ellers blir menn

Hvilke menn liker i prelude: Vi gir maksimal glede
 • Endre partnerenes bilde - en parykk, en uvanlig sminke, og skape et visst bilde - vinn-vinn-måter å justere partneren på riktig måte.
 • Bildene / videoene tatt under prosessen sikrer at mannen ofte vil huske deg, selv om du deler.
 • Strømper - den mest sexy klesplagg, en jente de føder og varsler, men du kan finne strømper søknad og etter at de er fjernet, for eksempel for å binde hendene av dem.
 • Lys leppestift vil ikke bare skape bildet av en selvsikker femme fatale, men også bidra i forspill - det kan bidra til å gjøre eksplisitt etiketter direkte på kroppen, noe som vil minne deg om en stormfull natt, og etter å bryte opp.

Prelude med øye av øynene

En av de mest effektive måtene, hvordan du får maksimal glede i forspillet, - å knytte en manns øyne. Hvis du frata din favorittvisjon, vil du sterkt styrke følsomheten. Selv om vi alle vet at menn elsker øynene, vil neppe noen av dem nekte å komme inn i verden av sensuelle kjærtegn, der ingenting vil distrahere fra sine egne opplevelser.

Hvilke menn liker i prelude: Vi gir maksimal glede

I tillegg vil denne måten gi deg ubegrenset makt over partneren din, som helt vil tilhøre deg. Det er lite sannsynlig at du kanskje ikke liker det.

Gi vent til fantasi. Tross alt vil hver berøring av deg bli ledsaget av en ekte eksplosjon av følelser. Og hvis du går til orale kjærtegn, vil din unge mann huske denne forleggen i lang tid.

Det er derfor du må forlate tvil og begynne å legemliggjøre alle dine seksuelle fantasier. En vakker forspill for menn er også viktig, vær ikke redd for å ta det første skrittet. Ditt mot og initiativ vil gi ekte entusiasme.

Hvordan lære en mann å preludere

Mange representanter for både kvinner og menn er flau for å diskutere deres seksuelle lyster med partneren. Og dermed frata seg mange gleder i det intime livet. For å fikse dette, bare begynn å snakke med hverandre. Jo mer ærlig du vil være, jo bedre for ditt forhold.

Hvis du er sjenert om å ringe ting etter deres riktige navn og uttrykke dine ønsker høyt, snu diskusjonen til et spill. Legg igjen hverandre notater, der du beskriver nøyaktig hva du vil motta i kveld. Du kan sende meldinger via telefon eller e-post. Motta en slik melding midt på arbeidsdagen vil forbedre stemningen og tilpasse seg til en viss harmoni.

Men du kan gjøre uten ord og bare vise din elskede hva du vil i løpet av intime spill. Før forsiktig din partner, slik at han vet nøyaktig hvor du vil at han skal føle. Gradvis vil han studere alt du vil, og vil gi deg glede.

Hva ikke å gjøre i forspill

Enhver liten ting i forspill er viktig. Men det er nødvendig å føle den fine linjen mellom hva en mann vil nyte og hva han vil tolerere bare for ikke å fornærme deg.

Hva er bedre å unngå:

 • iskrem, sirup og annen mat brukes til andre formål - å smøre mat partner og deretter slikke det, er det absolutt sexy, men da må tenke på klærne, som ikke er lett å redusere spot;
 • aromatiske stearinlys - mange menn har hodepine fra de fleste lukter, så ta ikke risiko om kvelden;
 • hæl - ser utrolig sexy ut, men ikke alle liker det når poenget er graver inn i rygg eller skinker;
 • kremer for sex - de kan og forsterke følelsene, men det er usannsynlig at partneren, kysser deg, vil føle den kjemiske smaken i stedet for lukten av kroppen din.

Således er forspillet for menn like viktig som for kvinner. Foreløpige kjærtegn forbedrer mye glede av intimitet, så ikke forsøm dem.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 4 = 14