psykologi

Hvordan lære å kontrollere tankene dine

Menneskelig kapasitet for bevisst tanke - den største prestasjon i løpet av evolusjonen, som faktisk gjør oss til mennesker - den høyeste linken i evolusjonskjeden. Men noen ganger, hans tanker kan bli for mennesket en kilde til alvorlige problemer: fravær av positiv tenkning, økt emosjonalitet, følsomhet for ord og handlinger av andre, noen individer forvandlet til lydige slaver av sine egne følelser, og dette kan føre til alvorlige psykiske lidelser og utvikling av alle slag psykisk lidelse og abnormiteter.

Derfor er kontroll over tanker en ekstremt viktig og nyttig ferdighet som kan og bør læres. I denne artikkelen finner du alle nødvendige øvelser som gir deg mulighet til å frigjøre deg fra negative følelser og svare i detalj spørsmålet om hvordan du lærer å kontrollere tankene dine.

Vi kvitte oss med erfaringene som hindrer oss i å produktivt bygge våre liv

Hvordan lære å kontrollere tankene dine

Det er veldig viktig å forstå at det vi tenker om - styrer vårt liv.

Tanker kan spørre oss riktig retning for videre utvikling eller tvert imot fungere som en slags hemmende element.

Tenk og husk - hvor ofte har du utsatt viktige og viktige saker fordi du hadde en tanke eller ubehagelig opplevelse i hodet ditt?

For eksempel, du bare reflektert på emnet at den kommende rengjøring er kjedelig, reparasjonen vil aldri ende, turen til butikken er forbundet med en ubehagelig mengde og kostnader og som et resultat utsatt den planlagte hendelsen i en ubestemt periode. Slike følelser er en bremse som hindrer oss i å håndtere vår personlige tid riktig og derfor har psykologer utviklet spesielle øvelser for å kontrollere avslappende og distraherende tanker.

La oss dele noen øvelser:

Hvordan lære å kontrollere tankene dine
  • Aldri dramatisere en kommende hendelse eller virksomhet. Husk å si om "Øynene er redd, men hendene deres gjør". Ingen arbeid er faktisk så rutinemessig og kjedelig som vår fantasi tegner;
  • Ikke begynn å tenke på rengjøring, som var planlagt for søndag til fredag. Generelt, prøv å glemme saken til øyeblikkelig realisering;
  • Tenk på deg selv som et incitament eller belønning, som du vil glede seg over i slutten av saken og tenke på det, og ikke om hva du må gjøre;
  • Overbevis deg selv om at ditt yrke er en viktig livserfaring, en stor fordel både for deg personlig og for ditt miljø;
  • Gjør arbeidet, gjør det uten å nøle - som om alt du gjør er strikt skrevet i samsvar med forskriften.

Når du lærer å styre en avslappende tanke i hodet mitt - vil du se at livet ditt vil endre seg radikalt - du vil være mer lett å holde opp og lære ny kunnskap og erfaringer til å bruke til sin fordel i alle områder av livet.

Men negative refleksjoner er ikke bare avslappende - noen tanker kan ødelegge personens humør for hele dagen og forårsake stor stress. Slik overvåker og eliminerer slike meditasjoner, kontroller dine tanker og følelser - les neste del av artikkelen.

Lære å tenke positivt og holde godt humør

Lær positiv tenkning er svært viktig - faktisk ofte vi lar våre følelser for å påvirke stemningen er ikke den beste måten: tunge tanker mørkere våre dager, påvirker kommunikasjon med andre mennesker negativt, og kan føre til en stressende sinnstilstand. Hvordan unngå dette og hvordan du kontrollerer følelser og tanker på en slik måte at du opprettholder en positiv holdning?

La oss slå igjen til profesjonell psykologisk trening:

Hvordan lære å kontrollere tankene dine
  • Definitivt trenger å slutte å bekymre deg om fortiden din. Stopp deg med det samme, så snart et ubehagelig bilde av det du allerede har opplevd, vises i hodet ditt, og det som står igjen er langt bak. Tenk på om du burde tenke på dette nå - når alt er så bra og skyløst;
  • Ikke tenk på fremtiden. Ikke la deg oppfinne de forferdelige konsekvensene av det som ikke har skjedd ennå. Tvert imot tegner du selv de klareste utsikter og kvitte deg med den fargede frykten. Hvis du lærer å se fremtiden med optimisme - vil du ideelt nok få de vanskeligste tilfellene, og du kan takle dagens problemer uten å skade din egen helse.
  • Hvis en ubehagelig tanke blir påtrengende og stadig blir i hodet ditt - prøv å bytte fra det til noe hyggelig for deg: husk de beste øyeblikkene i livet ditt, prøv å synge for deg selv din favorittmelodi. Det viktigste - ikke la negativ tenkning fange hele bevisstheten din.

Med de ubehagelige tankene bør du ikke slåss og kjøre dem gjennom makt - til å innse at de vil komme til deg hele tiden, men aldri overdreven vekt ble festet til det, ikke overdrive dem - bare prøve å bytte fra disse tankene til mer behagelig så raskt som mulig.

Men vi er ikke alltid årsaken til negative erfaringer oss selv - noen ganger er kilden til triste og frustrerende meditasjoner informasjon vi lærer fra andre mennesker. Hvordan være i denne situasjonen - vi vil forstå sammen i neste avsnitt.

Lære å riktig oppdage negativ informasjon

Ofte er årsaken til våre bekymringer og sorger hendelser fra andres liv.

Hvordan lære å kontrollere tankene dine

Evnen til å empati er en god karakterkvalitet, men hvis den er for følsom, kan det føre til permanente personlige erfaringer, stress og til og med faller inn i depresjon. Hvordan håndtere slike situasjoner?

Lær å rasjonelt fjerne negativ informasjon som kommer til deg fra fremmede. Det er ikke nødvendig å gå til ekstremer og begynne å oppleve og angre noen som har falt i en konflikt eller annen ubehagelig situasjon.

Du kan hjelpe med praktiske råd eller bare lytte nøye til essensen av problemet, men ikke ta andres følelser nær hjertet.

Hvis din samtalepartner forsett forsøker å skade eller angre deg - undertrykke høflig alle slike forsøk. Si at du ikke vil diskutere det dårlige eller bare gå bort hvis kommentaren din ignoreres.

Husk at i mange henseender et vanlig ordtak, "Alle problemene er i hodet" tilsvarer sannheten, og prøver å bli kvitt alle meditasjoner som hindrer deg i å leve fullt ut. Negativ tenkning hindrer folk på vei til utvikling, styrker sine komplekser og frykt, fører til utvikling av en rekke sykdommer.

Hvordan lære å kontrollere tankene dine

Tenk også på hvordan mye negativitet i livet ditt kan bringe feil miljø: hvis alle som er ved siden av deg, hele tiden forutsi svikt i virksomheten og forutsi problemer og ulykker - avgjøre om du trenger en kilde til dårlige tanker i en slik nærhet til en ?

Det er viktig å forstå at det ofte kan løsningen av selv det alvorligste problemet være å endre den personlige holdningen til det: Prøv å nærme alle livets spørsmål med optimisme og stemningen for full suksess.

Bli kvitt negativitet i tanker, samtaler, gjerninger.

Tenk ofte om hyggelige hendelser og prospekter, se etter deg selv ikke i følelser, men i kreativitet, sport, positiv kommunikasjon.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

43 + = 48