psykologi

Jeg leter etter en rik mann: Hvordan interesserer du en velstående mann?

Det er bare i eventyr at prinsene gifter seg beskjedne jenter, med deres hjerter betraktet sine skjulte dyder. I virkeligheten, hvis du vil finne en rik mann, må du målrettet og fast oppnå målet. 

Jeg leter etter en rik mann: Hvordan interesserer du en velstående mann?

Men det er presedenter når rike menn giftes med vanlige kvinner? Dette skjer, men hvis du nøye vurderer situasjonen, kan du forstå at svært rike menn tar seg inn i deres koner, ikke veldig velstående, men berømte, eller "ikke veldig"De rike damene.

Hvis dette alternativet ikke er tilfelle, så for utførelsen av din egen "Jeg vil ha"Må gjøre en betydelig innsats.

Hva betyr en sikret mann?

Å løse spørsmålet om hvordan man finner en rik mann, må først avgjøre hva som menes med begrepet "rik mann". Penger er forskjellige.

Klassifiser menn med penger kan være i følgende kategorier:

 • Rikdom arvet fra velstående foreldre eller ved et uhell: vant, fikk en arv, etc. De fleste av disse representanter for den mannlige leve et overdådig liv, penger, ikke beskytte, fasjonable kjole, endre maskiner ... På samme tid i dusjen doble blomster blomstre snobberi: hvis jeg er rik, jeg - spesielt;
 • Rikdom går etter arv, og familien er vant til det og oppfatter velstand som noe naturlig. Alle ting er slitt med verdighet, biler endres ikke fordi en ny modell kom ut, men som de blir brukt. Betyr ikke kichitsya, men prøver å kommunisere med et bestemt utvalg av personer;
 • Workaholic i en ærverdig alder. Alt tjent med sitt arbeid. Jeg ble ikke gift i tide, som det ikke var før, eller skilt fordi min kone "har opphørt å svare til statusen". Hvis en slik mann er gift, så vil det ikke være mulig å avle det, og det er ikke verdt å prøve;
 • Lykkelig med sine foreldre, men han vet hvordan han skal gjøre pengene selv, for eksempel deltar han i familiebransjen. Det faktum at ting er dyrt, kan kun sees av noen som kjenner dem godt. Beskjeden, begrenset, moderat industriell.

Sistnevnte alternativet er den mest egnede for ektemenn. Bare hvordan å tiltrekke seg en slik mann?

Karakteristisk for de ovennevnte alternativene

Jeg leter etter en rik mann: Hvordan interesserer du en velstående mann?
 • Å tiltrekke seg oppmerksomheten til "spiller"Den enkleste måten er hvis du er ung og attraktiv, og å være rundt, gjør du andre sjalu sukk. Slike menn er vanligvis ikke grådige, som viser sjelenes bredde. Rundt dem spinner mange kleshengere. Men hvis pengene løper ut - og alt bra har en slik eiendom - så holder du deg nær den nervøse nervøse personen, som sannsynligvis må dras sammen. Han kan ikke tjene penger;
 • For å bli kjent med en slik kopi er det mulig, om noen vil gi anbefalinger og klarer å komme inn i et lukket samfunn. De kan til og med bli interessert, og pass opp, til de gjenkjenner den virkelige statusen. Eventyr prinser - i slike tilfeller - ta deres elskede "draggle-hale"Til hennes palass og gi henne status som en prinsesse. Real princes - i de fleste situasjoner - endre nummeret til mobiltelefonen;
 • En slik mann kan være interessert i. Det eneste negative: han velger og "kjøper". Du kan være en "fugl i et gyldent bur" eller bare i et bur. Det er usannsynlig at alle som har oppnådd sin stilling, vil tillate seg å bruke sine egne penger. Han vil vurdere at han har gjort "medgift";
 • Den mest optimale mannlige prøven. Kan bli en utmerket utfordrer for etableringen av en lykkelig og sterk familie.

Som allerede sett, betyr det ikke å bli rik med å gifte seg med en rik mann. Å starte søket etter en sikret mann, er det verdt å vurdere alle oppsettene. Men hvis det er en drøm, hvorfor ikke implementere det?

Ta vare på deg selv

Rike folk tar hensyn til kvinner:

 • bevart;
 • godt kledd;
 • interessant.

Hvordan kan dette oppnås?

Du må ta vare på utseendet ditt. For å gjøre dette må du sette huden og håret i orden - å besøke en kosmetolog og frisørsalong. Å sette orden figuren; plukke opp riktig fremtidig status av garderoben. Klær bør ikke kjøpes, men av kjente designere. Alt dette koster betydelig vesentlig investering. Du må være forberedt på det faktum at du må spare mye.

De rike bruker bare tid med seksuelle lidenskapelige kvinner. I deres koner foretrekker de å ta verdige kloge kvinner, med hvem det ikke er synd å komme ut "inn i lyset". Det er nødvendig å lære å snakke godt og vakkert om virksomheten, å oppføre seg selv, å vite regler for etikette, å vite hvordan man bruker bestikk. Derfor er det nødvendig å øke mengden kjent informasjon, for å lese litteratur som påvirker interessen til en mann, til hvem "erklærte en jakt".

Du må kunne knytte samtalen selv og velge emnet umiskjennelig. Hvis du blir kjent med showroomet, er det å foretrekke å snakke om biler, i bildegalleriet - for å kunne vurdere kunstverk. I restauranten under dansen "intelligent samtale"Du kan være så interessert i en kandidat for ektemannens rolle, at han ikke bare inviterer deg flere ganger, men går også for å se henne av.

Når du kobler sammen en samtale, er det ikke nødvendig å informere mennene om emnet av interesse og vise deres overlegenhet. Smarte kvinner ber om råd.

Møtepunkt

Hvor er det mulig å finne en rik mann? Det er verdt å vurdere de ulike alternativene til "tilfeldige møter".

Jeg leter etter en rik mann: Hvordan interesserer du en velstående mann?

Den enkleste måten å bli kjent med en rik mann, er å besøke en restaurant eller klubb, hvor han ofte tilbringer tid. Men hvis han arrangerer forretningsmøter der, vil det være vanskelig å avlede oppmerksomheten mot seg selv, og i overdådige etablissementer kan en ensom jente forveksle seg med "natt sommerfugl".

Det er best å prøve å være med ham på et bedrifts, tematisk fest, et lukket buffetbord. Og for dette bør du ta vare på bekjente på forhånd, som vil hjelpe deg med å gå dit.

Det er et alternativ å bli kjent med en rik mann på en tennisbane, i et treningsstudio, et elitebasseng eller en hesteklubb. På slike steder er menn mindre våken, lett å kontakte. Bare du må kunne ri litt selv på en hest eller spille tennis - så kan du finne et vanlig tema for en samtale med en gang.

Den enkleste, velkjente og vanlig metode. Stopper ved fortauet i bilen hans, for å bremse gentlemannen på det luksuriøse "trillebår"Og be om hjelp: bytt hjulet, lever"uhell»Den ødelagte enheten i tjenesten, etc. Ikke kast under hjulene. Selv om de kommer og kommer til sykehuset, vil de foretrekke å betale seg.

Hvis møtet har skjedd, er det nødvendig å inkludere tankene, sjarmen og sjarmen og for å oppnå det som vil bli tatt fra deg, eller du vil bli gitt et telefonnummer. Den første er å foretrekke.

Sjansen for suksess

Hvis en kvinne vil gifte seg med en velsignet mann, vil hun sikkert møte henne lykke.

Tross alt, ikke alle kvinner drømmer om en millionær. Hvis du er fornøyd med en stabil og velstående kandidat, er det alltid en sjanse for suksess.

Det er flere måter å gripe skjebne på for "hale»:

 • Enig med alle slags alternativer, og prøv. Ved klare jenter og skjønnheter viser det seg. Bare ikke glem - den kvinnelige alderen er kort. På hælene er klare og vakrere skjønnheter;
 • Venter på din "Prince", Tatt i betraktning de andre kandidatene langt unna. Det er mulighet for å forbli en gammel hushjelp, men det er menn som liker kvinner som vet hvordan de skal sette pris på seg selv.

Rådet for Søkerne av Gullkalven

Møte med en rik mann, du burde ikke bryte deg selv. Hvis du liker melodramas, kan du se actionfilmen et par ganger, men det er veldig vanskelig å tvinge deg hele livet. Ikke skape et villedende inntrykk. Før eller senere vil en mann se ditt virkelige ansikt, og begge vil oppleve skuffelse.

Hvis en rik mann er interessert, ikke umiddelbart insistere på ekteskap. La initiativet komme fra ham.

Jeg leter etter en rik mann: Hvordan interesserer du en velstående mann?

Det er ikke nødvendig å ta tak i sjansen, raskt gi barn et barn og håper at disse alimonyene kan bli lykkelig levd senere i livet.

Virkelig rike mennesker vet alltid hvordan de skal telle sine egne penger, og er omgitt av kunnskapsrike advokater. Historien kjenner til nok tilfeller, da barnet ble beslaglagt, og moren hans bosatte seg i det samme miljøet fra hvor det ble tatt.

Og mer: ekteskap med en rik mann er ikke alltid en garanti for lykke. Det er ikke nødvendig å opprette denne aspirasjonen i ideen. Det er nødvendig å kunne nyte livet som er, og forbedre den økonomiske situasjonen som en skjebnesgave.

Hvis du stadig utvikler og jobber, lærer du hvordan du tjener penger selv og blir interessant for menn. Da blir det en reell sjanse til å finne en rik mann!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

3 + 4 =